2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maşallah sana yha ne guzel Dogurmussun Nrmal. Darısı bize inşallah normallere özeniyorum. Alllah bebğini ve seni nazardan saklasin. Bol.bol sütun olsun. Bebeğimi mis mis kola. Melegini

olsun canım epidural daha iyi bencede bende bi sıkıntı olmazsa korkmama rağmen epidural isteyeceğim o anı yaşamak istiyorum ilk ben görmek istiyorum kuzumumaşallah iyi kilo almış peki biraz daha beklesen riskli mi olurmuş?

canım doktor dedi ki bebek zayıf olduğu için normalde 4-5 gün erken alıcaz çünkü anne karnında küçük bebekler strese giriyomuş. ani bebek kayıpları 38. haftadan sonra oluyomuş. dışarda olması daha iyi dedi.

Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor
oy kuzucum benim yaaa ben hala algılayamıyorum karnımda bebek olduğunu. doğunca şok yaşıycam sanırım.

Selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz dogum yapanlar olmus gozleri aydin rabbim hayirli ewlat eylesin tek tek alinti yaoamadim ameliyata gireceklere sorunsuz bir sekilde rabbim yawrularini kucagina almayi nasip etsin bizde daha beklemekteyiz dun 3 kere camasirim islandi su kacagi olabilir diye hastaneye gittik nts soktular sancim cikmadi cocukta iyi ama iki parmak acikligim varmis benim bu 3. Cu oldugu icin cabukta ilerleyebilir bekleyedebilir dedi hizlarnadirmak icin ne yapalim dedik malum tek cevap ilskiyi onerdi ama bir kere deil ne kadar slklikla olursa yahu bu gobeklede nasil olucaksa neyse bizde beklemekteyiz bakalim nezaman gelicrk hanim yarin gunum doluyo burda +10 gun daha bekleyip suni veriyolar iInsaAllah o zamana kadar beklemez rabbim biran ewwel hayirlisiyla kizima kavusmayi nasip etsin cumoe hamilelerede

Bende öyleydim... O yüzden dogunca bu benden mi çıktı...bu benim.mi..gerçekten mi...deyip deyip şaşırdım ay ne alemiz yaa...
Ay ne kadar güzel ben o.kadar heyecanlıyım ki. kucağıma almak için sabırsızm sağlıklı olsun da inşallah heyecandan şimdiden elim ayagim birbirine giriyor

soğuk su bnm ayaklarıma çok iyi geliyor.

Kizlar meraba bizim dogumumuz gerceklesti Allahin izniyle pasami kucagima aldim birz zor oldu dun tum gun sancimi cektim normal icin hersey uygundu ama ben son anda dayanamadim sezeryana donduk bebisim dun gece kuvezdeydi akcigerlerinde su vardi sabah yanima geldi cok sukur ama cok uykucu zorla uyandiriyoruz 3320kg 52 cm, ama mukemmel bi duygu goren benim degil sanar cunku esmer bunyeden sapsari bi cocuk dogdu :) kisaca babasi kilikli

Canim epidural mi oldun spinal mi aciyomu sezeryan cok mu zor buarada Rabbim kuzucugu sana seni yavrusuna bagislasin amin

Hayırlı ugurlu olsun canım. . Allah nazarlardan sakladım. Sütun bol.olsun. Bu arada ilk.dogduklarinda çok. Farklı oluyor. Bebeisler. 40 çıkana kadar bebegin o.kadar değişecek ki belli olmaz iki bebek gördüm ikisi de baya değişti. Büyüdükçe bakalım senin ki nasıl. Degiscek. Maşallah ona

Aslinda ic organlarda odem yaparmis o yuzden ayaklara daha fazla yuk binermis ama benim sismeyen organim kalmadi neremden cikacak bu:)

Ah canim Allahim sabır versin..

Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor

Amin cok sagol canim nasil kiskaniyom sizi been yaa

Canim hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün inşallah. .

Gözün aydın canım maşaAllah oğluna Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…