2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım doktorlar bakmıyo ki. anlaşmalı olduğu firmanın ilacını yazıp geciyolar. içeriğine bakıp arastrıcak doktor binde bir bile değildir.her ilacın muadili var. ben decavit kullanıyorm

Aynı gün doğum zamanlarımız sanırım. Cinsiyetini sordunmu ? Beni 12 haftada çağırdı. Ikili test için. Çok merak ediyorum. Bi kızım var. Hayırlısı artık
banada testler için 15 gün sonra gel dedi ama daha erken diye cinsiyet sormadım birde devlet hastanesine gidiyorum ben orda söylemiyorlar galiba 16 haftalık olunca özele gidicem nasipse orda öğrenirim inşallah benimde 10 yaşında bir kızım var çok ara verdim ama hayırlısı artık kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun birde hayırlı bir evlat olsun.

Gecmıs olsun,agrın da varmıydı pekı?Bana acılde hıc bı sey. vermedıler ısrar ettım ıgne falan yok.Doktoruma soyledım progestan ıceyım mı yok fayda etmez dedı ama ıcıyorum yene de ,anlamadım kı,bu doktorları ben

iç bence de bana da dr bıraktıracaktı vajinadan alıyorum ama ben bırakmak istemiyorum dedim bundan sonra pek faydası olmaz dedi ama yine de psikolojik olarak insan kendini iyi hissediyor bu bile yeterli bi sebep bence

bi de kızlar demir hapı acayip kötü bişey ağzım midem bi tuhaf ve bunu hamileliğin sonuna kadar alıcaz yani midesi bulanan arkadaşlara allah yardım etsin çok fena bişey bi de ayıptır söylemesi dışkıyı yaparken acayip bir koku yapıyor kan değeri iyi olan kişilere verilmese aslında ya benim hemoglobin 14 tü içmesem nolur ki bunu sorucam dr a.

bana hıc vermedı doktorum demır ılacı cok kısı ıcıyor burda ama.folıdocu da ıcme dedı bı tek prevıt vıtamın yazdı tum vıtamınler ıcındeymıs

Herkese güZel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..içimi ferahlattınız okuyunca..dr ultrasonda baktı meleğim oracıkta yatıyor, iki haftada nasıl büyümüş anlatamam ..kalbide tımtıs tımtıs atıyordu çokşükür..dr amca bu haftalarda normal olduğunu kendimi çok sıkmamamı. Söyledi ..bizde rahatladık meleğimle..akıntımda bidaha olmadı inşallah dahada olmaz canlarım

İyi aksamlar herkesr

İyi Akşamlar canım .

Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim .İnşallah böyle devam eder canım ....

Acayip gaz problemim var ve karnım şişiyor ve ağrıyor bu gün nedense belimde ağrımaya başladı ne yapsam bilemiyorum yaa

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz: SADEANNE
18.Cüz: mehtaphk
19.Cüz: SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz: Bst1608
22.Cüz: Bst1608
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: Gamze0634
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Arkadaşlar eksik cuzlere el atacak yok muuuu :):):)

Birde telefondan girince hemen düzeltemiyorum...birisi daha bitirmisti cüzunu kimdi acaba o, affimi buyursun

gecmıs olsun tekrar demek kı 10 cu haftalarda bu akıntı agrı normalmıs.Pekı progestan yazdı mı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…