2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hahaa benim eşimde akşam öyle söylüyodu doğdoğurmuycan doğurmayadaa pazar ggünü bi pikniğe gidelim diyo..

25,5,2015 gecesi bende yattım (hep içimden o tarih geçiyordu oysaki muhtemel doğum tarihimiz 8 hazirandı) eşimle kızıma döndüm Ela hanım bugünde gelmedi dedim 11 gibi yattık, gece saat 2,30 da nişanım geldi.

Sabah 7:45 te de kızım geldi.

26,05,2015 te doğmuş oldu.

Ansızın geliyorlar işte.

Ben nst makinsına bağlıydım doğum süresince sancılarım şükür en fazla 40-50 lere çıktı inş. sende az sancı ile doğum yaparsın.

Çünkü 50 ler bile zorladı beni.

Haa belki yürümeme izin verseler zorlanmazdım ama yürümemi yasakladılar açılmam hızlı oluyor diye, hatta lavmandan sonra bile klozete tam oturma sen ne olur ne olmaz sancısız 6 cm ile geldin senden korkuyorum dedi nöbetçi dr.

ben doğuramadım adam işe de gitmedi bugün git diyip durduğum halde. yok kuyryk sokumuma oturuyom bacakları yana alıp, olmadı bağdaş gb falan ama bi hareket yok. hafta sonunu bekleyecek sanırım

YERLERİ elinle sil, hem hızlandırırsın hemde temizlik yapmış olursun. :)

Çok az kalmış, sağlıkla kucağına alırsın inş. canım.

Ben nst makinsına bağlıydım doğum süresince sancılarım şükür en fazla 40-50 lere çıktı inş. sende az sancı ile doğum yaparsın.

Çünkü 50 ler bile zorladı beni.

a bu kdr sancıyla doğum oluyor mu? ben 90-100 lerr çıkacak diye düşünüyorum. bakalım hayırlısı nasıl bir doğum olacak meraktayım

canım benim bebeğim de hala ters de ne gibi hareketler var yapmam gereken?

Hastanede 5.günümüz..... dua edin kizlar bu ameliyatli halimle buralarda perisan oldum. Kizimdan ayri olmak daha da koyuyor bana. Bu arada gogsumden yeni yeni sivi gelmeye basladi. Sut gelecek demek oluyor bu degilmiiii?

CANIM BENİM EVET BU SIVIDAN SONRA SÜTÜN GELİYOR.

Dualarımdasın canım.

ah ah hala çalışıyom didiniyom neler neler yapıyom ama tık yok bu kızlar amma nazlıymış valla mis gibi yatağı kıyafetleri onu bekliyo hanım daha triplerde karnımı cimcikliyom arada belki anlar diye ama umursuz kız :) bekletcek illa yarın 39 olcaz hafif sancıdan baska bişey yok şu nişanı o kadar merak ediyomki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…