- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.801
çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inş. okurken benim de içim fena olduKızla dün çok kötü bise oldu esimle yemege gittik aksam kalktık arabaya doğru gidiyoduk anakucağını esim taşıyodu birden döndü anakucağı oģlum yüzüstü yere düştü burnu şisti morardı acile kostuk hemen kafa burun filmi cekildi çok sükür biseyi yok sadece burnu morardı ve nefes alamadı hastaneye gidene kadar benimde ömrümden ömür gitti ağlamaktan bi hal oldum öyle görünce kriz gecirdim resmen 1 saat hastane kaldık sonra eve geldik sabaha kadar başını bekledik hiç unutmam o anları canımdan can gitti resmen Allahım bütüm bebekleri korusun sizlerde dikkat edin kızlar sağlam anakucağı birden döndü o kadar dikkat ediyoduk sürekli kontrol ediyoduk ama olacağı varmış bunada sukur biseyi yok agrısı var belliki ıhh ıhh diye inliyor yavrum içim parçalanıyo

ben de evde dolanırken bile sürekli şuraya takılsam buraya düşer, şuraya kafası çarpar mı vs vs die sürekli istemeden riskleri hesaplıyorum. aşırı algılarımız açılıyor sanırım. umarım hiçbirimiz böyle kazalar yaşamayız.