- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #48.881
Doktorum da öyle dedi canım , dışarda olması daha iyi bebek için ama üzüldüm işte yine de elimde olmadan .. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim , sende sağlıkla kavuş İnşaallah kızına
Herkese merhaba kızlar,doğum yapan anneler,hayırlı uğurlu olsun.Allah bağışlasın meleklerinizi,doğuma giden,suyu gelen,suni sancı alan arkadaşlar.Allah hepinizin yardımcısı olsun,sağlıkla alın evlatlarınızı kucağınıza inşallah.Biz iyiyiz,bebek odası,kıyafeti,temizlik işlerine devam.Allah a emanet olun. @pofuduk18 yareniECD75 Ela yı ve SirriEyvan Zülali mıncıklayın ve öpün yerime. @Arifa senden ne haber canım,en son yatış yapıp suni alacağını okumuştum,inşallah çoktan kavuşmuşsundur yavruna
Eki Görüntüle 1555289 buda benim miniğim:))fındık kadar ama sesi çok:)))bu saat oldu uyutmadı beni hastanede.ciyak ciyak vallahaolsun yerim ben onu.allahım sizede nasip etsin inşallah eb kısa zamanda.
Canim.dun gittigim profosor banda aynisini soyledi buyuk degil yaslanmanin orani suan icin dedi haftama gorede normalmis zaten bi sure sonra olan.bisey ama haftanla ve cocugun gelisimiyle alakali boyutu sanirim sikma canini yani ben salidan beri doktrm seseryan.dedigi icin cok stres oldum ve zaten.olan kasilmalarim artti rahatsiz edecek bicimde dogum.surecine girdigimiz bu donemde bebekleride strese sokmamiz pek dogru degil insallah bir sikinti cikmaz
Eki Görüntüle 1555121 Merabaa teyzoslaarrr:)))
Yok şükürler olsun , habire bez batiriyor sukur minik kuzum :)))
Seninki de yarın başlayacak inşaAllah.. muhteşem bir duyguymus gececim.. insan inanamıyor.. tekrar içine sokasi geliyor
Benimle ayni haftadaydin dimi ciğerleri gelişmiştir artik korkmaÖyle zaten ama 2500 altında olan bebekler hastanede yatabiliyorlar , solunum sıkıntısı vesaire yaşanabiliyor bu yüzden üzüldüm , İnşaAllah sıkıntı yaşamayız canım ne diyim
Kiyamam ya.çok.üzüldüm cnm gerçekten.insan bağlanıyor böyle.durumlarda da.çok.uzuluyoruz biz.çok.alismistik varligina ömrü.bu kadarmış seninde basın sağolsun cnmBenimde iki hafta once bahcede baktigim kedim 5 tane yavru yapti. Ertesi sabah annecige sut goturdum bi baktim yavrularin basinda can vermis kucucuk bebekler acliktan agliyolar Allahim hic bir kuzuyu annesiz birakmasin. eve aaldim biberonla gece gunduz besledim her beslemede aglamaktan cigerim parcalandi . anneleri kadar olabilirmiydim karin doyurmak yetermiydi( malesef ucu annesizlige bir hafta dayandi. Iki tanesini hala besliyorum .. Cok zor olum.. hayvanlar cocukumuz gibi oluyorlar .. Basin sagolsun cnm
Masallah cnm çok tatlı cimcimeBuda benim elifim teyz le masllah deyin yavruma :)
Merhaba kızlar bakamadım bi kam gündür buraya...
Kontrole gittik, sarılık olmuş kızım. Yarın acilde kan alacaklar tekrar, 17yi geçtiyse yatıracaklarmış...
Koprucuk kemiğinde kırık varmış kızımın. Doğuma bağlı olabilir dediler.
Şimdi de gobeği hafiften iltihaplanır gibi olmuş. Artarsa hemen götürün hastaneye dedi sağlık ocağındaki ebe.
Çok sıkıntılıyız. Kuzum hep acı çekiyor...
