- 6 Ekim 2011
- 248
- 144
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.861
Kızlar sabah sabah çok.kötü olay yaşadım muhabbet kuşum ölmüş görünce.çok.kötü.oldum 5 yıldır bizimle ve çok.güzel konuşan bir kuştu ömrü o.kadarmış hamilelilgimde inanın o kadar aglamadim Evdekiler de korktu sancim falan geldi sandılar çok üzgünüm eşim de yanımda değil ızmir de çalışıyor o da çok.üzüldü bizimle.çok mutluydu sakin aglama dedi
Ayyy bende sezeryan olcam daha genel mi spinal mi belli değil yarın anestezi uzmanı ile görüşüp karar vercez doktorum da spinali önerdiKızlar sezeryanım spinal oldu ama çokta memnun değilim sanki genel daha iyiydi herşeyi hissettim kesik acısı hissedilmiyo aama karnımdan çıkarırken midemde göğüs kafesimde çok ağrılar oldu şimdide dikiş yerlerimde açılma oldugerçi önemli bişey değilmiş sonuçta bebeğimiz kucağımıza rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Arkadaşlar 11:52 itibari ile bebeğime kavuştum.epidural normal doğum yaptım.2:3 0suyum geldi.3.5 hastahaneye girdik.saat 6ibi sancılarım başladı 10a kadar ama ilk iki saat hafifti sınra şiddetlendi.10:30 gibi dopiğuma girdim.şuan bebeğim yatıyor yanımda.
rezene çayı da içsek olurmu acaba
Bende bilemedim canım , o zaman eşime sölim akşam eve gelmeden alsınbu geldi sadece aklıma
Hayirli olsun cnm anali babali saglikli huzurlu buyut. Darisibacil tarafindan kendime istiyorum:)Arkadaşlar 11:52 itibari ile bebeğime kavuştum.epidural normal doğum yaptım.2:3 0suyum geldi.3.5 hastahaneye girdik.saat 6ibi sancılarım başladı 10a kadar ama ilk iki saat hafifti sınra şiddetlendi.10:30 gibi dopiğuma girdim.şuan bebeğim yatıyor yanımda.
Ayyy bende sezeryan olcam daha genel mi spinal mi belli değil yarın anestezi uzmanı ile görüşüp karar vercez doktorum da spinali önerdiameliyat öncesi bakarız bebek dönmüşse normali bekleriz dedi valla bende çok korkuyorum açıkçası ameliyattan sanki normal olsa daha kolay olacakmış gibime geliyor Allah yardımcımız olsun anne olmak kolay değil sanada çok geçmiş olsun canımm..
Canim.m bozma moralini bebeğin strese grmesin Rabbin yar ve yardımcı olsun inşallah doğduktan sonra bol.bol kilo alır inşallah sağlıklı olsun da önemlisi o Allahın izniyle her şey senin için yolunda gider inşallah. Benim doktorum her zaman der 2 500 bile yeter e senin ki de 2 400 sağlıklı olsun da inşallah Canim duarlrimiz seninleKIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM .. bugün sabah 10'da hastanaye gittim bebeğim hiç kilo almamış 15 gün boyunca . En son gittiğimde 2400'dü ve yine aynı çıktı kilosu 2400'müş.. Plesanta yaşlanmış ultrasonda gösterdi .. Bebek çok küçük kalmış dedi sıkıntıya girer pazartesi hemen sezeryan olman lazım dedi , duyunca şok oldum beklemiyordum . Epidural sezeryan olucakmışım aklım karma karışık birden duyunca çok kötü oldum
Canim ben de cok uzuluyodum kilo almiyo boyu kisa diye ama sonra cevremde okdr cok 2bucuk kilo dogan bebek gordum ki gayet sagliklilar ve cok hizli kilo aldilar anneleri?diyo bosuna uzulmusum simdi ben de oyle dusunmeye basladim sikma canini pazartesi bebegin kollarinda Allahin izniyle
Yarin sabah sezeryana giriyorum, bana sans dileyin... Nst de hic sancim cikmadi, gunum de gectigi icin, bide doktorum haftaya yokmus,, strese ssokmayalim ikinizide, alalim artik dedi... Bizde tamm dedik..
