2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bende kontorolden geldim. Şükür oluşum iyi teyzEleri. Plesanta v3 suyumuz normal. Boyu 2850 şükür buna da tabiki. Boyu 49 cm. Nst ye de girdik. Çok. Az sancim çıktı. Doktor normal dedi. Hiç çatı muayenesindn bahsetmedi. Ne zaman yapacak bilmiyorum. Ama ultrasonda acilmam olmadigini şimdiki erken doğum gozukmedini dedi belki.ondandir. 37+6 Günlüğüm kılar bu arada yatın 38 oluyorum. Bakalım hayirlsii. Hakkımızda.

Amin Canım tesekkur ederim hepimize inşallah yedigim hurmanin haddi hesabi yok suan kasilmalari takip ediyorum duzensiz geliyolar arasi bazen 25 bazen 35 bazende 50 dk olabiliyo
Bende daha başlamadım hiç hurmaya artık. Baslayim önerilerinizle . Erken değil deme kızlar Baslayim

Benimde catim dar, ama ben genel anestezi dusunuyorum doktorla henuz konusmadim.cok kararsizim. Sende maltepedeydin galibA
Ewet maltepe narcity tarafındayım.delta hospıtal a gidiyorum.memnunum çok bi sıkıntım yokta bu sezeryan işi hoşuma gitmedi.mecbur tabi doktor napsın bekledi ek süre verdi olmayınca olmuyo işte.bebeğim iyi olsunda sezeryanda oluruz napalım

İyi dilekleriniz icin allah razi olsun kizlar yatisim yapildi, sonra ebe tanidik burda , bana da gidip karnimi doyurmami soylediler azcik biseyler atistir bi sure yiyemiyceksin dediler, esimle biz de evimiz yakin oldugu icin eve gittik ben ortaligi topladim,ilik bi dus aldim, abdest alip oglen namazini kildim, bebegimizin esyalarini falan aldik iste sonra geri geldik hastaneye, lavman yapildi, kan alindi, simdi bos serum takildi birazdan suni sanci verilicekmis, bekliyorum pek sancim yok aslinda ama iste bakalim, dua okuyorum bu arada tabi, aldim serumun takildigi diregi geziyoruz ikimiz odanin icinde iste yuruyorum belimi saga sola donduruyorum..

Allah yardımcın olsun, en kısa sürede açılman olur, bebişini kucağına alırsın inşallah. Suni sancı deneyimini sonra paylaşır mısın canım? Ağrı derecesini, açılma süresini vb. .. Dualarımızdasın

Dogum fiyatlari ne canim orda. Benim hastane biraz ucuk geldi. Doktrdan memnunum ama butcede onemli

Allah yardımcın olsun kolay bir doğumla sağlıkla kucağına alırsın inş.

Tabi ki anlatirim canim dogum hikayemi de genis bi sekilde anlatirim insaallah, hayirlisiyla bi kucagima alsam oglumu
Ben daha yazamam heralde kizlar sarjm azaliyo, insallah bi dahaki yorumumda oglumu aldim kucagima yazmak nasib olur

selam kızlar bende yeni doktordan geldim,çatı muayenesi yapıldı.normale uygun dedi doktor kilosu 3.300 gr hersey yolunda dedi...sizce kilo biraz fazlamı dha ne kadar kilo alır son 15 gün?haftaya tekrar gidicem bakalım..

Benim korkum da suni verdikleri halde açılmam olmaz da sezeryana alırlar die
Senin daha vaktin var canım stres yapma şimdiden.
Ne zaman gelecegi belli olmsz komik ve entrsan olcak ama bzmm sulalede herkz 8 aylk nasl

Valla masallah sana ben cok sabirsizlaniyorum artik dogsun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…