- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.821
Canım dışarda olması içerde olmasından daha iyi, gözünün önünde olur, sütünle beslenir toparlanır.
Üzülme, sevin kavuscağın için.
Burda kaç kişiye aynı sey söylendi, malesef bu haftalarda oluyor bu durumlar.
Benim kızımda 2 haftadır pek kilo almıyor.
Cuma günü bende sezeryana giricem kısmetse.
Hem ben eminim ki bebeğinin kilosu ultrasondakinden daha yüksek çıkacak.
Sağlıkla gelsin kuzun...
Anladim kuzum.. burda bu durumu yaşayan hayli insan var.. stres olma , ama içim rahat etsin diyorsan bir dooktora daha görünebilirsin benceCanım hep normal doğum istiyordum doktorum da biliyordu şu ana kadar herşey yolundaydı , 17 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı plesanta beyazlaşmış hep .. Söyledim ben normal istiyorum ama dedim , normal doğum zaten sıkıntılı ve uzun bir süreç bebek çok küçük normal olmaz oda sıkıntıya girer , gerekli solunumu yapamayabilir bebeği tehlikeye atmayalım dedi
Doktorum da öyle dedi canım , dışarda olması daha iyi bebek için ama üzüldüm işte yine de elimde olmadan .. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim , sende sağlıkla kavuş İnşaallah kızına
Allah Allah...çok üzüldüm canim benim.. o kırık nasil olmuş oyle... Dikkat mi etmediler ki doğumda...Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...
Sakin ol canım,aynı durumu yaşayan başka arkadaşlarda oldu.Başka bir doktora görünebilirsin için rahat etmiyorsa.Önemli olan sağlıkla bebeğine kavuşman,eğer bebek gelişemediyse son zamanlarda inan doğması daha iyi.Düşük kilolu doğup anne sütünü almaya başlayınca hemen toparlayan bir sürü bebek var
Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
İri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.Allah Allah...çok üzüldüm canim benim.. o kırık nasil olmuş oyle... Dikkat mi etmediler ki doğumda...
Sarılık için endişe etme tatlim..gececk inşaAllah o.. göbeği de artmaz inşaAllah..dualarimizda güzel Yaren kızımız...
geçen hafta perşembe gitmiştim 2600 dedi salı günü bida gittim 2900 demişti ama kaç kilo doğar bilmiyorum
İnşallah canım benim. Çok sağol, Allah razı olsun...Ahhh kuzum benim, kıyamam ben ona.
Rabbim tez zamanda şifasını versin, çabucak iyileşsin inşallahh.
Çok çok geçmiş olsun canım...
Anladim kuzum.. burda bu durumu yaşayan hayli insan var.. stres olma , ama içim rahat etsin diyorsan bir dooktora daha görünebilirsin bence
Amin canım, inşallahhh.
Hepimiz sağlıkla kavusalım.
Üzülme sende artık, için rahat etmiyorsa bi dr.a daha görün canım,
Sağlıkla kavuşcaksın, bunu düşün,
Dualarım seninle...
Bebeğin kaç kilo ki canım?Canım hep normal doğum istiyordum doktorum da biliyordu şu ana kadar herşey yolundaydı , 17 gün önce ki kilosuyla aynı çıktı plesanta beyazlaşmış hep .. Söyledim ben normal istiyorum ama dedim , normal doğum zaten sıkıntılı ve uzun bir süreç bebek çok küçük normal olmaz oda sıkıntıya girer , gerekli solunumu yapamayabilir bebeği tehlikeye atmayalım dedi
Çatının geniş olması uzun boylu olmakla mı alakalıymış?Kızlarr şuan nst deyim, muayeneden çıktım, 3600 kilo 55 cm olmuş paşam, maşallah deyin teyzeleri-+ 500 oynama yapabilirmiş, yüzünü göremedik kanala girmiş dedi. Şuan herşey normal görünüyo dedi, çatı muayenesini haftaya yapcakmış, ama boyla alakası var dedi, benimkinin geniş olduğunu düşünüyomuş bide ilişkide canımın acımasının çatıyla alakası olup olmadığını sordum, alakası yok dedi, ben gibi merak eden arkadaşlar rahatlayabilirsiniz :)
Bebeğin kaç kilo ki canım?
canımmm şimdi okudum msjını, vardır bunda da bi hayırKIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM .. bugün sabah 10'da hastanaye gittim bebeğim hiç kilo almamış 15 gün boyunca . En son gittiğimde 2400'dü ve yine aynı çıktı kilosu 2400'müş.. Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi .. Bebek çok küçük kalmış dedi sıkıntıya girer pazartesi hemen sezeryan olman lazım dedi , duyunca şok oldum beklemiyordum . Epidural sezeryan olucakmışım aklım karma karışık birden duyunca çok kötü oldum
canım çok geçmiş olsun, gaz diye düşünürken kuzum kemik ten dolayı mı çok huzursuzmuşMerhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Ahhh üzülme canım yaa dogdugunda sütünle cabuk toparlarOnemli olan sagligi kilosu degl hem bak daha cabk kavuscan yavruna sevin :') bdahaki gtnende bende boyle seylr duycakmisimm gbi hissediyorm kendimi hazrlim bari :-/[/QUOTE][QUOTE ="Nehir Baran, post: 41358766, member: 645671"]KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM .. bugün sabah 10'da hastanaye gittim bebeğim hiç kilo almamış 15 gün boyunca . En son gittiğimde 2400'dü ve yine aynı çıktı kilosu 2400'müş.. Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi .. Bebek çok küçük kalmış dedi sıkıntıya girer pazartesi hemen sezeryan olman lazım dedi , duyunca şok oldum beklemiyordum . Epidural sezeryan olucakmışım aklım karma karışık birden duyunca çok kötü oldum
Sadece uzun boyluların çatısı geniştir diyemem tabiki, ama uzunların çoğunun çatısı geniştir dediÇatının geniş olması uzun boylu olmakla mı alakalıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?