myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.921
Maşallah canım, seninle bebeklerimiz aynı nerdeyse, ama bgn ben ultrasonda hocam şu kafası mı dedim, o belli olmaz daha dediherkese günaydın kızlarr
bnm neden midem bulanmıyo bnm neden sıkıntım yok acaba bişey ters mi gidiyo diye içim içimi yedi kaç haftadır ama bebişim pıtır pıtır kalp atışlarıyla 'merak etme anne benim keyfim yerinde' dedi. poposunu yaya yatmış çok tatlı Allah'ım bi görseniz
Hic belli olmuyor canim bazi ozel hastaneler sezeryandan fark aldiklari icin ufacik biseyde hemen sezeryana aliyorlar ama devlet hastaneleri dogurtana kadar normal dogumdan vazgecmiyor annem anlatirki aksam yattim hastaneye sabah dogurdum bi gunde die eee simdi ozel hastane saatlerce senlemi ugrascak hem ameliyathaneyi mesgul ediyosun hemde doktoru bu yuzden sezeryanla kesip aliyorlar islerine geldikleri icingünaydın canım istanbulda olmak vardı:) doğal doğumu destekleyen doktorlar çok var. oğlum istanbulda oldu ailem orda olduğu için ama bu sefer ya sakarya ya izmitte yaparım diye düşünüyorum.
ben de 10 cu haftamdayım bende de aynısı oldu sıddetlı agrı ve sonrasında kahve rengı akıntı.Ozele gıttımalttan baktı bı sey yok dedı ama benım de ıcım rahat degıl agrım cumadan bura devam edıyor adet olcakmısım gıbı.Bana acılde ne ıgne ne ılac yazdılar ama ben progestan kullanıyorum tedbıren .Insallah kotu bı sey yoktur canım senın de her halde 10 cu haftalarda olurmus boyle agrılarMerhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
Kizlar ben hala sasiyorum doktorlara nasil haberleri olmaz. Burda bi arkadasimiz elevitin uretici ilac firmasini aramis direk yetkililerle gorusmus ve birinci agizdan aldigi bilgiyi ekte paylastim... Gercekten cok uzuluyorum doktorlarin bu konudaki bilgisizligine onlarin yuzunden kac hamile domuz yagi katkili ilaci kullaniyor insallah rabbim bu ilacin bu etkisini bi anca herkese yayilmasini saglar haberlere felan cikarda kimse kullanmaz umarim...Bende elevit kullanıyorumbenim doktorum muhafazakar bi bayan öyle bi ilaç tavsiye edebileceğini sanmıyorum bi araştıralım bakalım.
Bu cumartesi oluyoruz 11+1 .cumartesi gidicemyapılabilir ben herşeyi belli olurmu acaba diye merak içindeyim o yuzden geç gideyimmi diye düşünüyorum ama senin tama ne zaman oluyor 11+1 benim perşembe günü doluyorda.
Aynen her sabah sis oluedum bugun sislik yoktu. Her gun tartida 1,5 kilo fark olurdu imi gundur 600 gram fark var. Odemler mi indi nedirgünaydın arkadaşlarr geceleri 3-6 arası ayaktayım malum bugünde uyuyakalmışım oğlum uyandırdı 8 de. hala açamıyorum gözlerimi. sizler nasılsınız? keyifler yerindedir inşallah.
benim aklım bebeğimde normalde pantolonlarım sıkmaya başlamıştı bu sanah sanki göbişim gitmiş gibi geldi pantolonumda sıkmadı tedirgin oldum hemen. şu 3 ayı bir atlatsaydık iyiydi.
Canim ilk uc ay 1-3 kilo arasi normlbende 1 kilo aldım bile dikkat edip vermem gerek onuda
Eki Görüntüle 1305639
Kizlar ben hala sasiyorum doktorlara nasil haberleri olmaz. Burda bi arkadasimiz elevitin uretici ilac firmasini aramis direk yetkililerle gorusmus ve birinci agizdan aldigi bilgiyi ekte paylastim... Gercekten cok uzuluyorum doktorlarin bu konudaki bilgisizligine onlarin yuzunden kac hamile domuz yagi katkili ilaci kullaniyor insallah rabbim bu ilacin bu etkisini bi anca herkese yayilmasini saglar haberlere felan cikarda kimse kullanmaz umarim...
