- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.001
Ewet canim anliyorum sanirim. Sanirim senin tum ailen bu bilincte esinde dahil. Cocukluktan beri bu bilincle olmakla sonradan kazanmakta bir olmuyor. Okumak anlamak hazmetmek ve anlatmak gerekiyor asilar hakkinda boyle seyler duymustum ama iste insan akis neyi gerektiriyosa onu yapcaz mecbur deyip kolaya kaciyoruz sanirim. Hamile takvimin yok sende hamilesin degil mi?
Kizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
Ozel mi kamu mu canim ben kamudayim arastirmam lazim benimde...
bi de canım bebekte bir anomali ya da hastalık çıkması durumunda bebeği aldırmayı düşünüyosan bu işlemi yaptır yoksa yaptırmanın hiçbir anlamı yok amniyosentez ikili testi riski çıkanlara yapılır ama buna aile karar verir riskli olduğu için çünkü amniyosentez düşük ve enfeksiyon riski taşıyor bence dr unla konuş ölçümler iyiyse sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki benim bebeğiminde biraz ense kalınlığı çıktı dr ikili test yapacak cuma günü eğer risk çıkarsa amniyosentez yaparız dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ha olaki çok aşırı bir risk grubundaysam düşünücem.Allah korusun tabi.
Hoşgeldin canım,Benim ikili Tesitmi önümüzdeki hafta yaptıracam sabırsızlıkla bnede bekliyorum bebeğimi görmek için.Tüm haziran annelerine Günaydın olsun.
Aranıza yeni katılıyorum ve hepinizle aynı heyecanı yaşıyorum. Allah nasip kısmet ederse bende 1 haziranda ilk kez anne olacağım şuanda 12+1 günlük bebeğim. Hepimiz için dileğim cinsiyet ne olursa olsun bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız. Aranızda ikili testi yaptırmış olan var mı? Ben yarın yaptırıcam insallah çok heyecanlıyımmm
Hoşbuldumm. Hadi hayırlısı o zaman ben yarın akşam nasıl olacak bilmiyorum 18:45 randevumcidem87 .!.:Hoşgeldin canım,Benim ikili Tesitmi önümüzdeki hafta yaptıracam sabırsızlıkla bnede bekliyorum bebeğimi görmek için.
olur canım bizede anlatırısn benim daha çokk var canım 27sindeHoşbuldumm. Hadi hayırlısı o zaman ben yarın akşam nasıl olacak bilmiyorum 18:45 randevum
Evet varmış senin daha merak ettiginiz birşey olursa ben yanitlarim o zaman yarindan sonra :)[/QUOTE][QUOTdem87, post: 37843653, member: 422868"]olur canım bizede anlatırısn benim daha çokk var canım 27sinde
canım bende alayım o zaman 26. cüzü verebilirsin.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,@Gamze0634 ,@mirac75 ,@Serpil94 , N never mind ,@countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan okundu
2.Cüz: @gznn
3.Cüz: @mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz: @mecik
8.Cüz: @countryrose
9.Cüz: @skelebeks
10.Cüz: @seyma2009 okundu
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz @meleklerimbenim
13.Cüz @nahdax
14.Cüz @PaytiPo
15.Cüz @PaytiPo
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz: @SADEANNE
18.Cüz: @mehtaphk
19.Cüz:SirriEyvan
20.Cüz: @spring_0
21.Cüz: @Bst1608
22.Cüz: @Bst1608
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz: @Gamze0634
29.Cüz: @moon83
30.Cüz: @moon83
Arkadaşlar eksik cuzlere el atacak yok muuuu :):):)
çok geçmiş olsun gamzecimKızlar boğazlarım iltihap olmuş bÜtün kemiklerim sızlıyo doktora gittim 500 mg lık antibiyotik verdi ama ben içemiyorum korkuma bişey olur die napıcam bilmiyorum
benimde kan değerlerim düşük ama 3 ay bitsin öyle demişti doktorHayırlı akşamlar kızlar doktor bana deceVit verdi ben eleviti söyliyim dedimm domuz yağını kadının haberi varmış zaten
Omega yazdırdım bide demirim düşük kadına sormadım demir kullanacakmıyım acaba
DeceVit te demirden
maşallahh size canım oğlumda sürekli ultrason görüntüsünü taklit ediyor kardeşininKizlarrr
Bugun kontrol günümüzdu...
