- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.661
Canımm o çocuğun poposunu çatlatan arkadaş yanlış uygulama yapmıştır.ve zaten herzaman yapılacak birşey değil.çocuk artık duramayacak duruma geldiğinde zeytin yağına batırıp hafif dokunuşlar yaparak yapıldığında hiçbir sorun olmaz.bana doktorumda söyledi.o yapan kişi ya tesadüf olmuştur yada dediğim gibi farklı şekilde yapmıştır.benim ilk doğumumda oğlum kabızdı 4 5 gün kakasını yapmıyordu.4 aylık olana kadar bu yöntemle büyüttüm oğlumu 4 aydan sonrada armut suyu vermeye başlatmıştı doktorum.hiçbir sorunda çıkmamıştı.tabi yinede herkesin kendi tercihidirAyy bende kulak cubugu dusunuyodum yapamam artik
Canım sakin olmaya çalış.bizlere.daha çok yük biniyor.bir arkadaşın dediği bizde doğımun ertesi günü evimize.gelince.kavga ettik sesimi çıkarmadım tamam dedim geçtim neymiş yeni doğmuş bebek hiç uyımadan beklicekmişiz nöbet sırası koyalımmış falan filan.Ben bu isi sonunda adliyeye goturucem buyuk ihtimalle kizlar..ya da kafayi yedircek bana , akil hastanesine kapaticaklar...
Ewet canim su gazlar ne zamn bitecek acaba, kakasinida yapamiyo yawrumCanim bak ne guzel emzirmeye baslamissin buda guzel bir gelisme acisina mecbur katlaniyoruz annelik zor zanaatacliktan degil benim kizimda emzik gibi kullaniyo beni sirtim boynum yamuldu resmen benimki gazi geldikce emmek istiyo seninkide gazdan olabilir sabahtir yarim saat oncesine kadar ayaktaydim banyo ysptirdik uyur diyodum ama gene kiprasmaya basladi
Kizlar kabiz bebegim napmam lazim. Dokror gaz ilaclari werdi ama sanki daha koty oldu
canım hametanda kortizon var kullanma demişti benim doktorum, bilgin olsun. Bide bizde de adetliyken 40 ı çıkmamış bebeğe bakılmaz, en bebekken tüm vücudumu yara kaplamış adetli bi yengem beni görmeye geldikten sonra
Bende kullanmicam bikere sürdum ama içime sinmedi yüzünün heryerini kapladı çok üzülüyorum peki nasıl geçmiş senin yaraların çaresi neymiş canım
Canim cok sagol bizim baba hassas zaten güzelim hiç öpmez koklar hep ben dayanamıyorum öpüyorum ...bende inanmıyorum aslında hurafeler bunlar diyordum ama çocuğun yüzüde arkadaşlardan hemen sonra kızardı ne düsünecegimi bilemedim yani ...Canim merhaba inanma boyle seylere bence opuldugu zaman tahris oluyo mesela bizim kizi ne zaman babasi opse sivilce kayniyo sakallardan ciltleri hassas oldugu icin cok opulmeye gelmiyolar gecmis olsun kuzucuguna
ben normal kanguru kullanıyorum sling gb kumaşı bağlayıp denedim dk durmadı.Kızlaar sadece evde kullanmak için kanguru almak istiyorum, rahat ve hafif olması açısından sizce bu tarz kumaş gibi kangurular nasıl? Kullananınız var mı?
