2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar kanguru nezaman kullanilir?
Canim elindeki urune bagli sanirim. Yenidogan destekli olanlar var, kumastan olanlar var babysling diye, aman bissuru cesidi var, Ben de dusunuyodum ne zaman kullanilir acaba rahatsiz olur mu cocuk bi yerine bisey olur mu diye, bi kere kullandim iki gun once benim oglan bayyildi resmen fosur fosur uyudu icinde. Bundan sonra kriz anlarimizda alip cikicam kapinin onune

Aa iyiymiş ben daha almadım canım bakıyorum hangisinden alsam diye chicconunki iyi gbi duruyodu

Ablamın bebeğide kolik ewi supururken bile çocuk kanguru duruyo baya ise yariyomus canim

Canım annemin dediğine göre kırk içinde artarmış, azalırmış, kesilip tekrar başlarmış, tekrar başlayınca kırkımız daha bitmediği için lohusa kanaması sayılıyo.
canım îlk günlerdeki gibi aynı, annem de benim sütüm korumazdı bana çekmişsin dedi

canım uykusuz anneler diye bi site var, incele istersen. İlk 3 ay uyku eğitimi önerilmiyomuş

Cnm bizde de sallanan ana kucağindan var oglum onda sallanmaya alısti hep onu istiyo uyurken gittigimiz yere götürüyoruz bebislerimiz daha cok kucuk egitimden anlamazlar daha hem o kadar cok aglaması iyi degil fıtık olur allah korusun zamanla kendi kendine düzelir

vanda kime gidiyosunuz tubiser hanım bizde vanda ikamet ediyoruz eşimin işi nedeniyle bizde çoçuk istiyoruz iki yıldır ben hiç bir doktoru burda beyenemedim çok yoğunlar hep hiç yalnız kalamıyorum doktorumla fazlabir ilgi yok hastalara karşı şuan lokman hekimde Öznur polat hanıma gidiyorum siz kime gidiyodunuz

arkadaşlar çiğ sarmısak yutacam boğazım iltihaplandı antibiyotik kullanmak istemiyorum..gaz yapar deniliyor ama bu ağrıyı çekemem bebeğede bulaşmaz inş..

Peki kizlar ne kadar rezene veriyosunuz bebislere? Ya da veriyo musunuz? Benim kuzenim hemsire, ben iciyorum rezeneyi dedim ona, o da bebege de icirebilirsin dedi. Ama ne kadar icireyim agir gelmesin? Bende deli gibi uyku yapiyo da..

Ayyy bizde kolik krizleri geldiginde esim battaniyede sallamaya alistirdi, gunduz gelirse kriz napicam yalniz basima bilmiyom. Gerci bu hafta ici kargoda, anakucagimiz geliyo bizim de. Bakalim anakucagini sevicek mi benim oglan..
Aa iyiymiş ben daha almadım canım bakıyorum hangisinden alsam diye chicconunki iyi gbi duruyodu

En kullanisli olani arastirip ihtiyaclarina cevap vereni bulursun umarim canim.
Ablamın bebeğide kolik ewi supururken bile çocuk kanguru duruyo baya ise yariyomus canim
Evet ilk basta durmadi ama sonra bakindi falan etrafa rahatladi ya disardayiz diye ya da iyi hissetti bilmiyorum. Ama bana iyi geldigi kesin

Peki kizlar ne kadar rezene veriyosunuz bebislere? Ya da veriyo musunuz? Benim kuzenim hemsire, ben iciyorum rezeneyi dedim ona, o da bebege de icirebilirsin dedi. Ama ne kadar icireyim agir gelmesin? Bende deli gibi uyku yapiyo da..
canım ben 1 -2 çay kaşığı veriyorum, direk rezene deil de rezeneli kimyonlu humana çay
Peki sen kanguru kullanıyomusun? Memnunmusun ve hangi model

Bizim doktor kanguruyu ne marka olur sa olsun 6 aydan sonra dedi.Doktorlara sormaktq fayda var bence kızlar.Biz d alacaktık vazgeçtik.KUndak sorduk yapabilir miyiz diye yarım kundak iyi dedi yani ayaklar serbest elleri sadece .bu şekil kundak hem gaz.çıkarmasına da faydalı dedi eller göbekte bağlı elleri haereket ettirdikçe masaj etkisi yapıyormuş.

canım ben 1 -2 çay kaşığı veriyorum, direk rezene deil de rezeneli kimyonlu humana çay
Peki sen kanguru kullanıyomusun? Memnunmusun ve hangi model
Kullaniyorum da bi kere koydum iste sevdi o da tabi destek koydum ben henuz kucuk oldugu icin, civilden takim almistik bebek tasima cantasi, bebek camtasi bi de kanguru model nedir bilmiyorum canim. Daha cok yalniz da olsam hastaneye falan giderken , disari cikarken o bebek tasima cantasiyla cikiyoruz hani oluyo ya sepet gibi

büyük konuşmayayım ama kıyamam ben. çok daralıyorum bazen ama ağlamasına katlanmak daha zor. sussun iyi olsun ben yorulsamda sıkıntı yaşamasın istiyorum. tabi bayram iyi oldu adam bayağı ilgileniyor. işbaşı yapınca birden çok zorlanacağım bu kdr rahata alıştıktan sonra

Bana doktor iki kaşık demişti canım. Sen içerken iki kaşık da ona ver demişti.

Araştırma içerisindeyim canım :) benim ablamda hemsire oda yenidogdugunda 2 kaşık veriyordu şimdi 3 aylık 40cc veriyomus

Bebegin 40ını cikarmakla ilgili neler yaptiniz kizlar ya da yapicaksiniz? Kaynanam bebegi yikiycagin suya altin koy igne koy makarna suzgeciyle suzuo kafasindan oyle dok gibi seyler diyip duruyo. Annem de ne gerek var oyle seylere oku bi guzel yikarken yeter gerisi batil inanc diyo. Bi de kirk ucurmak varmis yok efendim bebegimin babanesine gidicekmisiz de sogan alcakmisim onu yiycekmisim off. Normalde hic gitmek istemiyorum bilen biliyo sebebini, bi de ilk gun zaten ordaydik zirt pirt sart mi yaa of bunlarla ilgili dusunceniz nedir kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…