- 28 Şubat 2015
- 188
- 217
- 103
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.041
Annemde yanimda 8 cocuk emzirdim boyle bsy gormedim diyoİlk oğlumda benimde yara olmuştu kanamıştı.bir süre sonra kendiliğinden geçiyor ama biraz sabretmek lazım.yapmadığım şey kalmamıştı.bu sefer hamileyken krem sürdüm nemlensin yumuşasın diye allaha şükür hafif acıdı ama yara olmadı bu defa.dediğim gibi çok acı veriyor biliyorum ama sabretmekten başka çare yok.bir süre sonra 1 aya kadar kendiliğinden düzelecektir.
Bende erken sevinmişim canım aldı azcık emdi sonra attı Bi daha almadıı. Wee 0)6 ay damaklı. Soktum ağzına tuttum cekmedim otle emmeye başlamıştı canımAyy ne güzel nasil başardın canım bide hangi emzigi kabul etti?bizimki hala hic almak istemiyor
Garmastan krem mi? Oyle acildiki yara kapanmicak gibi geliyoBenimki de olmustu cok kanamadi ama surekli yaniyodu cayir cayir cok fena bse emzirirken gozumden yas geliyodu ben garmastan kullandim sadece ama gecmesi de bir haftayi gecti suan biri tamemen gecti birinde hafif agri var hala
yok normal doğum oldu benim. ama gene de kırtk günü bekleyeceğim sanırım. sırf göbek korsesi denedim hem rahatsız etti hem de cm de bir fark yaratmadıç. sararken çarşaf saracağım sanırım.hergün de bebeği kucaıma alıp duşa öyle giriyorum. her gün yeniden çarşafla nasıl sarmaya uğraşacağım bilmiyorumSende mi sezeryan oldun? 20 gun sonra sarsak erken mi yani
Bende hep ped takiyorm hawa almadigi icin ilerliyo mu acaba. Iki gune bir dus aliyorum sonra hemen kapatiyorum siki siki bsy degince bile canim yaniyo cok fazla. Dedigini denicem canim cok tesekkurlerkelebekcik34 canım ben 27 gun sonra cozumu buldum ne kremler ne kürler kullandım olmadı en sonunda her emzırmeden sonra yıkadım hıc bısey surmedım ve sırt ustu yattım afrıkalı kadınlar gıbı actım goguslerımı yattım ole uyudugum bıle oldu tek cozum gunasırı banyo ve havalandırmak surecı acayıp hızlndırıyor bı dene lutfen acısı dayanılmaz aglıyordum gece gunduz sukur kalmadı o kadr
kıyamam ya ztn hep yanında yatır. ben ya koynumda ya anne yanı beşikte yatırıyorum.oy maşallah büyüdü de tv mi izliyo aslancık :) canım denemediğimiz şey kalmadı, 3 ümüzün elinde dolandı durdu, yağ île masajda yaptık, sadece göğsümse sustu, yanıma yatırdım en son napim dayanamadım
Bunu bende duydum hamileyken yasli bi komsumdan, ozaman pek dinlemedim gogus yarasinin nasil zor bsy oldugunu bilmedigim icin. Kizi ve yegeni yapmis rahatlamislarda nasil yapicaz canim tahini acik bekleticek miyiz. Cozum olsunda herseyi yapmaya raziyimOkurken dikkatimi cekti tahin yağı 2 günde iyilestiriyormus birde onu dene benim kuzenim onla kurtuldu
normal doğum cnm. ovala dedi dr hem içinde kan pıhtısı kalmaması için hem de kasılıp toparlanması içinSarmak iyi degil demekki bende uzuluyordum bugun 24. Gun. Sonra mi saralim yani faydasi olcakmi cnm. Ovalamk gerekiyor yaniii. Sezeryan degilmj.
ben olsam bol bol z. yağı sürerim.Hametan kullanma demisti. Dogumdan sonra hemsire werdi bi tane krem o bitti, simdi lansinoh kullanyrm oda bitmek uzere ama gun gectikce yara aciliyo .DoktrA msj attim bakalim ne dicek, cok aci cekiyorum
Annemde dedi de surmedim ben faydasi olur mu acababen olsam bol bol z. yağı sürerim.
Ah canımm çok şeker maşallah.ama sırüstü yatırmışsın dikkat et canım allah korusun kusar falan farketmezsiniz.bu aylarda en güvenli pozisyon yan yatırmaktır.yanınızda yatırdığınızdada emzirirken uyuyakalmayın aman diyim.allah bütün bebişlerimizi korusun.kıyamam ya ztn hep yanında yatır. ben ya koynumda ya anne yanı beşikte yatırıyorum.
misal dün annem geldi bugün salonda uzanıyom bebekte az az uyuyo. kucaımda uyutuyom baya koyup başında kiliyor um
Bende hep ped takiyorm hawa almadigi icin ilerliyo mu acaba. Iki gune bir dus aliyorum sonra hemen kapatiyorum siki siki bsy degince bile canim yaniyo cok fazla. Dedigini denicem canim cok tesekkurler
Selam kızlar. Bebeğim fototerapi aldı ve çok şükür sarılığı düşürdük. Ama benim sütüm çok az bebeğim kilo da almamış arttırmak için ne yapabilirim
Tahin al ustune yağı çıkıyor zaten onu sur göğsüne bende simdiden baslicamBunu bende duydum hamileyken yasli bi komsumdan, ozaman pek dinlemedim gogus yarasinin nasil zor bsy oldugunu bilmedigim icin. Kizi ve yegeni yapmis rahatlamislarda nasil yapicaz canim tahini acik bekleticek miyiz. Cozum olsunda herseyi yapmaya raziyim
Annemde dedi de surmedim ben faydasi olur mu acaba
ilk 20 dk yan yatırsan yeter demişti hemşire o kdr süre kucağımda geçiyor ztn. tek oda da burakamıyorum zaten.Ah canımm çok şeker maşallah.ama sırüstü yatırmışsın dikkat et canım allah korusun kusar falan farketmezsiniz.bu aylarda en güvenli pozisyon yan yatırmaktır.yanınızda yatırdığınızdada emzirirken uyuyakalmayın aman diyim.allah bütün bebişlerimizi korusun.
Kizlar oglum artik deliksiz uyumuyo hic ikiniyo uyandiriyo kendini 22 günlüğüz sarılıgu atlatalim derken uyku duzeni dagildi sanirim sizinkiker ne durumda birde yarim saatten fazla emdigi halde surekli meme ariyor doymasa yaygarayi basar diyorum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?