myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.761
Canim elindeki urune bagli sanirim. Yenidogan destekli olanlar var, kumastan olanlar var babysling diye, aman bissuru cesidi var, Ben de dusunuyodum ne zaman kullanilir acaba rahatsiz olur mu cocuk bi yerine bisey olur mu diye, bi kere kullandim iki gun once benim oglan bayyildi resmen fosur fosur uyudu icinde. Bundan sonra kriz anlarimizda alip cikicam kapinin onuneKizlar kanguru nezaman kullanilir?
Aa iyiymiş ben daha almadım canım bakıyorum hangisinden alsam diye chicconunki iyi gbi duruyoduCanim elindeki urune bagli sanirim. Yenidogan destekli olanlar var, kumastan olanlar var babysling diye, aman bissuru cesidi var, Ben de dusunuyodum ne zaman kullanilir acaba rahatsiz olur mu cocuk bi yerine bisey olur mu diye, bi kere kullandim iki gun once benim oglan bayyildi resmen fosur fosur uyudu icinde. Bundan sonra kriz anlarimizda alip cikicam kapinin onune
Ablamın bebeğide kolik ewi supururken bile çocuk kanguru duruyo baya ise yariyomus canimCanim elindeki urune bagli sanirim. Yenidogan destekli olanlar var, kumastan olanlar var babysling diye, aman bissuru cesidi var, Ben de dusunuyodum ne zaman kullanilir acaba rahatsiz olur mu cocuk bi yerine bisey olur mu diye, bi kere kullandim iki gun once benim oglan bayyildi resmen fosur fosur uyudu icinde. Bundan sonra kriz anlarimizda alip cikicam kapinin onune
canım îlk günlerdeki gibi aynı, annem de benim sütüm korumazdı bana çekmişsin dediCanım annemin dediğine göre kırk içinde artarmış, azalırmış, kesilip tekrar başlarmış, tekrar başlayınca kırkımız daha bitmediği için lohusa kanaması sayılıyo.
canım uykusuz anneler diye bi site var, incele istersen. İlk 3 ay uyku eğitimi önerilmiyomuşAnneler Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz bana bi akrabam bu düzeni öneriyor çocuğu odasına yatiriyorsun aglarken yorulur uyuyormuş 3 4 günde en fazla 1 haftada ogreniyormus ama ben ağlamasına 1 dakika bile dayanamiyorum bide bişey olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı bu konuda ...benim kız şimdide eve kurduğum eski usul besiğe alıştı ancak onun içinde sallanarak uyuyor..
Anneler Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz bana bi akrabam bu düzeni öneriyor çocuğu odasına yatiriyorsun aglarken yorulur uyuyormuş 3 4 günde en fazla 1 haftada ogreniyormus ama ben ağlamasına 1 dakika bile dayanamiyorum bide bişey olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı bu konuda ...benim kız şimdide eve kurduğum eski usul besiğe alıştı ancak onun içinde sallanarak uyuyor..
vanda kime gidiyosunuz tubiser hanım bizde vanda ikamet ediyoruz eşimin işi nedeniyle bizde çoçuk istiyoruz iki yıldır ben hiç bir doktoru burda beyenemedim çok yoğunlar hep hiç yalnız kalamıyorum doktorumla fazlabir ilgi yok hastalara karşı şuan lokman hekimde Öznur polat hanıma gidiyorum siz kime gidiyodunuzKızlar biliyorum herkes keyfi sezeryana karsi. Durumumu anlatayım. Bitlis in bir ilçesinde öğretmenim. Bulunduğum ilçede kadim doğum doktoru yok. En yakin ilcede de doktor haftada iki gün var. Ben kontrollere 2.5 saat uzaklıkta van a gidiyorm. Yani sancim olduğunda, suyum geldiğinde ya van a gitcem ya da buradaki ebelere birakcam kendimi... Bu yüzden vanda doğum yapmak istiyorum. Hastane çok iyi, doktorum çok iyi. Normal doğumda yetisememe ihtimalim çok yuksek. Esim polis bazen geceleri yalnizim. Doguma yakin annem gelecek 3 ay yanimda kalacak.Günü belli olsun sezeryan olsun diyorum. Zaten daha dönmedi oğlum... Durumum boyle. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ayyy bizde kolik krizleri geldiginde esim battaniyede sallamaya alistirdi, gunduz gelirse kriz napicam yalniz basima bilmiyom. Gerci bu hafta ici kargoda, anakucagimiz geliyo bizim de. Bakalim anakucagini sevicek mi benim oglan..Anneler Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz bana bi akrabam bu düzeni öneriyor çocuğu odasına yatiriyorsun aglarken yorulur uyuyormuş 3 4 günde en fazla 1 haftada ogreniyormus ama ben ağlamasına 1 dakika bile dayanamiyorum bide bişey olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı bu konuda ...benim kız şimdide eve kurduğum eski usul besiğe alıştı ancak onun içinde sallanarak uyuyor..
