2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Maşallah darısı başıma ☺

Benimde kısmetse sabah saat 9.30 da olacak aksamada sonda çıkarılır demekki.

Zaten ameliyat sonrasi hasta bezi bağlıyorlar kanama da oluyor tabi hasta bezi de ise yarar ben hastaneden cikarken dependin camasir gibi olan hasta bezini kullandim cok rahat ettim
Banada hastahanede hasta bezi.verdiler ama depend kilotları ile çok rahat.ettim halen evde bile kullanıyorum arada.giyip kayarmı sızar mı düşüncem.olmuyor suyum geldiğinde de hastanaheye giderken ondan giydim.

diyarbakırdayım ben.evet öyledir şüphesiz
genelde oluumsuz anlatırlar bu da can sıkıcı
Çok olumsuz bi tarafı yok aslında canım gözün korkmasın. Doktor da girse aynı şeyi yapacak normal doğumda açıkçası. Ben bişey anlamadım doğumda. Köprücük kemiği kurılmış benim kızın ama ebeden mi yoksa sonradan mı oldu bilemediğimden birşey diyemeyeceğim.

Kizlar selam. 37 haftalik gebeyim bugun doktora gittm cati muayenesine cok.sukur hersey yolunda ama 1 cm.acilma varmis bebegin kafasina dokundugunu soyledi doktorm parmaginin.yarisindan.az.daha fazlasini soktu biraz sancim var normalmidir sizce

gögüs koruyucu kalkan yara olmadan ilk dönemi atlatmamı sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…