2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım bana yazmamışsın ama görünce cevaplıyım dedim hiç korkma bende fıtık ve skolyoz oldugu halde bas agrısı da bel agrısı da olmadı şükür ameliyatta basımı da oynattım onunla alakası yok bence ameliyattan sonra yarı oturur sekılde yattım bide bebek anestezıden 5_10 dk sonra doguyor dıkısler de en fazla 10_15 dk suruyor yani toplamda 20-25 dk anca sürüyor sonda da benim sabah dogum oldu aksam cikarip yürüttüler canim

Hımm teşekkür ederim. Ya sonda ile nasıl Ped kullandınız kanamanın olmadı mı ben hasta bezi aldım bilmem ise yarar mı.

Ben öğlen ameliyat oldum gece 12de çıkardılar sondayi.altını hiç görmedim yaptılar inan bilmiyorum.ama kan falan yoktu.sanırım tampon falan taktılar.12dede yürüttüler aynı zamanda.depent çok ise yaradı.

Kızlar Merhaba ,
Uzun zamandır yazamıuourm bende doğum yaptım 18 Haziranda Birkaç gündne nişanımım gelemsine rağmen hiç sancım şyoktu.18 Haizran Perişembe Günü Suni Sancı için yatışım verildi,sabah saat 9 dan saat 14:30 a kadar suni sancı verdiler altan bakıldığında açılmam yokto bebeğinin kafası nı kontorl ettiler gelmiyor ele aşğıya inmemiş dediler Sezxeryana karar kıldık.Ama ben normal e hep adapte ettiğim için sezeryan oalcam diye oturup ağladım ...

Spinal için doktorum beni ikna eetti ama kanımda ki Plt düşüklüğündne dolayı anestezi uzmanı ben seni spinal yapamam dedi genel ansetezi le dünyağa getirdim ...Çok şükür sağlıklı bir şekide kucağıma aldım ..3250 gram doğdu ...Çok allaha şükür.Aşğaıya inmeme nedeni olarak iki ihtimal verdiler ya kordon bağı kısa yada kordon bağı dolanmış oalbilir dedi.
Bende öyle bir şet çıkmdı paşa kafasıın koyacağı yere kulağına koymuş yan yatmış ayakalr yanda dünyağa gelmeye niyet, yok.

Arkadaşlar ben birde şunu merak ediyorum doğumdan önce USG deki boy ve kilo ile doğum sonrası boy ve kilo ölcumleri nasıl çıktı. Çok yanılma payi var mı. Yazarsaniz sevinirim.
Canim benim kiz 200-300gr kadar fazla cikmisti. Eksik cikanlar da varmis ama. Boy da hemen hemen ayni cikti.

Bugun benimde kontrolum vardi dr.yuzde 50 sans verdi suni sanciya acilma olmazsa sezeryan diye bagirirsin dedi.

Ayni durumdayiz kendi sancimiz gelse keşke bana da suni verileceksuni zormuş

Ben doktordan geldim. Yine moral 0 in altında sanci az acılma 1 parmak dedi. Cuma ya kadar gelmezse cuma yatış önce suni olmadı sezeryan. Çok korkuyorum

Acilma yoksa suni sancinin bi anlami yok diyende var acilma suni sanci ile hizlanir diyende var. Bana da cumaya kadar kararini ver dedi. Cok zor bi karar vermek.

Hepimiz aynidurumdayiz işte yalniz rahim suniye uygun mu.ona bakcakmiş yoksa suni yemenin bir anlami olmuyo muş kizlar

Kızlar nst de sancınızın çıktığını nasıl anlıyorsunuz..
Nst kağının altında 10 veya 12ye kadar olan satırlar var. Nst makinesi bo satırları aşağıdan yukarıya oval tepeler çizerse sancı var demek ama öyle küçük tepecikler değil yukari doğru büyük tepeler. Eğer Düzse sancı yok. Eğer çizgiler yukarıya doğru sivriyse bebek o noktada hareket etmiş demek. Umarım anlatabildim.

ben doktordan suni sanci istedim acilman yoksa suni sanci hic bir ise yaramaz cektigin sanciyla kalirsin kac saat sezeryan etmek zornda kalrz dedi bende neye inancagimi sasirdim

Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın.birde nst makinesinde iki sayı var, biri bebeğin kalp atışlarını gösteriyor, diğeri ne gösteriyor onu merak ediyorum.bugün ilk defa 100 le 70 arasında gidip geldide.

Canim bebeğin kalp atışları kağıdın üst tarafında olur bebeğin sağlıklı olduğunu anlamak için suna dikkat etmelisin. Kal atışı çizgileri düz olmamalı yukarı aşağı inişli çıkışlı olmalı düz demek ya uyuyorum yada bi olumsuzluk vardır demek. Bazen uyuyabilir çizgiler pek yükselmez. Bazen kalp atışları 180 190 bulabilir korkma bebek büyüyünce olabiliyor. Ideal olanı 120 150 arasi yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…