2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar nasılsınız. Çok sukur biz artık bebisimle uyumlu bir ikili olduk. Tek sıkıntı hafif sarıligimiz var o da ilk günler emziremedigim içindi sanırım şimdi maasallah emziriyorm sık sık.
Annisler size sorum şu. Ben ameliyatın ertesi günü ayaklandım hiç yatmadim doktorum 3 gün sonraki kontrolumde her seyin normal olduğunu tertemiz olduğunu söyledi ve gez dolaş hareket et dedi.Sezeryan olalı yarın bir hafta olacak ve bugün dikişlerimin üst kısmı şiş duruyor acı yok ama şişmiş sizde böyle bir durum var mı ?

Kizlar beni mecburen sezeryana aldılar. Doktor bu kadar sanci ve açmaya rağmen sabahtan beri hiç aşağı inmedi dedi. Benimde artik 8 saat sonrasında bekleyecek halim kalmamıştı. Sezeryan epidural olcakti ama hissettim uyuttular. Şu an biraz ağrım var ameliyat yerinde. Sezeryanın kötü yani oglumla tek başıma ilgilenememem.

Gözün aydın yavrunu allah bağışlasın.ne güzel herkes teker teker kavuşuyor meleklerine.allah bekleyen hamileleride biran önce kavuştursun inşallah.çabuk toparlarsın merak etme.allah gücünü ve sabrını verir.

Selemlar bende bugün göründüm. 2 cm açılma varmış istersen yarın gel suni verelim doğurursun dedi doktor kabul etmedim sancım yok çünkü.bekleyecem dedim sancım sıklaşınca gelirim diye.kendiliğinden sancı olması daha iyi değil mi hata etmedim demi

Geçmiş olsun canim saatlerce sanci çektin hayirlisi olan buymuş en azindan normal doğum yapma şansini denedin sağlikla büyüt suni sanci zor muydu peki?

Selam hanimlar.ben ayin 14 unde dogum yaptim.ilk gunler kabus gibiydi.ben amerikadayim.kaynanam geldi.esim beni cildirtiyordu.sunu yeme, boyle gezme bilmem ne.gercekten anne olmak cok zor ve agirmis.eslerin destegi cok onemli.acaba bu zorluk daha ne kadar surecekaslinda oglum cok akilli.hicbir sorunu yok.ama yalnizlik ve ilgisizlik beni cildirtiyor sizde durumlar nasil? Bebeklerinize hemen alisabildiniz mi?

Bugun kontrole gittik.oglumun gelisimi herseyi cok iyi masaallah.doktor birkac genel oneride bulundu.benim zaten normalde yaptigim seyler.esim bana diyor ki iyi dinledin mi bak doktor ne diyor.benim yaptiklarimin farkinda bile degil.ne zaman oglumuzla o hep hayal ettigim mutlu 3 kisilik normal hayatimiza devam edicez? Ne zaman bu kabus gunlerim bitecek? her gecen gun iyiye gidiyoruz.ama yine de bebek sahibi olmak cok agir geliyor su an

Zamanla alışacağız biranlık yedir.içir uyut sev okşa bunlar eğlenceli.görünen tarafları.Bende kimi zaman düşünüyorum ne kadar sürecek mesela daha uzunnn zamanımız var büyümeleri için.Artık bizleri öok sabır gerektiren ama bir o kadarda güzel bir görev bekliyor.Allah hepimize yardımcı olsun.Sürekli fedakarlık biz annelerden olacak.Allahım güzel günler göstersin hepimize evlatlarımız ailelerimizle.

Ayniyiz ne yapmayi düşünüosun:)
doktora gidicem bir saate bakalim ne diyecek acilma varmi diye bakacak mi ona gore az biraz belli olur heralde ne yapacagimiz sancim yok ama o belli en son 25 lerde falandi yine oyledir eminim o kadar hurma ananas ahududu yapragi cayi yuruyus dogumu hizlandirmadi ne yapalim hayirlisi

Bugün 10 günlük olduk teyzeleri ama göbeğimiz hala düşmedi sarılıgımız da p.tesi 10.3 çıkmıstı perşembe tekrar bakıldı 10.7 çıktı normal dedi doktor artmamış yani ama hiç uyku yüzü görmüyorum 1 1buçuk saat arayla emziriyorum gece alarm kurup emziriyorum uyuyakalmamak için çok yorucu oluyo ama değer yeterki oğluşumun sağlığı yerinde olsun kızlar süt için humana çayı ve rezene içiyorum òglen akşam bulgur pilavı yiyorum yanında dereotuyla 2buçuk 3 litre su içiyorum tatlı olarak sadece sütlaç hurma yiyorum çok şükür işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…