- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.961
27. Cüzü alabilirimArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan okundu
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz:mecik
8.Cüz:countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz:seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüzmeleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.CüzPaytiPo
15.CüzPaytiPo
16.Cüz:ElaBilge16
17.Cüz:SADEANNE
18.Cüz:mehtaphk
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz:Bst1608
22.Cüz:Bst1608
23.Cüz:hilal1653
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:Gamze0634
29.Cüz:moon83
30.Cüz:moon83
Arkadaşlar eksik cuzlere el atacak yok muuuu :):):)
zamanla daha az almak lazım. doktorum toplamda 10 kilo almamı söyledi. imkanı olsa hiç alma diyecekKiss bende senin gibi diyodum bes ay ona yeterim diyodum ama hic oyle olmadi bes kilo aldim simdi dikkat ediyorum birini verdim bakalim bu hafta:)
Vermedi canım , istirahat ve ilaca gerwk yok boşa yükleme yapmayalım dedi.( zaten çok ilaç taraftarı bi dr da deil )içimi ferah tutuyorum tek ilacım bu ve sizlersiniz çok şükürgecmıs olsun tekrar demek kı 10 cu haftalarda bu akıntı agrı normalmıs.Pekı progestan yazdı mı sana
Canım doktor demiş zaten hem sıkıntı yapma sakın. İkili testin sonucu da gelsin. Bu ölçümlerin sonucu olasılık olarak hesaplanıyor. İnşallah hepimizin bebeği sağlıcakla gelir...ne bilim belkide beni hazırlamak istedi duruma bilmiyorum internete girmeyeceksin bakmayacaksın hiçbirşeye dedi ikiliyi yapmadan konuşmak için erken dedi ama demek ki durumdan da haberdar olmamı istedi neyse canım sağol verdiğin cevaplar için rabbim hepimizin miniklerini korusun inşallah.
Geçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.Merhaba kızçelerim ..iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı ,sabah uyandığımda kahverengi leke tarzında bi akıntı gördüm..saat 13 e randevu aldım (çalıştıım için uygun saate aldım mecburen) bana dua edin nolur , korktum acıkcası ((
Çok şükür Allahıma bişeyimiz yokmuş canım..dr güzel şeyler söyledi rahatladım bendeGeçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
Çok şükür Allahıma bişeyimiz yokmuş canım..dr güzel şeyler söyledi rahatladım bendeGeçmiş olsun canım. İnşallah sıkıntılı bir durum olmaz.
evet canim hemen hemen ayni gün en son benim ki alti günden geri gidiyor du bakalim on iki hafta oluncaggidecem o zaman ne durumda olacakteşekkür ederim cnm doğumuzda aynı gün neredeyse bende deneyeyim bari rezeneyi
canimhgeçmiş olsun doktor verdise bbilerek vermiştir normal ilaç kullanmadan iylesemeceğin için vermiştir içinde ki recetesi ki oku aklimda suhpe varsa internetten arastir ama ben olsam doktouma guvrnp icerdim benim arkadasima da idrar yollarında sorun olduğu zaman vermisdi o icdi canimKızlar boğazlarım iltihap olmuş bÜtün kemiklevermiştir yo doktora gittim 500 mg lık antibiyotik verdi ama ben içemiyorum korkuma bişey olur die napıcam bilmiyorum
Birde telefondan girince hemen düzeltemiyorum...birisi daha bitirmisti cüzunu kimdi acaba o, affimi buyursun
Cnm korkma ALLAH izniyle bisi olmaz. ..Kızlar boğazlarım iltihap olmuş bÜtün kemiklerim sızlıyo doktora gittim 500 mg lık antibiyotik verdi ama ben içemiyorum korkuma bişey olur die napıcam bilmiyorum
anladım canım tekrar gecmıs olsun benım doktor da vermedı demek kı bu aylarda faydası yok artık gercekten de ılacların.Insallah bunu da atlatırız ıcını ferah tut zaten olacakların onune gecemeyız hakkımızda hayırlısıVermedi canım , istirahat ve ilaca gerwk yok boşa yükleme yapmayalım dedi.( zaten çok ilaç taraftarı bi dr da deil )içimi ferah tutuyorum tek ilacım bu ve sizlersiniz çok şükür
Maşallah canım bebeğine. Ne güzel görmüşsünüz tüm aile. Bizim kontrolde yarın. Eşimde bende çok heyecanlıyız. Bir aksilik olmazsa bizde hareketlerini görebileceğiz inşallahKizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
İnşaallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum...Maşallah canım bebeğine. Ne güzel görmüşsünüz tüm aile. Bizim kontrolde yarın. Eşimde bende çok heyecanlıyız. Bir aksilik olmazsa bizde hareketlerini görebileceğiz inşallah
Aminosentez nie yaptırıyosun zararlı değilmiKizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
Cnm 35 yas üstü annelere ikili test yapilmiyormus...Aminosentez nie yaptırıyosun zararlı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?