2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım kilo olayına takılma derim.

Anlattım ama yine tekrarlayım, nişanım gelince gittim ultrason ölçümünde 2,500 civarı çıktı, gece olduğu için nöbetçi çocuk doktoru yerine yeni doğan dalında uzman dr. çağırdılar düşük ağırlıklı diye bebeğim 2.970 doğdu.

Canım nasılsın nasıl gidiyor var mı bir gelişme.

Ela hanımı mıncıklarım valla bu aralar kendine geldi gözünü açtı, yaramaz bir kız Ela hanım. Sürekli kucak, emmek yada kendisi ile konuşulmasını istiyor.

Ablası güzel bir ablalık yapmasa açlıktan öleceğiz valla.

Başına oturup hikaye okuyor, o okurken ben ancak yemek yapabiliyorum.

Bu arada büyük prensesimin karnesini de aldık, aynı başarıyı rabim Elama da nasip eder inş.

Anladım canım doğru diyosun bizim stresimiz bebeğede geçiyo hakkımızda hayırlısı olsun inş sıkıntısız doğum yaparız

Merhaba kızlar biz kizimla elifimle çok iyiyiz emisip yatiyoruzz. Geceleri biraz sıkıntılı geçiyor ama degiuor emin olun sutum 2 gundur güzel geliyor cok zor indi süt ama indirdim sonunda :) sarılık çıkmadı yavrumda süt yokken hem emziriyoedum hem mama veriyordum çünkü işitme testi de güzwl çıktı benim dikislerde iyi durumda imiş kendiliğinden eeiyecekmis dikislerde aman işte öyle yine yazicaz :)

Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor

Haha.

Sorma bugün şükür 17 günlük olduk, 3 paket 80 lik bez bitirdik 4. yü açtık içinden 10 civarı da kullandık.

En kısa zamanda wc eğitime başlamamız lazım dermişim. :)

Kiyamam ya.çok.üzüldüm cnm gerçekten.insan bağlanıyor böyle.durumlarda da.çok.uzuluyoruz biz.çok.alismistik varligina ömrü.bu kadarmış seninde basın sağolsun cnm

A
Ah yavrucuğum benim atlatırsınız inşallah canım yaaa biran once sıkıntılı günler geçer inşallah

Selam kızlar bugün doktora gittik bebişim gelmemekte Kararlı. 3640 kg 50 cm boyu olmuş haftaya perşembe gel dedi. O güne kadar doğuramazsam suni sancı verecek büyük ihtimalle . Rahim kendini iyice doğuma hazırlamış açılmam 2 cm . Bi şeyden bahsetti bayaa yumuşamış bebek baskı yapsa açılman olacak dedi bu hafta doğurdum doğurdum yoksa suni.sancıya kalcak işimiz

1.75

âmin canım sağ salim alalım inş kucağımıza

maşşallah tosun paşaya boylu poslu olacak desene.benim boyum 173 te ne oldu parmak bile girmedi
inş bakalım, ultrason yanılmadıysa tabi :) kızz öyle deme doktor azcık rahatlattı beni haftaya çatı muayenesine kadar çatlarım bak, ya senin çatın okadar dar mı yoksa kastığın için parmağını sokmamamış olabilir mi?

canım ben aktara gittim, anne süt çayı var mı dedim, rezene çayı verdi, içinde başka otlarda var, hem süt yapar hem gazını alır dedi, bebeğe de 1 çay kaşığı ver çok rahatlatır dedi, aklında bulunsun

Canim[/QUOTE]
bende erken gelsin istemiyorum cam 1 gün bile dursa kar benim için peki doktora gittin mi canım ne dedi doğumla ilgili?
Spinal mi olcaksin canim
doktorum spinali önerdi ama yarın muayene olcam uygunsa spinal olcam büyük ihtimalle canım

Canim benimki 2600 haftaya benim de sezeryanim var napalim biz buyuturuz boyu cok kisa cikiyo benimkinin direk cm demiyo ama fl olcusu 34 hafta dedi doktor

Kaçinci haftan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…