2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
normalde canım ben zaten zayıf olmadığım için ne kadar az kilo olursa kadar iyi olur diye düşünüyorum.
Bende 85 ten 65 e dustum hamile kaldim bi bes kilo daha vermem lazimdi en azindan ilk dort ay almasam telafi edilirdi ama evdeki hesap carsilara uymadi

Bende 85 ten 65 e dustum hamile kaldim bi bes kilo daha vermem lazimdi en azindan ilk dort ay almasam telafi edilirdi ama evdeki hesap carsilara uymadi
maşallah çok güzel vermişsiniz bende 64 kiloyla hamile kaldım. ve buda 76 dan düşmüş halim spora başladım inceldim derken hamile olduğumu öğrendim ama vardır bundada bir hayır. oğlumda 12 kilo almıştım sonrasında vermek çok zor oldu bu sefer ne kadar az olursa o kadar iyi diye düşünüyorum.

Bende Be kadar az o kadar iyi diye düşünüyorum abur cybyr yemiyorum abartı olarak birde pilav makarna yemiyourm ama etrafımdaki insanlar hala diyet yapmısım gibi davranıyor o tarz davranan insanalrı artık çok kötü terslemeye başladım kızlar .İnsnaları anlamak çok zor.
Bebeğimim sağlığını onlardan çok ben düşünüyorum insanlar sanki ben düşünmüyormusum gibi davranıyor.

Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söylemarı değil.

Kendi dr m 13. Haftada soyleyebilirim ancak dedi ama yarin hastanenin riskli gebelik uzmani yapicak testi o ne der bende merak icindeyim ama erkek bebekler kendini gosteriyormus hemen 11.hafftada erkek olup ogrenen cok duydum tek istedigim once saglikli olmasi[/QUOTE]
evet canım 11. haftada erkek demişti doktorum ve öylede oldu. hayırlısı olsun inşallah

Benim içinde sağlıklı olması ama insa gerçekten çok merak ediyor .Eşim benden meraklı.[/QUOTE]

Merak konusuna birşey diyemem çünkü bende çok merak ediyorum başta ne olursa ne kizim ne oglum var dedim ama 2hafta olacak ruyamda kız bebek gordum ondan sonra merak etmeye basladim esimde kiz istiyor ama erkek olacak diyor bakalim artik

oh ne güzel kızlar siz verdiklerinizi alıcaksınız çok şanslısınız. ben 58 kiloda evlendim 68 kiloda hamile kaldım. hayatımda en şişman halimle hamile kaldım olabildiğince az kilo almaya calışıcam. kilo almadım şimdilk diyetsiyene gittim gebelikte 10-12 kilo almak için ama onun söylediklerini yesem bomba gibi olurum sanırım çok fazla geldi bana yazdıkları

evet canım 11. haftada erkek demişti doktorum ve öylede oldu. hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]

Senin 2. Gebeligin mi oğlun mu var

Canım neler söyledi ki sana menü olarak fazla geldi sana .Benim vucudum çok çabuk alıyor kilo

valla kızlar ofiste koydum masaya kafamı az önce uyuyormuşum ya ama ne güzel ne içten uykum var anlatamam .. sizde çok uyuyor musunuz ?
ahh canımya öğleden sonra o uyku nasıl bastırıyor anlatamam. gece uyusam onada razıyım ama malesef
Amin insallah bakalim hangimiz önce kavusucak bebegine :)
hiç belli olmuyor canım oğlumun tahmini 2 nisan dı 18 martta geldi.
ne güzel dengeliyorsun canım başkalarını boşver keşke bende sen gibi dikkat edebilsem.
ilk çocuğumda bende senin gibiydim canım 56 ile evlendim 65 le hamile kaldım yarım dünya olurum artık diyordumki 12 kilo aldım ama vermesi çok zor oldu. şimdide boyuma göre kilom fazla ama spor yaptığım için daha ince görünüyorum tek farkı o. hayırlısı ile gelsinlerde önemli olan o veririz kilolarıda

Benim içinde sağlıklı olması ama insa gerçekten çok merak ediyor .Eşim benden meraklı.

