- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.981
merhaba ummu müsaadenle bir şey sormak istiyorum. aidin salih bakarken nette bebek aşıları ile ilgili yorumunu okudum çok enteresan geldi. doğruluk payı yüksek olabilir ben burasını sorgulamadım. ama senin düşünceni merak ettim. doğruysa bile bunu uygulayabilmek ne kadar imkanlı??? aşı takvimi var malum X???
Maşallah maşallah 41 kereKizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
Evet canımcım sanırım öyle..normal yaşamına bişey düşünmeden aklına köyü şeyler getirmeden devam et dedi..amin canım ferah tutalım içlerimizi , pozitif düşünelim iyi olsunanladım canım tekrar gecmıs olsun benım doktor da vermedı demek kı bu aylarda faydası yok artık gercekten de ılacların.Insallah bunu da atlatırız ıcını ferah tut zaten olacakların onune gecemeyız hakkımızda hayırlısı
hee valla teyzesi böyle işte...Maşallah maşallah 41 kereönden önden koştura koştura gidiyor he meleğin :) inşallah 16 .haftada da hayırlı sonuçlarınız olur canım böyle okudukça heyecanlanıyorum yahu
Ewet canim anliyorum sanirim. Sanirim senin tum ailen bu bilincte esinde dahil. Cocukluktan beri bu bilincle olmakla sonradan kazanmakta bir olmuyor. Okumak anlamak hazmetmek ve anlatmak gerekiyor asilar hakkinda boyle seyler duymustum ama iste insan akis neyi gerektiriyosa onu yapcaz mecbur deyip kolaya kaciyoruz sanirim. Hamile takvimin yok sende hamilesin degil mi?Aşıların zararlı olduğunu 1 kere bu konuda 1 kitap sayfası çeviren bile duymuştur diye düşünüyorum cnm.
Bu konuda sadece referans kaynağı Aidin Salih hanım değil, bunu tüm müslüman doktorlar söylüyor. Sadece beyni, fikri özgür olmayan doktorlar aşı yaptırmaya teşvik ediyor, çünkü bir yerlere bağlılar. Bu bir siyaset ve onlar da sistemin köleleriler.
Aşı takvimi var evet, bana da verdiler hastanede, ama ben onu çöpe attım. El kadar bebeğe bu kadar civa yükleyemem doğrusu, ben anneyim, evladımı göz göre göre nasıl zehirliyim.
Aşıların içeriği zaten malum, ölü bebek cenin, maymun böbreği, domuz hücresi..
Kısacası aklı, vicdanı hür insanlar bunu bilir ve kabul etmezler.
Kitap okuyan, araştıran insanlar ne dediğimi anlıyor genelde, öbürleri sadece onlara dayatılan düşüncelerde takılıp, öyle yaşayıp gidiyorlar.
Cnm 35 yas üstü annelere ikili test yapilmiyormus...
16. Haftada amniyosentez yapilacak...
Riski ise 35 yas alti annede down Sendromu riski ne kadarsa amniyosentez riski ayniymis...
% 1-2 orani yani
Kızlar Merhaba,
aranızda çalışan var mı? bu erken çıkma olayı ile ilgili bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.Mesela ben günde 9 saat çalışıyorum hamile olduğum için 1.5 saat erken çıkma hakkım var ama bunu kullanırsam normalde cumartesi günleri çalışmadığım halde çalışmak zorunda kalacağım birisi beni aydınlatabilir mi :)
Ooy oooy yerim yaa:) kocaman bit Amiiiiiinnnnnnn diyorum bu dileğine canıımhee valla teyzesi böyle işte...
aman ne pozlar ne pozlar maaşallah...
dünyanın en güzel nimetleri ya cocuklar elhamdülillah...
Cenabı Hak hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla
Ben özelde çalışıyorum ve günlük 9 saat , cteside 7 saat çalışıyorum ..bu konuyu gittim görüştüm ilgili yasayı gösterdim bana denilen şuydu " 9 saat çalışamıycaını doktor raporuyla kanıtla halledelim" bendr buna istinaden "iyi ama burda koşul belirtmiyor yani nolursa olsun 9 saatten fazla çalışmak yasak deilmi " die tartıştım..neymiş rapor getirecekmişim oda yönetimle bu konuyu tartışacakmışta değenlendirecekmişte bilmemne..üstelik benm yaptığım işte ağır, ameliyathanede hemşireyim sürekli ayaktayım ..Kızlar Merhaba,
aranızda çalışan var mı? bu erken çıkma olayı ile ilgili bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.Mesela ben günde 9 saat çalışıyorum hamile olduğum için 1.5 saat erken çıkma hakkım var ama bunu kullanırsam normalde cumartesi günleri çalışmadığım halde çalışmak zorunda kalacağım birisi beni aydınlatabilir mi :)
Günaydın kızlar ben daha iyileşemedim boğaz agrım kulağıma vurmaya başkadı antibiyotiğe başladım inşallh bişey olmaz çok korkuyorum
Saol cnm enfexia antibiyotiğin ismi b grubu inşallah bişey olmazgeçmiş olsun cnm benım kuzenım 8 haftalıkkken neredeyse zatürre geçirmiş baya antibiyotik almış kızının maşallahı var hiç problem olmamış anlatıyordu geçen ordan aklımda kalmış belki içini rahatlatır..
antibiyotiğin ismi ne? c grubu kategorisindeki antibiyotikler hamilelikte rahatça kullanılıyor
Kizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
Saol cnm enfexia antibiyotiğin ismi b grubu inşallah bişey olmaz
Teşekkür ederim cnm rahatlattıncnm b grubuysa çoğu ağrı kesici de b grubunda mesela mınoset falan, yani için ferah olsun, geçmiş olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?