- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #51.961
maşallah ne gzl. bu göbek nasıl kendini toparlayacak ya
60 la hamile kaldım 85 le doğuma girdim. bebek 41 günlük 70 kg yum. bayramdan beri adam evde bayağı hazır yemek tıkındığım için olsa gerek kg vermedim bu hafta
kg verilir ama toparlanma nasıl olacak tecrübeli olanlar aktarsın. sanki kilo tamamen gidecek ama göbek sarkacak gibi geliyor
Benim bu 6. Bitiyo digerini 2 mi alsam. Bebegin kac kilo canim 2. Ayiniza az kalmis
Canim bitene kadar bikac gun dha gecer ben 2 alayim sende oyle yap bence. Hem 2 no 3-6 kg arasi rahat rahat kirletsinler :)Prima 1 numara kullanıyorum 80 li 4. Paketi kullanıyoruz bu bitince bizde mi gecsek 2 ye acaba benim oglan 3500 kilo suan
Benim esimde ewe hemsire tutalim diyo ama ben istemiyorum insanin ailesinden biri tamam da yabanci birini istemem hem bejim annem 8 tane cocugu tek basina buyutmus bide ustune 3 tane yetim daha. Onu dusununce diyorum bende bakarim Allah in iz iyle ama insan ewini esini ihmal ediyo yemek yapamiyorum temizlikte zarzor[/QUOTE
Aynen canim ben de o kadar ikilemdeyim ki. Bir de birini bulmak da kolay degil. Butun gun evde burun buruna. Yapmamiz lazim aslinda haklisin.
Arkadasim dogumdan once , birini bul yardimci cok zorlanirain demisti ben de sacmalama calismayinca kolay olur demistim ama zorlaniyorum yalan degil.
Senin kac gunluk canim yaninda kacgun biri kaldi
Sağ göğsünü bebeğe koltuk altından vermeyi denedinmi canımAy kızlar kafayı yicem ya sağ gögsümde süt iyice azaldı emmek istemiyo zorla veriyorum çatlama derecesine geliyo ağlamaktan sol tarafı veriyorum anında susuyo emiyo tekrar sağ tarafı veriyorum kendini yırtıyo doymuyo mama veriyorum napıcam ben ya emmedikce süt de bitecek
benim bebeğimde gazlı biz biogaia kullanıyoruz bende rezene ve kimyon kaynatıp içiyorum sabah akşam bence dene sen de ya da belkide yapıyorsundur az da olsa rahatlama oluyor
Hic bir sey kar etmiyor o gaz cikana kadar cocuk catliyor resmen metsil sab simplex nurse rezene kimyon armut suyu sac kurutma makinesi adacayi yagi masaj hic biri dun gece daat 10 dan sabah 7 ye kadar kivrandi kizardi morardi ikiye ayrildi yavrum sinirlerim alt ust oldu biraz sarstim kuzumu artik sertce pispisladim sonra uzuntumden kahroldum . dislerimi siktim sabaha kadar sinir uzuntu uykusuzluk ... Simdi uyuyor inleyerek uykuya yenik dustu gazi gecmedi...
canım omnivit herb babby diye bi damla verdi doktorumuz. içinde sadece yağlar var. benim kız büyük insanlar gibi patır patır gazını çıkrmaya başladı düzenli verince. o veya zinco diye bi damla öneriyolar ikisinin de içeriğine baktım hemen hemen aynı. sadece oranları değişik.
Canim cok iyi anliyorm dedigin ilaclari bende kullaniyrm nurse harweys i 3 kere kullan bnm dr cay kasigi demisti bn tatlikasigi kullanyrm bide metsil 5 damla diyolar ama benim dr prof 10-15kullanabilirsin dedi daha muayene etmeden bebeginin gazi cok dedi cok gecms olsun
Peki kendiliginden geliyo mu biberondan ben mamajoonun steril makinasini pompasini biberonlarini bide emziklerini aldim fuardan aklima bayagi yatmisti kendiliginden agzindanda cikiyo cikarmya gerek kalmadan anne gogusu gbi ama yinede insan tedirgin oluyo
Yanında sana yardım edecek kimse yok mu çok zor ya sinirler bozuluyor onlar öyle oldukça Haklısın bizde ne derlerse yapıyoruz o haldeyiz şimdi ayaklarımda sallanıyor emerken de uyumadı Karnı gürül gürül yavrumun ama geçecek bu Gazlı günler sende kendini böyle rahatlat
hastanedr verdiklerinde on dk sonra gazını çıkar demişlerdi. aylık kontrolde 2 hafta sonra anca tam düzene girer dedi. sbh öğle akşam düzenli kullanıyoruz. bir de yarım saat içindr kusarsa ilaçları yeniden ver denmişti.
