- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #47.861
Bende daha başlamadım hiç hurmaya artık. Baslayim önerilerinizle . Erken değil deme kızlar BaslayimAmin Canım tesekkur ederim hepimize inşallah yedigim hurmanin haddi hesabi yok suan kasilmalari takip ediyorum duzensiz geliyolar arasi bazen 25 bazen 35 bazende 50 dk olabiliyo
14.15
14.23
14.40
14.50
15.00
15.07
15.15
15.26
15.37
15.43
15.50
16.00
16.10
Sancıları not ediyorum
Ay hayırlısı inşallah. Cumartesi nişanım geldi. Düne kadar 15dk araylaydı sancılar, sıklaşıyor çok şükür.Düzenli canım bunlar maşallah hadi hayırlısı ile doğum başlamış gibi gözüküyor
Ay hayırlısı inşallah. Cumartesi nişanım geldi. Düne kadar 15dk araylaydı sancılar, sıklaşıyor çok şükür.
Çok saol canım darısı başına inşallahhayırlısı ile kucağına al inşallah en kısa sürede ve rahatlıkla
Ewet maltepe narcity tarafındayım.delta hospıtal a gidiyorum.memnunum çok bi sıkıntım yokta bu sezeryan işi hoşuma gitmedi.mecbur tabi doktor napsın bekledi ek süre verdi olmayınca olmuyo işte.bebeğim iyi olsunda sezeryanda oluruz napalımBenimde catim dar, ama ben genel anestezi dusunuyorum doktorla henuz konusmadim.cok kararsizim. Sende maltepedeydin galibA
Allah yardımcın olsun, en kısa sürede açılman olur, bebişini kucağına alırsın inşallah. Suni sancı deneyimini sonra paylaşır mısın canım? Ağrı derecesini, açılma süresini vb. .. Dualarımızdasınİyi dilekleriniz icin allah razi olsun kizlar yatisim yapildi, sonra ebe tanidik burda , bana da gidip karnimi doyurmami soylediler azcik biseyler atistir bi sure yiyemiyceksin dediler, esimle biz de evimiz yakin oldugu icin eve gittik ben ortaligi topladim,ilik bi dus aldim, abdest alip oglen namazini kildim, bebegimizin esyalarini falan aldik iste sonra geri geldik hastaneye, lavman yapildi, kan alindi, simdi bos serum takildi birazdan suni sanci verilicekmis, bekliyorum pek sancim yok aslinda ama iste bakalim, dua okuyorum bu arada tabi, aldim serumun takildigi diregi geziyoruz ikimiz odanin icinde iste yuruyorum belimi saga sola donduruyorum..
Dogum fiyatlari ne canim orda. Benim hastane biraz ucuk geldi. Doktrdan memnunum ama butcede onemliEwet maltepe narcity tarafındayım.delta hospıtal a gidiyorum.memnunum çok bi sıkıntım yokta bu sezeryan işi hoşuma gitmedi.mecbur tabi doktor napsın bekledi ek süre verdi olmayınca olmuyo işte.bebeğim iyi olsunda sezeryanda oluruz napalım
İyi dilekleriniz icin allah razi olsun kizlar yatisim yapildi, sonra ebe tanidik burda , bana da gidip karnimi doyurmami soylediler azcik biseyler atistir bi sure yiyemiyceksin dediler, esimle biz de evimiz yakin oldugu icin eve gittik ben ortaligi topladim,ilik bi dus aldim, abdest alip oglen namazini kildim, bebegimizin esyalarini falan aldik iste sonra geri geldik hastaneye, lavman yapildi, kan alindi, simdi bos serum takildi birazdan suni sanci verilicekmis, bekliyorum pek sancim yok aslinda ama iste bakalim, dua okuyorum bu arada tabi, aldim serumun takildigi diregi geziyoruz ikimiz odanin icinde iste yuruyorum belimi saga sola donduruyorum..
Tabi ki anlatirim canim dogum hikayemi de genis bi sekilde anlatirim insaallah, hayirlisiyla bi kucagima alsam oglumuAllah yardımcın olsun, en kısa sürede açılman olur, bebişini kucağına alırsın inşallah. Suni sancı deneyimini sonra paylaşır mısın canım? Ağrı derecesini, açılma süresini vb. .. Dualarımızdasın
Ne zaman gelecegi belli olmsz komik ve entrsan olcak ama bzmm sulalede herkz 8 aylk naslBenim korkum da suni verdikleri halde açılmam olmaz da sezeryana alırlar die
Senin daha vaktin var canım stres yapma şimdiden.
canım seninle günlerimiz yakınmış acele etme daha var biraz daha büyüsünler ben kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum henüz 42 ye kadar duracak deseler beklerim herhalde bebeğim de ters ya sanırım iyice psikolojim bozuldubenim doktora kalsa 15 inden sonra alacak ama bende erteletmek istiyorum belki döner diye bakalım hayırlısı cuma günü kontrolde belli olur artık
Valla masallah sana ben cok sabirsizlaniyorum artik dogsun diecanım seninle günlerimiz yakınmış acele etme daha var biraz daha büyüsünler ben kendimi doğuma hiç hazır hissetmiyorum henüz 42 ye kadar duracak deseler beklerim herhalde bebeğim de ters ya sanırım iyice psikolojim bozuldubenim doktora kalsa 15 inden sonra alacak ama bende erteletmek istiyorum belki döner diye bakalım hayırlısı cuma günü kontrolde belli olur artık
En azindan cok az vaktinin kaldgni biliyorsn boyle 20gun daha beklicem dusuncesi canimi sikiyor bnimgelince de acaba su ne zaman, sancı nerede diye bekliyor insan
Kızlar tekrar yatışım yapıldı serum alıyorum şu an. Tekrar nstye giricem. Sonra suni sancı olmazsa sezeryan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?