2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sezeryanım spinal oldu ama çokta memnun değilim sanki genel daha iyiydi herşeyi hissettim kesik acısı hissedilmiyo aama karnımdan çıkarırken midemde göğüs kafesimde çok ağrılar oldu şimdide dikiş yerlerimde açılma oldu gerçi önemli bişey değilmiş sonuçta bebeğimiz kucağımıza rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benimde iki hafta once bahcede baktigim kedim 5 tane yavru yapti. Ertesi sabah annecige sut goturdum bi baktim yavrularin basinda can vermis kucucuk bebekler acliktan agliyolar Allahim hic bir kuzuyu annesiz birakmasin. eve aaldim biberonla gece gunduz besledim her beslemede aglamaktan cigerim parcalandi . anneleri kadar olabilirmiydim karin doyurmak yetermiydi( malesef ucu annesizlige bir hafta dayandi. Iki tanesini hala besliyorum .. Cok zor olum.. hayvanlar cocukumuz gibi oluyorlar .. Basin sagolsun cnm

Ayyy bende sezeryan olcam daha genel mi spinal mi belli değil yarın anestezi uzmanı ile görüşüp karar vercez doktorum da spinali önerdiameliyat öncesi bakarız bebek dönmüşse normali bekleriz dedi valla bende çok korkuyorum açıkçası ameliyattan sanki normal olsa daha kolay olacakmış gibime geliyorAllah yardımcımız olsun anne olmak kolay değil sanada çok geçmiş olsun canımm..

Gozunaydin canimm...

rezene çayı da içsek olurmu acaba

Bende bilemedim canım , o zaman eşime sölim akşam eve gelmeden alsın bu geldi sadece aklıma

Kizlar hakkinizda hayirlisi olsun bazen kaderecteslim olmak en guzeli. Stres yapip bebegi ve sutunuzu etkilemeyin.

Hayirli olsun cnm anali babali saglikli huzurlu buyut. Darisibacil tarafindan kendime istiyorum:)

Ben sezeryan olacak olsam geneli tercih ederdim herhalde . o ortami gormek istemiyorum hatta normal olcaksa bile uyusam uyansam dogmus olsa. Aci agri degildecortam geriyo benide

Canim.m bozma moralini bebeğin strese grmesin Rabbin yar ve yardımcı olsun inşallah doğduktan sonra bol.bol kilo alır inşallah sağlıklı olsun da önemlisi o Allahın izniyle her şey senin için yolunda gider inşallah. Benim doktorum her zaman der 2 500 bile yeter e senin ki de 2 400 sağlıklı olsun da inşallah Canim duarlrimiz seninle

Desteğin için sağol canım ..
Elhamdülillah kilo haricinde bi sıkıntımız yok , buna da şükrediyorum tabi ..
İnşaAllah çabucak toparlar kuzularımız , senin bebeğin kaç kilo canım sezeryan mı olucaksın birde ?

bende genelden korkuyorum uyuyup bi daha uyanamıcakmışım gibi geliyor Allah korusunvalla ikisi de zor sonuçta ameliyat ama mecburum

Maşallah canım. Çok sevindim .. Allah hep. Yanında bebeginle yar ve yardimci olsun. Bol.bol sütun. Olur .inş boy kilo nasil

Sağol canım benim moral verdiniz hepiniz ayrı ayrı , biraz daha iyi taraftan bakıyorum şimdi .. Tek isteğim bebeğim hastanede yatmasını istemiyorum solunum sıkıntısı falan yaşabilir , dua ediyorum zayıf ama sağlıklı olsun kuzum .. rabbim esirgesin inşaAllah tüm yavrularımızı Aminnn

Evet canım öyle yapmaya çalışıyorum , hayırlısı buymuş diyorum artık

Canım benim de haftaya cumartesi sezeryanım var. Nisanim geldi sancim yok yatiyorum sürekli erken gelsin istemiyorum bebisim.E="baldamlam, post: 41359847, member: 628296"]merhaba kızlar biz kontrolden geldik doktorumuz ultrasonda baktı bebeğim hala tersnst ye girmedim çatı muayenesi de yapmadı bunları yaptırmadan doğuran tek ben olcam sanırımbu arada kızım 3 kg olmuş dönmediği için çarşamba yada perşembeye gün al dedi ben cuma istedim sezeryan için tahlillerimi yaptırdım ekg çekildi yarın tekrar gideceğim 4 tane doktora muayene olup sonra anesteziye gidecekmişim neden o kadar doktora gideceğimi de anlamadım açıkçasıAllah nasip ederse haftaya bugün kızımı kucağıma almış olcam inşallah[/QUOTE]Canim

Tebrik ederim canım.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Öyle zaten ama 2500 altında olan bebekler hastanede yatabiliyorlar , solunum sıkıntısı vesaire yaşanabiliyor bu yüzden üzüldüm , İnşaAllah sıkıntı yaşamayız canım ne diyim
bende gecenlerde hastaneye gittim benim kızımda çok az kilo almiştı daha önceden de karın çevresi küçük demişlerdi ama içimi ferah tutmaya calışıyorum RABBİM esirger yavrularımızı doktorlar söler ama RABBİM ne derse o olur arkadasım kalbini temiz tut iyi şeyler düşün boş yere üzme ne kendini ne bebeğini ALLAH a sığın bolca dua et

Oyyy kıyamam geçmiş olsun canım.

Çok üzüldüm. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…