Masaallahimiz var...
10+1 olmamiz gerekirken
10+3 ciktik
Abisiyle babasida bugun bidigimizi ilk kez gordu...
Sag kol havada selam veriyordu bidik...
Kipris kipris maasallah dr teyzesi zor yakaladi kafa popo ölçüsünü hehe...
Burnuyla kafa ölçüsüne bakti dr maasallah cok guzel dedi...
Bana ikili test yapmicak doktorum ...
16. Haftada aminosentez yapilacakmis...
Videoya cekti abisi bidigimizi...
Babasi siritmaktan cekcek halde degildi tabi
Bide sag kol havada popusunun ustunde 2 kere hoplamasi baya guzeldi....
Darisi basiniza kizlar....
Ayrica vitamine başlayalım dedi doktorum...
Elevite eli gidiodu ki aman dedim...
Domuz jelatini varmis dedim....
Kesinlesen bisi yok dedi ama madem ole ben sana bu vitamini vericem fakat devlet bunu karsilamiyor dedi...
IMOM OMEGA verdi kızlar ....
canım ben kamudayım ama bi bilgim yok.Kızlar Merhaba,
aranızda çalışan var mı? bu erken çıkma olayı ile ilgili bilgisi olanların paylaşmasını rica ederim.Mesela ben günde 9 saat çalışıyorum hamile olduğum için 1.5 saat erken çıkma hakkım var ama bunu kullanırsam normalde cumartesi günleri çalışmadığım halde çalışmak zorunda kalacağım birisi beni aydınlatabilir mi :)
maşallahh size canım. bende şeker çıkmadı ama tedirginim ağzım kuruyor sürekli şeker ölçüm aleti aldım evde ölçeceğim açlık ve tokluk şekerimi. gece sürekli su içmeye kalkıyorum.merhaba kızlar günaydın... dün bebeğimi gördüm 1.56 cm olmuş maşallah çok sağlıklı ve yolundaymış herşey bende de önemsenecek kadar enfeksıyon yokmuş fkat idrarda ++poz şeker çıktı bu durumu yaşayan oldu mu doktor bi açlık şekerını ölçtür zaten bızde yapıcaz şeker yuklemesı ama daha var onlemını alalım dedı üzüldümbebeğimin ilk defa hareketlerını gördümm çok güzel bir dduyguymuş bu rabbim tum ıstyenlere nasip etsin bizimde sağsalim kucağımıza almayı.. nasıl gececek bılmıyorum 9 ay... :)
güzel haberlerle gel canımslm kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bizim bugün 2li testimiz var
günaydın canım hoşgeldin maşallah bebeğine bizimkilerin abisi yada ablası olacak galiba:)Tüm haziran annelerine Günaydın olsun.
Aranıza yeni katılıyorum ve hepinizle aynı heyecanı yaşıyorum. Allah nasip kısmet ederse bende 1 haziranda ilk kez anne olacağım şuanda 12+1 günlük bebeğim. Hepimiz için dileğim cinsiyet ne olursa olsun bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız. Aranızda ikili testi yaptırmış olan var mı? Ben yarın yaptırıcam insallah çok heyecanlıyımmm
günaydın,HoşgeldinTüm haziran annelerine Günaydın olsun.
normalde canım ben zaten zayıf olmadığım için ne kadar az kilo olursa kadar iyi olur diye düşünüyorum.Ca
Canim ilk uc ay 1-3 kilo arasi norml
cidem8: 37843716 .!.:Evet varmışin daha merak ettiginiz birşey olursa ben yanitlarim o zaman yarindan sonra :)
G
günaydın,Hoşgeldinben Cumartesi günü yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı,kan tahlili sonuçları da bir hafta sonra çıkacak. İnşallah doktorumuzun dediği gibi bir sorun yoktur
Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söylemarı değil.
İnşallah. Sende güzel haberler alırsın inşallahHoşbuldumm amin insallah kandan da birsey cikmaz buarada aynı gün doğum yapicaz herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?