1.75Boyun kaç ?
âmin canım sağ salim alalım inş kucağımızaAllah razı olsun hepinizden bitanem ..
Hep normal diye şartlamıştım kendimi hem onun kırıklığı , en çok da yavrum kilo almamış ..
İnşaAllah benim kuzum da hastane de falan kalmaz çabucak toparlar
Seninde hakkında hayırlısı olur inşaAllah canım benim , sağ salim kavuşalım yavrularımıza
inş bakalım, ultrason yanılmadıysa tabi :) kızz öyle deme doktor azcık rahatlattı beni haftaya çatı muayenesine kadar çatlarım bak, ya senin çatın okadar dar mı yoksa kastığın için parmağını sokmamamış olabilir mi?maşşallah tosun paşayaboylu poslu olacak desene.benim boyum 173 te ne oldu parmak bile girmedi
canım ben aktara gittim, anne süt çayı var mı dedim, rezene çayı verdi, içinde başka otlarda var, hem süt yapar hem gazını alır dedi, bebeğe de 1 çay kaşığı ver çok rahatlatır dedi, aklında bulunsunİnşaAllah canım benim , sağlıkla gelsin kuzularımız ..
Sen spinal mi epidural mu olucaksın ?
Birde süt artıran içeceklerden alıcam ben , cumartesi ve pazar içeyim diyorum .. Zaten pazar günü gece 12' den sonra birşey yiyip içme dedi .. Sende almayı düşünüyor musun canım
Canim[/QUOTE]Canım benim de haftaya cumartesi sezeryanım var. Nisanim geldi sancim yok yatiyorum sürekli erken gelsin istemiyorum bebisim.E="baldamlam, post: 41359847, member: 628296"]merhaba kızlar biz kontrolden geldik doktorumuz ultrasonda baktı bebeğim hala tersnst ye girmedim çatı muayenesi de yapmadı bunları yaptırmadan doğuran tek ben olcam sanırım bu arada kızım 3 kg olmuş dönmediği için çarşamba yada perşembeye gün al dedi ben cuma istedim sezeryan için tahlillerimi yaptırdım ekg çekildi yarın tekrar gideceğim 4 tane doktora muayene olup sonra anesteziye gidecekmişim neden o kadar doktora gideceğimi de anlamadım açıkçası Allah nasip ederse haftaya bugün kızımı kucağıma almış olcam inşallah
doktorum spinali önerdi ama yarın muayene olcam uygunsa spinal olcam büyük ihtimalle canımSpinal mi olcaksin canim
Canim benim ya cok uzuldum hemencecik gecer insallah kiyamam o yarene benİri bebek olduğu için olabilir dedi doktor. 10-15 Güne geçer dedi ama yine içim rahat değil işte.
İnşallah canım benim, Allah razı olsun. ..
Maşallahhhhh allah nazarlardan korusunBuda benim elifim teyz le masllah deyin yavruma :)
Canim benimki 2600 haftaya benim de sezeryanim var napalim biz buyuturuz boyu cok kisa cikiyo benimkinin direk cm demiyo ama fl olcusu 34 hafta dedi doktorDesteğin için sağol canım ..
Elhamdülillah kilo haricinde bi sıkıntımız yok , buna da şükrediyorum tabi ..
İnşaAllah çabucak toparlar kuzularımız , senin bebeğin kaç kilo canım sezeryan mı olucaksın birde ?
Kaçinci haftan?Selam kızlar bugün doktora gittik bebişim gelmemekte Kararlı. 3640 kg 50 cm boyu olmuş haftaya perşembe gel dedi. O güne kadar doğuramazsam suni sancı verecek büyük ihtimalle . Rahim kendini iyice doğuma hazırlamış açılmam 2 cm . Bi şeyden bahsetti bayaa yumuşamış bebek baskı yapsa açılman olacak dedi bu hafta doğurdum doğurdum yoksa suni.sancıya kalcak işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?