- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.941
Canim peynir yada yogurt gbi cikariyosa yariyo sut der annem. Benimkide cok kusuyo bazen kati gbi bazende su gbiher yediğini olmasada grnelde yemekten sonra gaz çıkarırken ya peynir gibi ya da normşa süt gb geri çıkarıyor. bugğn 41 günlük sanki azaldı.
bir dr dikkat ediyorum sözde. genelde kafa mide belden yukarıda emziriyorum. yatarken yastık koyuyorum altına brlden aşağısı ytakta belden yukarısı eğimli yatırıyorum vs. ama gene de çıkartıyor. çok emince aynı süt gibi çıkartıyor.
Zor oluyo bide ben yalnizim annem falan yanimda degil bebegimide kucagima aldigomda sirtimdan ter akiyo terlemeyle kilo gider diye dusunup istahlaniyorm ama bi yerde okumustum cok terlemekte sutu azaltabiliyomus wucut sut uretmeye calisirken tere gidiyomus . Zaten ben normaldede cok terleyen biriyim simdide esim geldiginde atiyorum kendimi dusa.Nasil bir korse giyiyorsun canim ya, bu sicakta zor olur ama ben de giysem iyi olacak.
Ben de yalnizim sorma. Bebegim kucagimdayken ikimiz de sirilsiklam oluyoruz, hem uyutmaya calisiyorum hem terlemesin diye orasina burasina mendil sikistiriyorum.Zor oluyo bide ben yalnizim annem falan yanimda degil bebegimide kucagima aldigomda sirtimdan ter akiyo terlemeyle kilo gider diye dusunup istahlaniyorm ama bi yerde okumustum cok terlemekte sutu azaltabiliyomus wucut sut uretmeye calisirken tere gidiyomus . Zaten ben normaldede cok terleyen biriyim simdide esim geldiginde atiyorum kendimi dusa.
peynir gb çıkarınca neyse de direk süt çıkarınca sütümü ziyan etti diyorum :)Canim peynir yada yogurt gbi cikariyosa yariyo sut der annem. Benimkide cok kusuyo bazen kati gbi bazende su gbi
çocuk terden hasta olacak diye üstünü değişip duruyorum. uzun ince giydirsem ter. kısa badi giydiriyorum kolu bacağı soğukama terliyor gene. dün arızaya bağladı soyuyoruz susuyor giydirince ağlıyor. babası havlu mendili ıslatıp soğuk suyla vucudunda gezdirdi sonra kuruttuk anca ferahladı.Ben de yalnizim sorma. Bebegim kucagimdayken ikimiz de sirilsiklam oluyoruz, hem uyutmaya calisiyorum hem terlemesin diye orasina burasina mendil sikistiriyorum.
Bazen zor geliyor , butun gun hic bir sey yapamiyorum, acaba yardimci birini mi bulsam diyorum ama nasil olur bilemiyorum.
Ayy sende bendensinn kaderdasimpeynir gb çıkarınca neyse de direk süt çıkarınca sütümü ziyan etti diyorum :)
Benim esimde ewe hemsire tutalim diyo ama ben istemiyorum insanin ailesinden biri tamam da yabanci birini istemem hem bejim annem 8 tane cocugu tek basina buyutmus bide ustune 3 tane yetim daha. Onu dusununce diyorum bende bakarim Allah in iz iyle ama insan ewini esini ihmal ediyo yemek yapamiyorum temizlikte zarzorBen de yalnizim sorma. Bebegim kucagimdayken ikimiz de sirilsiklam oluyoruz, hem uyutmaya calisiyorum hem terlemesin diye orasina burasina mendil sikistiriyorum.
Bazen zor geliyor , butun gun hic bir sey yapamiyorum, acaba yardimci birini mi bulsam diyorum ama nasil olur bilemiyorum.
Ohoooo senin benden az bile galiba..Kizlar buarada ne cok bez gidiyorilk bi paket molfix ,bi paket prima aldim 50 li bitti. sonra 80li.prima daha. Simdide bi paket huggies 50li. Hepsinden denemek istedim. Bide hastanede 50li prima werdiler oda bitti sizdede boyle mi annem sen cok harciyosun diyo
kac günlüktu seninki canim..?Benim esimde ewe hemsire tutalim diyo ama ben istemiyorum insanin ailesinden biri tamam da yabanci birini istemem hem bejim annem 8 tane cocugu tek basina buyutmus bide ustune 3 tane yetim daha. Onu dusununce diyorum bende bakarim Allah in iz iyle ama insan ewini esini ihmal ediyo yemek yapamiyorum temizlikte zarzor
Ah ya çok sıcak havalar...çocuk terden hasta olacak diye üstünü değişip duruyorum. uzun ince giydirsem ter. kısa badi giydiriyorum kolu bacağı soğukama terliyor gene. dün arızaya bağladı soyuyoruz susuyor giydirince ağlıyor. babası havlu mendili ıslatıp soğuk suyla vucudunda gezdirdi sonra kuruttuk anca ferahladı.
