2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Niye uykun yokki ağrın falan mı oluyo ben bu haftaya kadar acayip uyuyodum valla şuan da rahat edemiyorum sağolsun kızımda bu saatlerde hareketleniyor bide nedense bi doğum korkusu aldı başını gidiyo bi güzel dua ettim hepimiz.kolaycacık doğururuz inşallah

Amin cnm inşallah kolay olur doğumlarımız ağrım falan yok çok şükür ama uykumda gelmiyo bi türlü zaten yatağa yattıgim an uyuyan biri değilim aha 2 saattir yatağın ićinde dönüp duruyorum hep böyleyim yani benimde aklımda hep doğum var gün yaklaştıkça ister istemez telaş yapıyorum heycanlanıyorum bide ilk olunca daha bi farklı ne zaman doğuracam nasıl doğuracam çok ağrım sancım olacak mı becerebilecekmiyim diye düşünüyorum farklı bi duygu ya

Bende dünden beri öyleyim uyumaya korkuyorum doğursakta bu stresten kurtulsak hayırlısıyla

Bende daha çok düşünür oldum yaa hele dünden beri haziran ayına girdik iyice bi stres oldum nasıl olucak nasıl bir süreç geciricem çok merak ediyorum

Bende daha çok düşünür oldum yaa hele dünden beri haziran ayına girdik iyice bi stres oldum nasıl olucak nasıl bir süreç geciricem çok merak ediyorum

hayırlısı neyse o olsun çok fazla strese giripte minikleri de strese sokmayalım yaşayıp görecez inşallah kolayca atlatırız şu dönemi

Arkadslar bikac gundur giremedim. 32 bildirim var, soru soran arkadaslara musait oldugum zaman yanit verecegim ins
Bu arada dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, Allah anneli babali buyutsun
Bebegine kavusamak icin gun sayan arkadaslara da MUKEMMELLL BISEY ANNELIK, insallah yakinda yasayacaksiniz diyorum vee oglusumla opuyoruz sizi

Annemlr de rahatim cjnki kizlar sormayin ayaklarım. Yanıyor ben yanıyorum Menopoz da gibiyim soyunuyorM dokunuyorum burda en.azindan ayaklarımi fayansa koyuyorum bu aralar yana yana bitemedi

Yarin bizi haberdar et canim, korkma bsyi yoktur. Sadece doktr minyon diyo onun disinda doktorlar gizlemez soylerler ne oldugunu. Uzme kendini .

canım yazamadım dün. 100 gram almıştı bebek ama plasenta iyice bitik durumda. doktor artık yesende olur yemesende olura getirdi. 38 hafta bitti karın çevresi 35 te kaldı. organ gelişimiyle ilgili sıkıntı olurmu dedim onunla ilgisi yokmuş bizlerde nasıl göbeksiz varsa benim oğlumda göbeksizmiş :) kan akımları normal hala. cuma bir daha çagırdı kontrole. haftaya perşembede sezeryan olucam kısmetse.

Günaydın canlarım.
Kontrole gideceğiz birazdan sancı falan bişey hissetmiyorum ama bakalım nst ne diyecek pek umidim yok :)
Herkese mutlu günler :)
Günaydınnn.hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.bebişin niyetlenmiştir inşallah.bende iş yok bari sen doğur

canım yavrularımız sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil. Günlerdir ağlıyorum bebeğim ters diye, bu sabah kuzumu sevdim nasıl gelmek istiyorsan, ne zaman gelmek istiyorsan o zaman gel bebeğim dedim. doktoruma kalsa asla dönmeyecek. BDT den 1 hafta 10 gün önce alalım diyor ama ben bekleyeceğim dedim. Bekliycez kuzumu bakalım kısmet

Kızkar günaydın plesenta yaşlanması ne oluyo dün doktorum dedi plesentan yaşlanmaya başlamış die:) ama ben onedemek die soramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…