normal doğum canım. ancak yarım uzanıp bebeği göbeğime oturtup sırtını bacağıma yaslayıp oturturken az biraz hareket yapabiliyorum. ama mekikle geçecekmiş gibi hissetmiyorum moralim bozuluyorCanim normal dogum yapmistn galibA sen mekik cekmeye basladin mi firsat bulamiyosundur pek ama, ben sezeryanim nekigi cok istiyorum top gbi gobek kaldi 7 aylikken boyleydm ben
Kolik bebek bu tatlım seni çok iyi Anlıyorum benim kızımda yapıyor emerken bile atıyor başını geriye hırsını memeden alıyor göğsümün Yarası geçmedi o Yüzden ama geçecek merak etme kaç günlük oldu bebeğinKizlar sagolun denemediklerimi denicem. Ama suan sinirden agliyorum. Catliyor cocuk yaa .. Baska bi problem olabilir mi yoksa kolik bebek denilen sey bumu??? Kendimi camdan aticam yaa cocuga bagiriyorum ne bicim insanim ben delirdim bittim hic bir sekilde susmuyor. Yorulunca inleyerek yatiyor. Bi yerinde sorun mu var kolik bebek nasil aglar bilmiyorumki. Bu eti kopariliyormus gibi yada kizgin yag dokulmus gibi bagiriyo
O kadar sey yazdim sadece Ay gitmis cok enteresan :)Senin kac gunluk canim yaninda kacgun biri kaldi
bnm de sağdan az geliyor.çok açken değil emmek isterken ver onu istersen. ya da dolmasını bekle öylr ver. normalde az olan gögsümden de dolunca çok süt geliyor.Pompayla sağıyorum sol tarafta 4 5 yerden fışkırıyo sağ taraftan 1 yerden geliyo acaba ucu mu tıkalı delikler bilmiyorum ki
çok aldığım için çok gitti sanırım.. şu göbek normale dönsün başka bir şey istemiyorumSüpersin ya 15 kilo verdin yani ben ben vere vere 7 kilo verdim zaten 4 ü dogumda gitti
pişik fln olmasın idrar yakıyordur.Kizlar sagolun denemediklerimi denicem. Ama suan sinirden agliyorum. Catliyor cocuk yaa .. Baska bi problem olabilir mi yoksa kolik bebek denilen sey bumu??? Kendimi camdan aticam yaa cocuga bagiriyorum ne bicim insanim ben delirdim bittim hic bir sekilde susmuyor. Yorulunca inleyerek yatiyor. Bi yerinde sorun mu var kolik bebek nasil aglar bilmiyorumki. Bu eti kopariliyormus gibi yada kizgin yag dokulmus gibi bagiriyo
Kolik bebek bu tatlım seni çok iyi Anlıyorum benim kızımda yapıyor emerken bile atıyor başını geriye hırsını memeden alıyor göğsümün Yarası geçmedi o Yüzden ama geçecek merak etme kaç günlük oldu bebeğin
pişik fln olmasın idrar yakıyordur.
sen her ihtimale karşı acile götür. kendin de sakin olmaya çalış.
bende başta çok geriliyordum çocuk hissediyor hiç susmuyor. bn gerilirsem babası alıyor.
Kolik bebek bu tatlım seni çok iyi Anlıyorum benim kızımda yapıyor emerken bile atıyor başını geriye hırsını memeden alıyor göğsümün Yarası geçmedi o Yüzden ama geçecek merak etme kaç günlük oldu bebeğin
bende başta çok geriliyordum çocuk hissediyor hiç susmuyor. bn gerilirsem babası alıyor.
Pisik yok 27 sini bekliyordum iste kontrolu ve asisi var diye ama. Kolik aglamasiysa yollicaklar bisey yapmadanpişik fln olmasın idrar yakıyordur.
Benimki 33 gunluk canim.O kadar sey yazdim sadece Ay gitmis cok enteresan :)
Benim 54 gunluk canim, annem kaldi 1 ay falan o da baska sehirde oldugundan gitti tabi.
Senin minis nee kadarlik
Bebeği almalarına niye kızıyorsun ben e o Sırada sen de biraz uzaklaş oradan ben çok yorulduğum zaman kayınvalidem alıyor ben uzaklaşıyorum çünkü yapacak birşey yok o an kolik gelince ağlayacak ayrıca senin gerginliğin onun kriz anının uzamasına sebep oluyor ben bunu bizzat Tecrübe ettim ben rahat olduğumda kriz anları 10 dk falan sürmeye başladı27 gunluk .. Rezene veriyimmi sence.. Ilac manyagi oldu cocuk.
Bir turlu sakinlesemiyoruz ben gerildikce o daha cok basiyor cigligi. Kaynanamla annem var ama ikiside elimden bebegimi gelip alinca daha cok geriliyorum ben hemen akil vermeler imalar bitbitlar .. Poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?