Ah canim yaa... Sürekli dene pes etme...benimkisi de yeni tuttu...asla almıyordu biberon emzik...Bi gazlı bebek de bende sabah 6 dan beri ayaktayız neredeyse hala uyumadı ve uyumamak için elinden geleni yapıyor hanım. Emziği geçtim aventin naturel biberonunu bile almıyor. Çok gıcık bir kızım var benim
maşallah ne gzl. bu göbek nasıl kendini toparlayacak yaAllah gazi çok olan annelere sabır versin... Ben kimyonun çok faydasını gördüm... Hep içiyorum..
Birde benim gazim coksa kizimin da çok oluyor.. o yuzden bana gaz yapan şeyleri yemiyorum hiç..
Kilo knusunda ben hala veriyorum.. normal doğum yaptım, göbek kalmadı.. 56 kilo oldum.. 53 le hamile kalmış 66 la doğuma girmiştim, gitgide gidiyor..ama hamilelikte nasil beslendiysem hala aynı besleniyorum.. ekmek yemiyorum yine..ve porsiyonlarim normal..
Şu çok tüketiyorum..bu sıcakta çok susuyorum çünkü..
Zaten su hem süte yariyor hemde bu kadar terlerken vücudumda su kalmıyordur..gerçekten çok sıcak...
Ayy supersinn , 9 kilo nasil gidecek diye kara kara dusunuyorumAllah gazi çok olan annelere sabır versin... Ben kimyonun çok faydasını gördüm... Hep içiyorum..
Birde benim gazim coksa kizimin da çok oluyor.. o yuzden bana gaz yapan şeyleri yemiyorum hiç..
Kilo knusunda ben hala veriyorum.. normal doğum yaptım, göbek kalmadı.. 56 kilo oldum.. 53 le hamile kalmış 66 la doğuma girmiştim, gitgide gidiyor..ama hamilelikte nasil beslendiysem hala aynı besleniyorum.. ekmek yemiyorum yine..ve porsiyonlarim normal..
Şu çok tüketiyorum..bu sıcakta çok susuyorum çünkü..
Zaten su hem süte yariyor hemde bu kadar terlerken vücudumda su kalmıyordur..gerçekten çok sıcak...
Benim bu 6. Bitiyo digerini 2 mi alsam. Bebegin kac kilo canim 2. Ayiniza az kalmisOhoooo senin benden az bile galiba..
Ben hep Molfix kullandım... 49 günlük 1 numaradan 8 tane 2 numaradan 3 tane şimdi 3 numaraya geçtim 46 li galiba bu yariladik bile..
Benim kız kakayi cisi hep yaptığı için değiştirmek zorunda kalıyorum.. zaten havalar sıcak pisik olmasından iyidir..
Zamanla azalacak nasılsa insaaallah :)
Benimki pek yatmiyo canim pusette falanda durmuyo ewim amerikan mutfak kolaulogmda war ama cay alirken bike kosuyorum. Bugun 33. Gunumuzz teyzesii :)kac günlüktu seninki canim..?
Benimki gündüz pek uyumuyor.. gece uykusu güzel bende evi toparlama işlerini genelde.o zaman yapıyorum...yemek yapacağım zaman da babaya devrediyorum evdeyse..değilse de mutfaga yanıma pusette alıyorum..konusunca onunla duruyor pusette :)
Bide şimdi oyuncak aldık ona cingirakli ayıcik pusetin sapına bağladım..ona baka baka konuşup oyalaniyor ,ona da durmazsa uyutup tren sesi açıyorum ona yine azcik.oyalaniyor...öyle öyle yemeği vs. Hallediyorum...fikir olsun diye yazdim.canim:)
Canim normal dogum yapmistn galibA sen mekik cekmeye basladin mi firsat bulamiyosundur pek ama, ben sezeryanim nekigi cok istiyorum top gbi gobek kaldi 7 aylikken boyleydm benmaşallah ne gzl. bu göbek nasıl kendini toparlayacak ya
60 la hamile kaldım 85 le doğuma girdim. bebek 41 günlük 70 kg yum. bayramdan beri adam evde bayağı hazır yemek tıkındığım için olsa gerek kg vermedim bu hafta
kg verilir ama toparlanma nasıl olacak tecrübeli olanlar aktarsın. sanki kilo tamamen gidecek ama göbek sarkacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?