2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende 2 alicam rahat olsun yawrucak bu sicakta. Aylik ko trolleride insan ople cekiyo. Ama bu ay 3 asi wurulcak yawrucaklar, cok zor olcak icim gitti ilk asida

Arkadaşlar 4 gün önce Dr verdiği GASSO isimli bitkisel şurubun çok faydasını gördüm tavsiye ederim düzenli kullanımda 2 3 günde etkisini gösterdi ...Bizim gibi ATOPIK DERMATIT (EGZAMA) ile uğraşan varsa kortizonlu kremlerin önce ORIFLAME in TENDER CARE kremini kesinlikle deneyin bizde yok olmak üzere neredeyse ...

Cunku kendimi ise yaramaz hissediyorum. Ben onun annesiyim bende rahatlayip huzur bulmayacaksa kendimi kotu hissediyorum.

Gaz ilacin ne cnm. Bagirsagindan surekli gurultular geliyor. Bir gaz cikariyor ikinci dalganin sancisi basliyor. Hic bitmeyen bi sanci sureci.

Ya ikiside aglamasinin sebebi benmisim gibi davraniyo. Aglamalari cok kotu etini kopariyomus gibi. Yani goren cocuga iskence yapiyorum sanir.

Pzt getirin diyorlar . acilden gidicem artik.

Gecmis olsun insallah duzelmistir bebis.
bir de kiyafetlerini degistirmeyi deneseniz, bir sey batiyordur belki.
Onu soyleyende oldu . artik kirik cikiktan mi suphelenmeliyim bilmiyorum. Kucaga almakta rahatlatmiyor

Cnm gun boyu huysuz sikintili kriz gece basliyor. Gece banyo yapmakta her zaman mumkun degil. Ama keske cozum olsa onuda yaparim. Yeterki rahatlasin.

Cnm dikkat ediyorum ama illaki bisey dokunuyordur. Cunku ben zaten cogu gidayi sindiremiyorum bu hamileligimde ortaya cikmisti ama bunlari tespit etmek kolay olmuyor. Evde bi corba pisiyor diyelim adi sehriye ama icine bir suru bisiler daha katiliyor. Hangisi dokunuyor bilemiyosun.

Kizlar bebeginiz uyumadigi zaman ne yapiyor nasil oyalaniyor. Kac saat uyanik kaliyor. Surekli basindamisiniz. Benimki surekli gazli oldugu icin oyalamak mumkun degil ama ne kadar zaman sonra uyutmaliyim. Ben surekli uyusun istiyorum aglamasin diye.

bu süreci hemen hemen %99 bebek yaşıyor bir de ben bunun yanında lahusalık sendromu yaşadım sürekli ağalama krizleri iç bunalımları ama bebeğimiz için iyi olmak zorundayız şu anda elhamdülillah çok iyiyim o bize biz ona muhtacız iyi olmak için, benim kızımda kucakta rahat uyuyabiliyor yattığı yerde ıkınmaktan uyuyamıyor ve gaz attığına sevinemiyorum çnkü dediğin gibi arkadan karın gurultuları geliyor bana da herkes kendine dikkat et yediğine dikkat diyor ama hergn mü üşütüyorum hergün mü gazlı şeyler yiyorum da bu çocuk böyle oluyor diyorum. kısacası bu yavrucakların bağırsak sistemleri alışana kadar bunu yaşayacağız cennet boşuna annelerin ayaklarının altında değilmiş bunu anne olunca net bir şekilde anlıyorsun

Kizlar bebeginiz uyumadigi zaman ne yapiyor nasil oyalaniyor. Kac saat uyanik kaliyor. Surekli basindamisiniz. Benimki surekli gazli oldugu icin oyalamak mumkun degil ama ne kadar zaman sonra uyutmaliyim. Ben surekli uyusun istiyorum aglamasin diye.

Karnı tok olunca kendi kendine oyalanıyo laf istiyo başinda duruyorum konuşuyorum biraz hırpalayarak seviyorum hoşuna gidiyo orasını burasını öpüyorum tek kalmak istemiyo ama anlıyo hemen mızırdanmaya başlıyo sesimi duyunca geri susuyo ama yarım saat sonra ağlamaya baslıyo bide uyanık kaldıgı sürece meme istoyo tok olsa bile senin bebegin kırkı çıkmadı degilmi kırkı çıktıgı zaman düme girer merak etme benimkide başta öyleydi uyanıkkrn sürekli ağlıyodu simdilerde kendi başina oyalanıyo uykusu falan düzen giriyo yavas yavas

bizim de yarın 40 ı çıkıyor aynı şekilde yavaş yavaş dzene giriyor ama ilgi bekliyor minik kuzular

Hanimlar hadi biraz guzel seylerden bahsedelim:) cok sukur isin zor kismini atlattik.bebislerimiz artik daha kontrollu davraniyorlar.birbirimize uyum saglamaya basladik.....

Gasso diye bir surup canım. .Bitkisel günde 3 kez bir çay kaşığı veriyorum ...zinko damla kullanıyordum onu verme dedi Dr ..benimde kızın karnı gurulduyo ama o sancidan değilmiş yeni besine yer aciliyormus genelde emerken olur bizde ...birde senin bebiş küçük daha sanırım benim kızda kucaktan sevmekten anlamiyordu bugün 46 günlük olduk aglayinca falan konussam gezdirsem kucagimda bi süre dikkati dağılıyor sakinlesiyor ben o dönem de beşik kurmakta çözüm buldum şimdi de ona alıştı sürekli sallanarak uyuyor ama aglamasindan iyidir ..ama yinede akşam saatlerinde sebepsiz aglamasi var yine 1 2 saat kadar önceki gibi çığlık cigliga değil tabi ..sende sabret 40 tan sonra hergün daha iyiye gidecek...

Benimki 6 dan beri uyanik uzerimde hala gece pijamam war agliyo yanindan ayrilinca ter basti heryerime

Canim biogaiayi denedim mi doktoruna sorup kulanir misin. Fayda pgoprecegini düşünüyorum.

Evet bizde de aynı ben sık değiştiriyorum.

Kızlar benim kızım hasta oldu burnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…