2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar şimdi kontrolden geldim, geçmişi okumadım daha . Doğum yapan varsa gözü aydın..
çok moralim bozuldu kızlar bebeğim 2 haftadır hiç gelişmemiş 35+2 de kalmış . Suyu iyi , plesanta iyi , kordon dolanmamış.. bende kilo alıyorum ama bebek kilo almak istemiyor inatla.. Doktor 3 kilodan az bebekler normal doğumda sıkıntı olabilir dedi. Sancı fln da yok daha hiç... Doktor da yapabilceğin bişi yok bebek oyle istiyor dyor ...çok moralim bozuldu

Ne alaka yaaa 2500 u gecince sikinti olmuyor illa 3 u gecmesine gerek yok sikma canini sen . Oda seni sezeryana yonlendirmeye calisiyor heralde ne kadar mantiksiz aciklama

selam güzel anneler artık izne çıktım bende evdeyim çok şükür hediyelik dağıtacağım şeylerin hazırlıklarına başladım artık sabun malzemelerim geldi bebek şekeri malzemelerini bekliyorum bugün evde sabun yapıyorum pembiş pembiş hello kittyler bari evde zaman geçsin dedim hemde zevkli oluyor kızım gelmezse daha çok yapacağım şey var bide kurabiye yapmak istiyorum onu da annem gelince beraber yaparız artıkmalzemem olsa takı yastığı süslicem ama yarın alcam onun da malzemelerini bide hastane odası için bebek beşiğine tül yapcam nasipse odayı kendim süslemek istiyorum boş yere o kadar para veremem

Ben hediyelik hic bisi yapmadim yaa esim gereksiz seyler dio izin vermiyor istiyordum aslnda neyms efendm lohusa serbeti varms tatlida alirmisiz ne gerek varms masrafa ufff

ben doğuramadım adam işe de gitmedi bugün git diyip durduğum halde. yok kuyryk sokumuma oturuyom bacakları yana alıp, olmadı bağdaş gb falan ama bi hareket yok. hafta sonunu bekleyecek sanırım
Off senin icin beklemek daha zor yaa hadi benim daha 17 gunum var ama senin kalms 4 gun sabir isi valla

Off senin icin beklemek daha zor yaa hadi benim daha 17 gunum var ama senin kalms 4 gun sabir isi valla
pazar nişanım da geldi onu da unutmayalım
rahatım esasında ama bekleyince korku oluşur mu diye ikilemdeyim. misal şimdi karnım taş gb ama bir ağrı yok. uzun süren fark hareket hissedersem uzaktaki kendi hastaneme gitmeden yakında bir nst ye gireceğim. o kdr yolu boşa gidip geri dönmeyeyim. kalkıp makşnya çamaşır falan atayım bari belki bir değişiklik olsun

çömel kalk surekli merdiven in cik bisiler yap iste

Selamlarr

Yeni doğum yapan arkadasları tek tek tebrik ediyorum, sağlıkla büyütün inşallahh,
Darısı biz bekleyenlere

Haftaya carşamba günü nasipse bende kızımı kucağıma alacağım inşallahh.
Çatı darlığı, bebeğin kafasının büyük olması ve kan sulandırıcı iğne kullanmam sebebiyle bu kararı aldık.
Aslında doktorum normal doğumu denemek istedi ama ben riske atmak istemedim, çok düşündüm.

Rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin yeter ki, sezaryen-normal farketmez.
Şimdi günler hiç geçmek bilmez

ben doğuramadım adam işe de gitmedi bugün git diyip durduğum halde. yok kuyryk sokumuma oturuyom bacakları yana alıp, olmadı bağdaş gb falan ama bi hareket yok. hafta sonunu bekleyecek sanırım
İnan heyecanla takip ediyorum seni:))
Allahtan sancili gecirmiyorsun bu gunleri.. çok zor geçerdi yoksa.. ama artik sancilan , açıl da dogur insaAllaahhh:)

Sendemiiiii bu gidişle topigin en son doguranı oluccam ben

Ben hediyelik hic bisi yapmadim yaa esim gereksiz seyler dio izin vermiyor istiyordum aslnda neyms efendm lohusa serbeti varms tatlida alirmisiz ne gerek varms masrafa ufff
benimkide herşeye gereksiz diyor erkek milleti işte ama ben dinlemiyorum onubide normalde izin vermem ama evde ben yokken canın sıkılır o yüzden onlarla oyalanırsın diyor

benimkide herşeye gereksiz diyor erkek milleti işte ama ben dinlemiyorum onubide normalde izin vermem ama evde ben yokken canın sıkılır o yüzden onlarla oyalanırsın diyor
Ben dinlememezlik yapamiyorum malesef para ondan ciktigi icin . Calismis olsaydm ama sormazdm bile ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…