- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.801
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş. okurken benim de içim fena olduKızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo
Ben aldim canim yapiyorum arada ama cok faydasi oldu diyememm kokusu yogun insan tedirginde oluyoKizlar bu gaz hepimizin ortak sorunu kuzularimiz ikina ikina bir hal oluyo bizimde gece gunduz birbirine girdi esim hortlak gibisin diyo ben bugun bebek cayi verdim sanki biraz rahatladi birde elma yagi oluyomus aktarda karnina masaj yapiliyomus onu alip deniycem
Kızlar bana bi akıl verinsanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba kafayı buna taktım bu akşam.
Bi de emzik almadığı gibi biberon da alnıyor bizim kız. Geçen sağmıştım yolculuk yapıcaz diye. İçiremedim. Azcık içti öğürdü hemen. Uykuya da dalamıyor. İç çekiyor sanki zor nefes alıyor gibi şimdi de.
Canım yetmediğini düşünüyorsam mama yapıp kaşıkla vermeyi dene. Benimki bazen abartmıyorum 4 saat aralıksız bir onu bir onu emiyor en son süt olmuyor artık mama yapıyorum çok aglayinca 10 cc 20 cc yiyip bırakıyor. Dr browns biberon aldım onu emmiyor e bebekten basit bir tane aldım küçücük onunla emiyor. Birde benimki obur biraz,yaren hanım nasıllar büyüdü mü?Kızlar bana bi akıl verinsanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba kafayı buna taktım bu akşam.
Bi de emzik almadığı gibi biberon da alnıyor bizim kız. Geçen sağmıştım yolculuk yapıcaz diye. İçiremedim. Azcık içti öğürdü hemen. Uykuya da dalamıyor. İç çekiyor sanki zor nefes alıyor gibi şimdi de.
Canm bnm.yha cookk cookk gecmis olsun .. kiyamam ha bebisine ve sana .. Allh korumus sukur gene .. Rabbm korusun yavrularmizi buyuk küçük. kazalardan belalardanKızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo
Canim benimki de dun hic yapmadi, hic ama dusun catir catir 4-5 defa dolduran bebek hic yapmadi bi damla bile yoktu, aksam rezene icirdim 2-3 kasik sabah yapmisti bide uyandi hala ikinmaya devam etti gaz da cikardi bol bol gece de rahati ki doldurdu bezini. Rezenenin boyle bi etkisi varmis internetten okudum.
Çok teşekkür ederim kızlar bende hep bundan korkuyodum ki başıma geldi burnu biraz daha iyi ama yinede morluk var bunada şükür daha kötüsü olmadı esimde çok kötü durumda aklımdan çıkmıyo gözümün önünden gitmiyo atlamıyorum bu durumu diyo çok etkilendi oda inşallah bidaha olmaz böyle bise ama şunu anladım evlat bambaska biseymis ne ana babaya ne eşe benziyo Allah kimseye evladının acısını göstermesin rabbim yavrularımızi korusun
Yapma depresyon falan bebegini dusun lutfen.. Onun sana ihtiyaci var.. Senin de ona.. İnsaAllah artik evlendiklerini, ailelerinin biz oldugumuzu , onceliklerinin biz oldugumuzu fark ederler onlar da..Sanki benim hayatimi anlatiyosun cok benziyor yasadiklarin bana.. Depresyondayim artik..
Kızlar bana bi akıl verinsanki sütüm yetmiyormuş gibi geliyor kızım emzirdikten sonra bile ellerini emiyor hemde iştahla bi göğsüm zaten epey azalmıştı, diğeri de yetemiyor mu acaba kafayı buna taktım bu akşam.
benim bebeğimde öyle çörekotunu çekip üzerine zeytinyağı döküp biraz bekliyorsun, sonra o yağdan bebeğe biraz yalatıyorsun hem güzel uyuyor hem gazını alıyor, kendin de çörekotu çiğne diyorlar, ben yapıyorum faydasını gördümKızlaaar bebeğim uyuyamıyor kakasını yapamadığından sürekli sıkıntıda ıkınıp kendini uyandırıyor uykudundan bir buçuk gün oldu daha erken endişelenmek için biliyorum ama ağlıyor uyumuyor var mı bi çare? Rezene mi içirsem kimyonlu çaylardan bahsetmişsiniz onu mu denesem? Bu arada bayramınızı da kutluyorum sizi ve güzel bebeklerinizi öpüyorum..
allah korumuş canından can gitmiştir, okurken bile içim cız etti. umarım biraz önce geçer ağrısıÇok teşekkür ederim kızlar bende hep bundan korkuyodum ki başıma geldi burnu biraz daha iyi ama yinede morluk var bunada şükür daha kötüsü olmadı esimde çok kötü durumda aklımdan çıkmıyo gözümün önünden gitmiyo atlamıyorum bu durumu diyo çok etkilendi oda inşallah bidaha olmaz böyle bise ama şunu anladım evlat bambaska biseymis ne ana babaya ne eşe benziyo Allah kimseye evladının acısını göstermesin rabbim yavrularımızi korusun
Bebegin ne kadarlik canim?Biz bugün kalça ultrasonunu çektirdik sonuçlar iyiydi ama bu hafta kilo almamış :-( nasıl oluyor anlamiyorum geçen hafta 400 gr almıştı aylık kontrolundede sadece 400 gr almıştı bu hafta yine bakılacak bu zamana kadar 800 gr çok az dedi Dr .yüzündekinler alerjiymis bununla da ilgisi olabilir dedi bu hafta yine depresyon dayım :-( :-( :-(
Bnm bugun 1. Ayimdi cektirdik 160 liraymis şok oldukKalca ultrasonu icin nzman gidilecek kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?