bende genelden korkuyorum uyuyup bi daha uyanamıcakmışım gibi geliyor Allah korusunKizlar hakkinizda hayirlisi olsun bazen kaderecteslim olmak en guzeli. Stres yapip bebegi ve sutunuzu etkilemeyin.
Hayirli olsun cnm anali babali saglikli huzurlu buyut. Darisibacil tarafindan kendime istiyorum:)
Ben sezeryan olacak olsam geneli tercih ederdim herhalde . o ortami gormek istemiyorum hatta normal olcaksa bile uyusam uyansam dogmus olsa. Aci agri degildecortam geriyo benide
Maşallah canım. Çok sevindim .. Allah hep. Yanında bebeginle yar ve yardimci olsun. Bol.bol sütun. Olur .inş boy kilo nasilArkadaşlar 11:52 itibari ile bebeğime kavuştum.epidural normal doğum yaptım.2:3 0suyum geldi.3.5 hastahaneye girdik.saat 6ibi sancılarım başladı 10a kadar ama ilk iki saat hafifti sınra şiddetlendi.10:30 gibi dopiğuma girdim.şuan bebeğim yatıyor yanımda.
Canim.m bozma moralini bebeğin strese grmesin Rabbin yar ve yardımcı olsun inşallah doğduktan sonra bol.bol kilo alır inşallah sağlıklı olsun da önemlisi o Allahın izniyle her şey senin için yolunda gider inşallah. Benim doktorum her zaman der 2 500 bile yeter e senin ki de 2 400 sağlıklı olsun da inşallah Canim duarlrimiz seninle
Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun bazen kaderecteslim olmak en guzeli. Stres yapip bebegi ve sutunuzu etkilemeyin.
Hayirli olsun cnm anali babali saglikli huzurlu buyut. Darisibacil tarafindan kendime istiyorum:)
Ben sezeryan olacak olsam geneli tercih ederdim herhalde . o ortami gormek istemiyorum hatta normal olcaksa bile uyusam uyansam dogmus olsa. Aci agri degildecortam geriyo benide
Kilo iyi bir şey değil.ki önemli olan sağlijli olmasi2300 yada 2400 civarıymış öyle dedi canımmm
Spinal mi olcaksin canimbaolacaksın post: 41361422 .!.:bende genelden korkuyorum uyuyup bi daha uyanamıcakmışım gibi geliyor Allah korusunvalla ikisi de zor sonuçta ameliyat ama mecburum
Kilo iyi bir şey değil.ki önemli olan sağlijli olmasi
Arkadaşlar 11:52 itibari ile bebeğime kavuştum.epidural normal doğum yaptım.2:3 0suyum geldi.3.5 hastahaneye girdik.saat 6ibi sancılarım başladı 10a kadar ama ilk iki saat hafifti sınra şiddetlendi.10:30 gibi dopiğuma girdim.şuan bebeğim yatıyor yanımda.
bende gecenlerde hastaneye gittim benim kızımda çok az kilo almiştı daha önceden de karın çevresi küçük demişlerdi ama içimi ferah tutmaya calışıyorum RABBİM esirger yavrularımızı doktorlar söler ama RABBİM ne derse o olur arkadasım kalbini temiz tut iyi şeyler düşün boş yere üzme ne kendini ne bebeğini ALLAH a sığın bolca dua etÖyle zaten ama 2500 altında olan bebekler hastanede yatabiliyorlar , solunum sıkıntısı vesaire yaşanabiliyor bu yüzden üzüldüm , İnşaAllah sıkıntı yaşamayız canım ne diyim
Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?