- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.701
Gunde 1 defa 3 damla kullanyrmDe vit3 mu kullqniyosunuz kizlar yoksa baska vitamin mi ve kac damla veriyosunuz. Bebeginizin bingildagi ne durumda
Bende oyle:/Hangi ildesiniz canım? Ben uzun tulum giydiriyorum bir de uyurken battaniye örtüyorum :/ ama soğuk ev ya
Ayni seyleri ben de yasiyorum canim.ustelik biz kaynanamin yaninda yapiyoruz bu kavgalari.ve bizimki agzina gelen soyluyor.insanin zoruna gidiyor.yeni dogum yapmissin.ne cektigini adamin umrunda degil.biz de hep aayrilmayi dusunuyoruz.ama sonra gececek tabi hersey...bebisler biraz ballandi mi koca bebekler de buyuyecek..Dun aksam yine kavga ettik esimle..yine derken biz bigun iyiysek iki gun kotu..
Kafayi yiycem galiba ben.. Kolik oldugumuzu kabul edemiyo hala.. Yani bi gun ediyo ikinci gun kavga cikariyo.. Bi gun iyiyiz ikinci gun birbirimize giriyoruz beynimi yiyo beynimi.. Ay yeter bana da yazik ya bebegime mi ivim gitsin esimin anlayissizligina mi.. agla agla icim cikiyo bi gun oyle bi gun boyle olunca benim de dengem sasiyo. Gunduz de krizi geloyo bebegimin ama ben atlatiyorum bi sekilde sakin kalabiliyorum ama esimin isten gelicegi saatler aglamaya baslayinca ben de geriliyorum laf edicek diye benim gerildigimi hisseden cocuk daha beter agliyo susmuyo saatlerce.. "ne zaman susucak ne zaman gecicek neresi agriyo sanki bi yerine bisey olmus gibi bagiriyo ac bu bebek gazi var bunun meme istiyo sen vermiyosun ac birakiyosun sutun mu yetmiyo, sutun yok senin evet evet mama alalim beceremiyosun beslemeyi vb vb vb.." bi de sinirlenince ne dedigini bilmez benimki ama siniri gecince sokulur hemen ozur diliyo "bebek aglarken elimden bisey gelmiyo ona canim sıkılıyo napicagimi sasirip sana sariyorum" diyo ama benim icim almiyo onun yuzune bile bakmak istemiyorum bu sefer yine kiziyo suratsiz cekilmez kadin ben oluyorum.. Napicagimi sasirdim yemin ederim.. Ben napiyim ya bana da yazik ben de can tasiyorum..
yahu bu bebege ben bakiyorum dogdugundan beri.. Bi sorunumuz var mi bi yerinde bi rahatsizlik var mi? Yok. Hatta normal bebeklerden daha cok kilo aliyo cunku beslenme duzenimiz yok zart dese dokuyorum agzina memeyi doktor anne sutuyle bu kilo artisi saglandiysa rahat rahat 6 ay sadece anne sutuyle beslersin dedi ayrica dogumdan beri yalniziz biz benim yanimda kimse yok gunduz sen mi varsin anan mi var sanki..
Biktim ya napicam ben.. Bazen kavga aninda biz anlasamiyoruz olmuyo diyodu gecen bigun dedim ki bak bu lafi bi kac kez soyledin beni zorlama diye, anladi demiyo artik oyle ama Seytan diyo ki bas git bi kac gun akli basina gelsin cok merakliysa sessiz sessiz otursun da..
Bi de once yillik izinleri mi kullanip sonra ucretsiz izine ayrilabilir miyim. Dilekce disinda bisey gerekiyo mu ucretsiz izin icinYok canim izin senin hakkin alabilirsin sorun cikartmazlar
Benim bildigim gerekmiyo genede bir amirine sor canim istersenBi de once yillik izinleri mi kullanip sonra ucretsiz izine ayrilabilir miyim. Dilekce disinda bisey gerekiyo mu ucretsiz izin icin
Annesi bizim genel halimiz bu gazi var yavrunun ondan yapiyo goguslere krem sur mutlaka bana fito krem iyi geliyo hos ilac cok kalmiyo memede yikamak zorunda olsanda genede rahatlatti beniKızlar gece 2.30 dan beri uyanık oğlum, yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Tam uyudu diyorum gözlerini açıyosürekli memede durmak istiyo, göğüslerim gitgide kötü oldu, başlarda bile bukadar acımıyordu bgn emzirirken ağladım o derece yani
Canim gecmis olsMerhaba hanimlar.. Ben bugun yine ateslendim 40a yakindi atesim esimi aradim geldi hemen gozlerinde gordum o panigi off berbatti ya benim gozlerimden ates cikiyodu ancak bebegin yanina yatip emzirebiliyodum kolumu kaldiramadim bebegimin gazini cikaramadim oyle kotu oldum ki kuzum o da hissetti annesinin hasta oldugunu emdi emdi uyudu neyse esim banyoya soktu beni aglata aglata soguk suya iki kere, asi yapildiginda fitil vermisti doktor bebegime, ondan bi tam kendime koydum yok oglen 2den gece 10 bucuga kadar.parol ictim. O mu iyi geldi bilmiyorum dustu simdi iyiyim ama İgrenc bisey kafami kaldramadim bide esim geldikten sonra 6 gibi yine krizi tuttu mu benim oglanin mahfolduk esim de o tavirlarindan dolayi ne kadar pisman oldugnu soyledi durdu beni oyle gorunce oglan da demin uyudu..