Aa iyiymiş ben daha almadım canım bakıyorum hangisinden alsam diye chicconunki iyi gbi duruyodu
Evet ilk basta durmadi ama sonra bakindi falan etrafa rahatladi ya disardayiz diye ya da iyi hissetti bilmiyorum. Ama bana iyi geldigi kesinAblamın bebeğide kolik ewi supururken bile çocuk kanguru duruyo baya ise yariyomus canim
canım ben 1 -2 çay kaşığı veriyorum, direk rezene deil de rezeneli kimyonlu humana çayPeki kizlar ne kadar rezene veriyosunuz bebislere? Ya da veriyo musunuz? Benim kuzenim hemsire, ben iciyorum rezeneyi dedim ona, o da bebege de icirebilirsin dedi. Ama ne kadar icireyim agir gelmesin? Bende deli gibi uyku yapiyo da..
Kullaniyorum da bi kere koydum iste sevdi o da tabi destek koydum ben henuz kucuk oldugu icin, civilden takim almistik bebek tasima cantasi, bebek camtasi bi de kanguru model nedir bilmiyorum canim. Daha cok yalniz da olsam hastaneye falan giderken , disari cikarken o bebek tasima cantasiyla cikiyoruz hani oluyo ya sepet gibicanım ben 1 -2 çay kaşığı veriyorum, direk rezene deil de rezeneli kimyonlu humana çay
Peki sen kanguru kullanıyomusun? Memnunmusun ve hangi model
büyük konuşmayayım ama kıyamam ben. çok daralıyorum bazen ama ağlamasına katlanmak daha zor. sussun iyi olsun ben yorulsamda sıkıntı yaşamasın istiyorum. tabi bayram iyi oldu adam bayağı ilgileniyor. işbaşı yapınca birden çok zorlanacağım bu kdr rahata alıştıktan sonraAnneler Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz bana bi akrabam bu düzeni öneriyor çocuğu odasına yatiriyorsun aglarken yorulur uyuyormuş 3 4 günde en fazla 1 haftada ogreniyormus ama ben ağlamasına 1 dakika bile dayanamiyorum bide bişey olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı bu konuda ...benim kız şimdide eve kurduğum eski usul besiğe alıştı ancak onun içinde sallanarak uyuyor..
modele göre değişir. brn neredeyse doğduğundan beri kullanıyorumKizlar kanguru nezaman kullanilir?
Bana doktor iki kaşık demişti canım. Sen içerken iki kaşık da ona ver demişti.Peki kizlar ne kadar rezene veriyosunuz bebislere? Ya da veriyo musunuz? Benim kuzenim hemsire, ben iciyorum rezeneyi dedim ona, o da bebege de icirebilirsin dedi. Ama ne kadar icireyim agir gelmesin? Bende deli gibi uyku yapiyo da..
Hangi modelden canım. Bende görmüştüm hamileyken yenidoğan bebekleri takip gezdiriyolardi.modele göre değişir. brn neredeyse doğduğundan beri kullanıyorum
Araştırma içerisindeyim canım :) benim ablamda hemsire oda yenidogdugunda 2 kaşık veriyordu şimdi 3 aylık 40cc veriyomusAyyy bizde kolik krizleri geldiginde esim battaniyede sallamaya alistirdi, gunduz gelirse kriz napicam yalniz basima bilmiyom. Gerci bu hafta ici kargoda, anakucagimiz geliyo bizim de. Bakalim anakucagini sevicek mi benim oglan..
En kullanisli olani arastirip ihtiyaclarina cevap vereni bulursun umarim canim.
Evet ilk basta durmadi ama sonra bakindi falan etrafa rahatladi ya disardayiz diye ya da iyi hissetti bilmiyorum. Ama bana iyi geldigi kesin
boba 4g cnmHangi modelden canım. Bende görmüştüm hamileyken yenidoğan bebekleri takip gezdiriyolardi.
Bi bakıcam canım fırsat bulursam teşekkürlerboba 4g cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?