2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar benimde doğumuma az kaldı günler geçmek bilmiyo normal doğum çok istiyordum ama başı dönmedi kızımın yarın kontrole gidicem bakalım ne durumdayız 22 haziranda tekrar bakıcaz dönmediyse o gün sezeryan olcam 10 günüm kaldı inş sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza birde plesenta yani eşi yaşlanmış o yüzden kilo alması azalmış böyle bişey yaşayan var mı? Ne kadar güzel kilo alıyodu son haftalarda yavaşladı hatta 2 hafta hiç almadı 37 de 2700 dü yarın bakalım kaç olacak 1 haftada

Canim merhaba sen yazinca ne zamandr yazmadgim halde yorum yapmak istedm pek yazmiyorum ama hep takipteyim sizleri bende bugun 38 +6 oldm duzenli gittigim doktorum hep normal dogum onerirken sali gunu persembe gel sezeryana alalim hemen dedi catidan dolayi banada annemler sehir disindaydi hemen cagirdim hazirligimi yaptim bende cunku gercekten cati muayenem cok zor gecti ve dogal olarak yapamayacigimi dusundum doktorumada cok guveniyordum ama de dahil olmak uzere herkes bi doktora daha git dedi ve esimde ayni sekilde dusundugu icin persembe sabahina yatis ayarladigim halde sabahtan farkli iki doktora gittim biri cati boyla alakali bakmam ben sen dogurursun dedi ve baya unlu bir doktordu sonra tedirgin oldum cunku sacma geldi ardindan.bir profosere gttim cati muayenem daha iyi gecti bu sefer vede doktr bana suanki kilosu ile bebegin normal dogumda catini zorlamaz dedi bir hafta zaman verdi sonrasinda risk olur 17 18 inden sonra kendi gelmesse aliriz dedi hicbir doktordan gormedigim kadarda ilgiliydi ve dun aklim karisik diye gece kendi doktorum nobetci diye hastaneye gittim.tekrar gorusmek.icin bana yatisini yapamam deyip persmbe ameliyat gunum benim.deyip gorusmeyide kabul etmedi yani yuzunu bile gostermedi adamhalbuki gece birdi gittigimde ve gercekten.bugune kadar cok ilgili iyi bir doktordu sezeryani kabul edip sonra gtmeyince seseryan.icin bianada canim cicim diyen adam benmle acildeki telefondan ablacim falan diyerek abes bir sekilde konustu
Biliyorum biraz uzun oldu ama sana tek tavsiyem suanda cekinsende catiyi gerekirse baska doktrada gostermen belki bebegin.suyuyla ilgili de farkli seyler duyarsininsallah hakkinda hayirlisi olur tabii seninde bebegininde

Canim.dun gittigim profosor banda aynisini soyledi buyuk degil yaslanmanin orani suan icin dedi haftama gorede normalmis zaten bi sure sonra olan.bisey ama haftanla ve cocugun gelisimiyle alakali boyutu sanirim sikma canini yani ben salidan beri doktrm seseryan.dedigi icin cok stres oldum ve zaten.olan kasilmalarim artti rahatsiz edecek bicimde dogum.surecine girdigimiz bu donemde bebekleride strese sokmamiz pek dogru degil insallah bir sikinti cikmaz

magnezıum dogumu ve rahım acılmaları engellıyormus o yuzden 32 cı hafatdan bıraktım ben doktor hatta ıctıgım vıtamını de bıraktırdı .Bı tek demır hapı,d vıtamını ve gunasırı balık yagı kullanıyorum

Kızlar hastanedeyim suanda suni sancıya baslandı coook ufak bi dozla normale yakın olması icin. Sancilarimda azar azar geliyo. Insallah ogleden sonraya dogururum. Dualarınızı bekliyorum. Sizler icinde dua ediyorum inşallah bebekleriniz icin en hayırlı vakitte en kolay şekilde yaparsınız doğumlarınızı..

