- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #46.601
Tesekkurler canim amin kanbpihtilasmam oldugu icin mecburi sezeryan oldumRabbim yardımcın olur inşaAllah canım , ne güzel yarın kavuşuyorsun kızınabu arada sezeryan olmasını sen mi istedin canım
hayırlısı canım ben daraldım artık bebişlerimizi kucaklasak öfke sinir stres son gaz ilerliyom perşembe bende sezeryana girecem kaç gecedir kabuslar görüyorum artık o derece bunaldım .Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)
Gelir canim merak etme insallah saglikla kavusta.Yarin bebegine kavusacaksin canim, ne guzelRabbim banada en yakin zamanda nasip etsiin, gelecek gibi durmuyo benimki
Tesekkur ederim canim darisi sizeAllah kurtarsın arkadaşım.sağ salim evladı kucağına almak nasip.etsin.
Canim kan oihtilasmam var mecbur oldum sezeryanNormali nie tercih etmedin canım daha önce söylemişmiydin bilmiom ama hazır bebiş inmiş, sancın var, kendisi gelcek demekki.
canım bende de kan pıhtılaşması var ama normal dogum yapıcaktım ben doktorumla hep o yönde konuşmuştuk iğneyi sancılar gelmeye başladımı vurmuycaktım .ama kısmet olmadı normal dogum çatım uygun olmayınca.Canim kan oihtilasmam var mecbur oldum sezeryan
ama önemli değil tabi sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına almışsın önemli olan bu canım.doğum nasıl olursa olsun hepimiz miniklerimize kavusalım yeter.Canim kan oihtilasmam var mecbur oldum sezeryan
Deme öyle yaa çatlarız vallahiAynen doktorum hareketleri azalır demişti ama hemm şiddetli hem sürekli.gerçi iyi güzel hareketli olması diyor ama bu hareketlilik daha bizi 42.haftayı buldurur diye düşünüyorum.
Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.şu yalancı sancıları bir türlü anlayamadım. bazen belim ağrıyor. bir kaç gündür karnım ayakta kalınca kaskatı oluyor geriliyor. ama sancı değil gibi geliyor bana.
Maşallah Canim size darısı bize inşallahArkadaslar epidural sezeryanla cumartesi gunu kizimi kucagima aldim sukurler olsun.2790 gr dogdu minigim.cok sukur ikimizde iyiyiz.biraz agrilarim var tabi zorlaniyorum oturup kalkarken ama genel anlamda iyiyim.rabbim hepinizi hayirlisiyla bebislerinize kavustursun saglikla hayirlisiyla.biz 3 gunluk olduk bile
Tesekkurle
Tesekkurler canim amin kanbpihtilasmam oldugu icin mecburi sezeryan oldum
Normal dedi canım şimdilik, ama çatı muayenesi felan yapmadı, inş. Normal olur çok istiyorum nasipsedoğumun sezaryan mi normal mi..takvime göre aynı gündeyiz..benm ki yaklaşık 10 gün sonra sezaryanla...inş. daha erken olmasın da..
Aynen ya, ben aylarca bebeğimin hareketsizliğinden şikayet ettim, artık tam artık yeri daraldı die ümidi kestim şimdi de karnımı yırtıp çıkacak gibi hareketleri :)Evet benimki de göbeğimi yarıp çıkacak sanki güya hareketleri azalacaktı.eşim bile şokta olmuş bu kız çıksa her işini kendi görür diyo
Kizlar son zamanlarda bebegin az hareket etmesi gerekmiyor mu yaa, benimkisi resmen pirt diye karnimdan cikacak sanki, o kadar hareket ediyorki anlatamam, karnim saga sola kayip gerilip duruyor, canimi bile acitiyor..son haftasinda olanlar hep boyle mi acaba??
Abbbowww gıcık doktor, inş boş yere heveslendirmemiştir beni :) hakkımızda hayırlısı olsun canımiki hafta önce çatı muayenesi yapıldı canım. benim boyum 1.74 boyla ilgisi yok demek ki. ama inşallah sende sıkıntı çıkmaz.bana da normal dogum imkansız demedi ama vakumla alırız dedi büyük ihtimal. onu da iki kereden fazla denemem sezeryana geçerim hemen dedi. bebek dogum kanalında olursa sıkışırsa riskli olur diye bende sezeryana karar verdim. vakumla ilgilide pek iyi
seyler okumadım internette aynı zamanda duymadım da.
canım bi yerde toplanıyo gibi, kaskatı oluyo taş gibi, ona mı kasılma deniyo acaba??Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.
sonuna kadar haklısın canım, maddi değeri olmasa da manevi değeri olan bişiler yapabilirdi, ama belki bi açıklaması vardır, sen üzülme ki bebeğin de üzülmesinAh kızlar bugün mutsuzm çok. Evlilik yıl. Dönümüm du bugün eşim sabah aradı öyle. Beni yokladi azıcık konu ile ilgili konuştu tamam eve eli.bos geldi ben de hep trip.attim şu an kkusüm. Neden.boyle yaptı. Bir.anlam veremedim normalde özel. Günlerimizi kutlar nankörlük yapayım. yapmayım ama yıldönümünde bile bile böyle yapması cok uzuldum sinirlendim şimdi mesaj da aattim. Kizginca ona sabah ise giderken okusun. Uyuyor beyimiz. Şu an ama ben mutsuzm
Merhaba kizlar..gecen pazartesi sezeryanla kizim geldi..ilk gunler sancilarim çoktu ve bir de üstüne sarilik..2 gun hastanede ışık tedavisi aldik..degerler dusme egilimnde ama yüksek. .msji okuyan arkadaşlardan dua istiyorum Elifime..3.80 gr dogdu..Allah isteyen herkese nasip etsin kizlar ya şimdi uyuyor kizim..cok tatlı. .onu cok seviyorum. ..
Gızlaaaar uyuyamıyorum yaauykusuz gecelerin fatihi sevilaayyyyy nerdesiiiiinnn :))
Yattım uyumayı deneyeceğim ne kadar başarılı olacağız kızımla.
Kizlar son zamanlarda bebegin az hareket etmesi gerekmiyor mu yaa, benimkisi resmen pirt diye karnimdan cikacak sanki, o kadar hareket ediyorki anlatamam, karnim saga sola kayip gerilip duruyor, canimi bile acitiyor..son haftasinda olanlar hep boyle mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?