2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar önceki yazdığım sancıları hiç birşeymiş kızımın. Bugün gündüz sadece 2saat uyudu hep ağladı, canı çıktı yavrumun. Daha yeni yatırdım. İnşallah uyanmaz yine çok kötü birşeymiş bu gaz sancısı

Ayak tabanina adacayi yagi surmeyi denesene bide . bi umut iste

Cnm yaa kiyamam bizimkinknde oluyo arada insan eriyo onlar morarinca..... doktor iki yemek kasigi rezene cayi icir demisti. Iciriyormusun

Bide canm seninde rezene icmen lazim. Sendeki gazda bebege geciyor.

Mrb kizlar herkesin gozun aydin allah saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisle ugrasmaktan vakit bulamiyorum girmeye gaz sancilarin ve surwkli emme istegi yuzunden iki gundurde yesil kaka yapiyo dr bisr olmz dedi ama tedirgin oldum varmi boyle olan

Kıyamam yaa çok kötü şu gaz sancısı.biz bile olduğunda zor dayanıyoruz minicik yavrucuklar ne yapsın. karnına sürekli masaj yap bacaklarını hareket ettirmeye çalış dizlerini karnına doğru hafif hareketlerle bastır canım.birazda olsa gazının çıkmasına yardımcı olursun.birde altını açtığında pamukla poposunu uyar.benim her yapışımda kakasını ve gazını çıkarıyor hemen.elimizden geldiğince rahatlatmaya çalışcaz.başka yapcak bişey yok malesef

Annemde yanimda 8 cocuk emzirdim boyle bsy gormedim diyo yawrum icin katlanicam artik. Bende doguma 1ay kala lansinoha basladim ama banamisin demedi
Canım önceden yazdım ama gördün mü bilmem, avent in göğüs kalkanını dene bence, ben memnunum
kıyamam ya ztn hep yanında yatır. ben ya koynumda ya anne yanı beşikte yatırıyorum.
misal dün annem geldi bugün salonda uzanıyom bebekte az az uyuyo. kucaımda uyutuyom baya koyup başında kiliyor um
bizim gece mesaisi bAşlDı yine 5 saattir uyanık ve göğsümde

Bizimde sorunumuz minik totosu pişik oldu kuzumun.okadar sık değiştirmeme ve sürekli krem sürmeme rağmen yenidoğan ıslak mendili yinede suyla tekrar yıkayıp sulu bir şekilde temizliyorum ve kuruluyorumda ama hala geçmedi.yarın başka krem alıcam sanırım sebamed pek işe yaramıyor galiba bizde.zeytinyağıda sürdüm bu akşam bakalım faydası olur inşallah

Hic birakmak istemiyor. Doymuyor diyecegim hayir. Fazla ictigini kusuyor yavrum. Yarin emzik alcam artik cunku emdikce emiyor bugun kustu bogazna kacti nefesi kesildi cok korktum(
Benimki emzik almıyor göğsüm yara oldu emzirmekten. Yalnız değilmişim ama yinede zor bir durum Allah yardımcımız olsun

Sinaz, Canım başta bizde krem kullandık kırmızı kırmızıydı her yeri, sonra annemler zeytinyağı sürünce geçti, şimdi günde bikere yağlıyoruz yetiyo şükür

Gunaydin hanimlar gaz sancilarindan sikayet etmissiniz benimde kizim bugun 42 gunluk oldu ben dogdugundan beri yemeklerime mumkun oldugunca kimyon koyuyorum cok faydasini gordum kizimda oyle faxla bi gaz sancisi gormedim denemenizi tavsiye ederim

Yaaa benim agrim oluyo die cesaret edemedim başlarda. Simdide gecmi kaldim acaba off nasil gider bu göbek kk. Alsammi acaba bende bi korsee. Sana fayda ettimi peki. Bi 24.gundeyiz
Etmezmi bana doktorum kendi dedi hic busey olmaz mutlaka tak diye ve takinca karindaki agri rahatladi toparladigi icin ve göbekte indi tabi eskisi gibi değil sarkan kisimlar sporla gider anca ama korse kesinlikle takilmali ben hala takiyorum gece gunduz gec kalmis olabilirsin ama yinede dene derim ben

Kacinci gun basladin takmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…