- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.581
Isten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladim
Kizlar rrrrrrrr
Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum
Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Hayırlı doğumlar inş canım negüzel çok az kaldı bebeğinin kucağına almanaCanım doktor sezeryan derse birşey diyemeyiz ama bence normal olan neyse onu düşün , ağrısız normal doğumda düşünebilirsin epidural sezeryan yerine epidural normal doğum yap bencebende korkuyorum bu yüzden epidural normal doğum yapıcam , normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü
Gözünaydın canım. Bol sütün olsun inşallah. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin.kızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...
sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)
Gozunuz aydin canimkızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))
Saglikla kucagina al insallah kizini canim Allah yardimciniz olsun:)Kizlar rrrrrrrr
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
Amin canim insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizipofuduk18
SirriEyvan
endless-summer
@ECD75
daha unuttugum varsada affola kizlar.. dogum yapmadimendless-summer ama 8 haziran pazartesi hastaneye yaticam canim suni sanci için :) Kizimin 1 hafta geçti zamani, o yüzden baslatmaya karar verdik dogumu.. Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
Sizler ne alemdesiniz? Dogum yapan oldumu aranizda? @ECD75 hariç :)
Tatlim kilosuna doğmadan 10 gün evvel 2.900 civarı demişti doktorum.. fakat son kez bebege bakti doğmadan taş çatlasa 3.400 dur dedi... Neticede 2.900 doğdu kizim:)SirriEyvan tebrik ederim Allah mübarek etsin usg de kaç kilo demişlerdi bebişin kilosuna
Evet canim ama sanci kısmı tabii ki çok kolay olmuyor... Hepiniz bir vaazda kurtuluun inşaAllah:)hadi gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın fıstığınızı :) ne güzel doğumun da çabuk olmuş, hastanede deil de evde beklemen daha iyi olmuş, dikişin felan var mı? Sancın oluyo mu şuan?
Hayırr canim önceden yapılmadı.. nişanim geldikten sonra yapıldı ilk kez..Bide çatı muayenesi yapılmışmıydı sana??
Caniim:) senin minik gelmemiş ya daha...Ay inanmiyorum tesaduf gordum yazini kuzum !!! Masallah kizina hosgelmis sefa getirmis prenses <3
çok güzel bi dogum yasamissin canim, darisi bizlere insallah..
pazartesi 8 haziranda bende suni sanci icin hastaneye yaticam insallah senin gibi kolayca atlatirim kuzum..
cok opuyorum seni ve kizini, Allah anali babali buyutsun insallah, gozunuz aydin canim :)
Canım benimde doğum başladı nişanım geleli 2gun oluyor fakat hala sarı hafif kanlı akıntım devam ediyor. 2gece hastanede yatırdılar sancım artmadı açıklık da 3cm de kaldı artmadı bir turlu bende çıktım eve geldim. Evimde bekliyorum. Dun akşam çok şiddetli sancım vardı gitmeyi bile düşündüm hastaneye tekrar ama 2-3saat uyumuşum şu anda yine hiç birşeyim yok. Vucudum dalga geçiyor resmen benimle. Bekliyoruz bakalım bugün nişanım geleli 3gun olacak daha başka bir belirti yok arada uğrayan sancılar dışında. Kızım çok nazlı çıktı gelmek istemiyor :) bugün tekrar nst için gidicem hastaneye.
pofuduk18
SirriEyvan
endless-summer
@ECD75
daha unuttugum varsada affola kizlar.. dogum yapmadimendless-summer ama 8 haziran pazartesi hastaneye yaticam canim suni sanci için :) Kizimin 1 hafta geçti zamani, o yüzden baslatmaya karar verdik dogumu.. Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah..
Sizler ne alemdesiniz? Dogum yapan oldumu aranizda? @ECD75 hariç :)
Maşallah çok takdir ettim seni 3 gündür takip ediyorum. Yerinde başka biri olsa bukadar Sabırlı davranmazdı sezeryan diye keser atardı. Aslında yaşadığın normal doğum eylemi doktorların acele ettiği gibi 1 günde olmuyo maalesef. Benim büyük kızımda aynen bu şekilde çok bekletti. Bide sen 40. Haftayı doldurdun ben 42. Haftaya girmiştim düşün :)))) relax geçir kendini dinleme. Ananas açılmayı hızlandırıyor.hurmayı biliyorsundur zaten. Bide karnına çörekotu yağıyla masaj yap sancın geldikçe ara ara. Dualarım seninle çok kolay Doğumlar diliyorum.Canım benimde doğum başladı nişanım geleli 2gun oluyor fakat hala sarı hafif kanlı akıntım devam ediyor. 2gece hastanede yatırdılar sancım artmadı açıklık da 3cm de kaldı artmadı bir turlu bende çıktım eve geldim. Evimde bekliyorum. Dun akşam çok şiddetli sancım vardı gitmeyi bile düşündüm hastaneye tekrar ama 2-3saat uyumuşum şu anda yine hiç birşeyim yok. Vucudum dalga geçiyor resmen benimle. Bekliyoruz bakalım bugün nişanım geleli 3gun olacak daha başka bir belirti yok arada uğrayan sancılar dışında. Kızım çok nazlı çıktı gelmek istemiyor :) bugün tekrar nst için gidicem hastaneye.
