2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hicbir belirtim yok bacim fillermiydi 11 ay gebelik yasayan onlara donduk:)
Arkadaşlar bence rahat olun bende hep gelmedi gelmedi diye sıkılıyordum.ultrasonda bebeğimin kilosu hep iyiydi bir hafta öncesinde 3200 dü doktor.3500 doğar demişti ki 40+5 de 2550 gr doğdu kızım.herşeyin vakti saati gelince.belki erken gelse daha az kiloda olacaktı.

Merhaba kızlar bugün Bebeğimle üçüncü günümüz. Gece 3 te hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığım vardı. Saat 7 de 10 cm açılmayla içeriye alındım. Doğumun kolayı olur mu bilemem ama tansiyondan doktoru çift görüyordum. Çok şükür her şey normal şu anda.allah isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar yaklaşık 2saat önce nişanım geldi.bugün tam 41hafta oldu.nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz başladı?şuan hafif belim ağrıyor ama emin değilim.
Benim 4 gün sonra başladı. Son dk ya kadr hiç oturmadım hep Yürüdüm. Açılmam hızlı oldu.

Ben de doğurdum dünyalar güzeli bi kızımız oldu darısı bekleyenlere Hiç bi doğum belirtim yoklen dün sabah 8 de suyum geldi 8. 30 da hastanedeydik hemen yatışım yapıldı bebiş içime kakasını yapmış 1 cm açıklığım vardı sancım yoktu muayenelerde biraz sancılı olunca bekletmediler spinal sezeryanla 10.15'te.doğdu kızım çok şükür yuyutmamış kakasını . Bende iyiyim dün akşam gazım çıktı yürüyorum da ağrım oldukça iğne yapıyorlar. Şimdi emip emip uyuyor minik prenses

O ölçümleri hiç ama hiç takma canım. Benim kızıma Zayıf Zayıf dediler bir Doğdu ki tosuncuk. :)

Cnm gerileme mi olmus yoksa usg mi yanilmis.saglikla buyut insaallah

Kızlar benim gece 12 de suyum geldii evdeyim şuann sancımm varrr biraz daha bekliyorumm.doğum yapınca gelişmeleri yazarm yinee..

Ne guzel cnm yaa maasallah insallah kolay digum olur hadi darisi bize. Bekliyoruz haberini

Maasaallah sonunda dogdu demek. Saglikla buyut insaallah. Ben hep yatiyom ya bu gidisle acilma falan olmicak

Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza :) Ağrı olmaması için özel bir şey yapmadım. Anestezi uzmanım çok iyiydi. Ağrım olursa nescafe içeyim mi diye sorduğumda kullandığımız ilaç ağrı yapmıyor rahat olun dedi. Gayet de ameliyatım sohbetle geçti. Arkada müzik çalıyordu ,güldüm, konuştum ameliyat ekibiyle,kafamı da oynattım çok şükür :)
Bebek 10 dk da çıkmıştır sanırım , ben de toplamda 40 dk da çıktım :)

Bu arada ultrasyonda bebeğimin kilosu 3 kilonun altında çıktı fakat bebeğim 3200 gr doğdu. Yani ultrason ölçümlerine pek kafayı takmayın kızlar. Bugün 4. günümüz ve çok şükür artık emebiliyor bebişim :)

Bir nefeste doğur inşallah
. Haberdar et. Artık sıra bize de gelsin

Kızlar merhaba sabah 7De oğluşuma kavuştm çok şükürr.. 3670 doğdu teyzelerii bal dudaklımm...
Dün gece duş aldım sıcak suyla üstümü giyerken birden 12 de suyum geldii sonra 1.5 gibi sancılarm başladı hemde hemen 5 dk da bir sabah 4.5 a kadar sancımı evde çektim hastaneye girdigimde bi 8 cm vardı maaşallah ama ogluşum cok yukardaydı sonrasda ıkınmalarm geldikcee ıkınmaya başladm hemen indi bebiş ve doğum yaptm şükürler olsun darısı bütn bekleyenlere

Çok geçmiş olsun talihsiz bir durum:/ evde o sonucu doğuracak birşey yaşamadıysanız hastanede olmuştur az çok tahmin edersin bence.umarım çabuk atlatır meleğin. Yani korkum acil bir durum gerekirse sıkıntı çıkar mı yada bayanlara tepkileri sert oluyormuş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…