2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)
hayırlısı canım ben daraldım artık bebişlerimizi kucaklasak öfke sinir stres son gaz ilerliyom perşembe bende sezeryana girecem kaç gecedir kabuslar görüyorum artık o derece bunaldım .

Canim kan oihtilasmam var mecbur oldum sezeryan
canım bende de kan pıhtılaşması var ama normal dogum yapıcaktım ben doktorumla hep o yönde konuşmuştuk iğneyi sancılar gelmeye başladımı vurmuycaktım .ama kısmet olmadı normal dogum çatım uygun olmayınca.

şu yalancı sancıları bir türlü anlayamadım. bazen belim ağrıyor. bir kaç gündür karnım ayakta kalınca kaskatı oluyor geriliyor. ama sancı değil gibi geliyor bana.
Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.

Maşallah Canim size darısı bize inşallah

Ah kızlar bugün mutsuzm çok. Evlilik yıl. Dönümüm du bugün eşim sabah aradı öyle. Beni yokladi azıcık konu ile ilgili konuştu tamam eve eli.bos geldi ben de hep trip.attim şu an kkusüm. Neden.boyle yaptı. Bir.anlam veremedim normalde özel. Günlerimizi kutlar nankörlük yapayım. yapmayım ama yıldönümünde bile bile böyle yapması cok uzuldum sinirlendim şimdi mesaj da aattim. Kizginca ona sabah ise giderken okusun. Uyuyor beyimiz. Şu an ama ben mutsuzm

doğumun sezaryan mi normal mi..takvime göre aynı gündeyiz..benm ki yaklaşık 10 gün sonra sezaryanla...inş. daha erken olmasın da..
Normal dedi canım şimdilik, ama çatı muayenesi felan yapmadı, inş. Normal olur çok istiyorum nasipse
Evet benimki de göbeğimi yarıp çıkacak sanki güya hareketleri azalacaktı.eşim bile şokta olmuş bu kız çıksa her işini kendi görür diyo
Aynen ya, ben aylarca bebeğimin hareketsizliğinden şikayet ettim, artık tam artık yeri daraldı die ümidi kestim şimdi de karnımı yırtıp çıkacak gibi hareketleri :)

Abbbowww gıcık doktor, inş boş yere heveslendirmemiştir beni :) hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ben de hiç anlamıyorum doktor farkınsda değilsin oluyor ded.sadece dedim birden karnım çok geriliyor çatlıcakmışım gibi.işte onlardan biri dedi.acı eşiğin yüksek hissetmemişsin dedi.
canım bi yerde toplanıyo gibi, kaskatı oluyo taş gibi, ona mı kasılma deniyo acaba??

sonuna kadar haklısın canım, maddi değeri olmasa da manevi değeri olan bişiler yapabilirdi, ama belki bi açıklaması vardır, sen üzülme ki bebeğin de üzülmesin

Merhaba kizlar..gecen pazartesi sezeryanla kizim geldi..ilk gunler sancilarim çoktu ve bir de üstüne sarilik..2 gun hastanede ışık tedavisi aldik..degerler dusme egilimnde ama yüksek. .msji okuyan arkadaşlardan dua istiyorum Elifime..3.80 gr dogdu..Allah isteyen herkese nasip etsin kizlar ya şimdi uyuyor kizim..cok tatlı. .onu cok seviyorum. ..

Gözün aydın canım benim kavuşmuşsun kızına , tez zaman da iyileşir inşallah Allah şafi ismiyle şifasını versin

çocuğun huyuyla alakalıdır benim ki hep hareketli. dr hareketsiz olup endişe etmenden iyidir dedi. çokta acıtıyor benimki. dr erkeklerin kemikleri de daha gelişmiş oluyor acıtır dedi.
hareketsizleştirdiği benim gece dönemediğimden bir gece sağ yanım bir gece sol yanım komple tutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…