- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.041
Sağlıklı olsunlar, Gününü doldurup gelsinler inşallah canım. Hayırlısı olsun hepimiz içinAmin insallah bakalim hangimiz önce kavusucak bebegine :)
inşallahh. aslında oğlumdan dolayı tecrübem var ama her gebelik ve çocuk kendine özel sanırım. inşallahh oğlum gibi sakin huzurlu olur bu bebeğimde. oğlum 4,5 yaşında büyüdü iyice
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)[/QUOTE]Merak konusuna birşey diyemem çünkü bende çok merak ediyorum başta ne olursa ne kizim ne oglum var dedim ama 2hafta olacak ruyamda kız bebek gordum ondan sonra merak etmeye basladim esimde kiz istiyor ama erkek olacak diyor bakalim artik
Sağlıklı olsunlar, Gününü doldurup gelsinler inşallah canım. Hayırlısı olsun hepimiz için
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)
inan tecrübe diye birşey yok annelik ne zamanki bebeğini kucağına alıyorsun o zaman başlıyor. ailemle ayrı şehirlerdeyim bebeğim 1 aylık olunca başbaşa kaldık o zamana kadar annem ne giydirirken ne yıkarken hiç dokundurtmuyordu:) ama ne zamanki evimize geçtik herşeyiyle ben ilgilendim ilk banyo yaptırırken de tek başımaydım ve hiçte birşey olmadı:)[/QUOTE]Inşallah canım benim ilk olduğu için tecrübesizim Allah analı babalı büyütsun ikisi acılarını gostermesin Allahimm
hayırlısı olsun tabiki canım benim eşimde kız çocuklarına bayılıyor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar önemli olan o.[/QUOTE]Ben sağlıklı olsunda kalbimden geçen kız bebek inşallah eşim ise erkek bebk haylaleri kuruyor ama hiç çocuk yokken ben istemezken bile oğlumla sunu yapacaz diye hala kuruyor du bakalım hayırlısı
Sgl cnm...GÜNAYDIIIIINNN ANNİŞLEEERmirac75 çok sevindim fasülyen büyümüş de el kol mu sallıyo annişine Ben sabretmeye çalışıyorum neredeyse 1 ay var 12+4 olcaz o zamana. şimdi 8+4 üz. bakalım zaman nasıl geçecek
Cnm riskli evt ...canım selam aminyosentezden bahsetmişsin ya yazıyım dedim.
aminyosentez riskli bir işlem ya ona alternatif olarak yapılan bir kan testi var artık.
kan veriyorsun %99 kesin sonuç çıkıyor. kanı amerikaya yolluyorlarmış.
bir araştır istersen cnm.9. haftadan itibaren yapılıyormuş.
Cnm bende kullandım gecn hafta 3 gun ictim senin gibi korktum biraktim...Günaydın kızlar ben daha iyileşemedim boğaz agrım kulağıma vurmaya başkadı antibiyotiğe başladım inşallh bişey olmaz çok korkuyorum
Cnm Cenabi Hak kerimdir..canım amniyosentezi niye yaptırıyosun ki biliyosun riskli bişey eğer ölçümler çok güzelse sakın yaptırma bence.
ALLAH korusun cnm...bi de canım bebekte bir anomali ya da hastalık çıkması durumunda bebeği aldırmayı düşünüyosan bu işlemi yaptır yoksa yaptırmanın hiçbir anlamı yok amniyosentez ikili testi riski çıkanlara yapılır ama buna aile karar verir riskli olduğu için çünkü amniyosentez düşük ve enfeksiyon riski taşıyor bence dr unla konuş ölçümler iyiyse sıkıntı olacağını zannetmiyorum ki benim bebeğiminde biraz ense kalınlığı çıktı dr ikili test yapacak cuma günü eğer risk çıkarsa amniyosentez yaparız dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ha olaki çok aşırı bir risk grubundaysam düşünücem.Allah korusun tabi.
