- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.641
Canim zor bi durum yasadigin ama esinde ise gidip geliyo onun stresi wardir. Bak ne guzel aliyomusta kucagina bebegini..sen soylen ama stres yapma, sutune yansimasin zaten bebegin kolikmis daha kotu etkilenmesin yawrucak. Annen falan gakinsa istersen bi kac gunlugune git ama küs gibi gitme, biraz kal ewine gelirsin. Gececek bugunler insallah.Ben bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...
Hayır dışarda
canım sabretmek lazım , normal ağlamada bil nası panik oluyoruz, ki kolikte bu tepkiler çok normal. Erkekler baba doğmuyorlar malesef zamanla alışıyolar, biraz zaman vermek lazım. Tabi yine de anneliğine laf edemez bu süreçte.. Bol dua et canım, Rabbim yoluna koysun inş.. Bide bebeğine kolik teşhisini doktor mu koydu, yoksa çok ağlamasından mı anladın?
maşallah kocaman adam olmuş paşa :) biz de bgn 21 günlüğüz hastane dışında hiç dışarı çıkmadık, bide ananesigile geldik 4 saatlik yol.. Evde oturuyoruz sürekli :/ spor da yapamıyorum sürekli evdeyim, doktor bikaç gün sonra mekik çekebilirsiniz dedi bakalım. Ben 16 kilo almıştım 12 si gitti, 4 ü duruyo. Ama sütüm azaldı gibi geliyo, oyüzden annem tıkabasa yediriyor geri alcam bu gidişle kiloları
Soottie emzik alan war mi kizlar. Benimki nuk unkini aldi. Ondan almama gerek war mi sizce?
Bu gün kızımı Dr a götürdüm yüzündeki sivilceler için Dr hametan veya bepanten krem sur dedi Bugün bi akrabam da çocuğa adetli kadın bakmış yüzü bozulmuş dedi ramazan boyunca adetli olan arkadaşlarla toplanıp oturduk tabiki baktilar sevdiler inanmalimiyim bilemedim sizin fikriniz varmı kızlar bu konuda ......
Ay supersinn. Benim boy 163 74le doguma girdim suan 64um. Sen cok kilo almadigin icin wermemissindir. Bence boyunla kilon cok iyi orantida. Sakin moralini bozmaCnm bizde 27 günlük olduk doğumdan sonra 6 kilom gitti daha da veremedim dikkat esiyorum bol bol emziriyorum yine de kilo veremiyorum ben çok kolay çok çabuk kilo veren biriyim niye böyle oldu anlamıyorum daha vermem gerek 10 kilo var eski halimi ćok özledim şuan 60 kiloyum boyum 173 ideal kilodayım herkes sakın kilo verme böyke kal diyo ama benim psikolojim bozuldu nefret ediyorum bu halimden aynalara küstümsen neler yaptın kilo vermek için
Canim merhaba inanma boyle seylere bence opuldugu zaman tahris oluyo mesela bizim kizi ne zaman babasi opse sivilce kayniyo sakallardan ciltleri hassas oldugu icin cok opulmeye gelmiyolar gecmis olsun kuzucugunaBu gün kızımı Dr a götürdüm yüzündeki sivilceler için Dr hametan veya bepanten krem sur dedi Bugün bi akrabam da çocuğa adetli kadın bakmış yüzü bozulmuş dedi ramazan boyunca adetli olan arkadaşlarla toplanıp oturduk tabiki baktilar sevdiler inanmalimiyim bilemedim sizin fikriniz varmı kızlar bu konuda ......
Canim yazdiklarini okudum lutfen sakin kalmaya calis arkadaslarinda dedigi gibi baska odaya gec duymamaya gormemeye calis benide esim dogum yaptigim ilk gece bile aglatti sonrasindada tartistik kac defa benden once dogum yapan bir arkadasim dediki erkeklerde lohusa depresyonu yasiyolar benim esimde yapti dedi anliycan erkekler daha cocuk gibiler kadinlar her zaman daha olgun ama emin ol gecici bir surec sen sakin kal emi kuzum bebidin icin yap bunu bak gor her sey duzelecek az daha sabretBen bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...
canım hametanda kortizon var kullanma demişti benim doktorum, bilgin olsun. Bide bizde de adetliyken 40 ı çıkmamış bebeğe bakılmaz, en bebekken tüm vücudumu yara kaplamış adetli bi yengem beni görmeye geldikten sonraBu gün kızımı Dr a götürdüm yüzündeki sivilceler için Dr hametan veya bepanten krem sur dedi Bugün bi akrabam da çocuğa adetli kadın bakmış yüzü bozulmuş dedi ramazan boyunca adetli olan arkadaşlarla toplanıp oturduk tabiki baktilar sevdiler inanmalimiyim bilemedim sizin fikriniz varmı kızlar bu konuda ......
