- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #50.681
Gözün aydın yavrunu allah bağışlasın.ne güzel herkes teker teker kavuşuyor meleklerine.allah bekleyen hamileleride biran önce kavuştursun inşallah.çabuk toparlarsın merak etme.allah gücünü ve sabrını verir.Kizlar beni mecburen sezeryana aldılar. Doktor bu kadar sanci ve açmaya rağmen sabahtan beri hiç aşağı inmedi dedi. Benimde artik 8 saat sonrasında bekleyecek halim kalmamıştı. Sezeryan epidural olcakti ama hissettim uyuttular. Şu an biraz ağrım var ameliyat yerinde. Sezeryanın kötü yani oglumla tek başıma ilgilenememem.
sende benden once dogurursn bi ben kalirimHakkimizda hayirlisi sen ben paytipo kaldik o da yarin doğuruo ikimiz kaldik
seninde hic bisiden haberin yok allah askinaNiye epizyo oluo merak ettim
bende varim hu hu yarina kontrole gitcem bakalim ne dicek ne kadar bekleyebilirizHakkimizda hayirlisi sen ben paytipo kaldik o da yarin doğuruo ikimiz kaldik
Hadi bakalim Allah yardimcin olsun kolayca doğur inşallah gelişmelerden haberdar et:)Sabah 8 de
Sen kaç oldun peki:)bende varim hu hu yarina kontrole gitcem bakalim ne dicek ne kadar bekleyebiliriz
Normalden de korkcas artik nie bazilari epizyo olmuo amaseninde hic bisiden haberin yok allah askina
Geçmiş olsun canim saatlerce sanci çektin hayirlisi olan buymuş en azindan normal doğum yapma şansini denedin sağlikla büyüt suni sanci zor muydu peki?Kizlar beni mecburen sezeryana aldılar. Doktor bu kadar sanci ve açmaya rağmen sabahtan beri hiç aşağı inmedi dedi. Benimde artik 8 saat sonrasında bekleyecek halim kalmamıştı. Sezeryan epidural olcakti ama hissettim uyuttular. Şu an biraz ağrım var ameliyat yerinde. Sezeryanın kötü yani oglumla tek başıma ilgilenememem.
Ben de suni alicamsende benden once dogurursn bi ben kalirim
bugun 40+1cnmSen kaç oldun peki:)
Ayniyiz ne yapmayi düşünüosun:)bugun 40+1cnm
Zamanla alışacağız biranlık yedir.içir uyut sev okşa bunlar eğlenceli.görünen tarafları.Bende kimi zaman düşünüyorum ne kadar sürecek mesela daha uzunnn zamanımız var büyümeleri için.Artık bizleri öok sabır gerektiren ama bir o kadarda güzel bir görev bekliyor.Allah hepimize yardımcı olsun.Sürekli fedakarlık biz annelerden olacak.Allahım güzel günler göstersin hepimize evlatlarımız ailelerimizle.Bugun kontrole gittik.oglumun gelisimi herseyi cok iyi masaallah.doktor birkac genel oneride bulundu.benim zaten normalde yaptigim seyler.esim bana diyor ki iyi dinledin mi bak doktor ne diyor.benim yaptiklarimin farkinda bile degil.ne zaman oglumuzla o hep hayal ettigim mutlu 3 kisilik normal hayatimiza devam edicez? Ne zaman bu kabus gunlerim bitecek?her gecen gun iyiye gidiyoruz.ama yine de bebek sahibi olmak cok agir geliyor su an
Bunlara dikkat ediyorum ama fayda yokemzirirken de arada gazını çıkar. gaz yapacak şeyler yeme. rezene çayı iç. bir de içerken ağzı midesinden yukarıda olsun.
bn bunlara dikkat ediyorum
doktora gidicem bir saate bakalim ne diyecek acilma varmi diye bakacak mi ona gore az biraz belli olur heralde ne yapacagimiz sancim yok ama o belli en son 25 lerde falandi yine oyledir eminim o kadar hurma ananas ahududu yapragi cayi yuruyus dogumu hizlandirmadi ne yapalim hayirlisiAyniyiz ne yapmayi düşünüosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?