2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...

Ben bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...
Canim zor bi durum yasadigin ama esinde ise gidip geliyo onun stresi wardir. Bak ne guzel aliyomusta kucagina bebegini..sen soylen ama stres yapma, sutune yansimasin zaten bebegin kolikmis daha kotu etkilenmesin yawrucak. Annen falan gakinsa istersen bi kac gunlugune git ama küs gibi gitme, biraz kal ewine gelirsin. Gececek bugunler insallah.

Kizlar govuslerimin durumunu anlatmistim size. Dun itibariyle emzirmeye basladim. Yine .kotulesiyo goguslerim ve bebegimde hep emmek istiyo.hasret kalmis yawrum. Emmesi bitiyo yatagina koyim derken aciyo gozunu agliyo dudaginin yanina parmagimi koyuyorum hemen agzini aciyo hep emmek istiyo. Bugunde dayanamadim emzik werdim ve tuttu emzigi. Yanlis mi yapiyorum. Emzik alinca gogusumu az mi emer. Emzigi cukcukcuk emince icim kotu oluyi uzuluyorum. Benim gbi olanlar war mi?

Cnm bizde 27 günlük olduk doğumdan sonra 6 kilom gitti daha da veremedim dikkat esiyorum bol bol emziriyorum yine de kilo veremiyorum ben çok kolay çok çabuk kilo veren biriyim niye böyle oldu anlamıyorum daha vermem gerek 10 kilo var eski halimi ćok özledim şuan 60 kiloyum boyum 173 ideal kilodayım herkes sakın kilo verme böyke kal diyo ama benim psikolojim bozuldu nefret ediyorum bu halimden aynalara küstüm sen neler yaptın kilo vermek için

Herkesin görusü farklı tabi ama bende öyle biliyorum kırklı bebegin yanına adetliyken gelinmez sevilmez yüzü yara dökermis yengem de öyle olmuş mesela görümcem gelmek istedi bebegi görmek icin adetliyim baska zaman gelicem demisti bana yani ne kadar doğru bilmiuorum ama böyle bisey duydum yani

Ay supersinn. Benim boy 163 74le doguma girdim suan 64um. Sen cok kilo almadigin icin wermemissindir. Bence boyunla kilon cok iyi orantida. Sakin moralini bozma

Sıcaklar.uykusuzluk düzensiz ev hali,kendimize bakamıyoruz ,bebek ile ilgilen sürekli en ufak bir.değişiklik olsa niye yaptı birşeysi mi var stresi ve bunun gibi bir sürü çevresel etken kızlar sinirlerimiz çok yıpranıyor afakanlar basıyor.mümkün olduğunca etrafta söylenenleri duymazdan gelin ben öyle yapmaya çalııyorum elimden geldiğince.
Benm kızında keyfi yok hafif hafif öksürüyor anlamadım nasıl oldu.yarın doktora götüreceğiz.en azından bayram girmeden artmadan bakayım.

Canim merhaba inanma boyle seylere bence opuldugu zaman tahris oluyo mesela bizim kizi ne zaman babasi opse sivilce kayniyo sakallardan ciltleri hassas oldugu icin cok opulmeye gelmiyolar gecmis olsun kuzucuguna

Canim yazdiklarini okudum lutfen sakin kalmaya calis arkadaslarinda dedigi gibi baska odaya gec duymamaya gormemeye calis benide esim dogum yaptigim ilk gece bile aglatti sonrasindada tartistik kac defa benden once dogum yapan bir arkadasim dediki erkeklerde lohusa depresyonu yasiyolar benim esimde yapti dedi anliycan erkekler daha cocuk gibiler kadinlar her zaman daha olgun ama emin ol gecici bir surec sen sakin kal emi kuzum bebidin icin yap bunu bak gor her sey duzelecek az daha sabret

canım hametanda kortizon var kullanma demişti benim doktorum, bilgin olsun. Bide bizde de adetliyken 40 ı çıkmamış bebeğe bakılmaz, en bebekken tüm vücudumu yara kaplamış adetli bi yengem beni görmeye geldikten sonra

canım aranması aç olduğu anlamına gelmiyomuş sürekli, emme ve ağlama refleksi dışında bi refleksleri olmadığı için her duygularını öyle belli ediyolarmış, emzik alması iyi bişey hiç canını sıkma, bizde alsın die uğraşıyoz :)

maşallah süpersin canım bence de verme, ben 68 le hamile kaldım 84 e çıktım şuan 72 yim, sadece göbeğim var biraz, boyumda 1.75. Bu kiloyla ben bile zayıf duruyosam sen 60 la manken gibisindir :) dikişlerin iyileşince spor yapar sıkılaşıraın olur biter, ben vermek için özel bişi yapmıyorum canım, sıcaklardan dolayı pek bişi yiyemedim, bol su içtim heralde ondan gitti

Kizlar kabiz bebegim napmam lazim. Dokror gaz ilaclari werdi ama sanki daha koty oldu
canım yeni Doğan'larda 4-5 gün kakasını yapamamak normal dedi doktor, ama bizimki bigün yapmayınca çook ağlıyo ıkınmaktan bi hal oluyo, bikere mecburen fitil verdik hemen yaptı
Kızlarbu arada burda bikaç arkadaş kulak çöpünü poposuna sokup uyardık hemen yaptı demişlerdi, bizim bi arkadaş da yapmış 2 gün bebek sürekli ağlamış doktora gimişler meğer poposu çatlamış ( sakın yapmayın öyle şeyler kızlar

Ay supersinn. Benim boy 163 74le doguma girdim suan 64um. Sen cok kilo almadigin icin wermemissindir. Bence boyunla kilon cok iyi orantida. Sakin moralini bozma
Kizlar benimde karnimin sekli bir acayip yamuk yumuk bebiste surekli memede goguslerde yakinda yeri supurecek artik siz dusunun gerisini kiloyu hic yazmiyorum bile

Canim bak ne guzel emzirmeye baslamissin buda guzel bir gelisme acisina mecbur katlaniyoruz annelik zor zanaatacliktan degil benim kizimda emzik gibi kullaniyo beni sirtim boynum yamuldu resmen benimki gazi geldikce emmek istiyo seninkide gazdan olabilir sabahtir yarim saat oncesine kadar ayaktaydim banyo ysptirdik uyur diyodum ama gene kiprasmaya basladi

Kızlaar sadece evde kullanmak için kanguru almak istiyorum, rahat ve hafif olması açısından sizce bu tarz kumaş gibi kangurular nasıl? Kullananınız var mı?

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 138
Selam teyzeler 100 küsur sayfa geçmiş birikmiş yavaş yavaş okumaya çalışıyorum. İnşallah herkesler iyidir. Biz bugün 21 günlük olduk. Oglumla sağlığımız iyi çok şükür. İlk 4 gün sütüm yoktu etrafımdakileri dinleyip mama vermedim boş meme emdi yavrum. 6.gün sarılık değeri 16,14 oldu. İki gün yoğun bakımda fototerapi aldı. Sadece emzirmeye gidebildim yanına emmedi,kabus gibi 2 gün geçirdik. 3800 doğmuştu oğlum iki hafta sonraki kilosu 3600 dü. Dün kontrolde 4000 kg geldi,anneyi hiç uyutmuyor. Günde iki saat anca uyuyoruz,sürekli memede. Ama çok şükür o cennet kokusu herşeyi unutturuyor SirriEyvan pofuduk18 ECD75 @Arifa kızlar inşallah iyisinizdir

Ayy bende kulak cubugu dusunuyodum yapamam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…