- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.941
Ben hafta sonu gittim kontrole, bana sebametin kremini kullanmamı söyledi. Erken kullanmakta fayda var dediKizlar catlak kremi kullanmaya ne zaman baslamamiz lazim sizce ?
canım doktorlar bakmıyo ki. anlaşmalı olduğu firmanın ilacını yazıp geciyolar. içeriğine bakıp arastrıcak doktor binde bir bile değildir.her ilacın muadili var. ben decavit kullanıyormEki Görüntüle 1305639
Kizlar ben hala sasiyorum doktorlara nasil haberleri olmaz. Burda bi arkadasimiz elevitin uretici ilac firmasini aramis direk yetkililerle gorusmus ve birinci agizdan aldigi bilgiyi ekte paylastim... Gercekten cok uzuluyorum doktorlarin bu konudaki bilgisizligine onlarin yuzunden kac hamile domuz yagi katkili ilaci kullaniyor insallah rabbim bu ilacin bu etkisini bi anca herkese yayilmasini saglar haberlere felan cikarda kimse kullanmaz umarim...
banada testler için 15 gün sonra gel dedi ama daha erken diye cinsiyet sormadım birde devlet hastanesine gidiyorum ben orda söylemiyorlar galiba 16 haftalık olunca özele gidicem nasipse orda öğrenirim inşallah benimde 10 yaşında bir kızım var çok ara verdim ama hayırlısı artık kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun birde hayırlı bir evlat olsun.Aynı gün doğum zamanlarımız sanırım. Cinsiyetini sordunmu ? Beni 12 haftada çağırdı. Ikili test için. Çok merak ediyorum. Bi kızım var. Hayırlısı artık
Gecmıs olsun,agrın da varmıydı pekı?Bana acılde hıc bı sey. vermedıler ısrar ettım ıgne falan yok.Doktoruma soyledım progestan ıceyım mı yok fayda etmez dedı ama ıcıyorum yene de ,anlamadım kı,bu doktorları benİnanılmaz rahatladım canım, çok saol
Evet canım kanamam dün oldu, gece hastanede yattım, iğne ve serum verdiler. Taburcu edilirken kanaman var mı dedi, yok dedim, eve gelince olunca panik oldum. Neyse, normal demekki içim temizleniyormuş, saol canım :)
banada testler için 15 gün sonra gel dedi ama daha erken diye cinsiyet sormadım birde devlet hastanesine gidiyorum ben orda söylemiyorlar galiba 16 haftalık olunca özele gidicem nasipse orda öğrenirim inşallah benimde 10 yaşında bir kızım var çok ara verdim ama hayırlısı artık kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun birde hayırlı bir evlat olsun.[/QUOTE
ooo maşallah. benimde 1 ay sonra 7 yaşına girecek bir prensesim var.
bende haftaya pazartesi 2 li tarama testi için gideceğim.
selamlar.
Gecmıs olsun,agrın da varmıydı pekı?Bana acılde hıc bı sey. vermedıler ısrar ettım ıgne falan yok.Doktoruma soyledım progestan ıceyım mı yok fayda etmez dedı ama ıcıyorum yene de ,anlamadım kı,bu doktorları ben
bana hıc vermedı doktorum demır ılacı cok kısı ıcıyor burda ama.folıdocu da ıcme dedı bı tek prevıt vıtamın yazdı tum vıtamınler ıcındeymısbi de kızlar demir hapı acayip kötü bişey ağzım midem bi tuhaf ve bunu hamileliğin sonuna kadar alıcaz yani midesi bulanan arkadaşlara allah yardım etsin çok fena bişey bi de ayıptır söylemesi dışkıyı yaparken acayip bir koku yapıyor kan değeri iyi olan kişilere verilmese aslında ya benim hemoglobin 14 tü içmesem nolur ki bunu sorucam dr a.
İyi aksamlar herkesr
Herkese güZel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..içimi ferahlattınız okuyunca..dr ultrasonda baktı meleğim oracıkta yatıyor, iki haftada nasıl büyümüş anlatamam ..kalbide tımtıs tımtıs atıyordu çokşükür..dr amca bu haftalarda normal olduğunu kendimi çok sıkmamamı. Söyledi ..bizde rahatladık meleğimle..akıntımda bidaha olmadı inşallah dahada olmaz canlarım
Çok teşekkür ederim canım benimİyi Akşamlar canım .
Canım her şeyin yolunda olmasına sevindim .İnşallah böyle devam eder canım ....
Acayip gaz problemim var ve karnım şişiyor ve ağrıyor bu gün nedense belimde ağrımaya başladı ne yapsam bilemiyorum yaa
teşekkür ederim cnm doğumuzda aynı gün neredeyse bende deneyeyim bari rezeneyiBel ağrısı ve kasık ağrısı bende de var gaz için de bir bardak rezene içiyorum iyi geliyor bana.
gecmıs olsun tekrar demek kı 10 cu haftalarda bu akıntı agrı normalmıs.Pekı progestan yazdı mı sanaHerkese güZel dualarınız için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..içimi ferahlattınız okuyunca..dr ultrasonda baktı meleğim oracıkta yatıyor, iki haftada nasıl büyümüş anlatamam ..kalbide tımtıs tımtıs atıyordu çokşükür..dr amca bu haftalarda normal olduğunu kendimi çok sıkmamamı. Söyledi ..bizde rahatladık meleğimle..akıntımda bidaha olmadı inşallah dahada olmaz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?