- 10 Kasım 2014
- 45
- 40
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.021
günaydın canım hoşgeldin maşallah bebeğine bizimkilerin abisi yada ablası olacak galiba:)
Bende 85 ten 65 e dustum hamile kaldim bi bes kilo daha vermem lazimdi en azindan ilk dort ay almasam telafi edilirdi ama evdeki hesap carsilara uymadinormalde canım ben zaten zayıf olmadığım için ne kadar az kilo olursa kadar iyi olur diye düşünüyorum.
maşallah çok güzel vermişsiniz bende 64 kiloyla hamile kaldım. ve buda 76 dan düşmüş halim spora başladım inceldim derken hamile olduğumu öğrendim ama vardır bundada bir hayır. oğlumda 12 kilo almıştım sonrasında vermek çok zor oldu bu sefer ne kadar az olursa o kadar iyi diye düşünüyorum.Bende 85 ten 65 e dustum hamile kaldim bi bes kilo daha vermem lazimdi en azindan ilk dort ay almasam telafi edilirdi ama evdeki hesap carsilara uymadi
İnşallah. Sende güzel haberler alırsın inşallahevet eğer ileri-geri atmalar olmazsa aynı zamanda doğum yapıcaz :)
Bende 85 ten 65 e dustum hamile kaldim bi bes kilo daha vermem lazimdi en azindan ilk dort ay almasam telafi edilirdi ama evdeki hesap carsilara uymadi
Bende Be kadar az o kadar iyi diye düşünüyorum abur cybyr yemiyorum abartı olarak birde pilav makarna yemiyourm ama etrafımdaki insanlar hala diyet yapmısım gibi davranıyor o tarz davranan insanalrı artık çok kötü terslemeye başladım kızlar .İnsnaları anlamak çok zor.maşallah çok güzel vermişsiniz bende 64 kiloyla hamile kaldım. ve buda 76 dan düşmüş halim spora başladım inceldim derken hamile olduğumu öğrendim ama vardır bundada bir hayır. oğlumda 12 kilo almıştım sonrasında vermek çok zor oldu bu sefer ne kadar az olursa o kadar iyi diye düşünüyorum.
Tamam canım sağol bakalım doktor cinsiyetini söyleyecekmi benim doktor tam belli olmadığından söylemarı değil.
Kendi dr m 13. Haftada soyleyebilirim ancak dedi ama yarin hastanenin riskli gebelik uzmani yapicak testi o ne der bende merak icindeyim ama erkek bebekler kendini gosteriyormus hemen 11.hafftada erkek olup ogrenen cok duydum tek istedigim once saglikli olmasi
evet canım 11. haftada erkek demişti doktorum ve öylede oldu. hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]Kendi dr m 13. Haftada soyleyebilirim ancak dedi ama yarin hastanenin riskli gebelik uzmani yapicak testi o ne der bende merak icindeyim ama erkek bebekler kendini gosteriyormus hemen 11.hafftada erkek olup ogrenen cok duydum tek istedigim once saglikli olmasi
Canım neler söyledi ki sana menü olarak fazla geldi sana .Benim vucudum çok çabuk alıyor kilooh ne güzel kızlar siz verdiklerinizi alıcaksınız çok şanslısınız. ben 58 kiloda evlendim 68 kiloda hamile kaldım. hayatımda en şişman halimle hamile kaldım olabildiğince az kilo almaya calışıcam. kilo almadım şimdilk diyetsiyene gittim gebelikte 10-12 kilo almak için ama onun söylediklerini yesem bomba gibi olurum sanırım çok fazla geldi bana yazdıkları
ahh canımya öğleden sonra o uyku nasıl bastırıyor anlatamam. gece uyusam onada razıyım ama malesefvalla kızlar ofiste koydum masaya kafamı az önce uyuyormuşum yaama ne güzel ne içten uykum var anlatamam .. sizde çok uyuyor musunuz ?
hiç belli olmuyor canım oğlumun tahmini 2 nisan dı 18 martta geldi.Amin insallah bakalim hangimiz önce kavusucak bebegine :)
ne güzel dengeliyorsun canım başkalarını boşver keşke bende sen gibi dikkat edebilsem.Bende Be kadar az o kadar iyi diye düşünüyorum abur cybyr yemiyorum abartı olarak birde pilav makarna yemiyourm ama etrafımdaki insanlar hala diyet yapmısım gibi davranıyor o tarz davranan insanalrı artık çok kötü terslemeye başladım kızlar .İnsnaları anlamak çok zor.
