2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy bende kulak cubugu dusunuyodum yapamam artik
Canımm o çocuğun poposunu çatlatan arkadaş yanlış uygulama yapmıştır.ve zaten herzaman yapılacak birşey değil.çocuk artık duramayacak duruma geldiğinde zeytin yağına batırıp hafif dokunuşlar yaparak yapıldığında hiçbir sorun olmaz.bana doktorumda söyledi.o yapan kişi ya tesadüf olmuştur yada dediğim gibi farklı şekilde yapmıştır.benim ilk doğumumda oğlum kabızdı 4 5 gün kakasını yapmıyordu.4 aylık olana kadar bu yöntemle büyüttüm oğlumu 4 aydan sonrada armut suyu vermeye başlatmıştı doktorum.hiçbir sorunda çıkmamıştı.tabi yinede herkesin kendi tercihidir

Ben bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...
Canım sakin olmaya çalış.bizlere.daha çok yük biniyor.bir arkadaşın dediği bizde doğımun ertesi günü evimize.gelince.kavga ettik sesimi çıkarmadım tamam dedim geçtim neymiş yeni doğmuş bebek hiç uyımadan beklicekmişiz nöbet sırası koyalımmış falan filan.
Ki bu akşam boğazı hafif kırmızı olmuş doktora.gittik.hemde iki ayrı ilaç bile vermediler.
Neymiş.bakamıyormuşum üşütmüşüm gece.üstünü örtmemişim.
Sabaha.kadar başında duran benim.bende olabilir dedim.o zaman sen örtüver ben pek beceremiyorım acemiyim.diyorum geçiyorum söylecek.söz bulamıyr.hatta gülüyor.düzeliyor.

Ewet canim su gazlar ne zamn bitecek acaba, kakasinida yapamiyo yawrum

Kizlar kabiz bebegim napmam lazim. Dokror gaz ilaclari werdi ama sanki daha koty oldu

Cnm 2 çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir hemen işe yarıyo benim oğlanda 1 gün boyunca yapamadı kakasını ağlamaktan içi dışina çıktı karnı davul gibi oldu bende icirdim anında yaptı kakasını

Canim merhaba inanma boyle seylere bence opuldugu zaman tahris oluyo mesela bizim kizi ne zaman babasi opse sivilce kayniyo sakallardan ciltleri hassas oldugu icin cok opulmeye gelmiyolar gecmis olsun kuzucuguna
Canim cok sagol bizim baba hassas zaten güzelim hiç öpmez koklar hep ben dayanamıyorum öpüyorum ...bende inanmıyorum aslında hurafeler bunlar diyordum ama çocuğun yüzüde arkadaşlardan hemen sonra kızardı ne düsünecegimi bilemedim yani ...

süt gelmiştirde az gelmiştir herhalde çocuk mahvolurdu yoksa açlıktan

ben de ıkınıp morarınca 2 kere denedim 4. günlerinde ama kabız değil normal kaka yaptı. dün hemşireyede sordum müdahale etme dedi.
bi yandan bez açısından rahat oluyor ama insan dert ediyor hani bunun kakası diye. çok sağlam çiş yapıyor bizimki

Kiyamam ben onun yuzune gecer annesi sen merak etme

Annişler 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor.. 40 Uçurmayı sizler nasıl biliyorsunuz nasıl yaptınız ya da nasıl yapacaksınız düsüncelerinizi yazarmisiniz. ..

Iki gundur yapamiyo yawrum . Az once icirdim bi kasik, insallah ise yarar. Iki kasigi arkaarkayMi werdin?

Çok geçmiş olsun canım benim. Bizim kızda aynı zar zor uyuyor valla uğraşıyoruz işte :)

Selam kizlar, hurafelere inanmayin bence. Öyle saçma sey mi olur. Kimin adetli olup olmadigini nerden biliceksiniz. hastanede hemsireler de var. insanlara adetli olup olmadigini mi sorucaz. Mantik olarak dusunurseniz ne kadar mantiksiz oldugunu anlarsiniz. Bu arada o kumas gibi kangurudan arkadasim kullaniyo. cok rahatmis ama baglama yontemlerini ogrenmek gerek. Evde neden kanguru kullanicaksin ki. Ben elektrikli salincak aldim. cooook rahat. koyuyorum. otomatik sallaniyo. kizim da misil misil uyuyo. elektrikli salincagi tavsiye ederim.

kızlar oğlum uyudumu 2 saat uyuyor arada emzrip bi dern uyku daha yapıyor ama aksam üstü özellkle 2 3 saat üst üste uyumuyor emzryorum ha uyudu ha uyuyacak derken esnyor esnyor dalamıyor bi turlu sonra bidaha basa sar 1 saate emmek istyor süt dah birikmeden....neden uyumaz ki bebişler.böle uzun uyank kalan bebeği olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…