- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.921
Canim cok iyi anliyorm dedigin ilaclari bende kullaniyrm nurse harweys i 3 kere kullan bnm dr cay kasigi demisti bn tatlikasigi kullanyrm bide metsil 5 damla diyolar ama benim dr prof 10-15kullanabilirsin dedi daha muayene etmeden bebeginin gazi cok dedi cok gecms olsunHic bir sey kar etmiyor o gaz cikana kadar cocuk catliyor resmen metsil sab simplex nurse rezene kimyon armut suyu sac kurutma makinesi adacayi yagi masaj hic biri dun gece daat 10 dan sabah 7 ye kadar kivrandi kizardi morardi ikiye ayrildi yavrum sinirlerim alt ust oldu biraz sarstim kuzumu artik sertce pispisladim sonra uzuntumden kahroldum . dislerimi siktim sabaha kadar sinir uzuntu uykusuzluk ... Simdi uyuyor inleyerek uykuya yenik dustu gazi gecmedi...
Peki kendiliginden geliyo mu biberondan ben mamajoonun steril makinasini pompasini biberonlarini bide emziklerini aldim fuardan aklima bayagi yatmisti kendiliginden agzindanda cikiyo cikarmya gerek kalmadan anne gogusu gbi ama yinede insan tedirgin oluyoÇok gecmis olsun cnm bi türlü gećmedi ya insallah en kısa zamanda düzelir ben aventin biberonunu kullanıyorum cnm sağma makinasında var zaten anne memesine benziyo onun için beni hiç bırakmadı onu da geripsemiyo hiç
Peki kendiliginden geliyo mu biberondan ben mamajoonun steril makinasini pompasini biberonlarini bide emziklerini aldim fuardan aklima bayagi yatmisti kendiliginden agzindanda cikiyo cikarmya gerek kalmadan anne gogusu gbi ama yinede insan tedirgin oluyo
Canim 42. Gune kadar dewam edebilirmis ara ara. Kadindogumcumda aile sagligindaki hemsiredexsyni seyi soyledi hatra 42 ye kadar lohusasin esinle 40i deil 42yi bitirince yakinlasirdin dediKızlar 3 gün sonra kırkımız çıkacak ama hala kanamam devam ediyor çok yoğun degil ama yinede geliyo yani adet olsam bilirdim uzun sürmedi mi acaba ne zaman tam kesilir
Canim 42. Gune kadar dewam edebilirmis ara ara. Kadindogumcumda aile sagligindaki hemsiredexsyni seyi soyledi hatra 42 ye kadar lohusasin esinle 40i deil 42yi bitirince yakinlasirdin dedi
Birliktebsaglik ocagina gidin bence benegin kilosuna baktiralim falan bahanesiyle kendi kulagiyla duysunEsim 40 ımın çıkmasını dört gözle bekliyo :) adam kendini 40 a adapte etmis simdi öyle devam ederse bahane uyduruyorum sanacak trip yapar eminim ki:)
Benim erken dogum riskim oldgu icin 6. Ayda yasaklandi simdide 42yi bekliyoz4.5 aydir adam kudurduEsim 40 ımın çıkmasını dört gözle bekliyo :) adam kendini 40 a adapte etmis simdi öyle devam ederse bahane uyduruyorum sanacak trip yapar eminim ki:)
Benim erken dogum riskim oldgu icin 6. Ayda yasaklandi simdide 42yi bekliyoz4.5 aydir adam kudurdubu arada kilo durumlarin nasil sen zayiftin gerci benim daha 9 kilom war
Benim erken dogum riskim oldgu icin 6. Ayda yasaklandi simdide 42yi bekliyoz4.5 aydir adam kudurdubu arada kilo durumlarin nasil sen zayiftin gerci benim daha 9 kilom war
Canim bence eminim cok iyisindir, takma kafana boyunda uzun senin. Bende 63.oldum yemek yiyesim gelmiyo puffsHic deme cnm ya yaram deşiliyor 1 kilo bile veremdim 1 aydır 60 ta takıldım kaldim çok kafaya takıyorum dikkat ettikce gitmiyo kilolar valla 10 kilo fazlalıgim var diyorum gülüyolar bana ama ben nefret ediyorum bu halimden
Yanında sana yardım edecek kimse yok mu çok zor ya sinirler bozuluyor onlar öyle oldukça Haklısın bizde ne derlerse yapıyoruz o haldeyiz şimdi ayaklarımda sallanıyor emerken de uyumadı Karnı gürül gürül yavrumun ama geçecek bu Gazlı günler sende kendini böyle rahatlatHic bir sey kar etmiyor o gaz cikana kadar cocuk catliyor resmen metsil sab simplex nurse rezene kimyon armut suyu sac kurutma makinesi adacayi yagi masaj hic biri dun gece daat 10 dan sabah 7 ye kadar kivrandi kizardi morardi ikiye ayrildi yavrum sinirlerim alt ust oldu biraz sarstim kuzumu artik sertce pispisladim sonra uzuntumden kahroldum . dislerimi siktim sabaha kadar sinir uzuntu uykusuzluk ... Simdi uyuyor inleyerek uykuya yenik dustu gazi gecmedi...
Benimde war benimdee korse kullandigim halde gitmiyoSezerayn olanlar göbeklerinden kurtuldular mı dikisin hemen üstünde sarkan bi göbegim var çok komik ve kötü duruyo erir mi kızlar bu göbek ya offf iyice mutasyona uğradım valla
Aynen kizlar benim de oyle sacma bir gobegim var.boyle dikisin ustunden sarkiyor hafif. Umarim gecer zamanla gerci bu yemeyle zor kilo veririm ama saglik olsun napalim :)Benimde war benimdee korse kullandigim halde gitmiyokemiklerimi ozledim
her yediğini olmasada grnelde yemekten sonra gaz çıkarırken ya peynir gibi ya da normşa süt gb geri çıkarıyor. bugğn 41 günlük sanki azaldı.mrb arkadadaşlar..bizim gibi her emdiğini kusan var mı acaba
yarın dr.a gidecez belki reflü den olabilir..
bn de de reflü var hamilelikteki hala devam ediyor şuan ilaç kullanıyorum...
iştahsızlık yüzünden hem kilo kaybettim hemde sütüm azalmaya başladı..
vitamin ilacı kullanacam artık..sizler kullanıyor musunuz?
Benim haftaya persembe cikiyo canim yine sukur himize estetik dikis olduk bi seneye bsy kalmaz diyolar. Bazilarinin resmen dikis oluyomus bazisinda demirler zimba gbi. Benim kosciste nolcak bsy olmaz diyip duruyo ama insan arada cok takiyo.Senin ķirkın ne zaman çıkıyo sen benden sonra dogum yapmistin galiba biz 7 aya kadar devam ettik sonra bırakmıstık şimdi nasil olacak merak ediyorum öff bide sezerayn izi var çok belli degil sadece kırmızı bi çizgi ama beni çok rahatsız ediyo esimden çekiniyorum pek umursamaz ama ben çok pimpirikliyim ya
Nasil bir korse giyiyorsun canim ya, bu sicakta zor olur ama ben de giysem iyi olacak.Benimde war benimdee korse kullandigim halde gitmiyokemiklerimi ozledim
hastanedr verdiklerinde on dk sonra gazını çıkar demişlerdi. aylık kontrolde 2 hafta sonra anca tam düzene girer dedi. sbh öğle akşam düzenli kullanıyoruz. bir de yarım saat içindr kusarsa ilaçları yeniden ver denmişti.Catlicak artik gazdan gece boyunca mahfolduk yaa. Sab simplex ne zaman etki eder acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?