Herkese merhaba kızlar,doğum yapan anneler,hayırlı uğurlu olsun.Allah bağışlasın meleklerinizi,doğuma giden,suyu gelen,suni sancı alan arkadaşlar.Allah hepinizin yardımcısı olsun,sağlıkla alın evlatlarınızı kucağınıza inşallah.Biz iyiyiz,bebek odası,kıyafeti,temizlik işlerine devam.Allah a emanet olun. pofuduk18 yareni ECD75 Ela yı ve SirriEyvan Zülali mıncıklayın ve öpün yerime. @Arifa senden ne haber canım,en son yatış yapıp suni alacağını okumuştum,inşallah çoktan kavuşmuşsundur yavruna

cimcimesevilay canım hakkınızda hayırlısı olsun.Dün geçmişi okurken gördüm.Sakin ol iyi düşün,5 gün sonra yavruna kavuşacaksın bir tek bu olsun kafanda.Sen şimdi bütün olumsuzlukları düşünüyorsun ama inşallah sonu iyi olacak canım,Allah yardımcın olsun.

Biraz once hastaneden geldim. An itibari ile 40+2deyim.. Nst de yine hic sancim cikmadi.. Doktorum seni ve bebegi strese sokmayalum, pazartesiye kadar gelmezse, gel aalalim dedi... Ama ben sali gunu isteyecegin sezeryani, bazi sebeplerden dolayı... Saliya kadar keske kendiliginden gelse bebegim.

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM .. bugün sabah 10'da hastanaye gittim bebeğim hiç kilo almamış 15 gün boyunca . En son gittiğimde 2400'dü ve yine aynı çıktı kilosu 2400'müş .. Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi .. Bebek çok küçük kalmış dedi sıkıntıya girer pazartesi hemen sezeryan olman lazım dedi , duyunca şok oldum beklemiyordum . Epidural sezeryan olucakmışım aklım karma karışık birden duyunca çok kötü oldum

Oyy maasAllah size Caniimm..ayrıntılı hikayeni de bekleriz e mii:)

Allah Allah...bir doktora daha mi grunsen ki canim.. sezeryan yanlısı olmasın doktorun

Canım dışarda olması içerde olmasından daha iyi, gözünün önünde olur, sütünle beslenir toparlanır.
Üzülme, sevin kavuscağın için.
Burda kaç kişiye aynı sey söylendi, malesef bu haftalarda oluyor bu durumlar.
Benim kızımda 2 haftadır pek kilo almıyor.
Cuma günü bende sezeryana giricem kısmetse.
Hem ben eminim ki bebeğinin kilosu ultrasondakinden daha yüksek çıkacak.
Sağlıkla gelsin kuzun...

sende bendensin ne diyeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağ salim kızına kavuş inşallah bende oğluma

Sakin ol canım,aynı durumu yaşayan başka arkadaşlarda oldu.Başka bir doktora görünebilirsin için rahat etmiyorsa.Önemli olan sağlıkla bebeğine kavuşman,eğer bebek gelişemediyse son zamanlarda inan doğması daha iyi.Düşük kilolu doğup anne sütünü almaya başlayınca hemen toparlayan bir sürü bebek var

Allah Allah...bir doktora daha mi grunsen ki canim.. sezeryan yanlısı olmasın doktorun

Canım hep normal doğum istiyordum doktorum da biliyordu şu ana kadar herşey yolundaydı , 17 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı plesanta beyazlaşmış hep .. Söyledim ben normal istiyorum ama dedim , normal doğum zaten sıkıntılı ve uzun bir süreç bebek çok küçük normal olmaz oda sıkıntıya girer , gerekli solunumu yapamayabilir bebeği tehlikeye atmayalım dedi

Minciklamam mi teyzesiii.. sende hayırlı zamanda Kavus yavruna insaAllah tatlimm...:) Allah razı olsun andin biziii :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…