2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar an itibari ile suyum geldi tam yatmıştım.çıktık yola hastahaneye.
Bende reflü sagolsun uyuyamiyirum. Canım acaba ne. Yaptın doğumun oldumu ezan okunuyor şu an burda Allah ya ve yardımcim olsun canım tek. Avaz da doğru kokla bebeğini inşallah canım mis mis.

Sa hanimlar hayirli sabahlar benimde gece 12 den beri duzensiz 10 dkk da 8 dkk da gelip giden sancilarim nisanimda geldi iki parmak acilmamda vardi kizlar lutfen benim icinde dua edin olurmu bir r nefesye hayirlisiyla kizima kavusayim benim dogumlarim biraz slklntili oluyo dualariniza ihtiyacim var simdiden yazamazsam hepinize teşekkür ederim

evet canım riskli olurmuş. plasenta yaşlanmaya başlamış, 38. haftadan sonra ani kalp durmaları oluyomuş vs. hiç riske atmadım. normal sezryenden 5-6 gün önce olsun ama bu gerekli dedi doktor amcamız.

gözün aydın canımmm

canım bi avazda inşalllllaaahhhh

Maaşallah suphanallahh bıdılıkk senii
allah nazardan saklasın bahtıda güzel olsun inşallah. Sağlıklı uzun ömürler versinn.

Allah yardımcın olsun canım, inş kolayca doğurursun
Valla bişey yok şu durumda yaa bekliyorumm
sağlam sancı vurdu bir de kan geldi. ne olduğunu anlamak için öncelikli yakında hastaneye yola çıktık. nst ve açılma kontrolüne göre dr um u arayacağım gel veya bekle diyecek
hadii allah bir avazda kurtarsın inşallah..

Canim benim bir avazda kurtul insallah dualarimiz seninle hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…