2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Doktorum da öyle dedi canım , dışarda olması daha iyi bebek için ama üzüldüm işte yine de elimde olmadan .. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim , sende sağlıkla kavuş İnşaallah kızına

Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.

Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...

Anladim kuzum.. burda bu durumu yaşayan hayli insan var.. stres olma , ama içim rahat etsin diyorsan bir dooktora daha görünebilirsin bence

Amin canım, inşallahhh.
Hepimiz sağlıkla kavusalım.

Üzülme sende artık, için rahat etmiyorsa bi dr.a daha görün canım,
Sağlıkla kavuşcaksın, bunu düşün,
Dualarım seninle...

Allah Allah...çok üzüldüm canim benim.. o kırık nasil olmuş oyle... Dikkat mi etmediler ki doğumda...

Sarılık için endişe etme tatlim..gececk inşaAllah o.. göbeği de artmaz inşaAllah..dualarimizda güzel Yaren kızımız...

Hiç sezeryan istemiyordum canım , birde sorun da yoktu bu zamana kadar .. Doktorumla normal doğum bekliyorduk .. Dediğin gibi ama dışarda daha çabuk toparlar inşaAllah .. Rabbim herkesin yavrusunu esirgesin , Amin ..

Ahhh kuzum benim, kıyamam ben ona.
Rabbim tez zamanda şifasını versin, çabucak iyileşsin inşallahh.

Çok çok geçmiş olsun canım...

İri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. ..

geçen hafta perşembe gitmiştim 2600 dedi salı günü bida gittim 2900 demişti ama kaç kilo doğar bilmiyorum

Şimdi seni daha iyi anlıyorum birden duyunca insan çok kötü oluyormuş dayanamadım ağladım orda , doktor sakinleştirdi sağolsun , Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canımm

Kızlarr şuan nst deyim, muayeneden çıktım, 3600 kilo 55 cm olmuş paşam, maşallah deyin teyzeleri -+ 500 oynama yapabilirmiş, yüzünü göremedik kanala girmiş dedi. Şuan herşey normal görünüyo dedi, çatı muayenesini haftaya yapcakmış, ama boyla alakası var dedi, benimkinin geniş olduğunu düşünüyomuş bide ilişkide canımın acımasının çatıyla alakası olup olmadığını sordum, alakası yok dedi, ben gibi merak eden arkadaşlar rahatlayabilirsiniz :)

Amin canım, inşallahhh.
Hepimiz sağlıkla kavusalım.

Üzülme sende artık, için rahat etmiyorsa bi dr.a daha görün canım,
Sağlıkla kavuşcaksın, bunu düşün,
Dualarım seninle...

Allah razı olsun canım hepinizden ..
Sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza , hepinize dua edicem bende ..

Bebeğin kaç kilo ki canım?

[QUOTE ="Nehir Baran, post: 41358766, member: 645671"]KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM .. bugün sabah 10'da hastanaye gittim bebeğim hiç kilo almamış 15 gün boyunca . En son gittiğimde 2400'dü ve yine aynı çıktı kilosu 2400'müş .. Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi .. Bebek çok küçük kalmış dedi sıkıntıya girer pazartesi hemen sezeryan olman lazım dedi , duyunca şok oldum beklemiyordum . Epidural sezeryan olucakmışım aklım karma karışık birden duyunca çok kötü oldum [/QUOTE]
Ahhh üzülme canım yaa dogdugunda sütünle cabuk toparlarOnemli olan sagligi kilosu degl hem bak daha cabk kavuscan yavruna sevin :') bdahaki gtnende bende boyle seylr duycakmisimm gbi hissediyorm kendimi hazrlim bari :-/

Çatının geniş olması uzun boylu olmakla mı alakalıymış?

canımmm şimdi okudum msjını, vardır bunda da bi hayır hani kendini sürekli normal diye şartladın ya ondan da çok üzüldün, bende aynı sen gibiyim hem korkuyorum hem normal istiyorum, bgn doktora dedimki okadar sancı çektirip sonra sen yapamazsın vs deyip beni sezeryana alcaksanız şimdiden alın dedim. Adam, ben psikopatmıyım dedi, ama sana bunun garantisiniveremem 10 saat sancı çekersin tam doğuma yakın bebeğin kalp ritmi bozulur vs acil sezeryana döneriz, dünyanın hiçbiyerinde hiçbi doktor bu garantiyiveremez dedi. Uzun lafın kısası hangimizin nolacağı hiç belli deil, sağlıkla doğsunlar da nası doğarlarsa doğsunlar, benim arkadaşım 2300 doğum yaptı sezeryanla, bebek bikaç saat sonra cuk cuk emmeye başladı, şimdi 5 aylık çook sağlıklı maşallah, kiloyu da takma yani doğunca sen onu tosuncuk yaparsın annesi

canım çok geçmiş olsun, gaz diye düşünürken kuzum kemik ten dolayı mı çok huzursuzmuş Allah yardımcınız olsun canım benim

Ahhh üzülme canım yaa dogdugunda sütünle cabuk toparlarOnemli olan sagligi kilosu degl hem bak daha cabk kavuscan yavruna sevin :') bdahaki gtnende bende boyle seylr duycakmisimm gbi hissediyorm kendimi hazrlim bari :-/[/QUOTE]

Canım seninle de konuşmuştuk normal çok istiyordum Ama nasip olmadı ne yapayım hayırlısı buymuş diyorum , zaten yavrum kilo almıyor , dışarda olursa ben daha iyi bakarım İnşaAllah , şuan birşey hissedemiyorum rahatlayamadım elimde değil üzülüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…