2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar,
Sessizce formu takip edenlerdenim. Dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ederim. Allah Saglikla, bol sutle buyutmeyi nasip etsin.

Benim size bir sorum olucak, en son gecen hafta c. Tesi Nst ye girdim. Sat tarihim:28.09.2014 tahmini dogum tarhi ise 05.07 fakat en son olcumde bebegim durum olcumlerine dogum tarihi 15.07 cikti.. Bugun 38+3 um.. Bebegim 2900 kg boyu 48cm cikti en son ultrason da.. Sanki hic dogurmayacakmis gibiyim.. Benim gibi olan var mi?olcumunde farklilik olan yoksa o olcumleri cok takmamak mi lazim..

Acilma yoksa suni sancinin bi anlami yok diyende var acilma suni sanci ile hizlanir diyende var. Bana da cumaya kadar kararini ver dedi. Cok zor bi karar vermek.[/QUOTE]

senin açılman hiç mi yok

Hımm teşekkür ederim. Ya sonda ile nasıl Ped kullandınız kanamanın olmadı mı ben hasta bezi aldım bilmem ise yarar mı.
Zaten ameliyat sonrasi hasta bezi bağlıyorlar kanama da oluyor tabi hasta bezi de ise yarar ben hastaneden cikarken dependin camasir gibi olan hasta bezini kullandim cok rahat ettim

Kızlar devlet hastanesini düşünmeye başladım acaba hata mı ederim:/
çok mu kötü devlette normal doğum.özelde yapacaktım ama yok mesai içi mesai dışı diye fiyatlandırılınca sinir oldum açıkçası

Canım ben hep normal doğum desteklerim ama suni sanci biraz zor. Doğumdan sonra rahat oluyorsun tabii çocuğun bütün islerini kendim yaptım mesela. Açilman yoksa iyi dusun bence canım.

Son düzenleme:
Canim hoşgeldin aramiza :)) bebisler canlari ne zaman isterse o zaman geliyorlar açıkçası :))

Hepimiz aynidurumdayiz işte yalniz rahim suniye uygun mu.ona bakcakmiş yoksa suni yemenin bir anlami olmuyo muş kizlar

ben doktordan suni sanci istedim acilman yoksa suni sanci hic bir ise yaramaz cektigin sanciyla kalirsin kac saat sezeryan etmek zornda kalrz dedi bende neye inancagimi sasirdim

Hadi hayirlisi kizlar bikac gun icinde hepimiz icin dananin kuyrugu kopcak en hayirli sekilde atlatalim insaallah .

Acilma yoksa suni sancinin bi anlami yok diyende var acilma suni sanci ile hizlanir diyende var. Bana da cumaya kadar kararini ver dedi. Cok zor bi karar vermek.

senin açılman hiç mi yok[/QUOTE]

Canım ben hep normal doğum desteklerim ama suni sanci biraz zor. Doğumdan sonra rahat oluyorsun tabii çocuğun bütün islerini kendim yaptım mesela. Açilman yoksa iyi dusun bence canım.

Bebek kanalda ama sancida yok acilmada yok. Ebe kadin sancin olsaydi acilmanda olurdu ve bugece dogururdun dedi ama sanci yok.

Kızlar yaklaşık 2saat önce nişanım geldi.bugün tam 41hafta oldu.nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz başladı?şuan hafif belim ağrıyor ama emin değilim.

canim ben devlette yaptım, ebe doğurttu beni. Her şehire göre değişiyordur tabii.

Kızlar yaklaşık 2saat önce nişanım geldi.bugün tam 41hafta oldu.nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz başladı?şuan hafif belim ağrıyor ama emin değilim.
48 saat diyorlar ama benim 1 hafta oldu bel ağrısı hala hafif. Artmasını bekle akışına bırak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…