- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.421
Hicbir belirtim yok bacim fillermiydi 11 ay gebelik yasayan onlara donduk:)
Ooohh hadi insaallah gelsin kuzucukbenim belim ağrio hafif
Nerdeee umut fakirin ekmeğiOoohh hadi insaallah gelsin kuzucuk
Arkadaşlar bence rahat olun bende hep gelmedi gelmedi diye sıkılıyordum.ultrasonda bebeğimin kilosu hep iyiydi bir hafta öncesinde 3200 dü doktor.3500 doğar demişti ki 40+5 de 2550 gr doğdu kızım.herşeyin vakti saati gelince.belki erken gelse daha az kiloda olacaktı.Hicbir belirtim yok bacim fillermiydi 11 ay gebelik yasayan onlara donduk:)
Kızlar benim gece 12 de
suyum geldii evdeyim şuann sancımm varrr biraz daha bekliyorumm.doğum yapınca gelişmeleri yazarm yinee..
Bir nefeste doğur inşallahKızlar benim gece 12 de suyum geldii evdeyim şuann sancımm varrr biraz daha bekliyorumm.doğum yapınca gelişmeleri yazarm yinee..
Hayırlısı ile al bebeğini kucağına işallah. Şimdiden çok geçmiş olsunBenimde kısmetse sabah saat 9.30 da olacak aksamada sonda çıkarılır demekki.
Hem önce hem sonra kullanılabilir bir zararı yokBebege verdikten once mi sonra mi, herkes ayri bisey diyoda
Benim 4 gün sonra başladı. Son dk ya kadr hiç oturmadım hep Yürüdüm. Açılmam hızlı oldu.Kızlar yaklaşık 2saat önce nişanım geldi.bugün tam 41hafta oldu.nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz başladı?şuan hafif belim ağrıyor ama emin değilim.
O ölçümleri hiç ama hiç takma canım. Benim kızıma Zayıf Zayıf dediler bir Doğdu ki tosuncuk. :)Merhabalar,
Sessizce formu takip edenlerdenim. Dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ederim. Allah Saglikla, bol sutle buyutmeyi nasip etsin.
Benim size bir sorum olucak, en son gecen hafta c. Tesi Nst ye girdim. Sat tarihim:28.09.2014 tahmini dogum tarhi ise 05.07 fakat en son olcumde bebegim durum olcumlerine dogum tarihi 15.07 cikti.. Bugun 38+3 um.. Bebegim 2900 kg boyu 48cm cikti en son ultrason da.. Sanki hic dogurmayacakmis gibiyim.. Benim gibi olan var mi?olcumunde farklilik olan yoksa o olcumleri cok takmamak mi lazim..
Cnm gerileme mi olmus yoksa usg mi yanilmis.saglikla buyut insaallahArkadaşlar bence rahat olun bende hep gelmedi gelmedi diye sıkılıyordum.ultrasonda bebeğimin kilosu hep iyiydi bir hafta öncesinde 3200 dü doktor.3500 doğar demişti ki 40+5 de 2550 gr doğdu kızım.herşeyin vakti saati gelince.belki erken gelse daha az kiloda olacaktı.
Kızlar benim gece 12 de suyum geldii evdeyim şuann sancımm varrr biraz daha bekliyorumm.doğum yapınca gelişmeleri yazarm yinee..
Merhaba kızlar bugün Bebeğimle üçüncü günümüz. Gece 3 te hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığım vardı. Saat 7 de 10 cm açılmayla içeriye alındım. Doğumun kolayı olur mu bilemem ama tansiyondan doktoru çift görüyordum. Çok şükür her şey normal şu anda.allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza :) Ağrı olmaması için özel bir şey yapmadım. Anestezi uzmanım çok iyiydi. Ağrım olursa nescafe içeyim mi diye sorduğumda kullandığımız ilaç ağrı yapmıyor rahat olun dedi. Gayet de ameliyatım sohbetle geçti. Arkada müzik çalıyordu ,güldüm, konuştum ameliyat ekibiyle,kafamı da oynattım çok şükür :)Merhaba gözünüz aydın bebeğinize kavusmussunuz. Benimde Allah nasip ederse perşembe günü spinal sezeryenim var. Baş ve bel ağrısı olur mu diye bende korkuyorum açıkçası ameliyatta başını oynatma diyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum. Sizin ağrınız olmamış özel bişey yaptınız mı bide ameliyatınız nasıl oldu bebek kaç dakkada çıktı siz kaç dakkada çıktınız. Sondayi kaç saat sonra çıkardiniz. Çok soru sordum sanırım bende çok heyecanlıyım heyecanıma verin.
Bir nefeste doğur inşallah
. Haberdar et. Artık sıra bize de gelsin
Merhaba kızlar bugün Bebeğimle üçüncü günümüz. Gece 3 te hastaneye gittiğimde 6 cm açıklığım vardı. Saat 7 de 10 cm açılmayla içeriye alındım. Doğumun kolayı olur mu bilemem ama tansiyondan doktoru çift görüyordum. Çok şükür her şey normal şu anda.allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben de doğurdumdünyalar güzeli bi kızımız oldu darısı bekleyenlere Hiç bi doğum belirtim yoklen dün sabah 8 de suyum geldi 8. 30 da hastanedeydik hemen yatışım yapıldı bebiş içime kakasını yapmış 1 cm açıklığım vardı sancım yoktu muayenelerde biraz sancılı olunca bekletmediler spinal sezeryanla 10.15'te.doğdu kızım çok şükür yuyutmamış kakasını . Bende iyiyim dün akşam gazım çıktı yürüyorum da ağrım oldukça iğne yapıyorlar. Şimdi emip emip uyuyor minik prenses
Cnm gerileme mi olmus yoksa usg mi yanilmis.saglikla buyut insaallah
Ne guzel cnm yaa maasallah insallah kolay digum olur hadi darisi bize. Bekliyoruz haberini
Maasaallah sonunda dogdu demek. Saglikla buyut insaallah. Ben hep yatiyom ya bu gidisle acilma falan olmicak
evet memorial bayağı pahalı, Genesise gidiyordum zaten fiyat fazla gelince yeni dünyaya uğrayacam bugün bakalım orası nasıl.sen hangisine gidiyorsun?Diyarbakirda hangi hastaneye gidiyorsun merkezdeysen memorial pahali genesis icin iyi diyolar bide dunya ve sultan hastanesi var tabii.
Çok geçmiş olsun talihsiz bir durum:/ evde o sonucu doğuracak birşey yaşamadıysanız hastanede olmuştur az çok tahmin edersin bence.umarım çabuk atlatır meleğin. Yani korkum acil bir durum gerekirse sıkıntı çıkar mı yada bayanlara tepkileri sert oluyormuş falanÇok olumsuz bi tarafı yok aslında canım gözün korkmasın. Doktor da girse aynı şeyi yapacak normal doğumda açıkçası. Ben bişey anlamadım doğumda. Köprücük kemiği kurılmış benim kızın ama ebeden mi yoksa sonradan mı oldu bilemediğimden birşey diyemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?