süt gelmiştirde az gelmiştir herhalde çocuk mahvolurdu yoksa açlıktanSelam teyzeler 100 küsur sayfa geçmiş birikmiş yavaş yavaş okumaya çalışıyorum. İnşallah herkesler iyidir. Biz bugün 21 günlük olduk. Oglumla sağlığımız iyi çok şükür. İlk 4 gün sütüm yoktu etrafımdakileri dinleyip mama vermedim boş meme emdi yavrum. 6.gün sarılık değeri 16,14 oldu. İki gün yoğun bakımda fototerapi aldı. Sadece emzirmeye gidebildim yanına emmedi,kabus gibi 2 gün geçirdik. 3800 doğmuştu oğlum iki hafta sonraki kilosu 3600 dü. Dün kontrolde 4000 kg geldi,anneyi hiç uyutmuyor. Günde iki saat anca uyuyoruz,sürekli memede. Ama çok şükür o cennet kokusu herşeyi unutturuyorSirriEyvan pofuduk18 @ECD75 @Arifa kızlar inşallah iyisinizdir
ben de ıkınıp morarınca 2 kere denedim 4. günlerinde ama kabız değil normal kaka yaptı. dün hemşireyede sordum müdahale etme dedi.Canımm o çocuğun poposunu çatlatan arkadaş yanlış uygulama yapmıştır.ve zaten herzaman yapılacak birşey değil.çocuk artık duramayacak duruma geldiğinde zeytin yağına batırıp hafif dokunuşlar yaparak yapıldığında hiçbir sorun olmaz.bana doktorumda söyledi.o yapan kişi ya tesadüf olmuştur yada dediğim gibi farklı şekilde yapmıştır.benim ilk doğumumda oğlum kabızdı 4 5 gün kakasını yapmıyordu.4 aylık olana kadar bu yöntemle büyüttüm oğlumu 4 aydan sonrada armut suyu vermeye başlatmıştı doktorum.hiçbir sorunda çıkmamıştı.tabi yinede herkesin kendi tercihidir
Kiyamam ben onun yuzune gecer annesi sen merak etmeCanim cok sagol bizim baba hassas zaten güzelim hiç öpmez koklar hep ben dayanamıyorum öpüyorum ...bende inanmıyorum aslında hurafeler bunlar diyordum ama çocuğun yüzüde arkadaşlardan hemen sonra kızardı ne düsünecegimi bilemedim yani ...
Aynen bizde oyle dusunuyoruz ama kv tarafi cok kalaba bi de gorumcemin cocuklari var ufak cok tedirginim onlarin yaninda olmaktanBi gun kayinvalidemler bigün annemlrr okadar :) kizim cok minik doktor kucaklara vermuin kalabalık ta bulunmayın demisti
Iki gundur yapamiyo yawrum . Az once icirdim bi kasik, insallah ise yarar. Iki kasigi arkaarkayMi werdin?Cnm 2 çay kaşığı hakiki zeytinyağı içir hemen işe yarıyo benim oğlanda 1 gün boyunca yapamadı kakasını ağlamaktan içi dışina çıktı karnı davul gibi oldu bende icirdim anında yaptı kakasını
Çok geçmiş olsun canım benim. Bizim kızda aynı zar zor uyuyor vallaSelam teyzeler 100 küsur sayfa geçmiş birikmiş yavaş yavaş okumaya çalışıyorum. İnşallah herkesler iyidir. Biz bugün 21 günlük olduk. Oglumla sağlığımız iyi çok şükür. İlk 4 gün sütüm yoktu etrafımdakileri dinleyip mama vermedim boş meme emdi yavrum. 6.gün sarılık değeri 16,14 oldu. İki gün yoğun bakımda fototerapi aldı. Sadece emzirmeye gidebildim yanına emmedi,kabus gibi 2 gün geçirdik. 3800 doğmuştu oğlum iki hafta sonraki kilosu 3600 dü. Dün kontrolde 4000 kg geldi,anneyi hiç uyutmuyor. Günde iki saat anca uyuyoruz,sürekli memede. Ama çok şükür o cennet kokusu herşeyi unutturuyorSirriEyvan pofuduk18 @ECD75 @Arifa kızlar inşallah iyisinizdir
ben instagramdan sipariş verdim 30 tl canmKizlar soothie emzik sipars weren war mi kapida odemeli olsun istiyorumda
hesapa havale ettim yalnz kapıda ödeme varmı bilmyorumben instagramdan sipariş verdim 30 tl canm
Kapida odemesi warmiydi canim? Bende instagrama american shopping die bi yerdn werecktmde kapida odemesi ykmusben instagramdan sipariş verdim 30 tl canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?