2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar hepinizden özür dileyerek ancak yazabiliyorum , maalesef hastanede net sıkıntım vardı...

çarşamba nişanım gelmişti biliyorsunuz , sancılarımı takip ettim perşembe sabahı 5 ile 8 dakikada bir gelen sancılarım vardı 30 sn. süren , tekrar hastaneye gittim , 4 e kadar açılmamı takip ettiler fakat açılmam ancak 1 cm olmuştu , açılmanın hızlı olması için sancıların 1 dakika sürmesi gerekiyormuş... derken eve gönderdiler bir gün daha sürebileceğini söylediler...
eve 5 buçukta geldim ve asıl sancılarım ondan sonra başladı.. hem süresi uzadı hem sıklaştı 3 dk.4dk.da bir geliyordu.. gece 2 ye kadar o şekilde sancı çektim ve artık eşime bence gitmeliyiz dedim :)

yola çıktık iyi ki çıkmışız , arabada suyum geldi :))
suyum geldiğinde açılmam 3 cm miş , 3 saatte 8 cm e ulaştı açılmam ve cuma sabahı 5 :50 de kızımı 10 dakikada kucağıma aldım :))

anlayacağınız sancı uzun doğum kısa sürüyor :)) 48 cm 2.900 doğdu meleğim...

sizleri de çok merak ettim.. kimler doğurdu çok meraktayım :)

hadi gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın fıstığınızı :) ne güzel doğumun da çabuk olmuş, hastanede deil de evde beklemen daha iyi olmuş, dikişin felan var mı? Sancın oluyo mu şuan?

Gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün iyi dimi kızın falan herşey yolunda çok şükür darısı başımıza inşallah :)

bi ara dışardayken vajinamda baskı hissettim yürüyemedim, karnım taş gibi oldu, ama şuan uzandım sancım felan yok biz de 40 ları mı görcez acabaa
Bende kendimi çok hazırlamak istemiyorum doktor 2 haftan var güzellikle gelmezse zorla çıkartıcaz dedi bunu düşünmek bile istemiyorum kendi kendine geliverse ne iyi olur 3100 gr olmuş yeterli artık

Canım emziren anneler için yazıyor üzerinde. Tam araştırmadım ama sütün erken gelmesini sağlıyor diye duydum
Kızlar daha doğum yapmadan almayın bence bişey.en iyi süt yapan şey sudur.su içerseniz bol bol günde 2 3 lt ve sulu gıdalar inanın başka hiçbirşeye gerek kalmayacak.tabi dengeli vitaminli beslenmekte şart.

Maşallah sana ve kızına ne.kadar güzel.anlatmissin inşallah biz de sağ salim.kucagimiza. alırız yavrularımizi

Kizlar rrrrrrrr

Yarin sabah 10da sezeryana giriyorum

Doktor şu an içerde kalmasi dışarda olmasindan daha tehlikeli dedi.

Mutlu ve telasliyim

Sizdende dua beklerim

Hadi gozunaydin cnm hakkinda hayirlisi.buymus demekki rabbim saglicakla minigine kavustursun seni...

Hadi geçmiş olsun canım.allah anaşı babalı sağlıklı.mutlu yıllar versin.güle güle büyüt bebeğini.

Ay inanmiyorum tesaduf gordum yazini kuzum !!! Masallah kizina hosgelmis sefa getirmis prenses <3
çok güzel bi dogum yasamissin canim, darisi bizlere insallah..

pazartesi 8 haziranda bende suni sanci icin hastaneye yaticam insallah senin gibi kolayca atlatirim kuzum..

cok opuyorum seni ve kizini, Allah anali babali buyutsun insallah, gozunuz aydin canim :)

Canım maşaAllah ne güzel bi doğumun olmuş , Kızın da sende iyisiniz şükürler olsun Rabbim bizlere de böyle kolay doğum nasip eder inşaAllah

Canım doktor sezeryan derse birşey diyemeyiz ama bence normal olan neyse onu düşün , ağrısız normal doğumda düşünebilirsin epidural sezeryan yerine epidural normal doğum yap bence bende korkuyorum bu yüzden epidural normal doğum yapıcam , normal doğum yapmayı çok istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…