- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.061
yok normal doğum oldu benim. ama gene de kırtk günü bekleyeceğim sanırım. sırf göbek korsesi denedim hem rahatsız etti hem de cm de bir fark yaratmadıç. sararken çarşaf saracağım sanırım.hergün de bebeği kucaıma alıp duşa öyle giriyorum. her gün yeniden çarşafla nasıl sarmaya uğraşacağım bilmiyorum
canım bızdede aynıydı bı turlu derın uykuya dalamıyordu ıkınıyodu kıpkırmızı oluyodu e her kalkıstada meme ıstıyodu onun sebebı bızde gaz sorunu cıktı sendede olemı bılmemm hemen bulundugumuz yerden tawsıye uzerıne bı gaz ılacı aldık eczanede yapma ılac dıye gecıyor ben kendımde eczane teknıkerıyım zararlı bısey yok ıcınde o bızım sorunumuzu yuzde 80 azalttı sukur ama 25 gun cektık ne zınco ne nurse harveys nede sap sımplex kestı
merhaba teyzelerrrrrrr :')
Merhaba e vitamini ampul al kır göğüslerinin ucuna bolca dök beklet bebeği emzirene kadar çok iyi geldiğini duydum.çünkü o çatlaklar e vitamin eksikliğinden oluyormuşAnnemde yanimda 8 cocuk emzirdim boyle bsy gormedim diyoyawrum icin katlanicam artik. Bende doguma 1ay kala lansinoha basladim ama banamisin demedi
tam 3.5Masallah 41 kere 3.5 tan fazla bu bebis .
Benimde avent aynen büyük geldi ağzına alamıyorNasıl bu gögus ucu canım eşim almıs aventin kelebek gogus ucu diye geciyo cok buyuktu ama onu da tutmadı bnm kızım. Senn aldıgın hangisinden
maşallah allah nazarlardan saklasın, sana da geçmiş olsun sütün bol olsun :)merhaba teyzelerrrrrrr :')
merhaba teyzelerrrrrrr :')
tam 3.5
Kendi ilindeki Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne çocuğun ve annenin kimliği ile cnmKizlar bebek parasi icin nereye baswuruyoduk bilen war mi? Napmamiz gerekiyomus??
Uzun suruyomu acaba canim ?Kendi ilindeki Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne çocuğun ve annenin kimliği ile cnm
Pzt eşim gidecek ama kısa sürüyor diyorlarUzun suruyomu acaba canim ?
Benim aldığında ondan ama büyüğü küçüğü var istersen küçüğünü dene bizimkide direk tutmuyo biraz sağdığım sütümden damlatıyorum üstüne o şekilde tutuyoNasıl bu gögus ucu canım eşim almıs aventin kelebek gogus ucu diye geciyo cok buyuktu ama onu da tutmadı bnm kızım. Senn aldıgın hangisinden
Ya canim bisey sorcam. Bende yan yatiriyorum ama tam vucueu yan yatiriyorum bu dogrumuu. Yada sadece kafasimi yan olmali. Bizimki cok hareketli olduğundan kafasini ceviriyo sürekliAh canımm çok şeker maşallah.ama sırüstü yatırmışsın dikkat et canım allah korusun kusar falan farketmezsiniz.bu aylarda en güvenli pozisyon yan yatırmaktır.yanınızda yatırdığınızdada emzirirken uyuyakalmayın aman diyim.allah bütün bebişlerimizi korusun.
Sezeryanda da faydasi olurmu acabaa.normal doğum cnm. ovala dedi dr hem içinde kan pıhtısı kalmaması için hem de kasılıp toparlanması için
Yaaa benim agrim oluyo die cesaret edemedim başlarda. Simdide gecmi kaldim acaba off nasil gider bu göbek kk. Alsammi acaba bende bi korsee. Sana fayda ettimi peki. Bi 24.gundeyizKizlar birde ben sezeryan olduum halde korseyi 4.gun taktim hemde iki tane ust uste sicak cekilmiyo ama disimi siktim 40indan sonra gec olabilir bilginize
Bacak kısmını düz bırak kalça kısmından itibaren.sadece çok hafif üst vücudunu çevirmen yeterli canım.çünkü yüzüstüde dönememesi gerekiyor tabiki.bebek bakımı zor zanaat.:)))Ya canim bisey sorcam. Bende yan yatiriyorum ama tam vucueu yan yatiriyorum bu dogrumuu. Yada sadece kafasimi yan olmali. Bizimki cok hareketli olduğundan kafasini ceviriyo sürekli
Aynen cnm yaa bugun uc kere kustu cok emdi diye. Ikisinde yan yatiyodu sukur. Birinde kucagimda kustu bohazina kacti nefesi kesildi ödüm koptu yaa. Allah korusun bebislerimiziBacak kısmını düz bırak kalça kısmından itibaren.sadece çok hafif üst vücudunu çevirmen yeterli canım.çünkü yüzüstüde dönememesi gerekiyor tabiki.bebek bakımı zor zanaat.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?