- 25 Eylül 2014
- 314
- 397
- 63
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.101
Cnm ben sudokrem kullanıyorum memnunum dene istersen 12 günlük olduk suan a kadar olmadı ışık çok şükür ADANA sıcaklarına karşın :)Bizimde sorunumuz minik totosu pişik oldu kuzumun.okadar sık değiştirmeme ve sürekli krem sürmeme rağmenyenidoğan ıslak mendili yinede suyla tekrar yıkayıp sulu bir şekilde temizliyorum ve kuruluyorumda ama hala geçmedi.yarın başka krem alıcam sanırım sebamed pek işe yaramıyor galiba bizde.zeytinyağıda sürdüm bu akşam bakalım faydası olur inşallah
4.gun istedigim korseyi anca buldum korseler sariyo sadece sikmiyor ama karni siknasi lazim bastrnca karnin iner farketmisndir aynen o şekilde bastıracak sert bir korse olmasi gerekiyo ben o sekilde yaptim birde benm karnim cok ondeydi dogumdan sonra herkez bi tane dahmi var icerde falan deyince sicak micak demeden gece gunduz taktim hala kulllaniyorumKacinci gun basladin takmaya
Canım sudokrem çok etkili tavsiye ederim..Bizimde sorunumuz minik totosu pişik oldu kuzumun.okadar sık değiştirmeme ve sürekli krem sürmeme rağmenyenidoğan ıslak mendili yinede suyla tekrar yıkayıp sulu bir şekilde temizliyorum ve kuruluyorumda ama hala geçmedi.yarın başka krem alıcam sanırım sebamed pek işe yaramıyor galiba bizde.zeytinyağıda sürdüm bu akşam bakalım faydası olur inşallah
4
4.gun istedigim korseyi anca buldum korseler sariyo sadece sikmiyor ama karni siknasi lazim bastrnca karnin iner farketmisndir aynen o şekilde bastıracak sert bir korse olmasi gerekiyo ben o sekilde yaptim birde benm karnim cok ondeydi dogumdan sonra herkez bi tane dahmi var icerde falan deyince sicak micak demeden gece gunduz taktim hala kulllaniyorum
Canim normal korselet cok sikmiyo sert bisi olmasi lazim benm kv pazardan kilotlu beli lastikli bisi bulmus baya kalin lastik ama gogsumun altina kadar iki tane onu ust uste giydim bazen birini giyip ustune normal korse cektm
Sadece bel mi cnm kilot mu . normal korseciden mi aldin lohusa korsesi mi.cok sordum cnm yaa
Canim nasil aliyorsun bebekle dus anlatsana bende cok istiyorum kuvett mi dolduruyon akan suyun altindamisin nasil yapiyorsun?
Cnm ne adeti allah allah. Normal kanaman artmis olmasin. Bnce adet degildir yaa.Kizlar doğum Yapalı 15 gün oldu ve ben adet oldum :s çok erken değil mi? Sütüm de azcik sürekli süt arttırıcı şeyler yiyorum ve sagiyorum yine damla damla geliyor çok üzülüyorum. Bir de bunun üstüne adet oldum. Sizlerde böyle olan var mı çok erken değil mi?
Cnm ne adeti allah allah. Normal kanaman artmis olmasin. Bnce adet degildir yaa.
bilmiyorum ki. ovalayınca kanaman artıyorsa oluyordur. içi boşalıyorSezeryanda da faydasi olurmu acabaa.
Öyle dusunme bak psikolojin de etkiler. 2saatte bir emziriyor musun cnm. Sutun devamliligi icin goguslerin sürekli bosaltilmasi gerek.Yok adet oldum kanamam 3 gün surdu zaten. Sabah karnim agridi adet ağrısı gibiydi öğlene adet oldumacaba sütüm tamamen mi gidecek
Benim oglumda dunden beri ishal.. Dun öğle saatlerinde sari ve sulu yapiyordu, aksama yeşile döndü ve sümüksüydü.. Doktoru aramistim, mama takviyesini kes, sadece anne sutu ver, 1-2 gun daha surerse aptamilin ishal mamasi var, ondan al dedi..kusmasi olursada getir dedi... Bugun de devam ediyor ishali, birazdan alacagm ishal mamasi... Umarim normaldir bu durumlar..Mrb kizlar herkesin gozun aydin allah saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisle ugrasmaktan vakit bulamiyorum girmeye gaz sancilarin ve surwkli emme istegi yuzunden iki gundurde yesil kaka yapiyo dr bisr olmz dedi ama tedirgin oldum varmi boyle olan
Canim merhaba ayni sorun ne yazikki bizdede var yavrum ikinmaktan kipkirmizi oluyo gaz damlasi falan hak getire dun gece uyuyamadi hic bizde yarim fitil koyduk mecburKizlar oglum uykusunda ikiniyo surekli uyaniyo bu yuzden ikinmak degil boguruyo resmen bogazlari aciyo ih ih demekten gazdan yapiyo ama sizinkiler de de varmi bu sorun
Canım önceden yazdım ama gördün mü bilmem, avent in göğüs kalkanını dene bence, ben memnunum
bizim gece mesaisi bAşlDı yine5 saattir uyanık ve göğsümde
Kizlar uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar umarim bebislerinizde sizlerde iyisinizdir biz bugun 16gunluguz gaz sancisiyla bogusuyoruz malesef sutum gelmedi 5.gun gelmeye basladi simdide bir tanesi alev gibi yaniyo tikali bende sik sik sagiyorum bu arada siz dikislerinizi aldirdinizmi benimkini saglik ocaginda alamadilar cunku bir ucu kisa kesilmis oda ete kaynamis bugun aksam hastaneye gidip aldiricam nasil alacaklar bilmiyorum sanssizlik iste
Kizlar doğum Yapalı 15 gün oldu ve ben adet oldum :s çok erken değil mi? Sütüm de azcik sürekli süt arttırıcı şeyler yiyorum ve sagiyorum yine damla damla geliyor çok üzülüyorum. Bir de bunun üstüne adet oldum. Sizlerde böyle olan var mı çok erken değil mi?
Sezeryandi canim normal dikis yapildi bugun aldirabilirim insSezeryan mı oldun estetik yapmadılar mı dikisi benimki hemen kaynadı sadece ince bi cizgi var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?