- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.901
Canim ancak cevap verebiliyorum...Kızlar merhabaSirriEyvan @pofuduk18 çok uzun zaman oldu bakamadım foruma. Nasılsınız? Yavrucuklar nasıllar Tesadüfen adet olduğunu okudum, bende de aynı durum var. Kırk içinde kanama geldi gitti. Kırk bitti halen ara ara kanamam devam ediyor. Doktorum kanaman kesilmezse ara Demişti aramayı unuttum, şimdi ararsam neden daha önce aramadın der diye çekiniyorum sadece anne sütü veriyorum bende. 48 günlük olduk. Sen doktora danıştın mı normal miymiş hemen adet görmemiz? SirriEyvan
Oy Coo geç cevap verebiliyorum..tatlim 20si civarı kanama kesildi ama sarıakintim devam etmişti 35.güne kadar ondan iki gün sonra da adet oldum..o ara namaz kıldım..canım loğusa kanaman 20 günlükken mi kesildi yani?
peki kesilince gusül alıp namaza falan başladın mı?
Canim masallah pasaya iyi bakmissin annesi :) ben sma kullaniyorum. Kabiz oldu baya bi ama zeytinyagi koyuyorum mamanin icine. Simdi Allah a sukur olmuyo. Sma cok iyi diye duydum bi cok kisiden eczaneden 37 ye almistik catrefoursada 27 tl haberin olsun 400 gr . Eczanelere insan sikistiginda kosuyo onlarda kaziklamaya adam ariyolarKızlar bizimde 2 gün önce aşımız vardi bugün 36 günlük olduk 2600 kilosu 46.5 boyuydu doğdunda simdi 3585 olduk boyumuzda 50 cm oldu yani normal bi bebek ebatlarına geldik :)kızlar ben arada mama takviyesi de yapıyorum gece yatarken aptamil kullanıyoduk bitti o simdi sma aldık onu kullanıcaz iyi oldugunu duymustum sizlerden kullanan varmı memnunmusunuz kabız yapıyo mu aptamilde kabız gaz sorunumuz olmadı mamayı degisince olur mu ki
Bende merak ediyorum canim hic ugramaz oldu buralara umarim ters bsy yoktur@Nehir Baran hiç görünmüyo buralarda uğramaz oldu haberi olan varmı merak ettim
Canim masallah pasaya iyi bakmissin annesi :) ben sma kullaniyorum. Kabiz oldu baya bi ama zeytinyagi koyuyorum mamanin icine. Simdi Allah a sukur olmuyo. Sma cok iyi diye duydum bi cok kisiden eczaneden 37 ye almistik catrefoursada 27 tl haberin olsun 400 gr . Eczanelere insan sikistiginda kosuyo onlarda kaziklamaya adam ariyolargece kac cc veriyosun bide kac saat aralikla canim? Sut nekdr almalilr acaba annesutu gunluk olarak
Benim gogusum yine kotulesti emzirmeye basladim yine cok kotu olduCnm 90 cc yapıyorum zaten mamanın üstünde de o ölçekte yapın diyo çok açsa içiyo hepsini bazen 60 cc ile doyuyo gece 1 kere veriyorum öglende 1 kere doymazsa emzirdikten sonra 30 cc kadar veriyorum her iatediginde emziriyorum onu hesaplayamıyorum iste
Benim gogusum yine kotulesti emzirmeye basladim yine cok kotu oldubugun sagdim birinden 30 birinden 50cikti. Bana az gbi geldi cocugumda doymuyodur bununla
Canim benim benegimdede reflu war hep kusuyo. Bi gun bi saatte 6 kere kustu burnundan agzindan geliyo doktra gttik kusmugun rengi yesil olmadkca sorun yok dedi. Bende pek vitaminli seyler yemiyorum yemk yapmaya waktim bile olmuyo hazr pratik seyler hazrliyorz haliyle sutumunde kaliteli olmadigini dusunuyorm buyuzden omega-3kullanyrm sutten bebegede geciyomus.baskada bsy yapmiyrm canimmrb arkadadaşlar..bizim gibi her emdiğini kusan var mı acaba
yarın dr.a gidecez belki reflü den olabilir..
bn de de reflü var hamilelikteki hala devam ediyor şuan ilaç kullanıyorum...
iştahsızlık yüzünden hem kilo kaybettim hemde sütüm azalmaya başladı..
vitamin ilacı kullanacam artık..sizler kullanıyor musunuz?
