2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Evet canım 11 haftalık hamileyim.ilki hastanede tamamen doktorun yalanıyla sezaryen oldum. Bu sefer Hastanede doğum yaparım diyordum, sağolsun İslami güzel şekilde yaşayan arkadaşlarım var etrafımda, onlardan da doğru beslenmeyi, doğru yaşamayı öğreniyorum ve evde doğum yapmaya karar verdim.
Hatta dün Rus bir arkadaşım, "hastanede senin yerine doğum yapıyorlar, evdeyse kendin doğuruyorsun" dedi. : ) inshaAllah Rabbim bunu bana nasibeder.

bi de canım bebekte bir anomali ya da hastalık çıkması durumunda bebeği aldırmayı düşünüyosan bu işlemi yaptır yoksa yaptırmanın hiçbir anlamı yok amniyosentez ikili testi riski çıkanlara yapılır ama buna aile karar verir riskli olduğu için çünkü amniyosentez düşük ve enfeksiyon riski taşıyor bence dr unla konuş ölçümler iyiyse sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki benim bebeğiminde biraz ense kalınlığı çıktı dr ikili test yapacak cuma günü eğer risk çıkarsa amniyosentez yaparız dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ha olaki çok aşırı bir risk grubundaysam düşünücem.Allah korusun tabi.

Ozel mi kamu mu canim ben kamudayim arastirmam lazim benimde...

özel cnm, ya aslında benim amacım erken çıkmak değil,zaten masa başı işim oturarak çalışıyorum 1.5 saat erken çıkmak benim hiç işime yaramayacak bunun yanında birde cumartesi günleri çalışmak zorunda kalmak istemiyorum.

cnm az önce yazdım sana da diyim bi test var panorama test adı. kan tahlilinden yapılıyor. aminyosenteze eş değer bi test biraz pahalı olabılir ama hiç riskli değil. aminyosentez korkutucu geliyor .

Tüm haziran annelerine Günaydın olsun.
Aranıza yeni katılıyorum ve hepinizle aynı heyecanı yaşıyorum. Allah nasip kısmet ederse bende 1 haziranda ilk kez anne olacağım şuanda 12+1 günlük bebeğim. Hepimiz için dileğim cinsiyet ne olursa olsun bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız. Aranızda ikili testi yaptırmış olan var mı? Ben yarın yaptırıcam insallah çok heyecanlıyımmm

Hoşgeldin canım,Benim ikili Tesitmi önümüzdeki hafta yaptıracam sabırsızlıkla bnede bekliyorum bebeğimi görmek için.

cidem87 .!.:
Hoşgeldin canım,Benim ikili Tesitmi önümüzdeki hafta yaptıracam sabırsızlıkla bnede bekliyorum bebeğimi görmek için.
Hoşbuldumm. Hadi hayırlısı o zaman ben yarın akşam nasıl olacak bilmiyorum 18:45 randevum

günaydın arkadaşlarr
uykusuz bir geceden sonra yine sersem gibiyim. şu duruma bi çözüm bulsam başka birşey istemem.
sabahtan sağlık ocağına gittim folik asitim bitmişti onu yazdırdım el ve ayak kaşıntım içinde travacort verdi doktor ama kullanmayacağım içeriğinde ilk 3 ay kullanımı önerilmez diyor.

[QUOTdem87, post: 37843653, member: 422868"]olur canım bizede anlatırısn benim daha çokk var canım 27sinde[/QUOTE]
Evet varmış senin daha merak ettiginiz birşey olursa ben yanitlarim o zaman yarindan sonra :)

[QUOTdem87, post: 37843653, member: 422868"]olur canım bizede anlatırısn benim daha çokk var canım 27sinde
Evet varmış senin daha merak ettiginiz birşey olursa ben yanitlarim o zaman yarindan sonra :)[/QUOTE]

Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söyleme taraftarı değil.

canım bende alayım o zaman 26. cüzü verebilirsin.
Kızlar boğazlarım iltihap olmuş bÜtün kemiklerim sızlıyo doktora gittim 500 mg lık antibiyotik verdi ama ben içemiyorum korkuma bişey olur die napıcam bilmiyorum
çok geçmiş olsun gamzecim

benimde kan değerlerim düşük ama 3 ay bitsin öyle demişti doktor
maşallahh size canım oğlumda sürekli ultrason görüntüsünü taklit ediyor kardeşinin
canım ben kamudayım ama bi bilgim yok.
maşallahh size canım. bende şeker çıkmadı ama tedirginim ağzım kuruyor sürekli şeker ölçüm aleti aldım evde ölçeceğim açlık ve tokluk şekerimi. gece sürekli su içmeye kalkıyorum.
slm kızlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bizim bugün 2li testimiz var
güzel haberlerle gel canım

günaydın canım hoşgeldin maşallah bebeğine bizimkilerin abisi yada ablası olacak galiba:)

G
günaydın,Hoşgeldin ben Cumartesi günü yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı,kan tahlili sonuçları da bir hafta sonra çıkacak. İnşallah doktorumuzun dediği gibi bir sorun yoktur

cidem8: 37843716 .!.:
Evet varmışin daha merak ettiginiz birşey olursa ben yanitlarim o zaman yarindan sonra :)

Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söylemarı değil.[/QUOTE]

Kendi dr m 13. Haftada soyleyebilirim ancak dedi ama yarin hastanenin riskli gebelik uzmani yapicak testi o ne der bende merak icindeyim ama erkek bebekler kendini gosteriyormus hemen 11.hafftada erkek olup ogrenen cok duydum tek istedigim once saglikli olmasi

Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söylemarı değil.

Kendi dr m 13. Haftada soyleyebilirim ancak dedi ama yarin hastanenin riskli gebelik uzmani yapicak testi o ne der bende merak icindeyim ama erkek bebekler kendini gosteriyormus hemen 11.hafftada erkek olup ogrenen cok duydum tek istedigim once saglikli olmasi[/QUOTE]

Benim içinde sağlıklı olması ama insa gerçekten çok merak ediyor .Eşim benden meraklı.

valla kızlar ofiste koydum masaya kafamı az önce uyuyormuşum ya ama ne güzel ne içten uykum var anlatamam .. sizde çok uyuyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…