2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim ancak cevap verebiliyorum...
adet olmak normalmis tatlim, yani olanlar varmış..benim adetten sonra bir daha olmadı kanama..ilişki de oldu kanama vs.yok..
sen sormussundur gerçi doktoruna tatlim..

kizce de iyi sukur büyüyor günden güne:*

Kızlar bizimde 2 gün önce aşımız vardi bugün 36 günlük olduk 2600 kilosu 46.5 boyuydu doğdunda simdi 3585 olduk boyumuzda 50 cm oldu yani normal bi bebek ebatlarına geldik :)kızlar ben arada mama takviyesi de yapıyorum gece yatarken aptamil kullanıyoduk bitti o simdi sma aldık onu kullanıcaz iyi oldugunu duymustum sizlerden kullanan varmı memnunmusunuz kabız yapıyo mu aptamilde kabız gaz sorunumuz olmadı mamayı degisince olur mu ki

canım loğusa kanaman 20 günlükken mi kesildi yani?
peki kesilince gusül alıp namaza falan başladın mı?
Oy Coo geç cevap verebiliyorum..tatlim 20si civarı kanama kesildi ama sarıakintim devam etmişti 35.güne kadar ondan iki gün sonra da adet oldum..o ara namaz kıldım..

Canim masallah pasaya iyi bakmissin annesi :) ben sma kullaniyorum. Kabiz oldu baya bi ama zeytinyagi koyuyorum mamanin icine. Simdi Allah a sukur olmuyo. Sma cok iyi diye duydum bi cok kisiden eczaneden 37 ye almistik catrefoursada 27 tl haberin olsun 400 gr . Eczanelere insan sikistiginda kosuyo onlarda kaziklamaya adam ariyolar gece kac cc veriyosun bide kac saat aralikla canim? Sut nekdr almalilr acaba annesutu gunluk olarak

Cnm 90 cc yapıyorum zaten mamanın üstünde de o ölçekte yapın diyo çok açsa içiyo hepsini bazen 60 cc ile doyuyo gece 1 kere veriyorum öglende 1 kere doymazsa emzirdikten sonra 30 cc kadar veriyorum her iatediginde emziriyorum onu hesaplayamıyorum iste

Benim gogusum yine kotulesti emzirmeye basladim yine cok kotu oldu bugun sagdim birinden 30 birinden 50cikti. Bana az gbi geldi cocugumda doymuyodur bununla

Benim gogusum yine kotulesti emzirmeye basladim yine cok kotu oldu bugun sagdim birinden 30 birinden 50cikti. Bana az gbi geldi cocugumda doymuyodur bununla

Yani toplamda 80 cc çıkıyo çok iyi niye doymasın daha mideleri kücük doyar onunla merak etme yinede emzirmeye çalış dayanbildigin yere kadar arkasından sağdıgın sütü ver yada mama ver

mrb arkadadaşlar..bizim gibi her emdiğini kusan var mı acaba
yarın dr.a gidecez belki reflü den olabilir..
bn de de reflü var hamilelikteki hala devam ediyor şuan ilaç kullanıyorum...
iştahsızlık yüzünden hem kilo kaybettim hemde sütüm azalmaya başladı..
vitamin ilacı kullanacam artık..sizler kullanıyor musunuz?

Canim benim benegimdede reflu war hep kusuyo. Bi gun bi saatte 6 kere kustu burnundan agzindan geliyo doktra gttik kusmugun rengi yesil olmadkca sorun yok dedi. Bende pek vitaminli seyler yemiyorum yemk yapmaya waktim bile olmuyo hazr pratik seyler hazrliyorz haliyle sutumunde kaliteli olmadigini dusunuyorm buyuzden omega-3kullanyrm sutten bebegede geciyomus.baskada bsy yapmiyrm canim

Yani toplamda 80 cc çıkıyo çok iyi niye doymasın daha mideleri kücük doyar onunla merak etme yinede emzirmeye çalış dayanbildigin yere kadar arkasından sağdıgın sütü ver yada mama ver
Oyle yapmaya calisim. Hala biberon korkusu war. Canim gogusumun halini bi gorsen doktor bile gorunce sasirdi agriya raziyimda daha kotu olursa busefer sagma makinasida kullandirmiyolar. Basta kullandirmadilar bana oyle zorki elle sagmak. Allah a hamdolsun yinede . Sen hangi biberonu kullanyodin cnm

Catlicak artik gazdan gece boyunca mahfolduk yaa. Sab simplex ne zaman etki eder acaba

Catlicak artik gazdan gece boyunca mahfolduk yaa. Sab simplex ne zaman etki eder acaba
benim bebeğimde gazlı biz biogaia kullanıyoruz bende rezene ve kimyon kaynatıp içiyorum sabah akşam bence dene sen de ya da belkide yapıyorsundur az da olsa rahatlama oluyor

inşallah canım. Benimkide bikaç saniye de olsa tutuyo bazen sonra tükürüyo, bende yılmayım belki alır.. Bu gece göğsüm ağzındayken okadar ıkındı ki acıdan ölcem sandım

biz sma kullanıyoruz, içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı ekliyorum. Ama günde sadece bi kere yap koyuyorum çok aşırı olmasın die. Mamayı gece veriyodum sadece bu arada bi kere de gündüz vermeye başladım, göğsüm dinlensin die veriyorum
Bide kızlar top kimyon yutuyorum diyen vardı, dün bi aktar onu direk yutmanın bi faydası olmadığını söyledi. 3-4 dk kaynar suda demleyip suyunu içecekmişiz.. Hem gazı alırmış hem de sütü artırırmış, bilginize

benim bebeğimde gazlı biz biogaia kullanıyoruz bende rezene ve kimyon kaynatıp içiyorum sabah akşam bence dene sen de ya da belkide yapıyorsundur az da olsa rahatlama oluyor

Hic bir sey kar etmiyor o gaz cikana kadar cocuk catliyor resmen metsil sab simplex nurse rezene kimyon armut suyu sac kurutma makinesi adacayi yagi masaj hic biri dun gece daat 10 dan sabah 7 ye kadar kivrandi kizardi morardi ikiye ayrildi yavrum sinirlerim alt ust oldu biraz sarstim kuzumu artik sertce pispisladim sonra uzuntumden kahroldum . dislerimi siktim sabaha kadar sinir uzuntu uykusuzluk ... Simdi uyuyor inleyerek uykuya yenik dustu gazi gecmedi...

Çok gecmis olsun cnm bi türlü gećmedi ya insallah en kısa zamanda düzelir ben aventin biberonunu kullanıyorum cnm sağma makinasında var zaten anne memesine benziyo onun için beni hiç bırakmadı onu da geripsemiyo hiç

Kızlar 3 gün sonra kırkımız çıkacak ama hala kanamam devam ediyor çok yoğun degil ama yinede geliyo yani adet olsam bilirdim uzun sürmedi mi acaba ne zaman tam kesilir

canım omnivit herb babby diye bi damla verdi doktorumuz. içinde sadece yağlar var. benim kız büyük insanlar gibi patır patır gazını çıkrmaya başladı düzenli verince. o veya zinco diye bi damla öneriyolar ikisinin de içeriğine baktım hemen hemen aynı. sadece oranları değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…