- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.901
Allah şifa versin inşallah keşke yakın olsaydımİstanbul maltepe deymiş bu anne.yakın olanlar belki yardımcı olmak ister diye paylaşıyorum.allahım şifa versin yavrucuğa
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin inşallah keşke yakın olsaydımİstanbul maltepe deymiş bu anne.yakın olanlar belki yardımcı olmak ister diye paylaşıyorum.allahım şifa versin yavrucuğa
![]()
ahhh yaaaaaa allahım acil şifalar versinnnİstanbul maltepe deymiş bu anne.yakın olanlar belki yardımcı olmak ister diye paylaşıyorum.allahım şifa versin yavrucuğa
![]()
40+4 olduk hala gelmeye niyeti yokkSelam anneler,
Nasilsiniz... Bebisimden dolayi pek giremiyorum. Biz bugun 1 bucuk aylik olduk... hala dogum yapmayanlari gorunce sasirdim. Cogunuz dogurdu sanirim. Hepinize bebisinizle huzur dolu saglikli gunler diliyorum... :)
bizimkide aynı malesef tatlım dediğin gibi bizi emzik yapacak bu kızlarÖğürüşünü bi görsen canımnapcaz bilmiyorum, emziği ben olucam anlaşılan
![]()
iyi bari bana herkes ayrı bi konuda soru soruyor valla sıkıldım artık bugünde iftara misafirim gelecek bi gelen de gitmek bilmiyor sözde hasta ziyaretiSüt konusunda aynen katılıyorum varmı demiyolar da yetiyor mu bari diyorlar birde.
Doğum konusunda kimse laf edemiyor da :)
teşekkürler tatlım bide bunu deneyeyim
canım ne kadar oldu doğum yapalı benim oğlum 2340 dogdu alıyolar kılo zamanla hiç ona takılma sağlıklı olsun yeterki :)Canim benim yaa ben de giremiyorum valla. Sukur iyiyiz biz ama bebeğim cok kucuk 2400gram. Onla uğraşıyorum tum gün. Cnm rezene icir. Dr 2 yemek kaşığı icirebilirsin demisti gaz icin. Sende ic ki sendede gaz olmasin ona gecmesin
Cnm 23.gunumuz bugün. 2700dogdu kuvözde n çıkarken 2400idi. Bi hafta geçti yine kilo aynı kalmis. Cunku ilk hafta besleyemedim dogru dürüst. Simdi bu hafta cok iyiydi kac gram almos merak ediyorum vallaaa. Senin ufaklik nekadar zaman da kac gr aldi cnmcanım ne kadar oldu doğum yapalı benim oğlum 2340 dogdu alıyolar kılo zamanla hiç ona takılma sağlıklı olsun yeterki :)
rezeneyi deneyim canım tamam ben içiyorum da çocuğuma içirmedim hiç
Gelir cnm az kalmış bizim 41+1 di bugün 8 günlük olduk zaman çabuk geçiyor dogunca rabbim kurtarsın sizleri..40+4 olduk hala gelmeye niyeti yokk![]()
41+1de normal gelmedi ama dimi ?Gelir cnm az kalmış bizim 41+1 di bugün 8 günlük olduk zaman çabuk geçiyor dogunca rabbim kurtarsın sizleri..
canım ben açlığa tokluğa bakmıyorum, mememden ayrılmak istemediğinde çok durduysa zorla çekip emziği dayıyorum, ona kalsa 24 saat göğsümde uyuyacak, dikişlerimin acısından canım gidiyo resmen çok oturduğum zaman.. İşte onun da gönlü çekerse bi alıyo bi almıyocanım bizimkinin sarılığı biraz düşmeye başladı çok şükür ama bu kez de hep emzirmekten göğüslerim yara oldu lansinoh kullandım her emzirmeden sonra ama yine de oldu malesefdoktorumuz sarılığı geçene kadar emzirmeden sonra biraz biberonla su ver dedi aventin natural biberonunu kullandım ondan içti o yüzden emziği de mi avent alsam diye düşündüm ama dediğin gibi büyükse bizimki onu da sevmez
bide emziği açken mi tokken mi vermeye başlamam lazım acaba?
Benimkide bazen cok huysuz oluyor bi türlü susmak bilmiyor bide ben calisan bi insanim o yüzden emzige alıştırmam lazim benimde göğüslerim yara oldu cok canim yaniyor emzirirken ya belki bi faydasi olurcanım ben açlığa tokluğa bakmıyorum, mememden ayrılmak istemediğinde çok durduysa zorla çekip emziği dayıyorum, ona kalsa 24 saat göğsümde uyuyacak, dikişlerimin acısından canım gidiyo resmen çok oturduğum zaman.. İşte onun da gönlü çekerse bi alıyo bi almıyo
Normal doğum oldu cnm 4000 kilo41+1de normal gelmedi ama dimi ?