2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar doktordan geldik kızım 3650 olmuş boyu 50 cm normal için bekliyoruz İnş sancim olur suyum gelir duş ediyorum sezeryan dan çok.korkuyorum çünkü ilginç birşey var ayaklarım bilegime kadar inanılmaz sisiyordu 2 gündür kayboldu normale döndü bide iki gündür adet sancısı çekiyorum belirtiler başladı demek

Kızlaaar adet sancısı gibi belim ağrıyo geceden beri başka bi belirti yok, sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi??

Doğum sancısı belden giriyor alt tarafa doğru artıyor sancın , yalancı sancılarda tam tersi canım , eğer sancın şiddetleniyorsa bi hastaneye git

En kısa zamanda alırsın inşaAllah kucağına tatlımm Rabbim hayırlısını versin hakkında

Cnm bizde dr.dan geldik bizimkide 3450 olmuş.dr hala kanalda değil dedi.gelmezse 2 hafta daha beklicez sonra yatış yapıcaz dedi.ayın 24une kadar beklicekmişiz.bende dua ediyorum biran önce gelsin diye.eğer gelmezse 4 kiloyu bulacak gibi duruyor..sezeryanın lafını bile geçirmiyo adam

ya kızlar mesela ben şimdi gitsem hastaneye suni verip doğurturlarmı 39 haftalığım

Oy kiyamam az kaldı annesiii alacaksın kucağına sağlıkla :)
Inşallah canım bir de .çoğu kişi sezaryen normaller de çok. Bekliyor bende normal isterim keskem hayirlisi ile pazar günü gelse çok. Istiyorum özlüyorum merak.ediyirim heyecan zaten hat safhasında da herkes bir da doğurdkca çok. Seviniyorum

Aa a a aaaa maşallah maşallah herkes. Tek.tek doğuruyor nazaran korusun Rabbim sizi ne.guzel normal.oolmus.annesi meleğin bol.bol..sütun de olsun Inşallah alır. O kilo zaten sağlıklı. Yha şükür yeter.

Kızlaar bugün dr daydım. Ve yarın bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. Sabah saat 8 de yatışım yapılacak. Normal doğum yapıcam rabbimin izniyle. Çok heycanlıyım.
Bende çok heyecanlandım kim doğurganlık oyle oluyorum maşallah hayırlısı olsun bize de.dua et canım .. kolay bir doğum geçirirsin inş.

güle güle büyüt canım.maşallah.allah analı babalı sağlıklı mutlu uzun yıllar versin.

Ayy canım maşaAllah minik prensese Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşaAllah bende epidural normal doğum yapıcam tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim
Bende öyle ama hiçbir sancım birşeyi yok günide bitirdim zaten.pazartesi yatış olur ise sun sancımı verirler bakıcaz artık cumartesi kontrolde belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…