2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oo farklı bir hesapmis sizlerde nasıl bilmiyorum ama biz yıkama suyuna altın attik o suyla yıkadık. Atınca da 10-20-30-40-60-70 çıkmış gitmiş dedik:)

Benim şu adet bitsin de bi bakalim ne olacak :))
Kızlar merhaba SirriEyvan pofuduk18 çok uzun zaman oldu bakamadım foruma. Nasılsınız? Yavrucuklar nasıllar Tesadüfen adet olduğunu okudum, bende de aynı durum var. Kırk içinde kanama geldi gitti. Kırk bitti halen ara ara kanamam devam ediyor. Doktorum kanaman kesilmezse ara Demişti aramayı unuttum, şimdi ararsam neden daha önce aramadın der diye çekiniyorum sadece anne sütü veriyorum bende. 48 günlük olduk. Sen doktora danıştın mı normal miymiş hemen adet görmemiz? SirriEyvan

Merhaba guzel anneler
pimpirikus canim iyiyiz biz cok sukur gecmis olsun benim oglum da sarilik oldu gecti gitti cok sukur
Simdi buyuyor oglum
Ama uykusuzluktan oluyorum yaa oglumun uyku duzeni cok kotu sabahlari uyumuyor aksam 8den gece 2ye kadar uyuyor ondan sonra az uyuyor yarim saat filan
Kayinvalidem iyi ki burda 1 2 haftaya gidicek nasil yapcam tek basina onu dusunuyorum hic deglse yemegi yapiyordu bebek ve ev isleri bende nasilsa

Kizlar SirriEyvan Anne Mery ben de adet oldum 31. gunumde oncesinde kanamam durmusdu sari akintiydi sabah hafif karin agrisi hissetdim ve adet olmusum ve sadece emziriyorum
Annem onun 40 basi oldugunu soyledi 40a kadar bitermis kimisinde adet devam edermis kimise de 4 5 ay adet gormezmis ne kadar dogru bilmiyorum

canım bende arada mama veriyorum,bi defada sadece bi göğsümü emziriyorum, diğerini en az 3 saat dinlendiriyorum, biraz iyi oldu gibi.eskisi kadar çok acımıyo çok şükür.
günde 1 yada 2 kere mama vercem artık canım napim göğüslerimin dinlenmesi lazım

Kalkanda kullan canim pede temas edincede kotu oluyo. Insallah duzelir goguslerimiz. Kac saat aralikla emzriyosun bide kac dk
onu da kullanıyorum başından beri canım genelde 2 saatte bir, ama huzursuz olursa yarım saatte bir felan istiyo ama ona göğüslerim dayanmıyo genelde 10-15 dk emiyo. Bide şunu farkettim benim sol göğsümde sütüm azalmış

Ay ne guzel herkesin 40 i yavas yavas cikiyo:) ve herkesin bebegi anlasmis gibi daha as uyumaya, daha cok emmeye baslamis:) cunku hepsinin gaz sorunu var hanimlar:) bizimki de meme de uyumak istiyor ama 10 dk emdikten sonra kivraniyor garibim.nasil uyutacagimi sasiriyorum.emmeyince cildiriyor.ben de biraz emzir ip biraz salliyorum.5 6 denemeden sonra yorulup uyuyor:)

Evet bebekler büyüyor çok şükür. Yalnız bizde buyuklerin dediğine göre 40. gün yapılır banyo. O yüzden 7 haziran doğumlu bir bebegin 40i bugün cikar. Tabi bizim buyuklere göre. Sizinkiler nasildir bilemem.

Kizlar genelde ayni sorunlar hepimizde.. Gogus acisi, gaz, uyku.. 2. Ayda gecer insallah sorinlar...

Bizde erkek bebekler 39. Gunde yapilir 40 banyosu.
40 tas toplanir, altinls beraber suyuna konur. O suyla banyo yaptirilir. Birde pirinc koyan duymustum.

Kızlar geceleyin bebeklerini kaç saat aralıkla emziriyosunuz. Gündüz gibi mi yoksa daha çok mu ara weriyosunuz. Doktora bunu sormayı unuttum :/

Sutunun tadina baksana cnm bi . aynimi ikiside. Arkadasima olmustu nedense biri eksimis suy kanali tikanmisti

Benimde sağ taraf napıcaz peki elimle sıkıyorum süt geliyo pompayla saģıyorum hiç ćıkmıyo nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…