canım aranması aç olduğu anlamına gelmiyomuş sürekli, emme ve ağlama refleksi dışında bi refleksleri olmadığı için her duygularını öyle belli ediyolarmış, emzik alması iyi bişey hiç canını sıkma, bizde alsın die uğraşıyoz :)Kizlar govuslerimin durumunu anlatmistim size. Dun itibariyle emzirmeye basladim. Yine .kotulesiyo goguslerim ve bebegimde hep emmek istiyo.hasret kalmis yawrum. Emmesi bitiyo yatagina koyim derken aciyo gozunu agliyo dudaginin yanina parmagimi koyuyorum hemen agzini aciyo hep emmek istiyo. Bugunde dayanamadim emzik werdim ve tuttu emzigi. Yanlis mi yapiyorum. Emzik alinca gogusumu az mi emer. Emzigi cukcukcuk emince icim kotu oluyi uzuluyorum. Benim gbi olanlar war mi?
maşallah süpersin canım bence de verme, ben 68 le hamile kaldım 84 e çıktım şuan 72 yim, sadece göbeğim var biraz, boyumda 1.75. Bu kiloyla ben bile zayıf duruyosam sen 60 la manken gibisindir :) dikişlerin iyileşince spor yapar sıkılaşıraın olur biter, ben vermek için özel bişi yapmıyorum canım, sıcaklardan dolayı pek bişi yiyemedim, bol su içtim heralde ondan gittiCnm bizde 27 günlük olduk doğumdan sonra 6 kilom gitti daha da veremedim dikkat esiyorum bol bol emziriyorum yine de kilo veremiyorum ben çok kolay çok çabuk kilo veren biriyim niye böyle oldu anlamıyorum daha vermem gerek 10 kilo var eski halimi ćok özledim şuan 60 kiloyum boyum 173 ideal kilodayım herkes sakın kilo verme böyke kal diyo ama benim psikolojim bozuldu nefret ediyorum bu halimden aynalara küstümsen neler yaptın kilo vermek için
canım yeni Doğan'larda 4-5 gün kakasını yapamamak normal dedi doktor, ama bizimki bigün yapmayınca çook ağlıyo ıkınmaktan bi hal oluyo, bikere mecburen fitil verdik hemen yaptıKizlar kabiz bebegim napmam lazim. Dokror gaz ilaclari werdi ama sanki daha koty oldu
Kizlar benimde karnimin sekli bir acayip yamuk yumuk bebiste surekli memede goguslerde yakinda yeri supurecek artik siz dusunun gerisini kiloyu hic yazmiyorum bileAy supersinn. Benim boy 163 74le doguma girdim suan 64um. Sen cok kilo almadigin icin wermemissindir. Bence boyunla kilon cok iyi orantida. Sakin moralini bozma
Canim bak ne guzel emzirmeye baslamissin buda guzel bir gelisme acisina mecbur katlaniyoruz annelik zor zanaatacliktan degil benim kizimda emzik gibi kullaniyo beni sirtim boynum yamuldu resmen benimki gazi geldikce emmek istiyo seninkide gazdan olabilir sabahtir yarim saat oncesine kadar ayaktaydim banyo ysptirdik uyur diyodum ama gene kiprasmaya basladiKizlar govuslerimin durumunu anlatmistim size. Dun itibariyle emzirmeye basladim. Yine .kotulesiyo goguslerim ve bebegimde hep emmek istiyo.hasret kalmis yawrum. Emmesi bitiyo yatagina koyim derken aciyo gozunu agliyo dudaginin yanina parmagimi koyuyorum hemen agzini aciyo hep emmek istiyo. Bugunde dayanamadim emzik werdim ve tuttu emzigi. Yanlis mi yapiyorum. Emzik alinca gogusumu az mi emer. Emzigi cukcukcuk emince icim kotu oluyi uzuluyorum. Benim gbi olanlar war mi?
Ayy bende kulak cubugu dusunuyodum yapamam artikcanım hametanda kortizon var kullanma demişti benim doktorum, bilgin olsun. Bide bizde de adetliyken 40 ı çıkmamış bebeğe bakılmaz, en bebekken tüm vücudumu yara kaplamış adetli bi yengem beni görmeye geldikten sonra
canım aranması aç olduğu anlamına gelmiyomuş sürekli, emme ve ağlama refleksi dışında bi refleksleri olmadığı için her duygularını öyle belli ediyolarmış, emzik alması iyi bişey hiç canını sıkma, bizde alsın die uğraşıyoz :)
maşallah süpersin canım bence de verme, ben 68 le hamile kaldım 84 e çıktım şuan 72 yim, sadece göbeğim var biraz, boyumda 1.75. Bu kiloyla ben bile zayıf duruyosam sen 60 la manken gibisindir :) dikişlerin iyileşince spor yapar sıkılaşıraın olur biter, ben vermek için özel bişi yapmıyorum canım, sıcaklardan dolayı pek bişi yiyemedim, bol su içtim heralde ondan gitti
canım yeni Doğan'larda 4-5 gün kakasını yapamamak normal dedi doktor, ama bizimki bigün yapmayınca çook ağlıyo ıkınmaktan bi hal oluyo, bikere mecburen fitil verdik hemen yaptı
Kızlarbu arada burda bikaç arkadaş kulak çöpünü poposuna sokup uyardık hemen yaptı demişlerdi, bizim bi arkadaş da yapmış 2 gün bebek sürekli ağlamış doktora gimişler meğer poposu çatlamış( sakın yapmayın öyle şeyler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?