2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy hadi hayirlisi canimm, riske atmamak en mantiklisi genel anesteziyle mi olcaksin

İnan heyecanla takip ediyorum seni:))
Allahtan sancili gecirmiyorsun bu gunleri.. çok zor geçerdi yoksa.. ama artik sancilan , açıl da dogur insaAllaahhh:)
salı günü bir cm açılman var dedi ama sancı 50 fln çıktı ara ara. karnım da kaskatı kesildi az önce on dk dan uzun süre. şimdi de tek başına belin alt kısmında ağrı. ama doğum sancısı diyebileceğim bir durum yok. hareketlerimden mi bilmiyorum bacaklarım baldırım adet dönemindeki kan çekilmesi oluyor gb ağrı geliyor. yani gayet düzensiz vucud değişikliklerim var ama bir sonuç yok
o kdr sancı takip programı yükledim kullanamıyorum

Ben dinlememezlik yapamiyorum malesef para ondan ciktigi icin . Calismis olsaydm ama sormazdm bile ama malesef
anladım canım haklısın o zaman bende çalıştığım için rahatım yoksa bizim de çok borcumuz var üzülme canım şart değil bişeyler dağıtmak herkesin durumuna göre olur böyle şeyler

Aynı sorun bende de var 3 hafta içinde 1 kilo alan bebeğim 2 haftadır aynı kiloda kalmış 36+5 te gittim hala 2700 dü. Sordum sebebini güzel beslendiğimi söyledim doktorum son ay da plesenta yaşlanabiliyor bu yüzden fazla beslenemiyor dedi ama bebek gayet sağlıklı doğduktan sonra çabuk alır kilo toparlar hiç korkma dedi bir sıkıntı daha var normal doğum çok istiyordum ama bebeğimin başı hala dönmedi 39 a kadar beklicez dedi benim ilk hamileliğim eğer dönmezse 22 haziranda sezeryan olcam inş bebeğime kavuşcam o gün tekrar bakacak döndü döndü dönmedi alacak

Biraz önce eşim çok güldürdü.hafta sonu için gezmek planı yapıyorum.dedi artık umudunı kestin doğurmayacaksın.geçen haftalarda çok bekledim sıkıldım.şimdi düşünmüyorum kalmayacak ya içimde işte en kötüsü pazartesi salı çıkacak hanımefendi.

Ahhaa allah iyiligini versin

Karninda sertlesme olmuyomu bgn ck oldu bndel

Suni sancı vermediler canım kendi sancımla doğum yaptım ama sancımda çok değildi onun için ıkınmada sıkıntı yaşadım, sancısız ıkınmak çok zor. Ikınamayınca mecbur kesi attı 4 iç 4 dış dikişim vardı oda şükür geçti gitti.

Allah sağlıkla ve kolaylıkla doğum yapmanı nasip etsin.

hahaa benim eşimde akşam öyle söylüyodu doğdoğurmuycan doğurmayadaa pazar ggünü bi pikniğe gidelim diyo..

benimki ne 2600-2700 cıvarı dedi kilosuna . Bilmiyorum son 10 günüm daha kilo alırmı, benimki 2 hafta önce dönmüştü belki senin bebeğin de döner, dönmesi için bazı hareketler var onları denedin mi hiç?

Sancı odası olayı kötüymüş.

Benim gittiğim özel hastanede sadece bebek doğacağı an doğumaheneye alınıyorsun.

Kızım annem ve eşim hep yanımdaydı ben doğumhaneye girdim 20 dk. de geri çıktım. :)

En güzel yanı da yattığım yatakla beni doğumhaneye götürdüler yatağımdan doğum masasına geçtim, ben doğum yapana kadar temizlendi sonra tekrar kendi yatağımla odama geldim.

Kızlar merhaba 37+3 teyim bebeğimin başı hala dönmedi 39 a kadar beklicez dönmezse 12 gün sonra sezeryan olucam bebeğime kavuşcam inş ama normal doğumu çok istemiştim şimdi sezeryana alıştırdım kendimi sağlıcakla doğsunda başka bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…