gönlünüze göre olur inşallahh. benimde eşimde oğlumda kız olsun çok istiyorlar. hatta oğlum isminide hazırlamış hep ipek diye seviyor kardeşini. ya erkek olursa diyorum oda olur diyor sonra:)
EvEt tatlim bende bunu demeye calisiyorum aslinda beyaz ekmek bana cok hizli kilo aldiriyor makarnada oyle yemiyorum diye neymis onlardan almam gereken vitamin varmis ye ne vitamini olcak onlarda sadece cok lezzetliler baska bi forsu yok...Bende Be kadar az o kadar iyi diye düşünüyorum abur cybyr yemiyorum abartı olarak birde pilav makarna yemiyourm ama etrafımdaki insanlar hala diyet yapmısım gibi davranıyor o tarz davranan insanalrı artık çok kötü terslemeye başladım kızlar .İnsnaları anlamak çok zor.
Bebeğimim sağlığını onlardan çok ben düşünüyorum insanlar sanki ben düşünmüyormusum gibi davranıyor.
Antibiyotiğin ismi neydi
Makarna Beyaz undan yapılan yerine tam buğday dan yapılan makrnalar varEvEt tatlim bende bunu demeye calisiyorum aslinda beyaz ekmek bana cok hizli kilo aldiriyor makarnada oyle yemiyorum diye neymis onlardan almam gereken vitamin varmis ye ne vitamini olcak onlarda sadece cok lezzetliler baska bi forsu yok...
Evde doğummu cok riskli bence araştırın her hastane sezeryanci degil benim eski dr normal doğumu destekleyen bir kadindi arastirmak lazım benim catim da Müsait ti şükür normal dogurdum ama teyzemin kizinin esi dr sez dedigii halde normal dedi kiz kac saat cekti sanci mahvoldu ve bebegi vakumla çektiler bebek kakasini yedi uzun bir süre hastanede kaldılar tedavi oldular .insallah hersey gönlünce olur ama dogumdan sonra bebek icinde acil yogun bakim unitesi gerekebilir bunları düşünün derim[/QUOTE][QUOTHureyra, post: 37842714, member: 609618"]Evet canım 11 haftalık hamileyim.ilki hastanede tamamen doktorun yalanıyla sezaryen oldum. Bu sefer Hastanede doğum yaparım diyordum, sağolsun İslami güzel şekilde yaşayan arkadaşlarım var etrafımda, onlardan da doğru beslenmeyi, doğru yaşamayı öğreniyorum ve evde doğum yapmaya karar verdim.
Hatta dün Rus bir arkadaşım, "hastanede senin yerine doğum yapıyorlar, evdeyse kendin doğuruyorsun" dedi. : ) inshaAllah Rabbim bunu bana nasibeder.
Aslında bütün besin grupları var canım belki bu beslenme şeklini son aylarda daha rahat yaparspn iştahın açılacak ya Canım Bak ben kendi beslenme seklimi anlatayim ara sıra kaçamaklarım oluyor oda çok bulgur pilavı yemek etsiz çiğ köfte asure gibi kaçamaklar sağlıklı seyleir kaçamak yapmay açalışıyorum
Her sabah bir kutu süt iki tane karker
Kahvaltı
İki idlim ekmek beyaz peynir Yumurta çeçil Peybir Domates
Ara on adet Çiğ Badem Bir Meyve Manalina veya yaban merisni
Öğlen İş yerinde çıkan menüye göre
bir kase Çorba Ana yemek ne varsa Tavuk yemeye çalışıyorum ilk 3 ay dikkat ediyorum Bulgur varsa bulgur yiyiorumana yemğinin yanına
Ara
Yoğurt Meyve Meyveyi çok sevdiğimdem bazen iki çeşit Ayva kivi gibi
Akşam
İş yerinden çok aç gelirsem iki tane cubuk kraker yiyiorum Unonu kepekli veya iki ceviz
Çorba Ana yemek ara sırada bulgur Bazen açlık duruma göre bir dilim ekmek ekliyorum
Hafta da bir de Balık yiyiorum
ara
Soda ve Rezene içiyorum
Bu şekilde beslneiyorum PAzar günü birz daha rahat oluyor evde oluğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?