2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benimde var kraft dongi ama oğlum sevmedi sürekli kucak istiyo, kanguru pratik olur diye düşünüyorum

canım benimki daa beter 2 gün önce akşam 8 de kalktı gece 4 e kadar hiç uyumadı. Bgn de sabah 7 den beri ayakta, gözleri kapanıyo uykudan ama zorla açmaya çalışıyo napacağımı şaşırdım

Çok geçmiş olsun canım benim. Bizim kızda aynı zar zor uyuyor valla uğraşıyoruz işte :)
her gün farklı bir tekniğe cevap veriyor
bu arada avent manuel süt sağma makinam geldi. solda sütüm daha bol diye oradan akış iyi ama sağdan az geliyor. ben de ikisini sağıp sağ ile bebeği doyurdum.
sağma makinası kullananlar öneri verebilir mi? zamanla düzene girer mi bu eşitsizlik..

Eklentiler

• IMG_20150715_155537.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 199

Benim ilk kizimda da sol hep daha azdi sağ daha coktu. simdi de ayni. degismiyo sanirim.

Kizlar devlet memuru olqnlar ya da bilgisi olqnlar. Ben simsi ucretsiz izin almaya karar verdim 1 yil ama bunda idarenin takdir hakki var mi yani isterlerse vermeyebilirler mi. Cunku bana sordukalrinda almayi susunmuyorum demistim daha onve ama kararim degisti

benimki bazen uykuya dalamıyor. her seferinde başka bir maymunluk yapıyoruz. her defasında farklı tepki veriyor. bazen ayakta gezinirken uyuyor bazen ağlıyo vs yatağa bi koyuyorum uyuyakalıyor. bezen bez yüzünden ağlamaları başladı. bazen ana kucağında sallarken bazen emerken bazen gaz çıkarırken bazen de yastığı aşağı yukarı sallarken. sanırım belin yukarısını koyduğum yastığı yavaşça kaldırıp indirirken midesindeki gaz çıkıyor.
ama tesellim şu ki önceden ağladığında susturmak zordu artık uyanık olsada konuşunca gezerken fln susuyor. biraz daha büyüyünce daha kolay vakit geçirilecek gibi

Yok canim izin senin hakkin alabilirsin sorun cikartmazlar

De vit3 mu kullqniyosunuz kizlar yoksa baska vitamin mi ve kac damla veriyosunuz. Bebeginizin bingildagi ne durumda
karışık kullanıyorum die devletin verdiği d ye başlamamıştım. aylık kontrolde dr a sordum kullan ikisinide bişi olmaz dedi. sağlık ocağının bedavaya verdiği günde 3 damla. karışık olan içindeki şey azına kdr dolu olacak. ayrıca düzenli gaz ilacına başladık bayağı rahat ettim. sap bişi olan. günde 8 damla yazdı bize 3 kere. sbh9 öğlen 3 akşam 9 veriyorum.

Eklentiler

• IMG_20150715_165302.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 97
Tatrazinc yazan sanirim dimi doktor mu verdi onu biz devit kullaniyoruz sadece ama karosik olqnin icinde diger vitaminler dr var ya ona mi baslasam

Annişler 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor.. 40 Uçurmayı sizler nasıl biliyorsunuz nasıl yaptınız ya da nasıl yapacaksınız düsüncelerinizi yazarmisiniz. ..

Cnm bizde yıkama suyuna 40 tane küçük taş atılılır çiçek atılır o suyla öncr bebek sonra anne yıkanır

Ya kızlar benim sorunum daha aynı sol tarafı sağıyorym 80 cc falan çıkıyo sağdan 10 cc bile çıkmıyo sürekli ordan emziriyorum sağıyorum ama bi türlü esitlenmiyo kesilecek diye korkuyorum oglum emmek istemiyo napıcam

Moralim çok bozuk oğlum sağ gögsumu istemiyor aglamaktan ici dısına çıktı simdi soltarafı verdim emiyo sustu diger olmuyo istemiyo emmiyor bende sinirlerim gerildi el kadar bebege bağırdım ağladım bide ustüne zoruma gitti kızınca ne yapıcam bilmiuorum

Olmuyo oglum sag tarafı istemiyo aglamakran ici disina cikti kipkirmizi oldu almıyo memeyi sol tarafı emiyo simdi sustu benimde sinirlerim bozuldu bağırdım ama icine oturdu agladım nasıl bagırdum diye sag taraf iyice kesilecek süt ne yapsam olmuyo

Canim oncelikle zorda olsa sakin olmaya calis sende mastit sorunu varmi cunku ben nette arastirirken o gogusten daha az sut geldigi iltihapli oldugu ve bebeklerin o gogsu almak istemedikleri yaziyodu o goguste kasinti kizariklik sertlik gibi belirtilerde varsa mastit olabilir sicak havluyla kompreks yap sicak suta tut dusta ayrica sagmaya calis dahada olmazsa dra git benimde sol oyle kizarik kasiniyo sagiyorum ama ne kadar sagsamda acilamadi bir turlu sutu arttirmak icin bol su ic rezene demle birde kuzunuda op kokla konus onunla sakinlesirsiniz ikinizde

Kızlar instegramda tutumluanneler diye bir site var.bir gözatın isterseniz.ikinci el ama az kullanılmış yarı fiyatına birsürü ürün var.ben baktımda baya iyiymiş

ayy maşallah kocaman olmuş paşa :)
Ben artık mamaya da başladım sürekli beni emmek istiyo, 15-20 dk emiyo uyuyakalıyo, uyuduğunda bakıyorum hala sütüm var yani yetmiyo deil. Ama 5 dk sonra uyanıyo sanki açlıktan ölüyo gibi :/ göğüslerim yara oldu artık, hiç dinlendireyorım kremler bile fayda etmiyo sürekli silmek sorunda kaldığım için gece emince 1 saat sonra uyanıyo ama mama verince 2-3 saat uyanmıyo. Sütüm var ama yetmiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…