Kızlar dün kanamam vardı ya azıcık, bugün hastaneden çıkarken hiç yoktu, eve geldim protestan kullandım vajinal yoldan, şimdi yine leke gelmeye başladı, rengi kahverengiye yakın.. Protestan kullanan arkadaşlarım :) siz de de böyle bi sıkıntı oldu mu?? Acaba fitil içimi temizlerken kalan şeyleri mi atıyoki dışarı? Tekrar doktora gitmeme gerek var mı ki ??
Kızlar dün kanamam vardı ya azıcık, bugün hastaneden çıkarken hiç yoktu, eve geldim protestan kullandım vajinal yoldan, şimdi yine leke gelmeye başladı, rengi kahverengiye yakın.. Protestan kullanan arkadaşlarım :) siz de de böyle bi sıkıntı oldu mu?? Acaba fitil içimi temizlerken kalan şeyleri mi atıyoki dışarı? Tekrar doktora gitmeme gerek var mı ki ??
Aynı gün doğum zamanlarımız sanırım. Cinsiyetini sordunmu ? Beni 12 haftada çağırdı. Ikili test için. Çok merak ediyorum. Bi kızım var. Hayırlısı artıkhanımlar bugün hastaneye gittim miniğimin kalp atışlarını duydumulatrosanda kafası gözü herşeyi belli çok güzel bir duygu hepimize sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah
: )) arkadaşlar, düşman mıyım size. Uht süt içmişsiniz ve ya marketten tavuk almışsınız, umurumda olmaması lazım değil mi?! Ben hayırlı bir şey konuştum ve Rasulullah s.a.w dan örnek verdim ve bu benim tercihim dedim.
Herkes kendi yolu seçer ve yaşar.
Benden bu kadar, bilinçlenmek isteyenler Aidin Salih okuyabilirler. Başka kitaplar da öneririm de Türkçe tercümesi yok. Rusca ve ingiliZce genelde.
Bir arkadaş sebze, meyveyi sordu, kendi bahçemiz var, çiftliğimiz var. Domatesi bile annem babam eker..
Ben herkes özüne dönecek, Ekip biçecek demedim dikkat ederseniz. Lütfen anlamak istediğimiz gibi anlamayalım, ben açlık daha hayırlıdır dedim. O uht sütü içmektense, o yumurtaları yemektense 3 hurma yeyip bütün gün aç durmak bana daha güzel geliyor, ben kendimi daha huzurlu ve sağlıklı hissediyorum. Bu benim seçimim, benim hayatım.
gelir canım için temizleniyor hatta vajinandan geriye gelecek olan pütürlü pütürlü şeyler olacak onlarda kahverengi ya da siyah olarak gelecek bana dr um bunun normal olduğunu söyledi.
Evet canım kanamam dün oldu, gece hastanede yattım, iğne ve serum verdiler. Taburcu edilirken kanaman var mı dedi, yok dedim, eve gelince olunca panik oldum. Neyse, normal demekki içim temizleniyormuş, saol canım :)aynen cnm kalanlar atılıyor kahverengi akıntıdan korkma. bende de 7. haftamda çok mınık ıkı damla kan görmüştüm hemen doktora gitmiştim çok şükür bişi yoktu. ardından 3 gün jelim kahverengi siyah olarak geri gelmişti. için gerçekten ferah olsun cnm. kanamadan sonra doktora gittin diymi
Ne oldu cnm dr ne dedi ?Merhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
valla canım kaç boyutlu olduğunu bilmiyorum doktor bilgilendirmedi ama eşimle ikimize gösterdi. bakın burası poposu burası bası diye. popodan basına kadar ölçtü makineden işaretledi ama çıktıda kac mm olduğu yazmıyo anlayamadım yani ben. belki cihazdan veya bebişin durusundan farkediyodrMaşallah canım, seninle bebeklerimiz aynı nerdeyse, ama bgn ben ultrasonda hocam şu kafası mı dedim, o belli olmaz daha dedisen 4 boyutlu da mı gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?