2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar birşey sorucam size yaa , benim göğüslerim sızlıyor kaç gündür bugün daha net hissediyorum hala arada çok fena bir sızı oluyor sizde de oluyor mu

Bende 40+1 deyim ve hiç sancım nişan vs.yok nst ye de girmiyorum.cumartesi kontrol var.DOktorum cumartesiye kadar gelmez.ise pazartesi salı yatış yapıcaz hast.dedi.
Canim ben de ayni durumda yim ve dun gece suni sancı veriyor lardi rüyam da çok aci verici di sonra dan açılma yok diye sezeryana alıyorlardı

Canim az kaldi allahın izni le bebeğini kucağına alacaksin

Bende niye heycan yok anlamıyorum benim dışımda herkeste heycan dorukta Allahallahh
stres oldun canım sen ondandır. bir de son dönem insan daha sakin oluyor. malum 9 aydır heyecan aynı şiddetiyle devam etmiyor.
bnm nişan pazar geldi valla gayet sakin takılıyorum evde sanki doğuma 3-5 ay var gb

Arkadaslar kafama takilan birsey soracagim.. sali sabahi, doktora gitmeden once tuvalete girmistim, sari sumuksu birsey gordum klozette..cokfazla degil, kucuk biseydi... doktora sordum nisan gelmesi ne renk olur diye, doktorumda kirmizi ya da pembe olur dedi... simdi internetten baktimda koyu sari gibi de olabiliyormus.. bilginiz var mi acaba.. 2 gun gecti gerci ustunden, henuz birseyim yok..

Ben geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.

Ayy canım maşaAllah minik prensese Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah bende epidural normal doğum yapıcam tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim

Canim Allah anali babali buyutsun cabucak alir kilolari insallah bebisin kuvoze falan girmedi dimi bi de ultrasonda kac demislerdi 2bucuk mu demislerdi

stres oldun canım sen ondandır. bir de son dönem insan daha sakin oluyor. malum 9 aydır heyecan aynı şiddetiyle devam etmiyor.
bnm nişan pazar geldi valla gayet sakin takılıyorum evde sanki doğuma 3-5 ay var gb

Bende hiç dogurmicam hep böyle kalacakmısım gibi geliyodu şimdi bi tuhaf oldum bide beklemiyodum doktor bianda söyleyince ne bilim garip bi duyguymuş doğduğunda inanmam belki benden çıktıgına

Aslinda ic organlarda odem yaparmis o yuzden ayaklara daha fazla yuk binermis ama benim sismeyen organim kalmadi neremden cikacak bu:)

Amin cok sagol canim nasil kiskaniyom sizi been yaa
Az kaldi yavrına kavuşacaksin sende , misss kokusunu icine çekeceksin Allahın izniyle:) ne sislik kalacak ne zorluk ohh:)

Oyy sonunda gelmiş kız :)
Gözün aydın canim:) sağlıkla büyüsün..

Bende hiç dogurmicam hep böyle kalacakmısım gibi geliyodu şimdi bi tuhaf oldum bide beklemiyodum doktor bianda söyleyince ne bilim garip bi duyguymuş doğduğunda inanmam belki benden çıktıgına
Sakin ol canim stres yapmamaya çalış.. demek anne karnındaki süresi o kadarmış minnakinin... Sağlıkla al da kucağına gerisi mühim değil

Canim Allah anali babali buyutsun cabucak alir kilolari insallah bebisin kuvoze falan girmedi dimi bi de ultrasonda kac demislerdi 2bucuk mu demislerdi
Yok hayatım 3 kg demişti doktor.ufak fındık bir kızım oldu:))yok küveze falan gerek kalmadı maşallah.hemen emdi kızım şimdi uyuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…