SirriEyvan canım benim. Gozun aydın. Allahım yavrunu yanından eksik etmesin inşallah.
Bizim kız da zülal i görünce gelmeye karar vermişti ertesi gün. Fakat sonra vazgeçti bekliyoruz bizde hala :)
Teşekkür ederim canım benim. Normal doğum çok istiyorum ben, korkuyorum sezeryandan açıkçası. Hem daha suni sancı falan denemediler bende. Doktorlar da bekliyor kendi sancımı.Maşallah çok takdir ettim seni 3 gündür takip ediyorum. Yerinde başka biri olsa bukadar Sabırlı davranmazdı sezeryan diye keser atardı. Aslında yaşadığın normal doğum eylemi doktorların acele ettiği gibi 1 günde olmuyo maalesef. Benim büyük kızımda aynen bu şekilde çok bekletti. Bide sen 40. Haftayı doldurdun ben 42. Haftaya girmiştim düşün :)))) relax geçir kendini dinleme. Ananas açılmayı hızlandırıyor.hurmayı biliyorsundur zaten. Bide karnına çörekotu yağıyla masaj yap sancın geldikçe ara ara. Dualarım seninle çok kolay Doğumlar diliyorum.
Ben özel hastanede doğum yaptım 2 kızımıda kesinlikle suni Sancı taktırmadım yoksa takıyorlardı hemen ama uzun sürdü açılmam olsun hiç pişman değilim Sancı çekerken kahve içtim 8 cm açılmam vardı güle oynaya geçiriyordum herşeyin doğal olanı iyidir. Allah kaldıramıyacağımız yükü vermez zaten.Teşekkür ederim canım benim. Normal doğum çok istiyorum ben, korkuyorum sezeryandan açıkçası. Hem daha suni sancı falan denemediler bende. Doktorlar da bekliyor kendi sancımı.
Benim tek sıkıntım sancılarım gelince ne zaman gitmem gerektiğini anlayamazsam diye oluyor. Yoksa çok şükür başka stresim yok canım.
Allah razı olsun güzel dileklerin için :)
Dun gece 5-6dk da bir geliyordu ama ne sancı belimden karın altıma doğru sarıyordu. Uyudum uyandım geçti gibi hafif bel ağrısıyşa karın altımda hafif ağrı kalmış sadece. Orada hemşireler de demişti nişandan sonra 2-3gunu bulabilir diye. Hayırlısı Allahtan...Ben özel hastanede doğum yaptım 2 kızımıda kesinlikle suni Sancı taktırmadım yoksa takıyorlardı hemen ama uzun sürdü açılmam olsun hiç pişman değilim Sancı çekerken kahve içtim 8 cm açılmam vardı güle oynaya geçiriyordum herşeyin doğal olanı iyidir. Allah kaldıramıyacağımız yükü vermez zaten.
Sancıların geldiğin de 1 dk sürüyorsa ve artık 5 dk arayla yada daha sıksa öyle git. Ama tahmini bugece sıklaşır sancıların. Yere çömel kalk hareketsiz kalma. Benimde ağrı eşiğim yüksektir sancılar çok kolay ama açılma uzun sürdüğü için bunalıyo insan. Birde devamlı sümmessebile yesserah diye tesbih Çek. Sende bana dua et bu arada3. Bebeğimizi bekliyoruz az kaldı artık.
hayırlı olsun canım senden haber alamayınca merak ettik sonra bi arkadas yazdı dogum yaptıgını ne güzel sende kavuştun meleğine darısı biz bekleyenlere inşallah analı babalı büyütün tatlımkızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...
Allah yardımcın olsun umarım sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın şu anda doğuma 1 saat kalmıştır çok heyecanlı yaa sende bizlere dua et canımKizlar rrrrrrrr
Mutlu ve telasliyim
Sizdende dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?