- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.681
benimde var kraft dongi ama oğlum sevmedi sürekli kucak istiyo, kanguru pratik olur diye düşünüyorumSelam kizlar, hurafelere inanmayin bence. Öyle saçma sey mi olur. Kimin adetli olup olmadigini nerden biliceksiniz. hastanede hemsireler de var. insanlara adetli olup olmadigini mi sorucaz. Mantik olarak dusunurseniz ne kadar mantiksiz oldugunu anlarsiniz. Bu arada o kumas gibi kangurudan arkadasim kullaniyo. cok rahatmis ama baglama yontemlerini ogrenmek gerek. Evde neden kanguru kullanicaksin ki. Ben elektrikli salincak aldim. cooook rahat. koyuyorum. otomatik sallaniyo. kizim da misil misil uyuyo. elektrikli salincagi tavsiye ederim.
canım benimki daa beterkızlar oğlum uyudumu 2 saat uyuyor arada emzrip bi dern uyku daha yapıyor ama aksam üstü özellkle 2 3 saat üst üste uyumuyor emzryorum ha uyudu ha uyuyacak derken esnyor esnyor dalamıyor bi turlu sonra bidaha basa sar 1 saate emmek istyor süt dah birikmeden....neden uyumaz ki bebişler.böle uzun uyank kalan bebeği olan var mı?
her gün farklı bir tekniğe cevap veriyorÇok geçmiş olsun canım benim. Bizim kızda aynı zar zor uyuyor vallauğraşıyoruz işte :)
her gün farklı bir tekniğe cevap veriyor
bu arada avent manuel süt sağma makinam geldi. solda sütüm daha bol diye oradan akış iyi ama sağdan az geliyor. ben de ikisini sağıp sağ ile bebeği doyurdum.
sağma makinası kullananlar öneri verebilir mi? zamanla düzene girer mi bu eşitsizlik..
benimki bazen uykuya dalamıyor. her seferinde başka bir maymunluk yapıyoruz. her defasında farklı tepki veriyor. bazen ayakta gezinirken uyuyor bazen ağlıyo vs yatağa bi koyuyorum uyuyakalıyor. bezen bez yüzünden ağlamaları başladı. bazen ana kucağında sallarken bazen emerken bazen gaz çıkarırken bazen de yastığı aşağı yukarı sallarken. sanırım belin yukarısını koyduğum yastığı yavaşça kaldırıp indirirken midesindeki gaz çıkıyor.kızlar oğlum uyudumu 2 saat uyuyor arada emzrip bi dern uyku daha yapıyor ama aksam üstü özellkle 2 3 saat üst üste uyumuyor emzryorum ha uyudu ha uyuyacak derken esnyor esnyor dalamıyor bi turlu sonra bidaha basa sar 1 saate emmek istyor süt dah birikmeden....neden uyumaz ki bebişler.böle uzun uyank kalan bebeği olan var mı?
Selam kizlar, hurafelere inanmayin bence. Öyle saçma sey mi olur. Kimin adetli olup olmadigini nerden biliceksiniz. hastanede hemsireler de var. insanlara adetli olup olmadigini mi sorucaz. Mantik olarak dusunurseniz ne kadar mantiksiz oldugunu anlarsiniz. Bu arada o kumas gibi kangurudan arkadasim kullaniyo. cok rahatmis ama baglama yontemlerini ogrenmek gerek. Evde neden kanguru kullanicaksin ki. Ben elektrikli salincak aldim. cooook rahat. koyuyorum. otomatik sallaniyo. kizim da misil misil uyuyo. elektrikli salincagi tavsiye ederim.
Yok canim izin senin hakkin alabilirsin sorun cikartmazlarKizlar devlet memuru olqnlar ya da bilgisi olqnlar. Ben simsi ucretsiz izin almaya karar verdim 1 yil ama bunda idarenin takdir hakki var mi yani isterlerse vermeyebilirler mi. Cunku bana sordukalrinda almayi susunmuyorum demistim daha onve ama kararim degisti
Sagol canimYok canim izin senin hakkin alabilirsin sorun cikartmazlar
karışık kullanıyorum die devletin verdiği d ye başlamamıştım. aylık kontrolde dr a sordum kullan ikisinide bişi olmaz dedi. sağlık ocağının bedavaya verdiği günde 3 damla. karışık olan içindeki şey azına kdr dolu olacak. ayrıca düzenli gaz ilacına başladık bayağı rahat ettim. sap bişi olan. günde 8 damla yazdı bize 3 kere. sbh9 öğlen 3 akşam 9 veriyorum.De vit3 mu kullqniyosunuz kizlar yoksa baska vitamin mi ve kac damla veriyosunuz. Bebeginizin bingildagi ne durumda
bıngıldağı unutmuşum. sağlık ocağında hemşire 18 aya kdr dedi en erken 3 ayda kapanır dedi.De vit3 mu kullqniyosunuz kizlar yoksa baska vitamin mi ve kac damla veriyosunuz. Bebeginizin bingildagi ne durumda
Iki gundur yapamiyo yawrum . Az once icirdim bi kasik, insallah ise yarar. Iki kasigi arkaarkayMi werdin?
Annişler 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor.. 40 Uçurmayı sizler nasıl biliyorsunuz nasıl yaptınız ya da nasıl yapacaksınız düsüncelerinizi yazarmisiniz. ..
Olmuyo oglum sag tarafı istemiyo aglamakran ici disina cikti kipkirmizi oldu almıyo memeyi sol tarafı emiyo simdi sustu benimde sinirlerim bozuldu bağırdım ama icine oturdu agladım nasıl bagırdum diye sag taraf iyice kesilecek süt ne yapsam olmuyo
ayy maşallah kocaman olmuş paşa :)her gün farklı bir tekniğe cevap veriyor
bu arada avent manuel süt sağma makinam geldi. solda sütüm daha bol diye oradan akış iyi ama sağdan az geliyor. ben de ikisini sağıp sağ ile bebeği doyurdum.
sağma makinası kullananlar öneri verebilir mi? zamanla düzene girer mi bu eşitsizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?