- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.621
Gızlaaaar uyuyamıyorum yaauykusuz gecelerin fatihi sevilaayyyyy nerdesiiiiinnn :))
:)) uyuyamadın mı yine? Bu gece bende fenayım yaa. Çalışırken hep bu günlerin hayalini kurardım, izne ayrılalı hem sabah erken uyanıyorum, hem öğlen uyumuyorum hem de böyle geceliyorum :/ azcık daha deneyim uyuyamazsam kalkcam artıkBurdayım burda geçmişi okuyorum :)
hayırlısı canım ben daraldım artık bebişlerimizi kucaklasak öfke sinir stres son gaz ilerliyom perşembe bende sezeryana girecem kaç gecedir kabuslar görüyorum artık o derece bunaldım .
Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.
en azından günün belli. sezeryanın avantajı da bu. eşyalarını hazırlayıp gideceksin mis gb.
o zaman benim yalancı sancılarım da başladı desene.
nst de çıkmıyordu maks 20 ki bu çok düşük seviye sanırım. bakalım prş randevum var onda bir şey çıkacak mı
Ah kızlar bugün mutsuzm çok. Evlilik yıl. Dönümüm du bugün eşim sabah aradı öyle. Beni yokladi azıcık konu ile ilgili konuştu tamam eve eli.bos geldi ben de hep trip.attim şu an kkusüm. Neden.boyle yaptı. Bir.anlam veremedim normalde özel. Günlerimizi kutlar nankörlük yapayım. yapmayım ama yıldönümünde bile bile böyle yapması cok uzuldum sinirlendim şimdi mesaj da aattim. Kizginca ona sabah ise giderken okusun. Uyuyor beyimiz. Şu an ama ben mutsuzm
Gızlaaaar uyuyamıyorum yaauykusuz gecelerin fatihi sevilaayyyyy nerdesiiiiinnn :))
Kızlar hepiniz mi uyudunuz yahu
Şeytan diyo sezeryan tarihi al kurtul stres yapma ne zaman doğacak diye düşenme off şiştim yine yaa
Ben geçen nst ye girmiştim 40 50 çıkmıştı çok mu yüksek ki benimde prş randevum var bakalım ne olacak tekrardan nst ye girecekmiyim ayy en önemlisini unutuyodum çatı kontrolüm var
Çok. Sınır. Oldum insan gene de üzülüyor.bir de ben eşime hiç Kıyamam laflariyla o kadar etkiler ki seni ddedini yaptırma kabiliyeti vardır ama o bana böyle yapınca kustüm işte .. barismayacam. . Anlasin üzüldümü. Bundan sonra beni çabuk. KndıramayacakNormal dedi canım şimdilik, ama çatı muayenesi felan yapmadı, inş. Normal olur çok istiyorum nasipse
Aynen ya, ben aylarca bebeğimin hareketsizliğinden şikayet ettim, artık tam artık yeri daraldı die ümidi kestim şimdi de karnımı yırtıp çıkacak gibi hareketleri :)
Abbbowww gıcık doktor, inş boş yere heveslendirmemiştir beni :) hakkımızda hayırlısı olsun canım
canım bi yerde toplanıyo gibi, kaskatı oluyo taş gibi, ona mı kasılma deniyo acaba??
sonuna kadar haklısın canım, maddi değeri olmasa da manevi değeri olan bişiler yapabilirdi, ama belki bi açıklaması vardır, sen üzülme ki bebeğin de üzülmesin
Maşallah kızına canım. ALLAH ECMAIN. SENİN HEP YANINDA olsun Yarabbim. Evladın çabuk. İyileşir inş. Annesi.Merhaba kizlar..gecen pazartesi sezeryanla kizim geldi..ilk gunler sancilarim çoktu ve bir de üstüne sarilik..2 gun hastanede ışık tedavisi aldik..degerler dusme egilimnde ama yüksek. .msji okuyan arkadaşlardan dua istiyorum Elifime..3.80 gr dogdu..Allah isteyen herkese nasip etsin kizlar ya şimdi uyuyor kizim..cok tatlı. .onu cok seviyorum. ..
Ben en azından bir iki.guzel söz istemiştim istemiştmtakma canım ya. 1 inde de bizim senei devriyemiz ilk senemiz hatta. annem bizde ztn 3 gün önceden başladı söylemeye. ay dedim anne napim sen de burdasın napçaz dedim
1 inde gelmiş ne alsam die onu bunu düşündüm sonra beenmeyip söylencen die seçip bişi alamadım dedi
gerçi bn zaten doğumgünü olsun yıldönümü olsun kutlamadığımdan pek takmadım. seninki de belki bilememiştir bişi alsam mı diye ikilemde kalmıştır.
zaten bundan sonra anca çocuğun günleri tarihleri aklımda kalır adamı pek umursamaz oldum
Yok demedi alttan baktı hiç açılman yok suni sancı fayda etmez dedi, normal doğum adına hiç umut vermiyo hatta ben beklemek istiyorum diye bana kağıt imzalattı daha 40+1 ken tedaviyi redediyo diyeSuni sancı veririz falan demedi mi canımgerçi o da zor olucak ama senin için
Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddetiNormal dedi canım şimdilik, ama çatı muayenesi felan yapmadı, inş. Normal olur çok istiyorum nasipse
Aynen ya, ben aylarca bebeğimin hareketsizliğinden şikayet ettim, artık tam artık yeri daraldı die ümidi kestim şimdi de karnımı yırtıp çıkacak gibi hareketleri :)
Abbbowww gıcık doktor, inş boş yere heveslendirmemiştir beni :) hakkımızda hayırlısı olsun canım
canım bi yerde toplanıyo gibi, kaskatı oluyo taş gibi, ona mı kasılma deniyo acaba??
sonuna kadar haklısın canım, maddi değeri olmasa da manevi değeri olan bişiler yapabilirdi, ama belki bi açıklaması vardır, sen üzülme ki bebeğin de üzülmesin
Ay kızlar uyumayanlar ben uyusam. Benoit saat başı vc ye kalıyorum. Bazen yarım saatte bir. Yataktan kalkmam bu haliyle dk sürüyore zaten.yataga yatmamda göbeğinde altina çarşaf koy. Ayağın arasına yastik sıkıştır .. üstünü örmeye çalış. Baya sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?