Merak konusuna birşey diyemem çünkü bende çok merak ediyorum başta ne olursa ne kizim ne oglum var dedim ama 2hafta olacak ruyamda kız bebek gordum ondan sonra merak etmeye basladim esimde kiz istiyor ama erkek olacak diyor bakalim artik[/QUOTE]
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)

Canım neler söyledi ki sana menü olarak fazla geldi sana .Benim vucudum çok çabuk alıyor kilo
her öğün 2 köfte büyüklüğünde et et yoksa kaşar peyniri. 8 yemek kasığı sebze yemeği 3 yemek kasığı bulgur mercimek ya da pirin. 3 dilim tam buğday ekmeği. bir bardak ayran yada süt veya yarım bardak yoğurt. ara öğünler kuruyemiş ve meyve. aksam 22:00'de bile ara öğün var. bana cok geldi. toplamda günlük 2200 kalori olduğunu söyledi ama bnm hesaplamalarıma göre cok geçiyo

gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)[/QUOTE]

Sizinkilerin de gönlüne gore olur insallah sen tecrübelisin o zaman ne güzel ayrica Ipek ismi de guzelmis oğlun kac yasinda

aslında bütün besin gruplarını içeriyor ve düzenli bir menü çok değil gibi tokta tutar. daha önce diyetisyen kontrolünde olmuştum ve işe yarıyor cidden canım.
evet canım kısmetse 2. çocuğum olacak 2010 mart doğumlu bir oğlum var.

Ay ne güzel kardes geliyor oğluna Allah uzun ömür versin ikisine de[/QUOTE]
canım benim Allah razı olsun inşallahhh

gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)

Sizinkilerin de gönlüne gore olur insallah sen tecrübelisin o zaman ne güzel ayrica Ipek ismi de guzelmis oğlun kac yasinda[/QUOTE]
inşallahh. aslında oğlumdan dolayı tecrübem var ama her gebelik ve çocuk kendine özel sanırım. inşallahh oğlum gibi sakin huzurlu olur bu bebeğimde. oğlum 4,5 yaşında büyüdü iyice

Aslında bütün besin grupları var canım belki bu beslenme şeklini son aylarda daha rahat yaparspn iştahın açılacak ya Canım Bak ben kendi beslenme seklimi anlatayim ara sıra kaçamaklarım oluyor oda çok bulgur pilavı yemek etsiz çiğ köfte asure gibi kaçamaklar sağlıklı seyleir kaçamak yapmay açalışıyorum
Her sabah bir kutu süt iki tane karker
Kahvaltı
İki idlim ekmek beyaz peynir Yumurta çeçil Peybir Domates

Ara on adet Çiğ Badem Bir Meyve Manalina veya yaban merisni

Öğlen İş yerinde çıkan menüye göre
bir kase Çorba Ana yemek ne varsa Tavuk yemeye çalışıyorum ilk 3 ay dikkat ediyorum Bulgur varsa bulgur yiyiorumana yemğinin yanına

Ara
Yoğurt Meyve Meyveyi çok sevdiğimdem bazen iki çeşit Ayva kivi gibi

Akşam
İş yerinden çok aç gelirsem iki tane cubuk kraker yiyiorum Unonu kepekli veya iki ceviz
Çorba Ana yemek ara sırada bulgur Bazen açlık duruma göre bir dilim ekmek ekliyorum
Hafta da bir de Balık yiyiorum

ara
Soda ve Rezene içiyorum

Bu şekilde beslneiyorum PAzar günü birz daha rahat oluyor evde oluğumdan

Sizinkilerin de gönlüne gore olur insallah sen tecrübelisin o zaman ne güzel ayrica Ipek ismi de guzelmis oğlun kac yasinda
inşallahh. aslında oğlumdan dolayı tecrübem var ama her gebelik ve çocuk kendine özel sanırım. inşallahh oğlum gibi sakin huzurlu olur bu bebeğimde. oğlum 4,5 yaşında büyüdü iyice[/QUOTE]

Inşallah canım benim ilk olduğu için tecrübesizim Allah analı babalı büyütsun ikisinide acılarını gostermesin Allahimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…