2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok normal doğum oldu benim. ama gene de kırtk günü bekleyeceğim sanırım. sırf göbek korsesi denedim hem rahatsız etti hem de cm de bir fark yaratmadıç. sararken çarşaf saracağım sanırım.hergün de bebeği kucaıma alıp duşa öyle giriyorum. her gün yeniden çarşafla nasıl sarmaya uğraşacağım bilmiyorum

Canim nasil aliyorsun bebekle dus anlatsana bende cok istiyorum kuvett mi dolduruyon akan suyun altindamisin nasil yapiyorsun?

Kizlar kv dedi benim karnimi da bagladilar ama antalya cok sicak dayanamadim cikardim ilk gunler baya baglamistik ins. Rahim sarlmasi idrar kacirma olmaz

su an sıcaktan baglayamiyorum ay baglamak da zulüm zaten delirmeye az kaliyor kafamda bir huni eksik

canım bızdede aynıydı bı turlu derın uykuya dalamıyordu ıkınıyodu kıpkırmızı oluyodu e her kalkıstada meme ıstıyodu onun sebebı bızde gaz sorunu cıktı sendede olemı bılmemm hemen bulundugumuz yerden tawsıye uzerıne bı gaz ılacı aldık eczanede yapma ılac dıye gecıyor ben kendımde eczane teknıkerıyım zararlı bısey yok ıcınde o bızım sorunumuzu yuzde 80 azalttı sukur ama 25 gun cektık ne zınco ne nurse harveys nede sap sımplex kestı

Daha ilac falan denemedim kendim rezene içiyorum ama dayanilmicak gibi olursa denicem biseyler surekli ikiniyo yavrum kiyamiyorum

merhaba teyzelerrrrrrr :')

Eklentiler

• 20150701_142546.webp
    20150701_142546.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 197
Annemde yanimda 8 cocuk emzirdim boyle bsy gormedim diyo :KK43: yawrum icin katlanicam artik. Bende doguma 1ay kala lansinoha basladim ama banamisin demedi :KK43:
Merhaba e vitamini ampul al kır göğüslerinin ucuna bolca dök beklet bebeği emzirene kadar çok iyi geldiğini duydum.çünkü o çatlaklar e vitamin eksikliğinden oluyormuş

Nasıl bu gögus ucu canım eşim almıs aventin kelebek gogus ucu diye geciyo cok buyuktu ama onu da tutmadı bnm kızım. Senn aldıgın hangisinden
Benim aldığında ondan ama büyüğü küçüğü var istersen küçüğünü dene bizimkide direk tutmuyo biraz sağdığım sütümden damlatıyorum üstüne o şekilde tutuyo

Ah canımm çok şeker maşallah.ama sırüstü yatırmışsın dikkat et canım allah korusun kusar falan farketmezsiniz.bu aylarda en güvenli pozisyon yan yatırmaktır.yanınızda yatırdığınızdada emzirirken uyuyakalmayın aman diyim.allah bütün bebişlerimizi korusun.
Ya canim bisey sorcam. Bende yan yatiriyorum ama tam vucueu yan yatiriyorum bu dogrumuu. Yada sadece kafasimi yan olmali. Bizimki cok hareketli olduğundan kafasini ceviriyo sürekli

Kizlar birde ben sezeryan olduum halde korseyi 4.gun taktim hemde iki tane ust uste sicak cekilmiyo ama disimi siktim 40indan sonra gec olabilir bilginize
Yaaa benim agrim oluyo die cesaret edemedim başlarda. Simdide gecmi kaldim acaba off nasil gider bu göbek kk. Alsammi acaba bende bi korsee. Sana fayda ettimi peki. Bi 24.gundeyiz

Ya canim bisey sorcam. Bende yan yatiriyorum ama tam vucueu yan yatiriyorum bu dogrumuu. Yada sadece kafasimi yan olmali. Bizimki cok hareketli olduğundan kafasini ceviriyo sürekli
Bacak kısmını düz bırak kalça kısmından itibaren.sadece çok hafif üst vücudunu çevirmen yeterli canım.çünkü yüzüstüde dönememesi gerekiyor tabiki.bebek bakımı zor zanaat.:)))

Bacak kısmını düz bırak kalça kısmından itibaren.sadece çok hafif üst vücudunu çevirmen yeterli canım.çünkü yüzüstüde dönememesi gerekiyor tabiki.bebek bakımı zor zanaat.:)))
Aynen cnm yaa bugun uc kere kustu cok emdi diye. Ikisinde yan yatiyodu sukur. Birinde kucagimda kustu bohazina kacti nefesi kesildi ödüm koptu yaa. Allah korusun bebislerimizi

Back
X