2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
QUOTE="skelebeks, post: 41232913, member: 338134"]:)) uyuyamadın mı yine? Bu gece bende fenayım yaa. Çalışırken hep bu günlerin hayalini kurardım, izne ayrılalı hem sabah erken uyanıyorum, hem öğlen uyumuyorum hem de böyle geceliyorum :/ azcık daha deneyim uyuyamazsam kalkcam artık[/QUOTE]

Yok bacım nerdeee hala ayaktayım sen niye yatamadın ağrın falan mı var

hayırlısı canım ben daraldım artık bebişlerimizi kucaklasak öfke sinir stres son gaz ilerliyom perşembe bende sezeryana girecem kaç gecedir kabuslar görüyorum artık o derece bunaldım .

en azından günün belli. sezeryanın avantajı da bu. eşyalarını hazırlayıp gideceksin mis gb.

Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.

o zaman benim yalancı sancılarım da başladı desene.
nst de çıkmıyordu maks 20 ki bu çok düşük seviye sanırım. bakalım prş randevum var onda bir şey çıkacak mı

o zaman benim yalancı sancılarım da başladı desene.
nst de çıkmıyordu maks 20 ki bu çok düşük seviye sanırım. bakalım prş randevum var onda bir şey çıkacak mı

Ben geçen nst ye girmiştim 40 50 çıkmıştı çok mu yüksek ki benimde prş randevum var bakalım ne olacak tekrardan nst ye girecekmiyim ayy en önemlisini unutuyodum çatı kontrolüm var

takma canım ya. 1 inde de bizim senei devriyemiz ilk senemiz hatta. annem bizde ztn 3 gün önceden başladı söylemeye. ay dedim anne napim sen de burdasın napçaz dedim

1 inde gelmiş ne alsam die onu bunu düşündüm sonra beenmeyip söylencen die seçip bişi alamadım dedi

gerçi bn zaten doğumgünü olsun yıldönümü olsun kutlamadığımdan pek takmadım. seninki de belki bilememiştir bişi alsam mı diye ikilemde kalmıştır.

zaten bundan sonra anca çocuğun günleri tarihleri aklımda kalır adamı pek umursamaz oldum

Gızlaaaar uyuyamıyorum yaa uykusuz gecelerin fatihi sevilaayyyyy nerdesiiiiinnn :))

ben yatsam uyuyacağım ama dolanıyorum nedense. yatınsa dönemediğimden o ağrı çok moralimi bozuyor

gerçi dün aklıma gelen bu yorgunlukla sancı gelse sancı odasında uyurum veya bir şey yoktur ya diye vuruo kafayı uyur hastaneye gitmem gibi geliyor. çünkü uykusuzken hamile değilken 2-3 gece uyumadan işe gitmişim gibi olan yorgunlukta hissediyorum kendimi.

Kızlar hepiniz mi uyudunuz yahu

ben uyumadım ama bayılmamak için oturduğum yerden kalkıp yatmam lazım sanırım :)

Şeytan diyo sezeryan tarihi al kurtul stres yapma ne zaman doğacak diye düşenme off şiştim yine yaa

normal sıkıntısız doğururuz inşallah ama sezeryanda çok cazip ya. çocuk için doğal doğuma alıştırmaya çalışıyorum kendimi ama bakalım nasip kısmet.

Ben geçen nst ye girmiştim 40 50 çıkmıştı çok mu yüksek ki benimde prş randevum var bakalım ne olacak tekrardan nst ye girecekmiyim ayy en önemlisini unutuyodum çatı kontrolüm var

sınırı tam bilmiyorum da sanırım 100 fln oluyor doğum öncesi nst takibinde diye okudum yanlış okumadıysam. bakalım prş günü sancı fln çıkacak mı merak ediyorum. açılma var mı merak ediyorum.

bu akşam ilk defa yatış şekli değişti. sırtını ya göbeğin sağ yanına ya da sol yanına dayardı. akşamdan beri sırtını göbeğimin tam ortasına dayadı.

aha tabi şimdi hareketlerini iç organlarımda hissediyorum çok garip geldi. uzun süre böyle mi kalacak ya

Çok. Sınır. Oldum insan gene de üzülüyor.bir de ben eşime hiç Kıyamam laflariyla o kadar etkiler ki seni ddedini yaptırma kabiliyeti vardır ama o bana böyle yapınca kustüm işte .. barismayacam. . Anlasin üzüldümü. Bundan sonra beni çabuk. Kndıramayacak

Maşallah kızına canım. ALLAH ECMAIN. SENİN HEP YANINDA olsun Yarabbim. Evladın çabuk. İyileşir inş. Annesi.

Ben en azından bir iki.guzel söz istemiştim istemiştm

Ay kızlar uyumayanlar ben uyusam. Benoit saat başı vc ye kalıyorum. Bazen yarım saatte bir. Yataktan kalkmam bu haliyle dk sürüyore zaten.yataga yatmamda göbeğinde altina çarşaf koy. Ayağın arasına yastik sıkıştır .. üstünü örmeye çalış. Baya sürüyor

Suni sancı veririz falan demedi mi canım gerçi o da zor olucak ama senin için
Yok demedi alttan baktı hiç açılman yok suni sancı fayda etmez dedi, normal doğum adına hiç umut vermiyo hatta ben beklemek istiyorum diye bana kağıt imzalattı daha 40+1 ken tedaviyi redediyo diye bu kadar güvenimi kaybetmişken bide sezeryan olmak zorundayım kendisine, cesaretim olsa hastanemi değiştirirdim

kasık ağrıları normal mi bugun 4 defa yaşadım..yalancı sancılar mı acaba..daha önceki doğumda hiç kasık sancısı vs çekmedim zaten ani olmuştu..her hamilelik ne kadar faklıymış..
bebek baya aşağı iniyor arada sürekki wc deyim nerdeyse...

Evet bir yerde toplanmasına karnın tai gibi olmasına kasılma deniyor.sonra yumuşuyor karın.tabi ben sancı hissetmiyorum dediiğimde doktorum işte doğum sırasında 1000 katı olacak bunun şiddeti

Bende 10 dk ya bi gidiyorum tuvalete bide sattlerce tutarsında birden işersin ya hah tam öyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…