2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Isten cikamamislar cok sukur gelmiyolar. Ohhh serildim bi guzel yalnizlik huzur ya amann. Napicagimi sasirmistim yoksa. Simdi rahatladim

Valla canım sende bendensin son zamanlarımız zaten kimseyi çekecek halim yok eşime de söyledim kimseyi davet etme diye , misafir gelirse de hazır birşeyler yaptırıyor dışardan söylüyoruz ama yinede önlerinde dönmek bile zor geliyor

Hayırlı doğumlar inş canım negüzel çok az kaldı bebeğinin kucağına almana

Gözünaydın canım. Bol sütün olsun inşallah. Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin.

Gozunuz aydin canim
Allah anali babali buyutsun
Darisi biz bekleyenlerin basina insallah biz de hemencecik dogururuz

Amin canim insallah hepimiz hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi
Benim de yarin gunum doluyor dr a gidicem ordan da suni sanci icin yatiracak beni galiba keske sancim kendi gelseydi suniden korkuyorum acikcasi
Hayirlisi neyse o olsun
Sende hic belirti olmadimi ?
Benim sadece kasilmalarim var onlar da yalanci uyutmuyor gece

Evet canim ama sanci kısmı tabii ki çok kolay olmuyor... Hepiniz bir vaazda kurtuluun inşaAllah:)
Dikişim var canim, o biraz yoruyor tam düz oturamiyorum, dikiş sağ yöne doğru ... Temiz tut kuru tut derken azcik yorucu tabii ama hızlı iyileşir inşaAllah...
Sanci doğurduğun an bitiyor tatlim:) sanki o sancılari hiç çekmemissin gibi... Tek olan emzirirken kasiklarimda sizilar hissediyorum..kizim emdikce rahmim toplanıyor ya sanırım ondan :)

Caniim:) senin minik gelmemiş ya daha...
Nazlı elacik:)
Yerim ben onuuu...
Doğum anim kolaydı çok sukur..elbette dikişim var , acı da veriyor sizi da...ama geçecek insaAllah.
Yine de sanci kısmım uzun geçti azcicik..umarım senin daha çabuk gecer kuşum.. sağlıkla kucagina al insaAllahh:)

Amin guzel dualarına darısı başına insaAllaahh... :)

Canım benimde doğum başladı nişanım geleli 2gun oluyor fakat hala sarı hafif kanlı akıntım devam ediyor. 2gece hastanede yatırdılar sancım artmadı açıklık da 3cm de kaldı artmadı bir turlu bende çıktım eve geldim. Evimde bekliyorum. Dun akşam çok şiddetli sancım vardı gitmeyi bile düşündüm hastaneye tekrar ama 2-3saat uyumuşum şu anda yine hiç birşeyim yok. Vucudum dalga geçiyor resmen benimle. Bekliyoruz bakalım bugün nişanım geleli 3gun olacak daha başka bir belirti yok arada uğrayan sancılar dışında. Kızım çok nazlı çıktı gelmek istemiyor :) bugün tekrar nst için gidicem hastaneye.
SirriEyvan canım benim. Gozun aydın. Allahım yavrunu yanından eksik etmesin inşallah.
Bizim kız da zülal i görünce gelmeye karar vermişti ertesi gün. Fakat sonra vazgeçti bekliyoruz bizde hala :)

Maşallah çok takdir ettim seni 3 gündür takip ediyorum. Yerinde başka biri olsa bukadar Sabırlı davranmazdı sezeryan diye keser atardı. Aslında yaşadığın normal doğum eylemi doktorların acele ettiği gibi 1 günde olmuyo maalesef. Benim büyük kızımda aynen bu şekilde çok bekletti. Bide sen 40. Haftayı doldurdun ben 42. Haftaya girmiştim düşün :)))) relax geçir kendini dinleme. Ananas açılmayı hızlandırıyor.hurmayı biliyorsundur zaten. Bide karnına çörekotu yağıyla masaj yap sancın geldikçe ara ara. Dualarım seninle çok kolay Doğumlar diliyorum.

Teşekkür ederim canım benim. Normal doğum çok istiyorum ben, korkuyorum sezeryandan açıkçası. Hem daha suni sancı falan denemediler bende. Doktorlar da bekliyor kendi sancımı.
Benim tek sıkıntım sancılarım gelince ne zaman gitmem gerektiğini anlayamazsam diye oluyor. Yoksa çok şükür başka stresim yok canım.
Allah razı olsun güzel dileklerin için :)

Ben özel hastanede doğum yaptım 2 kızımıda kesinlikle suni Sancı taktırmadım yoksa takıyorlardı hemen ama uzun sürdü açılmam olsun hiç pişman değilim Sancı çekerken kahve içtim 8 cm açılmam vardı güle oynaya geçiriyordum herşeyin doğal olanı iyidir. Allah kaldıramıyacağımız yükü vermez zaten.
Sancıların geldiğin de 1 dk sürüyorsa ve artık 5 dk arayla yada daha sıksa öyle git. Ama tahmini bugece sıklaşır sancıların. Yere çömel kalk hareketsiz kalma. Benimde ağrı eşiğim yüksektir sancılar çok kolay ama açılma uzun sürdüğü için bunalıyo insan. Birde devamlı sümmessebile yesserah diye tesbih Çek. Sende bana dua et bu arada 3. Bebeğimizi bekliyoruz az kaldı artık.

Dun gece 5-6dk da bir geliyordu ama ne sancı belimden karın altıma doğru sarıyordu. Uyudum uyandım geçti gibi hafif bel ağrısıyşa karın altımda hafif ağrı kalmış sadece. Orada hemşireler de demişti nişandan sonra 2-3gunu bulabilir diye. Hayırlısı Allahtan...
Allahım senin meleğini de sana sağ salim kavuştursun inşallah. Ayıpsız, kusursuz bir şekilde. Bir avazda, kolaylıkla doğum yaparsın inşallah canım. :)

hayırlı olsun canım senden haber alamayınca merak ettik sonra bi arkadas yazdı dogum yaptıgını ne güzel sende kavuştun meleğine darısı biz bekleyenlere inşallah analı babalı büyütün tatlım

Kizlar rrrrrrrr

Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum

Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.

Mutlu ve telasliyim

Sizdende dua beklerim
Allah yardımcın olsun umarım sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın şu anda doğuma 1 saat kalmıştır çok heyecanlı yaa sende bizlere dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…