Canim oncelikle cok gecmis olsun umarim bir daha rahatsizlanmazsin atesin goguslerdenmi eger oyleyse napip edip bosaltman lazim bak esinde hatasini anlamis inan hep boyleler cocuk gibiler sonradan dank ediyo neyse sonuca bakalim biz artik rahatla kuzum bir daha uzmez seni bebisinede masallah annesine kiyamamis uyusun kuzum benim sende dinlen annesi ve guzel seyler dusun opuyorum ikinizideMerhaba hanimlar.. Ben bugun yine ateslendim 40a yakindi atesim esimi aradim geldi hemen gozlerinde gordum o panigi off berbatti ya benim gozlerimden ates cikiyodu ancak bebegin yanina yatip emzirebiliyodum kolumu kaldiramadim bebegimin gazini cikaramadim oyle kotu oldum ki kuzum o da hissetti annesinin hasta oldugunu emdi emdi uyudu neyse esim banyoya soktu beni aglata aglata soguk suya iki kere, asi yapildiginda fitil vermisti doktor bebegime, ondan bi tam kendime koydum yok oglen 2den gece 10 bucuga kadar.parol ictim. O mu iyi geldi bilmiyorum dustu simdi iyiyim ama İgrenc bisey kafami kaldramadim bide esim geldikten sonra 6 gibi yine krizi tuttu mu benim oglanin mahfolduk esim de o tavirlarindan dolayi ne kadar pisman oldugnu soyledi durdu beni oyle gorunce oglan da demin uyudu..
Ahh ahh memelerimiz neler cekiyooKızlar gece 2.30 dan beri uyanık oğlum, yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Tam uyudu diyorum gözlerini açıyosürekli memede durmak istiyo, göğüslerim gitgide kötü oldu, başlarda bile bukadar acımıyordu bgn emzirirken ağladım o derece yani
kudret narı yağı, lansinoh krem, e vitamin kapsülü sürüyorum banamısın demiyo, gitgide artmaya başladıAhh ahh memelerimiz neler cekiyoocanim biraz hakiki zeytin yagi sur bende kremleri duzenli suremiyorum hic gecmicek gbi geliyo gogus acisi
canım ben bigün rezene içtim, uykudan gözlerimi açamadım, çok fena oldum. sen de uyku yapmıyomu?aktardan alınan canım. süte de gaza da iyi geliyormuş. ben arada çocuğa da verdim günde 2 yemek kaşığını geçmeyecek şekilde. ama dr gaz ilacına düzenli başla etkisini ztn 2 hafta sonra göstermeye başlar diyince vermeyi kestim şu an.
bu arada kızlar 4. günüydü bugün kakasız dr sorun yok dese de burda okuduğum gb popişin yanlara masaj yaptım ıslak mendille silerken kaka yaptı. kabız olmamış. bugun çok süt verdim belki sonunda ztn yapacaktı bnm masajıma denk geldi.
canım bende arada mama veriyorum,bi defada sadece bi göğsümü emziriyorum, diğerini en az 3 saat dinlendiriyorum, biraz iyi oldu gibi.eskisi kadar çok acımıyo çok şükür.kudret narı yağı, lansinoh krem, e vitamin kapsülü sürüyorum banamısın demiyo, gitgide artmaya başladıgöğsümün tamamını kavramıyor, canı isterse ondan oluyo zaten.. Göğsümün yuvarlak kısmında ucu olmayan sivilce gibi bişi çıktı, annem inş çıbana dönmez diyo az dinlensin göğüslerim diye arada mama da vermeye başladım napim
Cumartesi olark hesapladim bnAnneler çok acil yardım !!!
Bebeğim 8 haziranda doğdu. 40 ı ne zaman çıkıyor? nasıl hesaplıyoruz?
Kalkanda kullan canim pede temas edincede kotu oluyo. Insallah duzelir goguslerimiz. Kac saat aralikla emzriyosun bide kac dkkudret narı yağı, lansinoh krem, e vitamin kapsülü sürüyorum banamısın demiyo, gitgide artmaya başladıgöğsümün tamamını kavramıyor, canı isterse ondan oluyo zaten.. Göğsümün yuvarlak kısmında ucu olmayan sivilce gibi bişi çıktı, annem inş çıbana dönmez diyo az dinlensin göğüslerim diye arada mama da vermeye başladım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?