2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Şimdi seni daha iyi anlıyorum birden duyunca insan çok kötü oluyormuş dayanamadım ağladım orda , doktor sakinleştirdi sağolsun , Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canımm

öyle cnm bianda duyunca ben ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilemedim hayırlısı böyleymiş napalım bebişlerimiz sağlığından önemli değil hiç bişe sağ salim kavuşalım bian önce bebişlerimize inşallah

Ahhh üzülme canım yaa dogdugunda sütünle cabuk toparlarOnemli olan sagligi kilosu degl hem bak daha cabk kavuscan yavruna sevin :') bdahaki gtnende bende boyle seylr duycakmisimm gbi hissediyorm kendimi hazrlim bari :-/

Canım seninle de konuşmuştuk normal çok istiyordum Ama nasip olmadı ne yapayım hayırlısı buymuş diyorum , zaten yavrum kilo almıyor , dışarda olursa ben daha iyi bakarım İnşaAllah , şuan birşey hissedemiyorum rahatlayamadım elimde değil üzülüyorum işte [/QUOTE]
Uzulmeeee emdiginde hemencik toparlarrrr annesiiii icini ferah tut sen hem sezeryan onun sagligi icin onemlyse varsn sezeryan olsn saglkli olsnda takma kafaya bosuna uzulupte bebeginide uzme streese sokma annesi

Allah razı olsun hepinizden bitanem ..
Hep normal diye şartlamıştım kendimi hem onun kırıklığı , en çok da yavrum kilo almamış ..
İnşaAllah benim kuzum da hastane de falan kalmaz çabucak toparlar
Seninde hakkında hayırlısı olur inşaAllah canım benim , sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Kızlar sabah sabah çok.kötü olay yaşadım muhabbet kuşum ölmüş görünce.çok.kötü.oldum 5 yıldır bizimle ve çok.güzel konuşan bir kuştu ömrü o.kadarmış hamilelilgimde inanın o kadar aglamadim Evdekiler de korktu sancim falan geldi sandılar çok üzgünüm eşim de yanımda değil ızmir de çalışıyor o da çok.üzüldü bizimle.çok mutluydu sakin aglama dedi

canm güzel haberlerini bekliyoruz insalalh çok kolay şekilde kucağına alirsin güzel haberlerini bekliyorum

maşşallah tosun paşaya boylu poslu olacak desene.benim boyum 173 te ne oldu parmak bile girmedi

İnşaAllah canım benim , sağlıkla gelsin kuzularımız ..
Sen spinal mi epidural mu olucaksın ?
Birde süt artıran içeceklerden alıcam ben , cumartesi ve pazar içeyim diyorum .. Zaten pazar günü gece 12' den sonra birşey yiyip içme dedi .. Sende almayı düşünüyor musun canım

Uzulmeeee emdiginde hemencik toparlarrrr annesiiii icini ferah tut sen hem sezeryan onun sagligi icin onemlyse varsn sezeryan olsn saglkli olsnda takma kafaya bosuna uzulupte bebeginide uzme streese sokma annesi[/QUOTE]

Destek olduğun için sağol kuzum ..
İnşaAllah iyi olucak herşey , hakkımız da hayırlısı ..

cnm ben genel anestezi olucam humana stell tea öneriyolar 2 gün önceden başlamak gerekmiş bol bol su içmemiz gerek sen bugünden başla bende alıcam bu çaydan inşallah faydası olur başka ne yapsak ki acaba

rezene çayı da içsek olurmu acaba

cnm ben genel anestezi olucam humana stell tea öneriyolar 2 gün önceden başlamak gerekmiş bol bol su içmemiz gerek sen bugünden başla bende alıcam bu çaydan inşallah faydası olur başka ne yapsak ki acaba

Bende bilemedim canım , o zaman eşime sölim akşam eve gelmeden alsın bu geldi sadece aklıma

merhaba kızlar biz kontrolden geldik doktorumuz ultrasonda baktı bebeğim hala tersnst ye girmedim çatı muayenesi de yapmadı bunları yaptırmadan doğuran tek ben olcam sanırımbu arada kızım 3 kg olmuş dönmediği için çarşamba yada perşembeye gün al dedi ben cuma istedim sezeryan için tahlillerimi yaptırdım ekg çekildi yarın tekrar gideceğim 4 tane doktora muayene olup sonra anesteziye gidecekmişim neden o kadar doktora gideceğimi de anlamadım açıkçasıAllah nasip ederse haftaya bugün kızımı kucağıma almış olcam inşallah

Canım hakkınızda hayirlisi olsun İnş rabbim hepimizi kavuştursun sağlıklı.sihhatli

Masallah ikimizede gözün aydın.canım mis kokulu.melegini rabbim sizden ayirmasin bol.bol sutun olsun İnş

Canim ben de cok uzuluyodum kilo almiyo boyu kisa diye ama sonra cevremde okdr cok 2bucuk kilo dogan bebek gordum ki gayet sagliklilar ve cok hizli kilo aldilar anneleri?diyo bosuna uzulmusum simdi ben de oyle dusunmeye basladim sikma canini pazartesi bebegin kollarinda Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…