2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aşıların zararlı olduğunu 1 kere bu konuda 1 kitap sayfası çeviren bile duymuştur diye düşünüyorum cnm.
Bu konuda sadece referans kaynağı Aidin Salih hanım değil, bunu tüm müslüman doktorlar söylüyor. Sadece beyni, fikri özgür olmayan doktorlar aşı yaptırmaya teşvik ediyor, çünkü bir yerlere bağlılar. Bu bir siyaset ve onlar da sistemin köleleriler.
Aşı takvimi var evet, bana da verdiler hastanede, ama ben onu çöpe attım. El kadar bebeğe bu kadar civa yükleyemem doğrusu, ben anneyim, evladımı göz göre göre nasıl zehirliyim.
Aşıların içeriği zaten malum, ölü bebek cenin, maymun böbreği, domuz hücresi..
Kısacası aklı, vicdanı hür insanlar bunu bilir ve kabul etmezler.
Kitap okuyan, araştıran insanlar ne dediğimi anlıyor genelde, öbürleri sadece onlara dayatılan düşüncelerde takılıp, öyle yaşayıp gidiyorlar.

Maşallah maşallah 41 kereönden önden koştura koştura gidiyor he meleğin :) inşallah 16 .haftada da hayırlı sonuçlarınız olur canım böyle okudukça heyecanlanıyorum yahu

Evet canım
Evet canımcım sanırım öyle..normal yaşamına bişey düşünmeden aklına köyü şeyler getirmeden devam et dedi..amin canım ferah tutalım içlerimizi , pozitif düşünelim iyi olsun

Maşallah maşallah 41 kereönden önden koştura koştura gidiyor he meleğin :) inşallah 16 .haftada da hayırlı sonuçlarınız olur canım böyle okudukça heyecanlanıyorum yahu
hee valla teyzesi böyle işte...
aman ne pozlar ne pozlar maaşallah...
dünyanın en güzel nimetleri ya cocuklar elhamdülillah...
Cenabı Hak hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla

Ewet canim anliyorum sanirim. Sanirim senin tum ailen bu bilincte esinde dahil. Cocukluktan beri bu bilincle olmakla sonradan kazanmakta bir olmuyor. Okumak anlamak hazmetmek ve anlatmak gerekiyor asilar hakkinda boyle seyler duymustum ama iste insan akis neyi gerektiriyosa onu yapcaz mecbur deyip kolaya kaciyoruz sanirim. Hamile takvimin yok sende hamilesin degil mi?

gunaydin topigin anneleri masallah cinsiyetler ogrenilmeye baslamis. biz 11. haftada gitcez bakalim merak ediyorum insallah iyidir kuzucum ozledim valla

GÜNAYDIIIIINNN ANNİŞLEEER mirac75 çok sevindim fasülyen büyümüş de el kol mu sallıyo annişine Ben sabretmeye çalışıyorum neredeyse 1 ay var 12+4 olcaz o zamana. şimdi 8+4 üz. bakalım zaman nasıl geçecek

Kızlar Merhaba,

aranızda çalışan var mı? bu erken çıkma olayı ile ilgili bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.Mesela ben günde 9 saat çalışıyorum hamile olduğum için 1.5 saat erken çıkma hakkım var ama bunu kullanırsam normalde cumartesi günleri çalışmadığım halde çalışmak zorunda kalacağım birisi beni aydınlatabilir mi :)

merhaba kızlar günaydın... dün bebeğimi gördüm 1.56 cm olmuş maşallah çok sağlıklı ve yolundaymış herşey bende de önemsenecek kadar enfeksıyon yokmuş fkat idrarda ++poz şeker çıktı bu durumu yaşayan oldu mu doktor bi açlık şekerını ölçtür zaten bızde yapıcaz şeker yuklemesı ama daha var onlemını alalım dedı üzüldüm bebeğimin ilk defa hareketlerını gördümm çok güzel bir dduyguymuş bu rabbim tum ıstyenlere nasip etsin bizimde sağsalim kucağımıza almayı.. nasıl gececek bılmıyorum 9 ay... :)

Cnm 35 yas üstü annelere ikili test yapilmiyormus...
16. Haftada amniyosentez yapilacak...
Riski ise 35 yas alti annede down Sendromu riski ne kadarsa amniyosentez riski ayniymis...
% 1-2 orani yani

canım selam aminyosentezden bahsetmişsin ya yazıyım dedim.
aminyosentez riskli bir işlem ya ona alternatif olarak yapılan bir kan testi var artık.
kan veriyorsun %99 kesin sonuç çıkıyor. kanı amerikaya yolluyorlarmış.
bir araştır istersen cnm.9. haftadan itibaren yapılıyormuş.

Günaydın kızlar ben daha iyileşemedim boğaz agrım kulağıma vurmaya başkadı antibiyotiğe başladım inşallh bişey olmaz çok korkuyorum

Ozel mi kamu mu canim ben kamudayim arastirmam lazim benimde...

Ooy oooy yerim yaa:) kocaman bit Amiiiiiinnnnnnn diyorum bu dileğine canıım

Ben özelde çalışıyorum ve günlük 9 saat , cteside 7 saat çalışıyorum ..bu konuyu gittim görüştüm ilgili yasayı gösterdim bana denilen şuydu " 9 saat çalışamıycaını doktor raporuyla kanıtla halledelim" bendr buna istinaden "iyi ama burda koşul belirtmiyor yani nolursa olsun 9 saatten fazla çalışmak yasak deilmi " die tartıştım..neymiş rapor getirecekmişim oda yönetimle bu konuyu tartışacakmışta değenlendirecekmişte bilmemne..üstelik benm yaptığım işte ağır, ameliyathanede hemşireyim sürekli ayaktayım ..
Uzun lafın kısası bana verilen cvp bu canım..yakın bir arkadaşım 24. Haftadan sonra 7,5 saat çalışmaya başlamıştı(farklı bir kurumda) ona da ancak ozaman izin verdiler..

Günaydın kızlar ben daha iyileşemedim boğaz agrım kulağıma vurmaya başkadı antibiyotiğe başladım inşallh bişey olmaz çok korkuyorum

geçmiş olsun cnm benım kuzenım 8 haftalıkkken neredeyse zatürre geçirmiş baya antibiyotik almış kızının maşallahı var hiç problem olmamış anlatıyordu geçen ordan aklımda kalmış belki içini rahatlatır..
antibiyotiğin ismi ne? c grubu kategorisindeki antibiyotikler hamilelikte rahatça kullanılıyor

Saol cnm enfexia antibiyotiğin ismi b grubu inşallah bişey olmaz

canım amniyosentezi niye yaptırıyosun ki biliyosun riskli bişey eğer ölçümler çok güzelse sakın yaptırma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…