2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlar bisey sorucam size epidural anestezide belden asagisi komple uyusuyormu mesela yerinden kalkip yureyemiyormusun yoksa bacaklarini falan hissediyorsun ama sadece agriyi mi hissetmiyorsun.
Doktorum demesi acı durumuma göre epidural uygulamaya devam edeceklermiş azar azar anladığım.

pofudukum nasıl dayanılmayacak birşey değildir şuan erken zaten değil mi?
Evet canım dayanılmayacak bişey değil yani belim ağrıyor işte birtek. :)daha başındayız evet dinleniyorum şu an :) korkmanıza gerek yok yani :) adet oluyoruz hepimiz o ağrıdan daha fazla değil şu an :)

Nstde sancı çıktı canım, onun üzerine muayene etti doktor 1-2cmde su an dedi. Suni sancı verecekler. Doktor ben olsam yatış yapardım hemen, suniyle destekler doğurturdum seni dedi. Malesef doktorum giremeyecek ama... Haftamı da doldurduğum için riske atmak istemedi kakasını falan yapar çocuk dedi.

pofuduk18
pofudukcuuuuumm dualarinda beni nolur unutma baksana takvimim bile kalkmis imza kismindan, benim oglanin hala hareket edesi yok cikisi mi bulamiyo nedir ayol
Hepinize ediyorum canım şimdiden başladım :) allahım inşallah hrpinize sağlıkla bi an önce bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder :)

Ayyyyy pofuduk çoorganlarinnim.
Demek ki SirriEyvan i beklemis senin kiz
Hadi inşallah senin de kolay ve su gibi akan dogumun olur..
Benim oğlusum neyi bekliyor ki günü de doldu aglicam yeaaa
Gebelik okukunda soylemislerdi erkek bebeklerin kiz bebeklere gore organlari son zamanlarda gelisimini tamamlarlarmis kalmasi daha iyi demisti ebe insaallah saglikli bir sekilde en kisa zamanda alirsin bebegini kucagina

Evet canım dayanılmayacak bişey değil yani belim ağrıyor işte birtek. :)daha başındayız evet dinleniyorum şu an :) korkmanıza gerek yok yani :) adet oluyoruz hepimiz o ağrıdan daha fazla değil şu an :)

canım benim buradan dualarımız seninle , sıkıntıların arttığında değişik birşey olduğunda vs bizede yaz senden tecrübeli olalım kuzum.

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz vardı sabah nst de 3. Tane sancımız çıktı suyum azalmış çatı muayenesi yapıldı 2,5 cm açılmam varmış muayene ye kadar hafif ağrım vardı ama çok şiddetli değildi ne suyum nede nişanım geldi çatı muayenesinde kanamam oldu ama çok korkan kişiler olduğunu biliyorum sakın korkmayın korkulacak hiç birşey yok kendinizi hiç kasmayın tek gereken bu öğlene kadar doktor takip edecek düzenli olarak nst ye bağlayacak ve öğlen sonu normal mi sezeryan mi ona karar verilecek lütfen benim ve kızım için dua edin şimdilik bizden bu kadar

canım çok az kalmış sonuca hadi Allah yardımcınız olsun ama niye sezeyanmı normal mi kararsızlığı var onu anlayamadım?

Ne güzel bugün böyle güzel haberler alıyoruz hep Rabbim yardımcın olsun canım benim ağrısız sancısız çok güzel bi doğumun olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…