Oyle yapmaya calisim. Hala biberon korkusu war. Canim gogusumun halini bi gorsen doktor bile gorunce sasirdiYani toplamda 80 cc çıkıyo çok iyi niye doymasın daha mideleri kücük doyar onunla merak etme yinede emzirmeye çalış dayanbildigin yere kadar arkasından sağdıgın sütü ver yada mama ver
benim bebeğimde gazlı biz biogaia kullanıyoruz bende rezene ve kimyon kaynatıp içiyorum sabah akşam bence dene sen de ya da belkide yapıyorsundur az da olsa rahatlama oluyorCatlicak artik gazdan gece boyunca mahfolduk yaa. Sab simplex ne zaman etki eder acaba
inşallah canım. Benimkide bikaç saniye de olsa tutuyo bazen sonra tükürüyo, bende yılmayım belki alır.. Bu gece göğsüm ağzındayken okadar ıkındı ki acıdan ölcem sandımCanim bence zaman... Bak benimki asla almıyordu ağzına...
Sürekli oguruyordu.. daha küçük olduğu için almadı diye düşünüyorum.. yani şimdi aldığı için.. bugun 3.gün çok yeni tuttu daha emzigi.. yani 45 günlükmus tuttuğunda..
nukunki vardı evde o kadar uğraşmıştim yok tutmuyordu önceden şimdi aynı emzikle uğraştım 3 gün önce tam pes etmisken ben tuttu..
sallarken habire ağzına tiktim..
ogurdukce verdim en sonunda tuttu... O gün gece de uyuturken verdim ertesi gün dışarı çıkarken de...elbette sıkılınca atıyor ama uyuturken çok işime yaradı benimki de göğüsten inmezdi..:)
Dün aventin emzigi geldi.. free flowdu galiba onu çok sevdi..emiyor sukur.. bence rahat bir nefes aldim:)
Sende pes etme.. büyüdükce alır belki de..
biz sma kullanıyoruz, içine 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı ekliyorum. Ama günde sadece bi kere yap koyuyorum çok aşırı olmasın die. Mamayı gece veriyodum sadece bu arada bi kere de gündüz vermeye başladım, göğsüm dinlensin die veriyorumKızlar bizimde 2 gün önce aşımız vardi bugün 36 günlük olduk 2600 kilosu 46.5 boyuydu doğdunda simdi 3585 olduk boyumuzda 50 cm oldu yani normal bi bebek ebatlarına geldik :)kızlar ben arada mama takviyesi de yapıyorum gece yatarken aptamil kullanıyoduk bitti o simdi sma aldık onu kullanıcaz iyi oldugunu duymustum sizlerden kullanan varmı memnunmusunuz kabız yapıyo mu aptamilde kabız gaz sorunumuz olmadı mamayı degisince olur mu ki
benim bebeğimde gazlı biz biogaia kullanıyoruz bende rezene ve kimyon kaynatıp içiyorum sabah akşam bence dene sen de ya da belkide yapıyorsundur az da olsa rahatlama oluyor
Oyle yapmaya calisim. Hala biberon korkusu war. Canim gogusumun halini bi gorsen doktor bile gorunce sasirdiagriya raziyimda daha kotu olursa busefer sagma makinasida kullandirmiyolar. Basta kullandirmadilar bana oyle zorki elle sagmak. Allah a hamdolsun yinede . Sen hangi biberonu kullanyodin cnm
Catlicak artik gazdan gece boyunca mahfolduk yaa. Sab simplex ne zaman etki eder acaba
canım omnivit herb babby diye bi damla verdi doktorumuz. içinde sadece yağlar var. benim kız büyük insanlar gibi patır patır gazını çıkrmaya başladı düzenli verince. o veya zinco diye bi damla öneriyolar ikisinin de içeriğine baktım hemen hemen aynı. sadece oranları değişik.Hic bir sey kar etmiyor o gaz cikana kadar cocuk catliyor resmen metsil sab simplex nurse rezene kimyon armut suyu sac kurutma makinesi adacayi yagi masaj hic biri dun gece daat 10 dan sabah 7 ye kadar kivrandi kizardi morardi ikiye ayrildi yavrum sinirlerim alt ust oldu biraz sarstim kuzumu artik sertce pispisladim sonra uzuntumden kahroldum . dislerimi siktim sabaha kadar sinir uzuntu uykusuzluk ... Simdi uyuyor inleyerek uykuya yenik dustu gazi gecmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?