- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.781
Masumiyet timsali maşallah. Ona.. nazaran korusun Rabbim. Çok. Tatlılar ya. Op öp koklaa koklaa mis ohEki Görüntüle 1555289 buda benim miniğim:))fındık kadar ama sesi çok:)))bu saat oldu uyutmadı beni hastanede.ciyak ciyak vallahaolsun yerim ben onu.allahım sizede nasip etsin inşallah eb kısa zamanda.
Bende reflü sagolsun uyuyamiyirum. Canım acaba ne. Yaptın doğumun oldumu ezan okunuyor şu an burda Allah ya ve yardımcim olsun canım tek. Avaz da doğru kokla bebeğini inşallah canım mis mis.Kızlar an itibari ile suyum geldi tam yatmıştım.çıktık yola hastahaneye.
evet canım riskli olurmuş. plasenta yaşlanmaya başlamış, 38. haftadan sonra ani kalp durmaları oluyomuş vs. hiç riske atmadım. normal sezryenden 5-6 gün önce olsun ama bu gerekli dedi doktor amcamız.olsun canım epidural daha iyi bencede bende bi sıkıntı olmazsa korkmama rağmen epidural isteyeceğim o anı yaşamak istiyorum ilk ben görmek istiyorum kuzumumaşallah iyi kilo almış peki biraz daha beklesen riskli mi olurmuş?
canım doktor 2 gün önce başla dedi. önceden başlamanın bi anlamı yokmuşBende başlasam mı acaba bi sorun olurmu 1 haftada işe yarar mı ki
doktor amcası alalım hemen dedi. normalden 5-6 gün önce oluyomuş ama dışarda olması daha iyi dedi.Gün olarak erken sanki yaa , biraz daha kalsaydı bebiş
gözün aydın canımmmBen geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.
canım bi avazda inşalllllaaahhhhSa hanimlar hayirli sabahlar benimde gece 12 den beri duzensiz 10 dkk da 8 dkk da gelip giden sancilarim nisanimda geldi iki parmak acilmamda vardi kizlar lutfen benim icinde dua edin olurmu bir r nefesye hayirlisiyla kizima kavusayim benim dogumlarim biraz slklntili oluyo dualariniza ihtiyacim var simdiden yazamazsam hepinize teşekkür ederim
bugün kuzunu kucağına alıyosun sen de :) inşallah sorunsuz ilerler doğumunnn, öpüyoruzHastanaheye geldik nst bağlandım tam.olarak.sancım.çok.değil.antibiyotik yaptılar mikrop kapmasın diye.bekliyorum sancıların artmasını.odama yerleştim.
İnş kolay bi doğum olur Allah yardim etsin:)Sabh 6tan bu yana 10-15 dk aralar ile sancım oluyor çok şiddetli olmasada a
Kaçinci haftadasınKızlar an itibari ile suyum geldi tam yatmıştım.çıktık yola hastahaneye.
Maaşallah suphanallahhEki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
Valla bişey yok şu durumda yaa bekliyorummAllah yardımcın olsun canım, inş kolayca doğurursun
hadii allah bir avazda kurtarsın inşallah..sağlam sancı vurdu bir de kan geldi. ne olduğunu anlamak için öncelikli yakında hastaneye yola çıktık. nst ve açılma kontrolüne göre dr um u arayacağım gel veya bekle diyecek
Allah yardincin olsun dualarim seninle ins cok kolay bir dogum yasarsinSabh 6tan bu yana 10-15 dk aralar ile sancım oluyor çok şiddetli olmasada a
Masallah annesi melek o varsin yiksin ortaligi allahim ikinizide nazarlardan korusun opun yerime kiyamam ben onaEki Görüntüle 1555289 buda benim miniğim:))fındık kadar ama sesi çok:)))bu saat oldu uyutmadı beni hastanede.ciyak ciyak vallahaolsun yerim ben onu.allahım sizede nasip etsin inşallah eb kısa zamanda.
Canim benim bir avazda kurtul insallah dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyoruzSa hanimlar hayirli sabahlar benimde gece 12 den beri duzensiz 10 dkk da 8 dkk da gelip giden sancilarim nisanimda geldi iki parmak acilmamda vardi kizlar lutfen benim icinde dua edin olurmu bir r nefesye hayirlisiyla kizima kavusayim benim dogumlarim biraz slklntili oluyo dualariniza ihtiyacim var simdiden yazamazsam hepinize teşekkür ederim
Canim stres yapma allah yardimciniz olur bebisin ve senin drunada guven olurmu dua ediyorum senin icindeHakkımızda hayırlısı neyse o olsun
benim doktorum da takma diyor, nugün 2,5 kilo 39.haftada dogurtmuş birini bebek çok iyiyimiş cop cop emmmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?