- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.641
Maşallah sana yha ne guzel Dogurmussun Nrmal. Darısı bize inşallah normallere özeniyorum. Alllah bebğini ve seni nazardan saklasin. Bol.bol sütun olsun. Bebeğimi mis mis kola. Melegini09.06.2015 günü saat 12.45 te oğlumu dünyaya getirdim.39+1 haftalıktık.
Gece sancılarım 10dk arayla gelince saat 3 gibi hastaneye geldik. Saat 6 da 5dkya düştü aralığı ve 4cm açıklık vardı. Saat 9da 7cm, 12de 9cm ve 12.15te doğuma alındım. Çok acı vericiydi sancı süreci. 6 cmde dayanamayıp epidural istedim. Çok az dozda verdiler, biraz hafifletti. Ikınmakta da çok zorlandım. Kesik ve yırtık var. Ama HERŞEYE DEĞER. Şükürler olsun oğlum beşiğinde uyuyor. Evde ilk gecemizi geçirdik. Emiyor. Biraz gazımız var. Gün geçtikçe alışıcas dahada. Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın. Bekleyenleri de sağlıkla kolaylıkla kavuştursun.
olsun canım epidural daha iyi bencede bende bi sıkıntı olmazsa korkmama rağmen epidural isteyeceğim o anı yaşamak istiyorum ilk ben görmek istiyorum kuzumuonu konuşmadık canım ama epidural olur büyük ihtimal. korkmuyorum ameliyattan, bebeğimin sesini duymak istiyorummbu arada 6 günde 300 gr almış minik hanfendi. 2800 olmuş. 1 hafta daha beklese 3+ olcak demek ki oy kuzu böceğim
canım doktor dedi ki bebek zayıf olduğu için normalde 4-5 gün erken alıcaz çünkü anne karnında küçük bebekler strese giriyomuş. ani bebek kayıpları 38. haftadan sonra oluyomuş. dışarda olması daha iyi dedi.olsun canım epidural daha iyi bencede bende bi sıkıntı olmazsa korkmama rağmen epidural isteyeceğim o anı yaşamak istiyorum ilk ben görmek istiyorum kuzumumaşallah iyi kilo almış peki biraz daha beklesen riskli mi olurmuş?
oy kuzucum benim yaaa ben hala algılayamıyorum karnımda bebek olduğunu. doğunca şok yaşıycam sanırım.Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor
Bende öyleydim... O yüzden dogunca bu benden mi çıktı...bu benim.mi..gerçekten mi...deyip deyip şaşırdımoy kuzucum benim yaaa ben hala algılayamıyorum karnımda bebek olduğunu. doğunca şok yaşıycam sanırım.
Ay ne kadar güzel ben o.kadar heyecanlıyım ki. kucağıma almak için sabırsızm sağlıklı olsun da inşallah heyecandan şimdiden elim ayagim birbirine giriyorBende öyleydim... O yüzden dogunca bu benden mi çıktı...bu benim.mi..gerçekten mi...deyip deyip şaşırdımay ne alemiz yaa...
soğuk su bnm ayaklarıma çok iyi geliyor.Kizlar cok sistim ben odemden yuruyemiyorum artik dun copu asagi indirmek icin esimin 44 numara ayakabilarina girmedi ayagim. Annem yazik hadi gel yuruyus yapalim diyo ama ben wc ye zor yuruyorum . uc gundur cok kotuyum dogurmak istiyorum sezeryan isticem bu gidisle
Canim epidural mi oldun spinal mi aciyomu sezeryan cok mu zor buarada Rabbim kuzucugu sana seni yavrusuna bagislasin aminKizlar meraba bizim dogumumuz gerceklesti Allahin izniyle pasami kucagima aldim birz zor oldu dun tum gun sancimi cektim normal icin hersey uygundu ama ben son anda dayanamadim sezeryana donduk bebisim dun gece kuvezdeydi akcigerlerinde su vardi sabah yanima geldi cok sukur ama cok uykucu zorla uyandiriyoruz 3320kg 52 cm, ama mukemmel bi duygu goren benim degil sanar cunku esmer bunyeden sapsari bi cocuk dogdu :) kisaca babasi kilikli
canım doktor dedi ki bebek zayıf olduğu için normalde 4-5 gün erken alıcaz çünkü anne karnında küçük bebekler strese giriyomuş. ani bebek kayıpları 38. haftadan sonra oluyomuş. dışarda olması daha iyi dedi.
Hayırlı ugurlu olsun canım. . Allah nazarlardan sakladım. Sütun bol.olsun. Bu arada ilk.dogduklarinda çok. Farklı oluyor. Bebeisler. 40 çıkana kadar bebegin o.kadar değişecek ki belli olmaz iki bebek gördüm ikisi de baya değişti. Büyüdükçe bakalım senin ki nasıl. Degiscek. Maşallah onaKizlar meraba bizim dogumumuz gerceklesti Allahin izniyle pasami kucagima aldim birz zor oldu dun tum gun sancimi cektim normal icin hersey uygundu ama ben son anda dayanamadim sezeryana donduk bebisim dun gece kuvezdeydi akcigerlerinde su vardi sabah yanima geldi cok sukur ama cok uykucu zorla uyandiriyoruz 3320kg 52 cm, ama mukemmel bi duygu goren benim degil sanar cunku esmer bunyeden sapsari bi cocuk dogdu :) kisaca babasi kilikli
humana still tea aldım başladım içmeye bugün. 2. kupamı içiyorumm
Aslinda ic organlarda odem yaparmis o yuzden ayaklara daha fazla yuk binermis ama benim sismeyen organim kalmadi neremden cikacak bu:)benim de 1 haftadır şişti ayaklarım. hamur gibi, parmakla dokununca gömülü kalıyo
hiç bi yerlere sığdıramıyorum ayaklarımıdiyorum ki ya ayağım hamile kaldı ya da bebiş ayağımdan çıkmaya çalışıyo
Ah canim Allahim sabır versin..
Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor
soğuk su bnm ayaklarıma çok iyi geliyor.
Canim hayırlı olsunKizlar meraba bizim dogumumuz gerceklesti Allahin izniyle pasami kucagima aldim birz zor oldu dun tum gun sancimi cektim normal icin hersey uygundu ama ben son anda dayanamadim sezeryana donduk bebisim dun gece kuvezdeydi akcigerlerinde su vardi sabah yanima geldi cok sukur ama cok uykucu zorla uyandiriyoruz 3320kg 52 cm, ama mukemmel bi duygu goren benim degil sanar cunku esmer bunyeden sapsari bi cocuk dogdu :) kisaca babasi kilikli
ben yarın sezaryen olucam canım bana yapılmadı. bebiş hala ters. bugün gittim kan tahlillerini yaptırdım. yarın 10 gibi falan da bal dudaklıma kavuşucam inş
Kizlar meraba bizim dogumumuz gerceklesti Allahin izniyle pasami kucagima aldim birz zor oldu dun tum gun sancimi cektim normal icin hersey uygundu ama ben son anda dayanamadim sezeryana donduk bebisim dun gece kuvezdeydi akcigerlerinde su vardi sabah yanima geldi cok sukur ama cok uykucu zorla uyandiriyoruz 3320kg 52 cm, ama mukemmel bi duygu goren benim degil sanar cunku esmer bunyeden sapsari bi cocuk dogdu :) kisaca babasi kilikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?