- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.401
Niye uykun yokki ağrın falan mı oluyo ben bu haftaya kadar acayip uyuyodum valla şuan da rahat edemiyorum sağolsun kızımda bu saatlerde hareketleniyorİyi geceler kızlar yine uykum yok size bakayım dedim burda da kimse yok rahat bi uyku çekmeyi özledim aylardır ya doğurana kadar böyle devam eder doğurunca da ömer sağolsun o uyutmaz anne olmak ne zor ya aslında kadın olmak zor
Niye uykun yokki ağrın falan mı oluyo ben bu haftaya kadar acayip uyuyodum valla şuan da rahat edemiyorum sağolsun kızımda bu saatlerde hareketleniyorbide nedense bi doğum korkusu aldı başını gidiyo bi güzel dua ettim hepimiz.kolaycacık doğururuz inşallah
Bende dünden beri öyleyim uyumaya korkuyorum doğursakta bu stresten kurtulsak hayırlısıylaAmin cnm inşallah kolay olur doğumlarımız ağrım falan yok çok şükür ama uykumda gelmiyo bi türlü zaten yatağa yattıgim an uyuyan biri değilim aha 2 saattir yatağın ićinde dönüp duruyorum hep böyleyim yani benimde aklımda hep doğum var gün yaklaştıkça ister istemez telaş yapıyorum heycanlanıyorum bide ilk olunca daha bi farklı ne zaman doğuracam nasıl doğuracam çok ağrım sancım olacak mı becerebilecekmiyim diye düşünüyorum farklı bi duygu ya
Yaa ne güzel doğum belli en azından sen gece gündüz deme boşluk buldunmu uyumaya çalış dinlen enerji topla bebiş içinKızlar aynı sorun bnddde var 2 den 3 den önce uyuyamıyorum ctesi dogum var nasıl gecicek bu geceler
Oyle yapmaya çalışıyorum amaa işte uyku resmn bnden kaçıyor:)Yaa ne güzel doğum belli en azından sen gece gündüz deme boşluk buldunmu uyumaya çalış dinlen enerji topla bebiş için
Amin cnm inşallah kolay olur doğumlarımız ağrım falan yok çok şükür ama uykumda gelmiyo bi türlü zaten yatağa yattıgim an uyuyan biri değilim aha 2 saattir yatağın ićinde dönüp duruyorum hep böyleyim yani benimde aklımda hep doğum var gün yaklaştıkça ister istemez telaş yapıyorum heycanlanıyorum bide ilk olunca daha bi farklı ne zaman doğuracam nasıl doğuracam çok ağrım sancım olacak mı becerebilecekmiyim diye düşünüyorum farklı bi duygu ya
Bende daha çok düşünür oldum yaa hele dünden berihaziran ayına girdik iyice bi stres oldum nasıl olucak nasıl bir süreç geciricem çok merak ediyorum
Kızlar aynı sorun bnddde var 2 den 3 den önce uyuyamıyorum ctesi dogum var nasıl gecicek bu geceler
Saol canım. Pimpirikli. BenBen anneme öyle bişey dediğimde ahh kızımm keşke o kadar kolay olsa diyo :) evde doğuracağını sanmıyorum düzenli sancılarda 5dk'da bi geldiğine göre merak etme rahat rahat inersin böyle panik olacağın şeyler düşünmemeye çalış
Annemlr de rahatim cjnki kizlar sormayin ayaklarım. Yanıyor ben yanıyorum Menopoz da gibiyimCanım sancı hemen birden bire gelip anında gitmen gereken bir şekilde gelmiyor.yakınlarını çağırıp beklicek kadar vakit olur genelde.ama yakınlarda kimse yok dersen tabiki kayınvalidene gitmen daha mantıklı.nasıl rahat edeceksen öyle yap bence:)))
bekliyoruz bakalımDoner yaasezeryan istemiyorsan son ana kadar bekliceksin mecbur :)
Günaydın canlarım.
Kontrole gideceğiz birazdan sancı falan bişey hissetmiyorum ama bakalım nst ne diyecek pek umidim yok :)
Herkese mutlu günler :)
Yarin bizi haberdar et canim, korkma bsyi yoktur. Sadece doktr minyon diyo onun disinda doktorlar gizlemez soylerler ne oldugunu. Uzme kendini .
Günaydınnn.hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.bebişin niyetlenmiştir inşallah.bende iş yok bari sen doğurGünaydın canlarım.
Kontrole gideceğiz birazdan sancı falan bişey hissetmiyorum ama bakalım nst ne diyecek pek umidim yok :)
Herkese mutlu günler :)
canım yavrularımız sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil.canım yazamadım dün. 100 gram almıştı bebek ama plasenta iyice bitik durumda. doktor artık yesende olur yemesende olura getirdi. 38 hafta bitti karın çevresi 35 te kaldı. organ gelişimiyle ilgili sıkıntı olurmu dedim onunla ilgisi yokmuş bizlerde nasıl göbeksiz varsa benim oğlumda göbeksizmiş :) kan akımları normal hala. cuma bir daha çagırdı kontrole. haftaya perşembede sezeryan olucam kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?