Bebeğimim sağlığını onlardan çok ben düşünüyorum insanlar sanki ben düşünmüyormusum gibi davranıyor.
ilk çocuğumda bende senin gibiydim canım 56 ile evlendim 65 le hamile kaldım yarım dünya olurum artık diyordumki 12 kilo aldım ama vermesi çok zor oldu. şimdide boyuma göre kilom fazla ama spor yaptığım için daha ince görünüyorum tek farkı o. hayırlısı ile gelsinlerde önemli olan o veririz kilolarıdaoh ne güzel kızlar siz verdiklerinizi alıcaksınız çok şanslısınız. ben 58 kiloda evlendim 68 kiloda hamile kaldım. hayatımda en şişman halimle hamile kaldım olabildiğince az kilo almaya calışıcam. kilo almadım şimdilk diyetsiyene gittim gebelikte 10-12 kilo almak için ama onun söylediklerini yesem bomba gibi olurum sanırım çok fazla geldi bana yazdıkları
evet canım 11. haftada erkek demişti doktorum ve öylede oldu. hayırlısı olsun inşallah
Benim içinde sağlıklı olması ama insa gerçekten çok merak ediyor .Eşim benden meraklı.
her öğün 2 köfte büyüklüğünde et et yoksa kaşar peyniri. 8 yemek kasığı sebze yemeği 3 yemek kasığı bulgur mercimek ya da pirin. 3 dilim tam buğday ekmeği. bir bardak ayran yada süt veya yarım bardak yoğurt. ara öğünler kuruyemiş ve meyve. aksam 22:00'de bile ara öğün var. bana cok geldi. toplamda günlük 2200 kalori olduğunu söyledi ama bnm hesaplamalarıma göre cok geçiyoCanım neler söyledi ki sana menü olarak fazla geldi sana .Benim vucudum çok çabuk alıyor kilo
evet canım kısmetse 2. çocuğum olacak 2010 mart doğumlu bir oğlum var.[/QUOTE]Senin 2. Gebeligin mi oğlun mu var
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)[/QUOTE]Merak konusuna birşey diyemem çünkü bende çok merak ediyorum başta ne olursa ne kizim ne oglum var dedim ama 2hafta olacak ruyamda kız bebek gordum ondan sonra merak etmeye basladim esimde kiz istiyor ama erkek olacak diyor bakalim artik
aslında bütün besin gruplarını içeriyor ve düzenli bir menü çok değil gibi tokta tutar. daha önce diyetisyen kontrolünde olmuştum ve işe yarıyor cidden canım.her öğün 2 köfte büyüklüğünde et et yoksa kaşar peyniri. 8 yemek kasığı sebze yemeği 3 yemek kasığı bulgur mercimek ya da pirin. 3 dilim tam buğday ekmeği. bir bardak ayran yada süt veya yarım bardak yoğurt. ara öğünler kuruyemiş ve meyve. aksam 22:00'de bile ara öğün var. bana cok geldi. toplamda günlük 2200 kalori olduğunu söyledi ama bnm hesaplamalarıma göre cok geçiyo
evet canım kısmetse 2. çocuğum olacak 2010 mart doğumlu bir oğlum var.
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)
inşallahh. aslında oğlumdan dolayı tecrübem var ama her gebelik ve çocuk kendine özel sanırım. inşallahh oğlum gibi sakin huzurlu olur bu bebeğimde. oğlum 4,5 yaşında büyüdü iyice[/QUOTE]Sizinkilerin de gönlüne gore olur insallah sen tecrübelisin o zaman ne güzel ayrica Ipek ismi de guzelmis oğlun kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?