2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba hanimlar.. Ben bugun yine ateslendim 40a yakindi atesim esimi aradim geldi hemen gozlerinde gordum o panigi off berbatti ya benim gozlerimden ates cikiyodu ancak bebegin yanina yatip emzirebiliyodum kolumu kaldiramadim bebegimin gazini cikaramadim oyle kotu oldum ki kuzum o da hissetti annesinin hasta oldugunu emdi emdi uyudu neyse esim banyoya soktu beni aglata aglata soguk suya iki kere, asi yapildiginda fitil vermisti doktor bebegime, ondan bi tam kendime koydum yok oglen 2den gece 10 bucuga kadar.parol ictim. O mu iyi geldi bilmiyorum dustu simdi iyiyim ama İgrenc bisey kafami kaldramadim bide esim geldikten sonra 6 gibi yine krizi tuttu mu benim oglanin mahfolduk esim de o tavirlarindan dolayi ne kadar pisman oldugnu soyledi durdu beni oyle gorunce oglan da demin uyudu..

Bizde bugün doktora.gittik boğazında birşey var gibi hırıltı ve hafif.öksürük vardı biz biraz rahat davranmıştık her yere götürdük askılı giydirmeler filan.acaba hasta mı ettik dedik.allaha.şükür birşeysi yokmuş burnunu temizleyin dedi solisyon ile.
Doktora da anlattık.hatta biz böyle böyle.yaptık diye.yokkk dedi rahat olun devam dedi.yoksa.iki yaşından sonra hastalıklar.ile.uğraşırsınız.sadece gece yatarken uzun kollu giydir dedi.

Ida sıcaklığı 26 derece.olması yeterli dedi doktor.ç.kale ama akşamları çok esiyor sadece hafif cam aralıyorum.battaniye örtüyorum.asklı body giydirsem de gece güzdiz ayaklarına çorap giydiriyorum.insanın ayakları sıcak olunca üşümüyor

Doğum doktorımda sen ne giyiyorsan bir kat fazlası demişti.birde esintiye bırakmıyorum iki yer açık karşılıklı olunca çok esiyor.

Kızlar ben çok yorgunum yaa bugün hadi dedim ufak temizlik gibi yapayım abla geldi yardıma ben ondan çok iş yaptım.
Gece uyku kalmadı zaten iki saatmi ne uyuyorum.pestilim çıkıyor yedir içir eşime taö keyif zamanı kalıyor bebel ile o bebek ile oynarken ben yine iş yapıyorum.

Ayni seyleri ben de yasiyorum canim.ustelik biz kaynanamin yaninda yapiyoruz bu kavgalari.ve bizimki agzina gelen soyluyor.insanin zoruna gidiyor.yeni dogum yapmissin.ne cektigini adamin umrunda degil.biz de hep aayrilmayi dusunuyoruz.ama sonra gececek tabi hersey...bebisler biraz ballandi mi koca bebekler de buyuyecek..

Kızlar gece 2.30 dan beri uyanık oğlum, yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Tam uyudu diyorum gözlerini açıyo sürekli memede durmak istiyo, göğüslerim gitgide kötü oldu, başlarda bile bukadar acımıyordu bgn emzirirken ağladım o derece yani

Annesi bizim genel halimiz bu gazi var yavrunun ondan yapiyo goguslere krem sur mutlaka bana fito krem iyi geliyo hos ilac cok kalmiyo memede yikamak zorunda olsanda genede rahatlatti beni

Canim gecmis ols
Canim oncelikle cok gecmis olsun umarim bir daha rahatsizlanmazsin atesin goguslerdenmi eger oyleyse napip edip bosaltman lazim bak esinde hatasini anlamis inan hep boyleler cocuk gibiler sonradan dank ediyo neyse sonuca bakalim biz artik rahatla kuzum bir daha uzmez seni bebisinede masallah annesine kiyamamis uyusun kuzum benim sende dinlen annesi ve guzel seyler dusun opuyorum ikinizide

Ahh ahh memelerimiz neler cekiyoo canim biraz hakiki zeytin yagi sur bende kremleri duzenli suremiyorum hic gecmicek gbi geliyo gogus acisi

Ahh ahh memelerimiz neler cekiyoo canim biraz hakiki zeytin yagi sur bende kremleri duzenli suremiyorum hic gecmicek gbi geliyo gogus acisi
kudret narı yağı, lansinoh krem, e vitamin kapsülü sürüyorum banamısın demiyo, gitgide artmaya başladı göğsümün tamamını kavramıyor, canı isterse ondan oluyo zaten.. Göğsümün yuvarlak kısmında ucu olmayan sivilce gibi bişi çıktı, annem inş çıbana dönmez diyo az dinlensin göğüslerim diye arada mama da vermeye başladım napim

canım ben bigün rezene içtim, uykudan gözlerimi açamadım, çok fena oldum. sen de uyku yapmıyomu?

canım bende arada mama veriyorum,bi defada sadece bi göğsümü emziriyorum, diğerini en az 3 saat dinlendiriyorum, biraz iyi oldu gibi.eskisi kadar çok acımıyo çok şükür.

Kalkanda kullan canim pede temas edincede kotu oluyo. Insallah duzelir goguslerimiz. Kac saat aralikla emzriyosun bide kac dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…