- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.841
Şimdi seni daha iyi anlıyorum birden duyunca insan çok kötü oluyormuşdayanamadım ağladım orda , doktor sakinleştirdi sağolsun , Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin canımm
Doktoruna güveniyorsan problem yok canım. Ama emin olmak istiyorsan başka bi doktora da görün canım2300 yada 2400 civarıymış öyle dedi canımmm
Ahhh üzülme canım yaa dogdugunda sütünle cabuk toparlarOnemli olan sagligi kilosu degl hem bak daha cabk kavuscan yavruna sevin :') bdahaki gtnende bende boyle seylr duycakmisimm gbi hissediyorm kendimi hazrlim bari :-/
Boyun kaç ?Sadece uzun boyluların çatısı geniştir diyemem tabiki, ama uzunların çoğunun çatısı geniştir dedi
canımmm şimdi okudum msjını, vardır bunda da bi hayırhani kendini sürekli normal diye şartladın ya ondan da çok üzüldün, bende aynı sen gibiyim hem korkuyorum hem normal istiyorum, bgn doktora dedimki okadar sancı çektirip sonra sen yapamazsın vs deyip beni sezeryana alcaksanız şimdiden alın dedim. Adam, ben psikopatmıyım dedi, ama sana bunun garantisiniveremem 10 saat sancı çekersin tam doğuma yakın bebeğin kalp ritmi bozulur vs acil sezeryana döneriz, dünyanın hiçbiyerinde hiçbi doktor bu garantiyiveremez dedi. Uzun lafın kısası hangimizin nolacağı hiç belli deil, sağlıkla doğsunlar da nası doğarlarsa doğsunlar, benim arkadaşım 2300 doğum yaptı sezeryanla, bebek bikaç saat sonra cuk cuk emmeye başladı, şimdi 5 aylık çook sağlıklı maşallah, kiloyu da takma yani doğunca sen onu tosuncuk yaparsın annesi
canım çok geçmiş olsun, gaz diye düşünürken kuzum kemik ten dolayı mı çok huzursuzmuşAllah yardımcınız olsun canım benim
canm güzel haberlerini bekliyoruz insalalh çok kolay şekilde kucağına alirsin güzel haberlerini bekliyorumKızlar hastanedeyim suanda suni sancıya baslandı coook ufak bi dozla normale yakın olması icin. Sancilarimda azar azar geliyo. Insallah ogleden sonraya dogururum. Dualarınızı bekliyorum. Sizler icinde dua ediyorum inşallah bebekleriniz icin en hayırlı vakitte en kolay şekilde yaparsınız doğumlarınızı..
Kızlarr şuan nst deyim, muayeneden çıktım, 3600 kilo 55 cm olmuş paşam, maşallah deyin teyzeleri-+ 500 oynama yapabilirmiş, yüzünü göremedik kanala girmiş dedi. Şuan herşey normal görünüyo dedi, çatı muayenesini haftaya yapcakmış, ama boyla alakası var dedi, benimkinin geniş olduğunu düşünüyomuş bide ilişkide canımın acımasının çatıyla alakası olup olmadığını sordum, alakası yok dedi, ben gibi merak eden arkadaşlar rahatlayabilirsiniz :)
öyle cnm bianda duyunca ben ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilemedim hayırlısı böyleymiş napalım bebişlerimiz sağlığından önemli değil hiç bişe sağ salim kavuşalım bian önce bebişlerimize inşallah
Uzulmeeee emdiginde hemencik toparlarrrr annesiiii icini ferah tut sen hem sezeryan onun sagligi icin onemlyse varsn sezeryan olsn saglkli olsnda takma kafaya bosuna uzulupte bebeginide uzme streese sokma annesi[/QUOTE]Canım seninle de konuşmuştuk normal çok istiyordumAma nasip olmadı ne yapayım hayırlısı buymuş diyorum , zaten yavrum kilo almıyor , dışarda olursa ben daha iyi bakarım İnşaAllah , şuan birşey hissedemiyorum rahatlayamadım elimde değil üzülüyorum işte
İnşaAllah canım benim , sağlıkla gelsin kuzularımız ..
Sen spinal mi epidural mu olucaksın ?
Birde süt artıran içeceklerden alıcam ben , cumartesi ve pazar içeyim diyorum .. Zaten pazar günü gece 12' den sonra birşey yiyip içme dedi .. Sende almayı düşünüyor musun canım
İnşaAllah canım benim , sağlıkla gelsin kuzularımız ..
Sen spinal mi epidural mu olucaksın ?
Birde süt artıran içeceklerden alıcam ben , cumartesi ve pazar içeyim diyorum .. Zaten pazar günü gece 12' den sonra birşey yiyip içme dedi .. Sende almayı düşünüyor musun canım
cnm ben genel anestezi olucam humana stell tea öneriyolar 2 gün önceden başlamak gerekmiş bol bol su içmemiz gerek sen bugünden başla bende alıcam bu çaydan inşallah faydası olur başka ne yapsak ki acaba
rezene çayı da içsek olurmu acaba
Canım hakkınızda hayirlisi olsun İnş rabbim hepimizi kavuştursun sağlıklı.sihhatlimerhaba kızlar biz kontrolden geldik doktorumuz ultrasonda baktı bebeğim hala tersnst ye girmedim çatı muayenesi de yapmadı bunları yaptırmadan doğuran tek ben olcam sanırım bu arada kızım 3 kg olmuş dönmediği için çarşamba yada perşembeye gün al dedi ben cuma istedim sezeryan için tahlillerimi yaptırdım ekg çekildi yarın tekrar gideceğim 4 tane doktora muayene olup sonra anesteziye gidecekmişim neden o kadar doktora gideceğimi de anlamadım açıkçası Allah nasip ederse haftaya bugün kızımı kucağıma almış olcam inşallah
Masallah ikimizede gözün aydın.canım mis kokulu.melegini rabbim sizden ayirmasin bol.bol sutun olsun İnşArkadaşlar 11:52 itibari ile bebeğime kavuştum.epidural normal doğum yaptım.2:3 0suyum geldi.3.5 hastahaneye girdik.saat 6ibi sancılarım başladı 10a kadar ama ilk iki saat hafifti sınra şiddetlendi.10:30 gibi dopiğuma girdim.şuan bebeğim yatıyor yanımda.
amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun hakkımızda..Canım hakkınızda hayirlisi olsun İnş rabbim hepimizi kavuştursun sağlıklı.sihhatli
Canim ben de cok uzuluyodum kilo almiyo boyu kisa diye ama sonra cevremde okdr cok 2bucuk kilo dogan bebek gordum ki gayet sagliklilar ve cok hizli kilo aldilar anneleri?diyo bosuna uzulmusum simdi ben de oyle dusunmeye basladim sikma canini pazartesi bebegin kollarinda Allahin izniyleDoktorum da öyle dedi canım , dışarda olması daha iyi bebek için ama üzüldüm işte yine de elimde olmadan .. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim , sende sağlıkla kavuş İnşaallah kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?